Ismini
Διάσημο μέλος
Μετατοπιζω την καθαρη αμμο που ειναι πανω με το φτυαρακι και βρισκω τις υγρες περιοχες, τις οποιες μαζευω οχι με τρυπητο, αλλα με ενα αλλο που μοιαζει με σεσουλα και εχει το pet shop.![]()
![]()
![]()
αφου δε σχηματιζει βολος πως την καθαριζεις??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ενα προβλημα ομως που εχω ειναι με τη μυρωδια,δεν ειναι αρωματικη,με αποτελεσμα να μυριζει μερικες φορες.δεν υπαρχει απ'ο,τι θυμαμαι σε αρωματικη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Λυση: Μανταλακι στη μυτη οταν καθαριζουμε την αμμο!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ενα προβλημα ομως που εχω ειναι με τη μυρωδια,δεν ειναι αρωματικη,με αποτελεσμα να μυριζει μερικες φορες.δεν υπαρχει απ'ο,τι θυμαμαι σε αρωματικη...![]()
Σου μυρίζει η catsan? Εγώ με 2 γατιά και την αλλάζω 1 φορά η βδομάδα, εννοείται την καθαρίζω κάθε μέρα, και μου μυρίζει ελάχιστα όταν την καθαρίζω! μήπως έχω πρόβλημα όσφρησης?

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
μήπως έχω πρόβλημα όσφρησης?![]()
λες να'χω πολυ ανεπτυγμενη την αισθηση της οσφρησης?
παντως,σοβαρα τωρα,η αληθεια ειναι οτι σε καθημερινη βαση που την καθαριζω,βρισκω πολλα(κυριολεκτικα)περιτωμματα...
το καλοκαιρι που φιλοξενουσα κατι αδεσποτα γατακι στο κατω σπιτι στο εξοχικο μας,και τους ειχα αμμο,τοσα δεν εκαναν ουτε τα 3 μαζι σε μια μερα...δεν ξερω αν φταιει αυτο για τη μυρωδια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
δηλαδή κ....μηχανή και η δικιά σου, σαν το Σάκη της anabou!!!![]()
![]()
![]()
λες να'χω πολυ ανεπτυγμενη την αισθηση της οσφρησης?
παντως,σοβαρα τωρα,η αληθεια ειναι οτι σε καθημερινη βαση που την καθαριζω,βρισκω πολλα(κυριολεκτικα)περιτωμματα...το καλοκαιρι που φιλοξενουσα κατι αδεσποτα γατακι στο κατω σπιτι στο εξοχικο μας,και τους ειχα αμμο,τοσα δεν εκαναν ουτε τα 3 μαζι σε μια μερα...δεν ξερω αν φταιει αυτο για τη μυρωδια...
Τα δικά μου νομίζω ότι είναι φυσιολογικά σε αυτό το θέμα!
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
δηλαδή κ....μηχανή και η δικιά σου, σαν το Σάκη της anabou!!!![]()
εγω που την εχω στο δωματιο μου...μου απαγορευεται να τη βγαλω παραεξω...

Ismini
Διάσημο μέλος
Του Σιβα μια φορα την εβδομαδα!(μικρη κ.....μηχανη!)

Και των δυο ειναι εξω οι λεκανες. Οχι ελεος δεν θα αντεχα μεσα τα κακα του Βαλεντινο....μυριζουν πολυ!
Δεν ξερω παντως ολα τα κακα δεν μυριζουν το ιδιο(των γατων εννοω, αλλα τωρα που το σκεφτομαι και των ανθρωπων
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο γιαυτό...οταν παέι ο Ποκίτο στην άμμο....το παίρνει μυρωδιά όλη η πολυκατοικία (κυριολρκτικά!!!)Δεν ξερω παντως ολα τα κακα δεν μυριζουν το ιδιο(των γατων εννοω, αλλα τωρα που το σκεφτομαι και των ανθρωπων).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool