Άντρες!!

μπορει να χεις και δικιο, αλλα και γω δεν ειπα σε σενα κατι προσωπικα, το καταλαβα οτι το ψιλογελασες κιολας, απλα πιαστηκα για να γινει κουβεντα..:cool:και ο πανουσης μαλλον οπως το εννοουσε δικιο εχει. :Pφανταζομαι το προτεινει σαν αντιδοτο στα καθημερινα μας δυσκολα...:up::up::up:
Καλέ για όνομα του... Βούδα, δεν θύμωσα, απλώς το έγραψα για να μην παρεξηγηθώ! Αχ, έπρεπε να βάλω και κανένα γατοκορκοντζελάκι μαζί, για να το ελαφρύνω κάπως! :redface:
Υπογραφή,
Zbeebz το βαρύ πεπόνι! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ορμονες και ανοιξη ταυτιζονται στο ζωικο βασιλειο;) science speaking( τι λεω σημερα να ναι καλα το ξυπνητηρι ... μου μεσα:down::down::down::down::blink:) στο λουτρακι παντως κανουν μπανιο οσοι πιστοι προσελθετε εχου και μια παραλια ναααα!( με το συμπαθειο παντα):rolleyes: 15 χιλιομτρα με βοτσαλο και καζινο στο τελος:up:
Καλημερα και απο μενα.
Στην αρχη βεβαια της παραλιας μια καταπληκτικη ψαροταβερνα-ουζερι
<<Ο ΓΙΑΝΝΗΣ>>,μην διαφημηζης μονο την παραλια:lol:
εμφανιστηκε καινουργιος κοκορας στο κοτετσι?και εξαφανιστηκε κιολας?(τρομαξε ο ανθρωπος με ολα αυτα που διαβασε):lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ για όνομα του... Βούδα, δεν θύμωσα, απλώς το έγραψα για να μην παρεξηγηθώ! Αχ, έπρεπε να βάλω και κανένα γατοκορκοντζελάκι μαζί, για να το ελαφρύνω κάπως! :redface:
Υπογραφή,
Zbeebz το βαρύ πεπόνι! :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::bleh::bleh::bleh:

Καλημερα και απο μενα.
Στην αρχη βεβαια της παραλιας μια καταπληκτικη ψαροταβερνα-ουζερι
<<Ο ΓΙΑΝΝΗΣ>>,μην διαφημηζης μονο την παραλια:lol:
εμφανιστηκε καινουργιος κοκορας στο κοτετσι?και εξαφανιστηκε κιολας?(τρομαξε ο ανθρωπος με ολα αυτα που διαβασε):lol::lol::lol:

ποιον εννοεις τον πιτσιρικο ; μαλλον την εκανε ναι, ο γιατρος ειναι μεσα σταθερα, δε μασαει με μας ! :D:D

Είμαι κότα, το καυχώμαι, ξέρω την καταγωγή μου!
:cool::cool::lol::lol::lol::lol:

Είμαι κότα, το καυχώμαι, ξέρω την καταγωγή μου!
:cool::cool::lol::lol::lol::lol:
και να δεις τι χαριτωμενα που τρωω το καλαμποκακι μουυυυυυυυ κοκοοοοοο

και να δεις τι χαριτωμενα που τρωω το καλαμποκακι μουυυυυυυυ κοκοοοοοο
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πού το ξέρεις ότι μ' αρέσει πολύ το καλαμπΟΟΟΟΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ

Πω πωωωωω 8 σελίδες διάβασα μιλάμε. Και λίγες βάζω. Αρχίζω λοιπόν και εγώ. :P

Άκου υμφεροντολογες και περιεργες! Τέτοιες δεν είναι οι γατούλες! γκρρρρρρ!
Οι γυναίκες μπορεί - όπως και οι άνδρες - αλλά όχι οι γατούλες!
Και να μας αγαπάτε γιατί παρά τα όσα λέγονται πιο πάνω εμείς ... σας λατρεύουμε: σαν αρσενικά, σαν γυιούς, σαν πατέρες, σαν αδελφούς, σα φίλους ....
Όσο για τη χρησιμότητα και τη ...χρήση που είπαν κάποιες παραπάνω, όλα τα θεωρώ (συγνώμη) ανοησίες. Αν δεν υπάρχει ειλικρινές δούναι και λαβείν στην όποια σχέση ... βράστα, καλύτερα να πάμε φούντο!

sorry αλλα μαλλον μπερδεψες την πλακα με τα σοβαρα. Κριμα να μην το καταλαβαινουμε μεταξυ μας και να προχωραμε σε.............χαρακτηρισμους!Καλωςορισες καινουριε κ εγω ψιλοκαινουρια ειμαι!

Ανίμα μου όπως λέει και η συμφορουμίστρια whity μια πλάκα κάναμε για το θεό. Μην τα ανάγουμε όλα σε σοβαρό επίπεδο πια. Όχι γιατί σε λίγο θα φοβόμαστε να πούμε και την βλακεία μας γιατί θα ξέρουμε οτι θα παρεξηγηθούμε. Προς θεού πλάκα ήταν πάνω στο χαβαλέ.

Οι ορμόνες ή οι 20βαθμοί λιακάδα!!!! Μυρίζει Άνοιξη!!!:blink:

Τα λουλούδια ανθίζουν... σε λίγο θα έρθουν και τα χελιδόνια! :blink:

Για 5 Δεκέμβρη σου μοιάζει εξω??

Μην μασάτε. Μόλις πατήσω εγώ το πόδι μου ελλάδα θα αρχίσουν τα πολλά κρύα. Εχω το κρυοβροχομαγνήτη :P

Δυστυχως δεν βλεπω παραλια απο το ιατρειο:down: ειναι και ακριβα τα ενοικια στην παραλια:down:. Μαλλον μας εχετε κομπλαρει απο την αποψη οτι αισθανομαστε οτι δεν μπορουμε να ανταποκρυθουμε στις απαιτησεις σας γιατι εχετε υψηλα στανταρ:hmm:. καταλαβατε τιποτα? εχω νομιζω οχι:blink:

Γιατρέ κοιμηθήκαμε το βράδυ ή το ξενυχτήσαμε? :hmm::P

Δικιο έχει ο άνθτωπος...
π.χ. εγώ θέλω έναν αντρα με το remote control του...
Ζητάω πολλά?:P
Κάτσε, σήκω, έλα, φύγε, κλπ...:P:lol:

Αν βρεις έναν τέτοιον πες μου απο που τον πήρες να πάρω και εγώ έναν! :P (και για αποφυγή παρεξηγήσεων αυτό ήταν πλάκα)

Dior Home φοραω αλλα τελειωνει και σκεφτομαι να παρω το Dior Higher energy η το τελευταιο που εχει βγαλει:hmm: καμια προταση (ασχετο):lol:
Ιβανα πιστευω οτι και στα δυο φυλλα εχουν ανεβει οι απαιτησεις οσον αφορα το ταιρι μας σε σχεση με παλιοτερες δεκαετιες αλλα ταυτοχρονα εχει αυξηθει και η ανασφαλεια μας και στα δυο φυλλα, οτι δεν μπορουμε να φτασουμε αυτες τις απαιτησεις:confused: με αποτελεσμα να κρατιομαστε πισω και τελικα να ειναι δυσκολο να κανεις σχεση , Παλι εριξα τις βαθιες φιλοσοφιες μου, μη βαρατε

Συνηθως παραιτουμαστε απο την πρωτη προσπαθεια δεν το παλευουμε:down: ειναι και οι συνθηκες τις εποχης που δεν μας μενει χρονος για μας να ηρεμησουμε και λιγο:(

HUGO BOSS την BOSS στο γκρι κουτί γιατρέ. Πολύ ωραία κολώνια! Και στο θέμα με τις ανασφάλεια θα συμφωνήσω οτι και τα 2 φύλα έχουν ανασφάλεια και δυστυχώς και τα παρατάνε πού έυκολα ΚΑΙ χάνουν την ουσία του πράγματος.

Ναι, αλλά σε μια σχέση η αγάπη έρχεται πολύ-πολύ καιρό αφού έχεις κάνει σεξ... Η φύση μάς προγραμμάτισε πρώτα να σκεφτόμαστε τα περί σεξ κι έπειτα να δενόμαστε συναισθηματικά.
Και μην ξεχνάμε ότι η αρμονία στο σεξ είναι ικανή να φέρει από μόνη της δέσιμο στο συναισθηματικό επίπεδο...

Για την έλλειψη του συναισθηματικού δεσίματος δεν ευθύνεται το σεξ, αλλά η ανασφάλεια, όπως σωστά είπε πριν ο John. Αυτό το "ή κάνω σεξ ή δένομαι συναισθηματικά" είναι μεγάλη μούφα.
Και μεταξύ των δύο άκρων, της απόλυτης αποχής και του... Sex and the City, υπάρχουν πάμπολλες ενδιάμεσες καταστάσεις. Είναι τι χρήση θέλει και διαλέγει να κάνει ο καθένας. Εξ άλλου, αν πρόσεξες, δίπλα στο απόφθεγμα του Πανούση έχω τρία γατιά που ξεκαρδίζονται, δηλαδή δεν το εννοώ και εντελώς κυριολεκτικά. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο εγώ πιστεύω ότι σε μια σχέση που έχει φόντα το σεξ με τον καιρό γίνεται καλύτερο...

Στο όλο θέμα με το σεξ νομίζω (αν κατάλαβα καλά) οτι συμφωνώ με την Ζωή. Στα περισσότερα δηλαδή. Πιστέυω οτι πρώτα έρχεται το σεξ και μετά η αγάπη. Εκ των πραγμάτων. Δεν γίνεται να αγαπήσεις κάποιον απο την πρώτη στιγμη. Και φυσικά όσο αναπτύσονται τα συναισθήματα τόσο καλυτερέυει και η επικοινωνία στο κρεβάτι και είναι πολύ όμορφο να νιώθεις αυτήν την σταδιακή εξέλιξη. Επίσης θα πω οτι κατά την γνώμη μου ακόμα και αν υπάρχουν συναισθήματα αν στο κρεβάτι δύο άνθρωποι δεν μπορούν να ταιριάξουν τότε τα πράγματα μεταξύ τους μπορούν άνετα να χαλάσουν. ΟΧΙ επειδή νοιάζονται μόνο για το σεξ. Αλλά κακά τα ψέματα δεν μπορούμε να πούμε οτι το σεξ είναι κάτι που δεν μετράει ούτε είναι κάτι που παιζει μικρό ρόλο σε μια σχέση. Παίζει μεγάλο ρόλο. Και επίσης για μένα σημασία δεν έχει η ικανότητα του καθένα για να ταιριάξουν 2 άνθρωποι στο κρεβάτι αλλά η χημεία μεταξύ τους. Τα είπα. Τώρα μπορείτε ν'αρχίσετε να βαράτε αλύπητα :P

Στο όλο θέμα με το σεξ νομίζω (αν κατάλαβα καλά) οτι συμφωνώ με την Ζωή.
Πάντως εγώ ειδοποιάω (που λέει κι ο Ζήκος): αν έχουμε τα ίδια γούστα στους άντρες, δεν πρέπει να βγαίνουμε μαζί παγανιά! :lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως εγώ ειδοποιάω (που λέει κι ο Ζήκος): αν έχουμε τα ίδια γούστα στους άντρες, δεν πρέπει να βγαίνουμε μαζί παγανιά! :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ πια ίδια γούστα στους άντρες??? :lol::lol::lol::lol:

Μπα δεν νομίζω. Εκτός αν σ'αρέσουν οι απο 29-35. Και εκτός απο αυτό πάντα μου λέγαν οτι έχω περιεργο γούστο. Αν έχεις και εσύ περιεργο γουστο τορε θα συναντιόμαστε ΜΟΝΟ όταν θα είμαστε κοριτσοπαρέα σε σπίτι. Εξω μαζι ΠΟΤΕ!!! :P:lol::lol::lol:

Καλέ πια ίδια γούστα στους άντρες??? :lol::lol::lol::lol:

Μπα δεν νομίζω. Εκτός αν σ'αρέσουν οι απο 29-35. Και εκτός απο αυτό πάντα μου λέγαν οτι έχω περιεργο γούστο. Αν έχεις και εσύ περιεργο γουστο τορε θα συναντιόμαστε ΜΟΝΟ όταν θα είμαστε κοριτσοπαρέα σε σπίτι. Εξω μαζι ΠΟΤΕ!!! :P:lol::lol::lol:
Oι παντρεμενες χωρανε στην κοριτσοπαρεα σας?:rolleyes::D

Και εκτός απο αυτό πάντα μου λέγαν οτι έχω περιεργο γούστο.
Α, εντάξει φιλενάδα, τότε είμαστε καλυμμένες! Εμένα μου αρέσει κάτι στο πιο κλασικό του...
Λες και θα τους κορνιζάρουμε στον τοίχο μας μιλάμε! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αρκεί να μην μας παίρνετε τους άντρες κυρία μου. (Τους πολλούς που θα βρούμε εμείς αλλά λέμε τώρα :P) :lol::lol::lol::lol:

Αφού κατάφερες και διάβασες το θέμα μέχρι εδώ, και βέβαια χωράς! Εξ άλλου, 1000 καλοί χωρούν... :D

Α, εντάξει φιλενάδα, τότε είμαστε καλυμμένες! Εμένα μου αρέσει κάτι στο πιο κλασικό του...
Λες και θα τους κορνιζάρουμε στον τοίχο μας μιλάμε! :lol::lol::lol::lol::lol:

Α οκ δεν τίθεται θέμα να θέλουμε ΠΟΤΕ τον ίδιο άντρα πίστεψε με. Εγώ στο κλασσικό κάτι παθάινω....τυφλώνομαι να πω....δεν μπορώ να τους δω καν αυτούς τους άντρες σαν να μην υπάρχουν μπροστά μου ένα πράγμα :P:lol::lol: Οτιδήποτε ΔΕΝ είναι κλασσικό μας κάνει. ;)

Και για μπιμπελό καλοί είναι :P:lol::lol::lol::lol:

Μα και οι... παράξενοι κάνουν ωραία μπιμπελό!
Βάι βάι βάι, τώρα βάλαμε μπρος τον αντροδιώχτη για τα καλά... :blink:

Α οκ δεν τίθεται θέμα να θέλουμε ΠΟΤΕ τον ίδιο άντρα πίστεψε με. Εγώ στο κλασσικό κάτι παθάινω....τυφλώνομαι να πω....δεν μπορώ να τους δω καν αυτούς τους άντρες σαν να μην υπάρχουν μπροστά μου ένα πράγμα :P:lol::lol: Οτιδήποτε ΔΕΝ είναι κλασσικό μας κάνει. ;)

Μπραβο βρε κοριτσια :up: ευχαριστω! Παντως απο μενα δεν κινδυνευετε .Ετσι οπως το υπολογιζω λεω σε καμια 20αρια χρονια να την κανω οπως ειπαν κ παραπανω να ριξω τα μποτοξακια μου και να παω βολτα στο λυκειο της κορης μου!;)Πως με βρισκεις??????????

Μα και οι... παράξενοι κάνουν ωραία μπιμπελό!
Βάι βάι βάι, τώρα βάλαμε μπρος τον αντροδιώχτη για τα καλά... :blink:

Ναι ναι....μπιμπελό αλλά στυλ Καντίνσκι :lol::lol::lol::lol: Ή μάλλον επειδή δεν με τρελάινει ο Καντίνσκι να πιάσουμε κάτι απο Κλιμτ ή Έγκον Σιέλε να γουστάρω. :P

Ναι γιατί πριν δεν τον είχαμε με τόσα που λέγαμε :P

Μπραβο βρε κοριτσια :up: ευχαριστω! Παντως απο μενα δεν κινδυνευετε .Ετσι οπως το υπολογιζω λεω σε καμια 20αρια χρονια να την κανω οπως ειπαν κ παραπανω να ριξω τα μποτοξακια μου και να παω βολτα στο λυκειο της κορης μου!;)Πως με βρισκεις??????????

Ουυυ μια χαρά καλέ!!! Τζετ θα είσαι!!! Και δεν πιστέυω να πας για τους καθηγητές ε? Μάλλον για τα λυκειόπαιδα σωστά? :P:lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως μια και έπεσε το μάτι σε θέμα προτίμησης ένα έχω να πω:
Το καλύτερο μοντέλο είναι το λοβοτομημένο:lol::lol:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back