Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
αντε καλε στα βαφτήσια...αυτα θα αργησουν βέβαια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιβάνα μου, εμένα ο αραβωνιαστικός μου, μου είπε να δώσω την γάτα ΜΟΥ!
Οπότε τα λόγια περιτά!!!!!!
Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου

(πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
τελικο το μονο συγουρο ειναι η δεξιωση μου φαινεται
. Μια και ειπατε προτιμησεις εχω ενα φετιχ με τα ματια και το προσωπο γενικοτερα
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημερα δηλαδη τι καλημερα μεσημεριασε..Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σουκαι θα τον παντρευτεις κιολας ?
(πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση.
.Α!Συμφωνω με γατ σ γνωρισε με γατα να σε παρει.
aalyah
Διάσημο μέλος

Ria2008
Δραστήριο μέλος
! Διάβασα 12 σελίδες
Γιατρέ βλέπω ανοίγεσαι δειλά δειλά και μας τα βγάζεις ένα ένα 

Μάτια και πρόσωπο ε ? Δηλαδή γαλάζια μάτια και αψεγάδιαστο πρόσωπο ? Γιατί αν είναι έτσι να σου τα φτιάξουμε με την Mila Jovovich
(just kidding...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Α καλά! Το χοντρύναμε βλέπω! Διάβασα 12 σελίδες
Γιατρέ βλέπω ανοίγεσαι δειλά δειλά και μας τα βγάζεις ένα ένα
Μάτια και πρόσωπο ε ? Δηλαδή γαλάζια μάτια και αψεγάδιαστο πρόσωπο ? Γιατί αν είναι έτσι να σου τα φτιάξουμε με την Mila Jovovich![]()
![]()
(just kidding...
)
Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι αν ζητάμε αψεγάδιαστο πρόσωπο και πανέμορφα μάτια πρέπει να έχουμε και κάτι ανάλογο να δώσουμε. Έχεις γιατρέ και εσύ αψεγάδιαστο πρόσωπο και πανέμορφα μάτια? Μην απαιτούμε μόνο εμείς απο την άλλη να είναι κουκλάρα αλλά να έχουμε και την απαίτηση εμάς να μας θέλει μόνο για τον ψυχικό μας κόσμο και τον καλό μας χαρακτήρα αλλιώς θα την θεωρήσουμε ανώριμη και "ρηχή" σαν άτομο. Ότι απαιτούμε να έχουμε και να προσφέρουμε.
(τα ρωτάω γιατί εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω απο facebook και δεν σε είδα)Παρεπιπτόντως Ria2008 τι κάνει ο κούκλος σου? Μεγαλώσε?
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι αν ζητάμε αψεγάδιαστο πρόσωπο και πανέμορφα μάτια πρέπει να έχουμε και κάτι ανάλογο να δώσουμε. Έχεις γιατρέ και εσύ αψεγάδιαστο πρόσωπο και πανέμορφα μάτια? Μην απαιτούμε μόνο εμείς απο την άλλη να είναι κουκλάρα αλλά να έχουμε και την απαίτηση εμάς να μας θέλει μόνο για τον ψυχικό μας κόσμο και τον καλό μας χαρακτήρα αλλιώς θα την θεωρήσουμε ανώριμη και "ρηχή" σαν άτομο. Ότι απαιτούμε να έχουμε και να προσφέρουμε.(τα ρωτάω γιατί εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω απο facebook και δεν σε είδα)
Παρεπιπτόντως Ria2008 τι κάνει ο κούκλος σου? Μεγαλώσε?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τότε είσαι τυχερός που δεν με γνώρισες γιατί θα έχανες κάθε είδος αξιοπρέπειας μπροστά στην υπέροχη ομορφιά μου...Καλημρερατελικο το μονο συγουρο ειναι η δεξιωση μου φαινεται
. Μια και ειπατε προτιμησεις εχω ενα φετιχ με τα ματια και το προσωπο γενικοτερα
![]()

Σιγά το κάρο!Μάτια και πρόσωπο ε ? Δηλαδή γαλάζια μάτια και αψεγάδιαστο πρόσωπο ? Γιατί αν είναι έτσι να σου τα φτιάξουμε με την Mila Jovovich

Το θέμα είναι αν ζητάμε αψεγάδιαστο πρόσωπο και πανέμορφα μάτια πρέπει να έχουμε και κάτι ανάλογο να δώσουμε. /quote]
Προς τι τόση φιλοσοφία, τέκνον μου;;;
Άντε να γυρίσεις πίσω στο πατρίντος για να σε βάλουμε λίγο σε σειρά!![]()
aalyah
Διάσημο μέλος
Προς τι τόση φιλοσοφία, τέκνον μου;;;
Άντε να γυρίσεις πίσω στο πατρίντος για να σε βάλουμε λίγο σε σειρά!![]()
Ελαμ ντε. Ξέφυγα ε? Θέλω στρώσιμο δεν γίνεται έχω ξεφύγει.

Φταίει η ιγκλατέρα που με έχει χαλάσει με φαίνεται.

JohnDVM
Διάσημο μέλος
, στην ουσια ειναι αν κατι θα μου κανει κλικΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Δεν ζηταω το τελειο προσωπο ουτε τα τελεια ματια, θα ηταν ουτοπικο αλλωστε να περιμενω να βρω το τελειο απο την στιγμη που δεν υπαρχει, απλως εννοω οτι μου αρεσουν τα ματια τα οποια εκπεμπουν μια ζεστασια και μια σπιρταδα , δεν ξερω αν με καταλαβαινεται, στην ουσια ειναι αν κατι θα μου κανει κλικ
Μια χαρά. Όλοι το "κλικ" ψάχνουμε γιατρέ. Λοιπόν κοπελιές. Για να σας οργανώσω. Θέλουμε πολλές φωτό (το λιγότερο 3) και διαφορετικές μεταξύ τους (προφιλ , ανφας, χαμογελαστή, σοβαρη κτλ κτλ) για να εχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη ΚΑΙ το βιογραφικό. Αιτήσεις χωρίς φωτό δεν γίνονται δεκτές. Αντε άντε γιατί αν ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν γίνω κουμπάρα θα φρίξω!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
μηπως ειμαστε λιγο εκτος θεματος

, οχι και τιποτα θα μας βρισουν κιολας

aalyah
Διάσημο μέλος
Και τα παρανυφακια πρεπει να περασουν οντισιον;![]()
Όχι παιδί μου εσύ είσαι κατοχυρωμένη μην ανησυχείς. Εγώ παρανυφάκι έγινα τέτοια αποθημένα δεν έχω. Κουμπάρα δεν έγινα και θέλω να γίνω. Και νονά φυσικά γι'αυτό γιατρέ το πρώτο παιδί θα το βαφτίσω εγω!

Το θεμα ειναι αντρες και εμεις καταληξαμε στο βρειτε νυφη στο γιατρομηπως ειμαστε λιγο εκτος θεματος
, οχι και τιποτα θα μας βρισουν κιολας
![]()
Πάντα γιατρέ μου πάντα.....

Καλέ μέσα στο θέμα είμαστε. Αντρας δεν είσαι? Κοπέλα δεν ψάχνουμε να σου βρούμε για να γίνει σχέση? Ε μέσα στο θέμα είμαστε

myrtos
Δραστήριο μέλος
βρειτε νυφη στο γιατρο![]()
βασικα η μαμα σου μας εβαλε

aalyah
Διάσημο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ παρανυφακι εγω να μοιραζω τις μπουμπουνιερες?(εστω τις κροκετες)Και τα παρανυφακια πρεπει να περασουν οντισιον;![]()
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφ'ηστε τον στην ελευθερία του.
aalyah
Διάσημο μέλος
Τι βαλθήκατε να τον παντρέψετε τον άνθρωπο...τι σας έκανε;![]()
Αφ'ηστε τον στην ελευθερία του.
Καλέ αφου θέλει. Με το ζόρι τον ζορίζουμε? Αφού χρειάζεται και αυτός μια συντροφιά. Και εντάξει δεν θα την παντρευτεί την νύφη κατευθείαν. Του δίνουμε ένα χρονικό περιθώριο 6 μηνών να την γνωρίσει. Μετά την έκατσε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool