Άμμος

Εκτός αυτού τι κάνεις με τα τσίσα τους? Δεν μου φαίνεται ότι αυτά μπορεί να τα πιάσει.

αυτο σκεφτομουν κι εγω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εμείς χρησιμοποιούμε την Biocats..Με άρωμα πευκο ή πορτοκάλι...Εχουμε κλειστή τουαλέτα και κανένα πρόβλημα με τις μυρωδιές..Καθαρίζουμε κάθε βράδυ και όταν τελειώνει η συσκευασία και χρειάζεται να προσθέσουμε από καινούρια πετάμε ότι έχει απομείνει στην τουαλέττα...Εμας μας κρατάει 1,5 μηνα περίπου...Παλια περναμε και Everclean..Πολύ καλή επίσης αλλά πιο ακριβή..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εμείς χρησιμοποιούμε την Biocats..Με άρωμα πευκο ή πορτοκάλι...Εχουμε κλειστή τουαλέτα και κανένα πρόβλημα με τις μυρωδιές..Καθαρίζουμε κάθε βράδυ και όταν τελειώνει η συσκευασία και χρειάζεται να προσθέσουμε από καινούρια πετάμε ότι έχει απομείνει στην τουαλέττα...Εμας μας κρατάει 1,5 μηνα περίπου...Παλια περναμε και Everclean..Πολύ καλή επίσης αλλά πιο ακριβή..

αυτη η biocat υπαρχει μονο στην Αθηνα??
δεν την εχω δει πουθενα εδω θεσσαλονικη... Ξερει κανεις που μπορω να την βρω.?

Everclean τη μωβ, κλειστή τουλέτα, συχνό άλλαγμα κάθε εβδομάδα και το μόνο που μυρίζει γάτα στο σπίτι (και μυρίζει απαίσια) είναι τα Hills ή τα Royal canin.:down:

Everclean τη μωβ, κλειστή τουλέτα, συχνό άλλαγμα κάθε εβδομάδα και το μόνο που μυρίζει γάτα στο σπίτι (και μυρίζει απαίσια) είναι τα Hills ή τα Royal canin.:down:

Α ναι, της Royal Canin αυτά για στειρωμένες νέες γάτες που της έδωσα μετά την εγχείριση, μύριζαν απαίσια!!!
Για μάς το σπίτι μας μοσχομυρίζει "γατίλα", :D, τη θεωρούμε πολύ μυρωδάτη τη Νιάρα μας!

της royal canin παντως για ανηλικες γατες εμενα δε μου βρωμανε...:rolleyes:

Εγώ την αγοράζω από μια στοά στην Γούναρη 6,50 ευρώ.

ποια είναι η Γούναρη? είναι γνωστος δρόμος σε κάποια περιοχή?:hmm:

Στον Πειραιά δεν είναι;

Αλήθεια βρε παιδια, ξηρά τροφή για στειρωμένα που να μη μυρίζει?

χρησιμοποιώ friskies και μου ειναι δυσκολο να αλλαζω την άμμο, ειδικα σε οτι αφορα τα υγρα. εσεις αδειαζετε τη στεγνη αμμο σε αλλη λεκανη? γιατι αλλιως δεν πιανονται! στη friskies τουλαχιστον! βοηθηστε με λιγο με τη διαδικασια!

ΥΓ. Γιατι δεν εμφανιζεται το φυλο μου? πανε να με σαμποταρουν οι αμετρητες γυναικες του site? ισοτητα!!!!:P:P:P

Το εχεις τσεκαρη στο προφιλ?

Το εχεις τσεκαρη στο προφιλ?

Ναι αλλα ενταξει, δεν με απασχολει αυτο το θεμα, αλλα της άμμου, που λιγο με παιδευει.:P (παρόλο που ξερω οτι το κανατε επιτηδες!:P)

Κι εγώ την ίδια άμμο βάζω παροντικά. Αυτή χρησιμοποιούσα ανεκαθεν (Τωρα λεω να δοκιμάσω καμία αλλη να μη μυρίζει). Για να τη καθαρίσω (το κάνω 3 φορές την ημέρα με 3 γατια, 2 όταν ήταν 1) ανασηκώνω τη λεκάνη να πάει προς μια κατευθυνση η άμμος η καθαρή και άν εχουν κανει τσισα η υγρή άμμος μένει κολλημένη στη λεκάνη. Αυτή τη καθαρίζω με ενα φτυαράκι από αυτά που ειναι για τους νεροχύτες χωρίς τρύπες. Ετσι τη πετάω στα σκουπίδια. Τα φτυαράκια αυτά τα πουλάνε παντού. Εμένα με βόλεψε αφάνταστα

χρησιμοποιώ friskies και μου ειναι δυσκολο να αλλαζω την άμμο, ειδικα σε οτι αφορα τα υγρα. εσεις αδειαζετε τη στεγνη αμμο σε αλλη λεκανη? γιατι αλλιως δεν πιανονται! στη friskies τουλαχιστον! βοηθηστε με λιγο με τη διαδικασια!

ΥΓ. Γιατι δεν εμφανιζεται το φυλο μου? πανε να με σαμποταρουν οι αμετρητες γυναικες του site? ισοτητα!!!!:P:P:P

Kαι εγω χρησειμοποιουσα την friskies, και καθε μερα αλλαζα ολη την αμμο.Αλλα (μεσω του mycat φυσικα:P )καταλαβα οτι κατι κανω λαθος, ή οτι φταει η αμμος!Πραγματι, με την friskies, παρολο που ειναι η πιο οικονομικη, δυσκολευομουν να αφαιρω τα υγρα!Ετσι λοιπον πηρα την everclean η οποια ειναι πολυ καλη και τα υγρα γινονται "πετρες"και πιανονται πολυ ευκολα!Και δεν μυριζει καθολου!

Κι εγώ την Friskies έχω πάρει και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Την καθαρίζω καθε βραδυ κουνόντας το δοχείο δεξια-αριστερα και έτσι οι ακαθαρισίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Μετά τα μαζεύω μ'ενα φαρασάκι και τα πετάω και απλά προσθέτω λίγη άμμο ακόμα. Μια φορά την εβδομάδα την αλλάζω όλη. Τη διαδικασία μου την είπε μια φίλη μου που είχε γάτες μια ζωή.Τουλάχιστον μέχρι να παντρευτεί, γιατί μετά τις άφησε στη μαμμά της...

χμμμ, μαλλον θα ακολουθησω τη μεθοδο της Χριστίνας.δεν μπορω να αφηνω πολλες μερες την αμμο με τα ουρα γιατι μυριζει ασχημα... Και το να την πεταω ολη δεν ειναι μαλλον η οικονομικοτερη λυση, οποτε θα προτιμησω μαλλον ενα φτυαρακι. ευχαριστώ.

Να παρεις ενα τρυπητο φτυαρακι για τα "χοντρα" κι ενα που μοιαζει με σεσουλα (σαν αυτα που βαζουν τους ξηρους καρπους), για τα "ψιλα" (υπαρχουν στα pet shop). Και αν ψωνιζεις απο super market δοκιμασε την catsun ειναι λιγο πιο ακριβη αλλα κλασεις ανωτερη απο τη friskies.

βρε Ισμηνη,πηρα προσφατα την catsan αλλα οταν την καθαριζω δε βλεπω πουθενα σβολους απο ουρα...:hmm: ειναι τοσο απορροφητικη που αργει τοσο πολυ να σχηματισει σβολους?με τη friskies μαζευα σβολους καθε μερα.

Δεν σχηματιζει σβολους με τα ουρα. Εξαλλου εχει πιο χοντρα χαλικακια νομιζω. Αλλα ειναι πιο αποροφητικη απο τη friskies.
Eμεις την τελειωναμε νωριτερα αυτη ενω η catsun αντεχει (ακομα και τωρα με την υπερπαραγωγη μπιφτεκιων του Βαλεντινο)

Eμεις την τελειωναμε νωριτερα αυτη ενω η catsun αντεχει (ακομα και τωρα με την υπερπαραγωγη μπιφτεκιων του Βαλεντινο)

:lol: :lol: :lol:

αφου δε σχηματιζει βολος πως την καθαριζεις:hmm: ??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back