Άντρες!!

χα,χα...απίστευτοι είστε!!! :up::up::up::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απιστευτοι...εγω πάντως το ειδα λίγο ανωμαλο να πω:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απιστευτοι...εγω πάντως το ειδα λίγο ανωμαλο να πω:lol:

Καλέ δεν μιλάω για το μπλέξιμο που έγραψες με το άρθρο για τους κτηνιάτρους. Γενικά για ότι γράφετε εδώ μέσα όλοι σας, λέω. ;)

α οκ,λαθος...χιχι:)καλα εδω το θεμα δεν ειναι σταθερο, οτι να 'ναι λεμε...

Βλέπω το θέμα προχωράει....αλλά νύφη δεν βλέπω!!! Τι θα γίνει θα βαρεθεί ο γιατρός και θα φύγει στο τέλος :P Άντε άντε τα βιογραφικά να έρχονται!!! Βάσια άν πάντως τελικά κάνουμε κάνα γάμο απο δω μέσα θα πέσει ΤΡΕΛΟ γέλιο. Και μην ανησυχείς αν καταλήξει να καλέσει τα μέλη του φόρουμ μια χαρά. Ούτε μπομπονιέρες ούτε τίποτα. Μια προσφορά στα αδέσποτα ενός συμβολικού ποσού για κάθε καλεσμένο και κανείς απο δω μέσα δεν θα το παρεξηγήσει όπως άλλοι καλεσμένοι. Ίσα ίσα θα το εκτιμήσουν ;)

Αντρες !! μιας και ημαστε κοριτσακια τα πιο πολλα εδω μεσα ειπα να μιλησουμε για το αιωνιο μας βασανο, τους αντρες !! τελικα τι γινεται ; ειναι σκυλοι και ημαστε γατες, ή αναποδα ; :cool:

και αν ναι, παντα θα τρωγομαστε σαν το σκυλο με τη γατα; :hmm:που πανε οι ανθρωπινες σχεσεις ;:hmm: τι γινεται με το θεμα "ευτυχισμενο ζευγαρι":hmm: ;; αχ μ'επιασαν τα υπαρξιακα μου σημερα. :lol:
Ιβάνα μου, εμένα ο αραβωνιαστικός μου, μου είπε να δώσω την γάτα ΜΟΥ!:down:
Οπότε τα λόγια περιτά!!!!!!

Μη σ`ακουσει ο Γιωεγος....θα την κανεις με ελφρα πηδηματακια , που λεει και η Πανια:lol::lol::lol::lol:
:blink::blink::blink: Καλέ ποιος είναι ο Γιώργος έχουμε χάσει επεισόδια.

Βάσια σόρυ δεν ήξερα ότι είσαι καπαρωμένη την Βασιλειάδου πήγα να κάνω και την πάτησα:redface:

καλε Ουρανία μην αγχωνεσαι...καλη πράξη ποτέ δεν παρεξηγειται..:)μια χαρα...ας αποκαταστήσουμε το αγορι της παρέας..:D

αντε ρε κοριτσια αρχιστε να ραβοσαστε:P. παρεπιπτοντως πειτε μου να μου ζησει..........το μεσημερι πηρα τον λιμον:baby::baby: θα σας βαλω και φωτο

Να σου ζησει,θελουμε θεματακι και λεπτομερη αναφορα!

Αντε και η αγαπητη κτηνιατρος μας γλυτωσε ( κουμπαρα εχεις?:blink::hmm::hmm::lol::lol:)
μηπως ο κυριος doctor θα μπορουσε να βοηθησει ( να μας πει τις προτιμησεις του ) για να τον βηθησουμε και εμεις:hmm: ή τα θελει ολα ετοιμα :hmm::hmm:και υπενθυμιζω η ατζελινα ειναι πιασμενη :rolleyes::lol::lol::lol:

αντε ρε κοριτσια αρχιστε να ραβοσαστε:P. παρεπιπτοντως πειτε μου να μου ζησει..........το μεσημερι πηρα τον λιμον:baby::baby: θα σας βαλω και φωτο

Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις!!! :up::up: Θεματάκι, ιστοριούλα και φωτό παραυτα!!! Να του δώσεις πολλά πολλά ματς μουτς απο μένα. :D

Αντε και η αγαπητη κτηνιατρος μας γλυτωσε ( κουμπαρα εχεις?:blink::hmm::hmm::lol:)
μηπως ο κυριος doctor θα μπορουσε να βοηθησει ( να μας πει τις προτιμησεις του ) για να τον βηθησουμε και εμεις:hmm: ή τα θελει ολα ετοιμα :hmm::hmm:και υπενθυμιζω η ατζελινα ειναι πιασμενη :rolleyes::lol::lol::lol:

Και εσένα απωθημένο το κουμπαριλίκι σου έχει μείνει? Και μένα :lol::lol:

Ναι βρε γιατρέ άντε. Να ξέρουμε πια θα στριμώξουμε να στην πασσάρουμε. :P

ειπαμε θα ανοιξουμε θεμα :::: οι αδέσμευτες του mycat!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σιλάνς να μιλήσει και πάλι ο Άβερελ Ντάλτον:
Εκείνη τη δεξιωσούλα πότε θα την κάνουμε;;;; :P:lol::lol::lol::lol:

φχαριστω:D:D καλα κ εγω εχω ενα αχτι με το κουμπαριλικι!! δεν μου χει κατσει ουτε ενα:(. αμα του βρουμε νυφη θα κανει γαμο σαν τους κυπριους!!!!!! ολη η εκκλησια γεματη κουμπαρους:lol::lol::lol:

ειπαμε θα ανοιξουμε θεμα :::: οι αδέσμευτες του mycat!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ως γνωστον ομως.........κι οι παντρεμενοι εχουν ψυχη:lol::lol::lol: εδω εγινε και σειρα

καλε ναι.... και γω μεσα στο 2009 θα παντρευτω..πιανομαι ομως απο τωρα ως παντρεμενη:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σιλάνς να μιλήσει και πάλι ο Άβερελ Ντάλτον:
Εκείνη τη δεξιωσούλα πότε θα την κάνουμε;;;; :P:lol::lol::lol::lol:

Προς το παρόν θα κάνουμε ένα μπατιρντί (ω ναι) όταν φτάσω Θεσσαλονίκη. Δεν είμαι σίγουρη τελικά που θα γίνει....:hmm:

Αλλά Ζωή θα έρθεις δεν θα έρθεις? :D

καλε ναι.... και γω μεσα στο 2009 θα παντρευτω..πιανομαι ομως απο τωρα ως παντρεμενη:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αντε με το καλο..:)κουφετα μεσω υπολογιστη ρε γ@@@το ακομα δεν στελνουνε:lol::lol:κριμα:lol: αντε απο μενα καληνυχτα γιατι εχω τον αντρουλη μου πανω απ το κεφαλι μου και δεν βολευομαι;);):lol: παω στον γουργουριτσο μου τωρα

βασικα να βαφτισω θελω αλλα οι φιλες μου ουτε παντρεμενες δεν ειναι:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back