Άντρες!!

Ουυυ μια χαρά καλέ!!! Τζετ θα είσαι!!! Και δεν πιστέυω να πας για τους καθηγητές ε? Μάλλον για τα λυκειόπαιδα σωστά? :P:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol:Kαλα τα λες! Ακριβως:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χωρίς πλάκα τώρα, η φύση ορίζει πως καλύτερα απ' όλους στις ιδιωτικές τους στιγμές περνάνε μεγαλύτερη γυναίκα + μικρότερος άντρας.

Όμως προσωπικά για μένα, όχι και λυκειόπαιδο! Μόνο που το γράφω, η λίμπιντό μου κάνει βουτιά στην άβυσσο των Φιλιππινών! :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως μια και έπεσε το μάτι σε θέμα προτίμησης ένα έχω να πω:
Το καλύτερο μοντέλο είναι το λοβοτομημένο:lol::lol:.
Τι εννοεις λοβοτομημενο?:lol:

Πάντως μια και έπεσε το μάτι σε θέμα προτίμησης ένα έχω να πω:
Το καλύτερο μοντέλο είναι το λοβοτομημένο:lol::lol:.

Καλέ όχι αυτό πια θα είναι εντελώς ντιπ για ντιπ βαρετό. Να έχει και λίγο άποψη αλλιώς εγώ θα βαρεθώ. :P:lol::lol:

:lol::lol:Kαλα τα λες! Ακριβως:lol::lol:

Είδες είδες σε καταλαβαίνω :lol:

Χωρίς πλάκα τώρα, η φύση ορίζει πως καλύτερα απ' όλους στις ιδιωτικές τους στιγμές περνάνε μεγαλύτερη γυναίκα + μικρότερος άντρας.

Όμως προσωπικά για μένα, όχι και λυκειόπαιδο! Μόνο που το γράφω, η λίμπιντό μου κάνει βουτιά στην άβυσσο των Φιλιππινών! :lol::lol::lol::lol:

Μόνο όμως στις ιδιωτικές στιγμές γιατί απο εκεί και πέρα στην συνεννόηση... :down::down: Απο προσωπική εμπειρία μιλάω και δεν ήταν και πολλά χρόνια μικρότερος. Καλά όχι οτι και οι μεγαλύτεροι είναι πολύ καλύτεροι αλλά....σκέψου και άντρας (εν ολίγοις κάτι τις απο παιδί) ΚΑΙ μικρότερος ε πάει το χάσαμε.

όχι όχι λυκειόπαιδο θα αρχίσω να νιώθω και παιδεράστρια πια! :sick:

Αυτός που έχει υποστεί λοβοτομή.
Έχω τις επιφυλάξεις μου... Ούτε χιούμορ θα έχει ούτε ιδιαίτερα... εργατικός θα είναι! :hmm::lol::lol:

Καλέ όχι αυτό πια θα είναι εντελώς ντιπ για ντιπ βαρετό. Να έχει και λίγο άποψη αλλιώς εγώ θα βαρεθώ. :P:lol::lol:
Είδες ααυτή είναι η διαφορά μας.... Εγώ είμαι παντρεμένη ενώ εσύ ανύπαντρη:lol::lol::lol:

Είδες ααυτή είναι η διαφορά μας.... Εγώ είμαι παντρεμένη ενώ εσύ ανύπαντρη:lol::lol::lol:

Καλά αν παντρευτώ και δω οτι και εγώ αρχίσω να έχω την ίδια γνώμη με σένα θα έρχομαι και θα σου λέω "α ρε gatouni μου τα λεγες και δεν σ'ακουγα" :lol::lol::lol:

Ζωή τι θα γίνει θα γράψεις στο θέμα σου? Βγήκαν τα αποτελέσματα της μικρής? Μπορεί να μην γράφω εκεί αλλά το παρακολουθώ ;)

Καλοοοοοοο:up: αλλα οντως μονογια.... ιδιωτικες γιατι στα αλλα προσπαθουν να το παιξουν ωριμοι και καταντανε γελιοι και τελος καταπιεστικοι λογω κομπλεξ

Καλοοοοοοο:up: αλλα οντως μονογια.... ιδιωτικες γιατι στα αλλα προσπαθουν να το παιξουν ωριμοι και καταντανε γελιοι και τελος καταπιεστικοι λογω κομπλεξ

Ναι εδώ θα συμφωνήσω γιατί αυτά τα έχω ζήσει :down:

Όριστε και μετά μου λέτε ότι η λοβοτομή δεν είναι καλή:lol::lol:
Πέρα από την πλάκα τώρα αυτό που λές έχει να κάνει και με τον κάθε άνθρωπο δεν έιναι γενικό, κατά τη γνώμη μου.

Ναι εδώ θα συμφωνήσω γιατί αυτά τα έχω ζήσει :down:
ασε καλα ειναι σε σχεση;) που να δεις κατι παντρεμενες που ξερω και με παιδια κιολας:down: μετα κομπλεξαρονται κι οι γυναικες γιατι μετα τα 35 με 38 οταν τους ριχνουν απο 5 χρονια κ πανω φαινεται κι η διαφορα:blink::blink: ΑΣΤΑ

Όριστε και μετά μου λέτε ότι η λοβοτομή δεν είναι καλή:lol::lol:
Πέρα από την πλάκα τώρα αυτό που λές έχει να κάνει και με τον κάθε άνθρωπο δεν έιναι γενικό, κατά τη γνώμη μου.
βεβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με κανεναν δεν ισχυει τιποτα απολυτο:) υπαρχουν και πολλες εξαιρεσεις. δυστυχως εγω δεν εχω γνωρισει ακομα καμια:/::/:

ασε καλα ειναι σε σχεση;) που να δεις κατι παντρεμενες που ξερω και με παιδια κιολας:down: μετα κομπλεξαρονται κι οι γυναικες γιατι μετα τα 35 με 38 οταν τους ριχνουν απο 5 χρονια κ πανω φαινεται κι η διαφορα:blink::blink: ΑΣΤΑ

Είναι παντρεμένες με 5 χρόνια και πάνω μικρότερο τούς?? Πω πωωωωω. Δεν το κατακρίνω σε καμία περίπτωση απλά εγώ δεν θα έβγαζα συνεννόηση. Εδώ εγώ είχα διαφορά λιγότερα χρόνια και είχαμε συνεννόηση μπουζούκι, βιολί, μαντολάτο...διάλεξε όργανο και πάρε! :down:

Είναι παντρεμένες με 5 χρόνια και πάνω μικρότερο τούς?? Πω πωωωωω. Δεν το κατακρίνω σε καμία περίπτωση απλά εγώ δεν θα έβγαζα συνεννόηση. Εδώ εγώ είχα διαφορά λιγότερα χρόνια και είχαμε συνεννόηση μπουζούκι, βιολί, μαντολάτο...διάλεξε όργανο και πάρε! :down:
ναι μωρε ουτε εγω περι ορεξεως κολοκυθοπιτα:lol: εγω προσωπικα για καμια βδομαδα:lol::lol:

ναι μωρε ουτε εγω περι ορεξεως κολοκυθοπιτα:lol: εγω προσωπικα για καμια βδομαδα:lol::lol:

Τι για καμιά βδομάδα? Να τον κρατούσες και μετά να τον πετούσες? Ιιιιιι καλέ άκαρδη γυνή. Που θα το παρατούσες το παιδί στους 5 δρόμους ερωτευμένο και απροστάτευτο :P:lol::lol::lol:

κοριτσια σας αφηνω τωρα:hello:παμε τα κοριτσια μου σε γενεθλια και θα τα ξαναπουμε Κυριακη γιατι γιορταζει η μικρουλα μου αυριο (την λενε Νικολ). Φιλια

κοριτσια σας αφηνω τωρα:hello:παμε τα κοριτσια μου σε γενεθλια και θα τα ξαναπουμε Κυριακη γιατι γιορταζει η μικρουλα μου αυριο (την λενε Νικολ). Φιλια

Να την χαίρεσαι την κορούλα σου. Και καλά να περάσετε :hello:

Να χαίρεσαι την κόρη σου.:) Είμαστε και άλλες παντρεμένες εδώ:) χαβαλέ κάνουμε οπότε και από μένα δεν κινδυνεύετε κοκοριζω εκ του ασφαλούς.;) Γενικά μιλώντας, sex βρίσκεις παντού και πανεύκολα άλλα είναι τα δύσκολα να βρεις Αυτα που αξιζουν .;)

Να χαίρεσαι την κόρη σου.:) Είμαστε και άλλες παντρεμένες εδώ:) χαβαλέ κάνουμε οπότε και από μένα δεν κινδυνεύετε κοκοριζω εκ του ασφαλούς.;) Γενικά μιλώντας, sex βρίσκεις παντού και πανεύκολα άλλα είναι τα δύσκολα να βρεις Αυτα που αξιζουν .;)

Σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτά είναι τα δύσκολα. Αυτά που αξίζουν. Δεν βρίσκονται καθόλου έυκολα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back