Άντρες!!

Πραγματικά πες μου τι σου έλειψε απο αυτόν;
Τι σου ειπε και σε έριξε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι...:/::/::/:

Φοβομουν να σας το πω....:(

και καλα εκανες!! :mad: πανω που πηγες να γινεις φυσιολογικο κοριτσι ξανα μανα τα ιδια??? :mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικά πες μου τι σου έλειψε απο αυτόν;
Τι σου ειπε και σε έριξε;
:redface::redface::redface::redface: Μιλουσαμε και οταν καναμε βιντεο κληση και με ειδε,εβαλε τα κλαμματα....Δε μπορω ρε παιδια οταν κλαινε οι αντρες!:/::/::/:

ο ανθρωπος μου στο Mycat:P:lol:
Οχι...:/::/::/:

Φοβομουν να σας το πω....:(
:blink::blink:βρε κοριτσια!! Γιατι την κραζετε?? Τι σου εκανε κοριτσι μου??? :(:(

Και θα σε αφησει να ερθεις στην Πισινα;
Αχ γιατι ρε κοριτσακι μου το εκανες αυτο; Δεν επρεπε να πας κατω...:(

Και θα σε αφησει να ερθεις στην Πισινα;
Αχ γιατι ρε κοριτσακι μου το εκανες αυτο; Δεν επρεπε να πας κατω...:(
ειναι ζηλιαρης? :redface:

:redface::redface::redface::redface: Μιλουσαμε και οταν καναμε βιντεο κληση και με ειδε,εβαλε τα κλαμματα....Δε μπορω ρε παιδια οταν κλαινε οι αντρες!:/::/::/:

Συγνωμη αλλα όταν ένας αντρας κλαίει ετσι, πέφτει πολυ στην εκτίμηση μου.
Δεν ειμαι απο αυτους που λενε οτι οι άντρες δεν κλαινε, αλλα να σου έχει βγάλει την Παναγια και μετα να κλαιει;;;
Δεν ξερω, μακαρι να σου βγει σε καλο.

Ρε παιδια τα εκανα και ψιλουπερβολικα κι εγω...Δεν ειναι παντα ετσι... Εχει μονο τη ζηλια,κατα τα αλλα ειναι καλο παιδι....
Και οσο για το να σηκωσει το χερι που λεγατε,του ειπα οτι το φοβομουν κι εγω(διαβασε και τα οσα λεγαμε εδω) και βουρκωσε και μου ειπε οτι εγω δε μπορω να μενω με μια κοπελα που πιστευει οτι την επομενη φορα μπορει να τη βαρεσω....:/: Ειναι καλο παιδι μωρε....απλα ζηλευει..:(

ειναι ζηλιαρης? :redface:

Καλε εσυ έχεις χασει πολλά επισόδια. Γι αυτο την κραξαμε ολες. Μεχρι και θεμα του ειχε ανοιξει του αχαϊρευτου.:mad:

Τωρα ειναι φανταρος...Θα με αφησει να ερθω,αλλα απλα θα με πρηξει αν εχει κανενα αγορι η παρεα...:/:

Γιούλη, ο γιός σου δεν θα έρθει

Ρε παιδια τα εκανα και ψιλουπερβολικα κι εγω...Δεν ειναι παντα ετσι... Εχει μονο τη ζηλια,κατα τα αλλα ειναι καλο παιδι....
Και οσο για το να σηκωσει το χερι που λεγατε,του ειπα οτι το φοβομουν κι εγω(διαβασε και τα οσα λεγαμε εδω) και βουρκωσε και μου ειπε οτι εγω δε μπορω να μενω με μια κοπελα που πιστευει οτι την επομενη φορα μπορει να τη βαρεσω....:/: Ειναι καλο παιδι μωρε....απλα ζηλευει..:(

μετα τη ζηλεια μυρια επονται!! :mad::/:

Τωρα ειναι φανταρος...Θα με αφησει να ερθω,αλλα απλα θα με πρηξει αν εχει κανενα αγορι η παρεα...:/:

παλι τα ιδια δηλαδη..:/::/::/:

Ρε παιδια δεν αντεχα...κατι μου ελειπε,ειχε ενα κενο!:/:
Τωρα ειμαστε πολυ καλα μετα τον χωρισμο,μελι γαλα...Μακαρι να μην ξαναρχισει τα ιδια....Καναμε βεβαια πολυυυυωρες συζητησεις,ηταν μπροστα και η κολλητη μου,πραγμα που δεν το ειχεμε ξανακανει....Ισως ειχε και λιγο δικιο που ζηλευε...Ειχε δει ομιλιες μου στο μσν με αλλους που δεν ηταν και πολυ αθωες...:redface: Παντως το λαθος μου ηταν που δεν καθομουν να συζητησω ηρεμα μαζι του,να δω τι σκεφτεται,γιατι τα κανει αυτα και φερεται ετσι!
Δε του δινω δικιο στην παραλογη ζηλεια,αλλα καπου εβρισκε κι αυτος αφορμες!Και επισης οποτε τσακωνομασταν του ελεγα κι εγω βλακειες του στυλ "ετσι οπως κανεις θα το φας το κερατο":redface: και εχανα περισσοτερο την εμπιστοσυνη του..:/:

:lol::lol::lol::lol::lol: Λες να ζηλεψει και το γιο της Γιουλης?:lol::lol::lol::lol:

ενταξει! :)θα ερθει καποιος αλλος, ωραιος και τριανταχρονος:cool::P
Ρε παιδια δεν αντεχα...κατι μου ελειπε,ειχε ενα κενο!:/:
Τωρα ειμαστε πολυ καλα μετα τον χωρισμο,μελι γαλα...Μακαρι να μην ξαναρχισει τα ιδια....Καναμε βεβαια πολυυυυωρες συζητησεις,ηταν μπροστα και η κολλητη μου,πραγμα που δεν το ειχεμε ξανακανει....Ισως ειχε και λιγο δικιο που ζηλευε...Ειχε δει ομιλιες μου στο μσν με αλλους που δεν ηταν και πολυ αθωες...:redface: Παντως το λαθος μου ηταν που δεν καθομουν να συζητησω ηρεμα μαζι του,να δω τι σκεφτεται,γιατι τα κανει αυτα και φερεται ετσι!
Δε του δινω δικιο στην παραλογη ζηλεια,αλλα καπου εβρισκε κι αυτος αφορμες!Και επισης οποτε τσακωνομασταν του ελεγα κι εγω βλακειες του στυλ "ετσι οπως κανεις θα το φας το κερατο":redface: και εχανα περισσοτερο την εμπιστοσυνη του..:/:
Και πανω που ηθελα να σε ρωτησω μηπως κουνησες κι εσυ την αχλαδια...
Κοριτσια μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα απο ιστοριες που απλα ακουμε και δεν βιωνουμε...
Οταν καποιος χωριζει κι εχει θυμο, περιγραφει τον πρωην συντροφο με υπερβολικη εμπαθεια...το τι αισθανεται πραγματικα δεν του βγαινει τοτε!
Κουνελα...αποφασισε κι εσυ αν θελεις να μαζευτεις...γιατι η ζηλια ειναι αρρωστια που δεν θεραπευεται σχεδον ποτε...
Στα λεω φιλικα και με καθε καλη προθεση αυτα ε? :)

το Internet ειναι παγιδα κοριτσια...μπορεις να φλερταρεις ανετα χωρις να εχεις το κολλημα της προσωπικης επαφης...κι αυτο ειναι επικινδυνο οταν εχουμε σχεση...
Νομιζω:hmm:

Τι να πω ρε κοριτσια...παντως ξερω πως αυτος δε θα γυριζει με αλλες τωρα που θα ειναι φανταρος οταν βγαινει..να ενα καλο!Ειμαι κι εγω πολυ ζηλιαρα δε με ξερετε!:down: Τον επρηξα τωρα που παει φανταρος...Φοβαμαι μην κανει παρεες με τιποτα κολοπαιδα που εχουν κι αυτοι κοπελες και πηδ@@νε αλλες και τον παρασυρουν!:cry::cry::cry: Κι εγω παραλογιζομαι μερικες φορες ειδικα αν δω κατι που δε μου αρεσει φτανω μεχρι το ξεμαλλιασμα!Απλα η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν του απαγορευω να φορεσει αυτο ή να μην παει εκει κτλ. Αλλα κι εγω λυσσαω...Τωρα που ειναι μεσα εχω τρελαθει!Οταν θα βγαινει κι εγω θα ειμαι Κρητη και θα ειναι μακρυα??? Ξερετε ποσες χαζογκομενες βλεπουνε φανταρους στα χακι και πανε και τους κωλοτριβονται?:mad::cry::cry::cry:

Τι να πω ρε κοριτσια...παντως ξερω πως αυτος δε θα γυριζει με αλλες τωρα που θα ειναι φανταρος οταν βγαινει..να ενα καλο!Ειμαι κι εγω πολυ ζηλιαρα δε με ξερετε!:down: Τον επρηξα τωρα που παει φανταρος...Φοβαμαι μην κανει παρεες με τιποτα κολοπαιδα που εχουν κι αυτοι κοπελες και πηδ@@νε αλλες και τον παρασυρουν!:cry::cry::cry: Κι εγω παραλογιζομαι μερικες φορες ειδικα αν δω κατι που δε μου αρεσει φτανω μεχρι το ξεμαλλιασμα!Απλα η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν του απαγορευω να φορεσει αυτο ή να μην παει εκει κτλ. Αλλα κι εγω λυσσαω...Τωρα που ειναι μεσα εχω τρελαθει!Οταν θα βγαινει κι εγω θα ειμαι Κρητη και θα ειναι μακρυα??? Ξερετε ποσες χαζογκομενες βλεπουνε φανταρους στα χακι και πανε και τους κωλοτριβονται?:mad::cry::cry::cry:
τι να φορεσει αυτος καλε? Μινι και ντεκολτε? :P:lol:
το ειπα αυτο για να ελαφρυνω τη βαρια σου καρδουλα...
Αχ...ειναι η τρελη σας ηλικια αυτη και σε καταλαβαινω ομορφο μου κουνελακι...κι εγω ετσι ημουν...οπως ακριβως εσυ:redface::redface:
μη μου βαρατε το κουνακι παιδια:/::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back