Άντρες!!

Γιατρέ θέλει λίγο δουλειά το πράγμα για να σου βρούμε την καλύτερη:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βλεπω το προσπαθητε το πραγμα:lol::cool:. μηπως να αλλαξω θρησκευμα και να γινω μουσουλμανος για να εχω μεγαλυτερες επιλογες:hmm::hmm::blink:
(καλα ντε μη βαρατε ενα αστειο καναμε):lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βλεπω το προσπαθητε το πραγμα:lol::cool:. μηπως να αλλαξω θρησκευμα και να γινω μουσουλμανος για να εχω μεγαλυτερες επιλογες:hmm::hmm::blink:
(καλα ντε μη βαρατε ενα αστειο καναμε):lol::lol::lol::lol:

Doctor όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα:cool:

Doctor όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα:cool:
Καλέ κρύβε λόγια.Εναν άντρα πελάτη έχουμε να τον εχάσουμε και αυτόν?:lol::lol:

Τι εγινε καλε,παντρολογουμε τον Γιατρο;Να γινω παρανυφακι;Ειμαι λιγο μεγαλη,αλλα μου λενε οτι μικροδειχνω!Βαζω και τον Σειριο να φερει τις βερες!:lol:

προτιμώ ένα ούφο απο πολεμικές τέχνες. Τουλάχιστον αυτοί ζουν στον κόσμο τους και σε ζαλίζουν με αρμονίες και ζινγκ και ζανγκ και διάφορα άλλα και πορώνονται με την προπόνηση και ισορροπία του πνέυματος.
Καθώς και με διάφορες στοκο-ελληνο-κεντρικές θεωρίες του τύπου "οι Έλληνες μάθανε στους Κινέζους κουνγκ φου"... :down:

να κανουμε και δεξιωση
Δεν τα παρατάμε όλα τα άλλα και να οργανώσουμε καμιά δεξιωσούλα να ευφρανθούμε, μέρες που είναι;;; :D

να γινω μουσουλμανος για να εχω μεγαλυτερες επιλογες
Να σου πω, δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο. Τέτοιες επιλογές τις έχουμε όλοι και όλες ανά πάσα στιγμή. Απλώς οι μουσουλμάνοι έγγαμοι άντρες είναι οι μόνοι που μπορούν να το δηλώνουν και δημοσίως!;) :lol::lol::lol:

και απο νυφικό καλημένη ,η νύφη, εργάζομαι σε οίκο νυφικών:D
moukelis φέραμε και καινούργια φορεματάκια για παρανυφάκια, μέχρι το γόνατο όμως είναι , σου κάνει;:D

Αμε πως δε μου κανει!Μια χαρα ειναι,θελω κατι σε γαλαζιο να ταιριαζει με τα ματια μου!:lol:

Δεν τα παρατάμε όλα τα άλλα και να οργανώσουμε καμιά δεξιωσούλα να ευφρανθούμε, μέρες που είναι;;; :D

:up::up::up:

Καλημερα σας:) βλεπω ο σχεδιασμος καλα κρατει:P. Τελικα απο εδω το φεραμε απο εκει το πηγαμε καταληξαμε σε σαϊτ γνωριμιων:lol: . Μπορουμε να κανουμε και προβα γαμου , να μαζευτουμε ολοι μαζι να βαλουμε και εναν παππα να κανουμε και δεξιωση ετσι για δουμε αν μας παει:redface:. η στγκεντρωση βιογραφικων πως παει?:hmm:
Μόνο άγαμες ή και έγγαμες θα πάρουν μέρος? Μήπως έχει και για μένα μια θεσούλα στο event? :cat::rolleyes: Βέβαια για παρανυφάκι δεν κάνω, αλλά για 4-5 σε ένα παρανυφάκια μπορώ. :rolleyes::whistle::whistle:
Θέλω κι εγώ να παίξωωωωωω...μπουυυυυυ ...κλαψ! :baby::baby::baby:

Μια χαρα παμε παρανυφακια και κουμπαρες βρκαμε καθως και καλεσμενους:up:. Τωρα μας μενει η νυφη:hmm::blink:

αντε καλε θα σε αποκαταστήσει το Mycat..:)

Μια χαρα παμε παρανυφακια και κουμπαρες βρκαμε καθως και καλεσμενους:up:. Τωρα μας μενει η νυφη:hmm::blink:

έχουμε πάρα πολλές λίγο ψάξιμο θέλει!!!:lol::lol::lol: πως έχουμε βάλει φώτο στα χαρίζονται και διαλέγουν τι γατάκι θέλουν θα κάνουμε και ένα θέμα παντρεύονται με φώτο από τις υποψήφιες????? διαλέγεις και παίρνεις!!!!!:lol::lol::lol::lol:

έχουμε πάρα πολλές λίγο ψάξιμο θέλει!!!:lol::lol::lol: πως έχουμε βάλει φώτο στα χαρίζονται και διαλέγουν τι γατάκι θέλουν θα κάνουμε και ένα θέμα παντρεύονται με φώτο από τις υποψήφιες????? διαλέγεις και παίρνεις!!!!!:lol::lol::lol::lol:

:up::up::up::lol::lol::lol::lol::rolleyes::D

Καλέ γιατί δεν προξενεύουμε την κτηνίατρο του σάιτ με τον κτηνίατρο του σάιτ?:D:up:

Καλέ γιατί δεν προξενεύουμε την κτηνίατρο του σάιτ με τον κτηνίατρο του σάιτ?:D:up:

ετοιμασου να τα ακουσεις:blink: :lol::lol::lol::lol:

εχω την εντυπωση οτι Η κτηνιατρος του site ειναι μια χαρα εκει που ειναι αλιως ετσι θα την αφηναμε:P

Μη σ`ακουσει ο Γιωεγος....θα την κανεις με ελφρα πηδηματακια , που λεει και η Πανια:lol::lol::lol::lol:

Καλε ειναι καπαρωμενη η γιατρος μας,αλλη να του βρουμε του ανθρωπου,τοσες αδεσμευτες!Γιατρε πολυ σας συμπαθησα που δεχτηκατε να με κανετε παρανυφακι,το ειχα απωθημενο.:P

σωστο παιδια..εγώ δεν είμαι για το χρυσο κουφέτο...ευχαριστω πάντως που με σκεφτηκατε!:redface:επίσης ενα σας λέω...καλο ειναι το ζευγάρι να μην ειναι του ιδιου επαγγελματος..μεγάλος ο ανταγωνισμος:down:μιλάω εκ πειρας...επίσης να αναφέρω σε αρθρο που εχει γραφει στο παρελθον σε εφημεριδα-δεν θυμάμαι ποια- οι κτηνιατροι ειναι το πρωτο επάγγελμα σε ποσοστα που παντρεύονται μεταξύ τους...:confused:και το πιο κουφο...οταν απατουν απατουν το ζευγάρι τους με κτηνιατρους, δηλ με συναδέλφους...:blink:όλα ειναι μεσα απο στατιστικές και δεν ειναι ραδιο αρβύλα αυτο που λεω...επρεπε να κρατήσω το αρθρο...τι λετε λοιπον για το επαγγελμα μας?λέτε να φταινε τα ζώα?να μην ανεχεται αλλος τη μυρωδίτσα μας?:lol:

λέτε μέσα απο το site να προκύψει κανας γάμος?:hmm:με τοσα μέλη παει το ζευγάρι θα ξεπουληθει, αν αποφασίσει να τους καλεσει όλους...:lol:παρανυφάκια όπως έχουμε πει εμεις στους βιρμανους θα ειναι τα γατια του αντιστοιχου group...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back