Άντρες!!

Μερικά πράγματα αξίζει αν είσαι ερωτευμένη να παλέψεις να τα αλλάξεις γιατί και οι άνθρωποι πολλές φορές αλλάζουν ιδέες αλλά αν το πράγμα φαίνεται πολύ στραβό από την αρχή δεν αξίζει να χάνεις χρόνο.Είχα γνωρίσει πριν 2 χρόνια έναν φοιτητή ιατρικής.Ε ήταν υπερβολικός,όποτε έμπαινε σπίτι μου πήαγινε κάθε 3 και λίγο στο μπάνιο και έπλενα τα χέρια του γιατί είχε το φόβο οτι παντού κυκλοφορούσαν μικρόβια λόγω της γάτας!Ε τι να κάτσεις να αλλάξεις σε αυτόν πχ;Δεν έχει νόημα απλά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι αυτά το πως πάνε φαίνονται και στην πορεία. Δε σημαίνει αν σου πει στην αρχή ότι δεν τα πάει καλά με τα ζώα ότι πρέπει να τον διαγράψεις κιόλας τον άνθρωπο. Και μένα ο άντρας μου δεν είχε την καλύτερη σχέση με τα ζώα, αλλά τώρα μια χαρά τα πάνε. Υποθέτω ότι όσο ερωτευμένη και αν είσαι με καποιον αν αρχίζεις και καταπιέζεσαι παύεις να νοιώθεις καλά τότε αποφασίζεις να πας για άλλα:hmm:.

Ναι σ'αυτό έχεις δίκιο αλλά το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι κουράστικα λίγο με το να βλέπω απο την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλα (πχ ζωοφιλία) και παρόλα αυτά να προσπαθώ έχοντας στο μυαλό μου "μπας και..." και στο τέλος να τρώω τα μούτρα μου. Ποτέ δεν ξέρεις φυσικά πως θα καταλήξει μια σχέση αλλά όταν κάτι το γνωρίζεις απο την αρχή και παρόλα αυτά προσπαθεις και στο τέλος γίνεται αυτό που φοβόσουν ή μαλλον ήξερες απο την αρχή.....ε τι να πω....νιώθω απλά οτι θα μπορούσα να αποφύγω την ταλαιπωρία και τον πόνο ενός χωρισμού πχ εφόσον το ήξερα απο την αρχή. Καλά οκ μιλάω λίγο για ακραίες καταστάσεις αλλά όλα μέσα στην ζωή ειναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μερικά πράγματα αξίζει αν είσαι ερωτευμένη να παλέψεις να τα αλλάξεις γιατί και οι άνθρωποι πολλές φορές αλλάζουν ιδέες αλλά αν το πράγμα φαίνεται πολύ στραβό από την αρχή δεν αξίζει να χάνεις χρόνο.Είχα γνωρίσει πριν 2 χρόνια έναν φοιτητή ιατρικής.Ε ήταν υπερβολικός,όποτε έμπαινε σπίτι μου πήαγινε κάθε 3 και λίγο στο μπάνιο και έπλενα τα χέρια του γιατί είχε το φόβο οτι παντού κυκλοφορούσαν μικρόβια λόγω της γάτας!Ε τι να κάτσεις να αλλάξεις σε αυτόν πχ;Δεν έχει νόημα απλά..

Για τέτοια περίπτωση μιλάω. Δεν μιλάω για κάποιον που μπορεί ας πούμε να έχω φάει την κεραμίδα κεραυνοβόλα και να μην μπορώ να ξεκολήσω. Αλλά όταν ξεκινάς σιγά σιγά την κατάσταση και βλέπεις ότι ο άλλος είναι υπερβολικός.....όπως το παράδειγμα σου Μαρία. Ε εγώ σκέφτομαι ακριβώς έτσι. Τι να καθήσω να αλλάξω απο αυτόν και γιατί να ασχοληθώ! Άδικο έχω ρε παιδιά που το βλέπω έτσι? Αν είμαι υπερβολική θέλω να το ξέρω μπας και με στρώσω λίγο. :/:

Εντάξει εγώ δεν αναφερόμουν σε περιπτώσεις όπως αυτή της Μαρίας. Όταν βλέπεις από την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλά το κόβεις. Λίγο πολύ όλοι όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητες μας, το θέμα είναι να σέβεται ο ένας τις ανάγκες του άλλου και να μπορούν να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σε περιπτώσεις που αυτό είναι αγεφύρωτο, προφανώς δεν "τραβάει" το πράγμα.

Αυτό έλεγα παιδιά. Γιατί έχω ακούσει κράξιμο οτι ήμουν υπερβολική που δεν ξαναβγήκα με γνωστό γνωστού. Γιατί κάθομαι και ασχολούμαι με τα ζώα και χαραμίζω ευκαιρίες με τέτοιο καλό παιδί. Εντάξει καλό παιδί ήταν δεν λέω. Αλλά ρε παιδιά με το που άκουσε την λέξη "ζώα" με κοίταξε έτσι :blink::blink: και ανατρίχιασε!!! Λέω πάει το καημένο το παιδί είναι αλλεργικό και υποφέρει. Και μόλις άνοιξε το στόμα του και άρχισε να μου αναλύει το πως δεν μπορεί να καταλάβει πως κάποιοι βάζουν αυτά τα βρωμιάρικα πλάσματα σπίτι τους και πως δεν σιχαίνονται.....ε τι να κάτσω να συζητήσω! Άλλαξα την συζήτηση ευγενικά τελείωσα γρήγορα γρήγορα το ραντεβού και δεν ξανασχολήθηκα. :|

εγω πιστευω παντως οτι εχω βρει το αλλο μου μισο........ εγω τρελα με ολα τα ζωντανα περισσοτερο με τα πουλακια εκεινοσ τρελα με τις γατες να μου κολλησε και μενα αυτην την τρελα οποτε εδω ειμαι!!!!!!!:lol::lol::lol: γι'αυτο λεω και γω να τον παντρευτω μιας που μου το ζητησε γιατι που θα βρω αλλονννννννν?????????????????:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω πιστευω παντως οτι εχω βρει το αλλο μου μισο........ εγω τρελα με ολα τα ζωντανα περισσοτερο με τα πουλακια εκεινοσ τρελα με τις γατες να μου κολλησε και μενα αυτην την τρελα οποτε εδω ειμαι!!!!!!!:lol::lol::lol: γι'αυτο λεω και γω να τον παντρευτω μιας που μου το ζητησε γιατι που θα βρω αλλονννννννν?????????????????:lol::lol::lol::lol::lol:

Ρία κοπέλα μου ούτε να το σκέφτεσαι καλέ!! Φυσικά και να τον παντρευτείς!! Δυσέυρετοι έχουν γίνει οι φιλόζωοι άντρες!! Παντρέψου τον παντρέψου τον και μην το σκέφτεσαι καν!! ;)

Γιούληηηηη ήρθα να μου πεις κ δεν σε βρίσκω πουθενά περιμένω να μου πεις γιατί θα σκάσω από την περιέργεια :rolleyes:

Παιδιά το συμπέρασμα αυτού του ποστ είναι να είστε με ανθρώπους που σας αφήνουν ελευθερα να είστε ότι θέλετε να είστε και να έχετε ότι θέλετε να έχετε!:)

Οι γάτες και οι γυναίκες θα κάνουν πάντα αυτό που θέλουν... οι άντρες και οι σκύλοι καλά θα κάνουν να το συνηθίσουν...

:)[/quot!

Ωραίο πολύ ωραίο!:up:

κοριτσια μην αγχωνεστε :cool:.Υπαρχει και η λυση να τα φτιαξετε με εναν κτηνιατρο, οι περισσοτεροι αγαπαμε τα ζωακια:lol::lol::lol:;). Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να εχω σχεση με καποια που να μην συμπαθει τα ζωακια γενικως και τα δικα μου ειδικως :D και επισης να υπομενει το αστατο ωραριο μου και την μυρωδια μερικες φορες :redface:

Κορίτσια, άνοιξε η εποχή του κυνηγιού κτηνιάτρων (και λοιπών φιλοζώων ανδρών, αλλά οι κτηνίατροι την έβαψαν διότι είναι πιο ομαδοποιημένοι)! :lol::lol::lol::lol:
Παίρνουμε τον χρυσό οδηγό, κάνουμε λίστα κτηνιάτρων και ραφινάρουμε περαιτέρω τα αποτελέσματα εξαιρώντας όσους φοράνε βέρα. Κι έπειτα διαλέγουμε! :cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα οταν καποια στιγμη θα εχεις γεννητουρια και σου κατσει κανενα καλο και θελησεις να το κρατησεις....
Ποτε μη λες ποτε.....σε προλαβαινω ,γιατι εδω τοχεις να το πεις

κοριτσια μην αγχωνεστε :cool:.Υπαρχει και η λυση να τα φτιαξετε με εναν κτηνιατρο, οι περισσοτεροι αγαπαμε τα ζωακια:lol::lol:;). Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να εχω σχεση με καποια που να μην συμπαθει τα ζωακια γενικως και τα δικα μου ειδικως :D και επισης να υπομενει το αστατο ωραριο μου και την μυρωδια μερικες φορες :redface:

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Ευχαριστώ για την συμβουλή θα το εφαρμόσω! Θα πιάσω παραμαζωμα τους κτηνίατρους της Θεσσαλονίκης με το που γυρίσω. :lol::lol:

Κορίτσια, άνοιξε η εποχή του κυνηγιού κτηνιάτρων (και λοιπών φιλοζώων ανδρών, αλλά οι κτηνίατροι την έβαψαν διότι είναι πιο ομαδοποιημένοι)! :lol::lol:
Παίρνουμε τον χρυσό οδηγό, κάνουμε λίστα κτηνιάτρων και ραφινάρουμε περαιτέρω τα αποτελέσματα εξαιρώντας όσους φοράνε βέρα. Κι έπειτα διαλέγουμε! :cool::lol::lol::lol::lol:

Μέσα στο μυαλό μου είσαι!! :lol::lol::lol:

με ψυχραιμια κοριτσια μην μας γραψουν και οι εφημεριδες:lol::blink:

κοριτσια μην αγχωνεστε :cool:.Υπαρχει και η λυση να τα φτιαξετε με εναν κτηνιατρο, οι περισσοτεροι αγαπαμε τα ζωακια:lol::lol::lol:;). Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να εχω σχεση με καποια που να μην συμπαθει τα ζωακια γενικως και τα δικα μου ειδικως :D και επισης να υπομενει το αστατο ωραριο μου και την μυρωδια μερικες φορες :redface:
Μαζι σου γιατρε στα χειλη το ειχα να το πω.Ο δικος μου ναι μεν τα θελει και τα αγαπα- για να φιλησει καποιο κουβεντα- αλλα θα προτιμουσε να ειχαμε 1-2,το εκτροφειο του καθεται καπως.Ειναι απο τους αντρες που ζηλευουν και εννοω την αγαπη,φροντιδα,ασχολια σε οτι αφορα τα ζωακια μου.Τα υπηρετευω λεει!! Ερωτηση: Γινεται αλλιως?

Μωρέ μήπως πρέπει να βάλω disclaimer στο αμέσως προηγούμενο μήνυμά μου; Λες να ξεκινήσει κανένα ομαδικό γιουρούσι στα κτηνιατρεία από κοπέλες της παντρειάς;;;; Να έχουν μαζί τους και σταμνιά, όπως στο έργο με τη Βασιλειάδου;;;;; :blink::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο το έχω σκεφτει πάρα μα πάρα πολλές φορές....:rolleyes:

αυτο το έχω σκεφτει πάρα μα πάρα πολλές φορές....:rolleyes:
.........και εχεις μεινει μονο στη σκεψη κοριτσι μου. Ορισμενοι ανθρωποι δεν μπορουν να αλλαξουν,θες η νοοτροπια,θες ο εγωισμος κλπ..απλα καταλαγιαζει για ενα διαστημα και επειτα ξαναφουντωνει.Το εχω βιωσει το ολο θεμα:hmm:

Ειμαστε και λιγοι μονο 80 με 100 αποφοιτοι καθε χρονο και απο αυτους η πλειοψηφια ειναι γυναικες απο οτι εχω δει:hmm::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back