Άντρες!!

Χεστονα πουλακι μου τετοιον γκομενο...Αει σιχτιρι συγχιστηκα!

Σαν την αλλη: ''και τι?αυτη η τριχα(ΜΙΑ ΗΤΑΝ) πανω σου ειναι απο...σκυλι???:sick:''...
Οχι μωρη κουλη!Απο χρυσοψαρο!

:up::up::up::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΔΕΝ βρισκεις ανθρωπο της προκοπης τη σημερον.
Και το λεω εγω στα 19 μου...Imagine...:down: Ολοι ειναι οτι του φανει του λολο-Στεφανη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πηγα να ξαπλωσω αλλα δεν αντεχω αλλο ξαπλα...καλε τι λετε εδω???? βαλτε με και εμενα μεσα...:D:D ποιον θαβουμε???

Χεστονα πουλακι μου τετοιον γκομενο...Αει σιχτιρι συγχιστηκα!

Σαν την αλλη: ''και τι?αυτη η τριχα(ΜΙΑ ΗΤΑΝ) πανω σου ειναι απο...σκυλι???:sick:''...
Οχι μωρη κουλη!Απο χρυσοψαρο!

Για μια τριχα εκανε ετσι; Καλα, πες της να μου 'ρθει για καφε για να φυγει με πουλοβερακι και μαλλινο βρακακι. (ε λοιπουν και οι δικοι μου τωρα...:whistle:)

το πρώτο εγώ που κοιτάω σε ένα άντρα είναι αν είναι φιλόζωος..απο αυτό και μόνο μαθαίνεις πολλά!

καλε τι λετε εδω???? βαλτε με και εμενα μεσα...:D:D ποιον θαβουμε???
Πιασε καρεκλα...Κουτσομπολιο πεφτει...
Για μια τριχα εκανε ετσι; Καλα, πες της να μου 'ρθει για καφε για να φυγει με πουλοβερακι και μαλλινο βρακακι. (ε λοιπουν και οι δικοι μου τωρα...:whistle:)
Ναι ρε γμτ...που να εβλεπε το δωματιο μου,το σαλονι,τη κουζινα,τους διαδρομους...Πωωω...γιαυτο θελω μια σκυλου/γατου!

Σας αφηνω και θα επανελθω αυριο γιατι εχω φερει σημερα μονο το σπαστο φτυαρι,για τις εκδρομες.Καλο βραδυ και μην το βαζετε κατω οι αζευγαρωτοι,ετσι νιωσαμε ολοι καποτε αλλα τελικα βρισκεις τον ανθρωπο σου εκει που δεν το περιμενεις.

πηγα να ξαπλωσω αλλα δεν αντεχω αλλο ξαπλα...καλε τι λετε εδω???? βαλτε με και εμενα μεσα...:D:D ποιον θαβουμε???

Ενα καραγκιοζη γκομενο που με εκνευρισε. Αν δεν βαριεσαι να διαβασεις πηγαινε στο 2036.

εγω παλι εχω βρει (και παντρευτει ,δεν αφινουμε τετεια κελεπουρια χαμενα) το καλιτερο πλασμα του κοσμου...τι να σας λεω μετα απο ενα ατελιοτο μαλακομαγοχτη (τους τραβαγα σαν μαγνιτης μιλαμε) επεσα πανω στο μωρο μου...καταρχην με βοηθαει σε ολα στο σπιτι,ειναι πολυ γλυκος τρυφερος κτλ..λατρευει τα γατουλια και δεν θελει να εχει πολλα πολλα με τη μαμα του (εχω να δω τη πεθερα μου απο το γαμο μας, κλεινουμε χρονο 4 οκτομβρη) χαχαχα..οποτε τι αλλο θελω σε αυτη τη ζωη????

Nταξ,εκλεισες εσυ! χαχαχα
Να ζησετε!

εντιτ
καταρχην με βοηθαει σε ολα στο σπιτι
Η μανα μου και η γιαγια μου λενε να μην πω σε καμια οτι μαγειρευω,σιδερωνω,σκουπιζω,σφουγγαριζω...χοχοχο

τελειαααα!! αν πας και χρειαζεσε βοηθεια πες μου!! ειμαι απο εκει και μενουν οι γονεις μου εκει!!:D:D ακομα και σπιτι αν χρειαστει να ψαξεις πες μου!:) νοικιαζουμε εμεις το σπιτι κατω απο το δικο μας! μονοκατοικια με ενα κηπο ΝΑ με το συμπαθειο!:P και αλανα μπροστα χωρις αυτοκινητα καθολου!αμ πως!:cool::cool: :lol:

Αληθεια με σωζεις.θελω να σε ρωτησω για το νησι .για ναμην γρεφω εδω εχεις φαισμπουκ?

Ενα καραγκιοζη γκομενο που με εκνευρισε. Αν δεν βαριεσαι να διαβασεις πηγαινε στο 2036.
χμμ τελικα εγω ειμαι πολυ κακια..το διαβασα....πω θα τρωγε ξυλο που θα ταν ολο δικο του.λολ
μια γνωστη μου ειχε παει με τον αδρα της σε ταβερνα και στο γυρισμο τσακωθικαν και την παρατησε στην εριμια ...πηγε σπιτι πηρε το παιδι και εφυγε ...

εγώ παλι δεν ξέρω αν θα παντρευτώ το μωρό μου αλλά αν τα πράγματα συνεχίσουν να πάνε τόσο καλά όσο και τα τελευταία 6 χρόνια πραγματικά το εύχομαι..και μια φορά εχω δει τους δικούς του τόσα χρόνια:lol:

Να ζησετε!

εντιτ

Η μανα μου και η γιαγια μου λενε να μην πω σε καμια οτι μαγειρευω,σιδερωνω,σκουπιζω,σφουγγαριζω...χοχοχο
γιατι χαρα μου δεν ειναι κακο...ενταξυ δεν θα μου αρεσε ομολογο να μουν εγω αραχτη ολη μερα και να δινω διαταγες ομως το μα με βοηθαει πχ οταν με βλεπει να απλωνω τα ρουχα μας το θεωρω απιστευτα τρυφερο και δειχνει ποσο με νοιαζετε ...

Ε ξερεις τωρα η μανα...ειδικα η γιαγια...μην κουραστει το παιδι,να μην με χωνει η ''αλλη'' σε δουλειες...χαχααχαχααχ

Να ζησετε!

εντιτ

Μωρε εχε χαρη που μου πεφτεις λιγο μικρος....

εγω παλι του κανω ωραια δωρα....χιχιχι.ειμαι πρακτικο παιδι...χαχαχαχα του πηρα περσι μια tv 52 για τα γενεθλεια του(ενταξη και για μενα την πηρα) χαχαχαχα..παντως δεν θα μου αρεσε με τπτ να ταν μαμακιας ...

λεπτομερειες κοπελια...τι ειναι 10 χρονια????? αλλωστε εχουν τρελη γλυκα τα bebe...ακουμε κατι ξερω...;)

Πφφ ποιος τα κοιταζει αυτα...!
Φευγω για Λαρισα ομως ,δεν θα βολευει!:lol:

Πφφ ποιος τα κοιταζει αυτα...!
Φευγω για Λαρισα ομως ,δεν θα βολευει!:lol:

Τι λεει παιδια?Το γυρισαμε σε ακαταλληλο το forum?:lol::lol::lol::lol:Θα αρχισουμε τα προξενια?:lol::P:P
Καλα Rαktia τι ιστορια και αυτη????:blink:Αφου την παλεψες και δεν τον αρχισες στις αναποδες,παλι καλα!!!Οσο για την πρωην μελλοντικη πεθερα......αγιο ειχες και σου εδειξε τα σημαδια απο νωρις.....:lol::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back