Άντρες!!

Α και εχει και την καλυτερη μητερα που θα μπορουσε να εχει αγορι!Πολυ διακριτηκη,καθολου κτητικη και δινει και κανα ταπερακι φαι!:P

Μονο τη ζηλεια να μην ειχε,μονο....(παντως τωρα στο στρατο που ειναι με τους αλλους φανταρους την εχει ελαττωσει και παιρνει λιγοτερα τηλεφωνα και λιγοτερη ανακριση...Αλλα αν εχεις συνηθισει αλλιως,αυτη η αλλαγη σου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα,οτι αρχιζει να αδιαφορει!:mad: Και τον τσιγλαω κι εγω για να ζηλευει[ξυλο θελω!]:redface::P)
Δεν τα΄ξερα αυτά!!Ξύλο θέλεις και πολύ...μην του δίνεις αφορμές να δούμε πως θα φερθεί.Υιοθέτησε αυτήν την τακτική και εύχομαι να τα πάτε καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ κουνελακι κουνελακιιιιι, ξυλο που θα το φας....;););)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ συμπάσχουσα...52 χρονών ο δικός μου,και αν με δεί να έχω αγκαλιά κάποιο γατί κάνει λες κρατάω κροκόδειλο!!!!Υπάρχει και 2η Υποκατηγορία
ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2η:Μάνα Αθηναία Θεούσα με δύο γιούς που τους καθάριζε ακόμα και την σαρδελίτσα για να φάνε.Στο μικρό της το κάνει ακόμα(47 χρόνων γαιδούρι, και ανύπαντρο)Υπομονή..

Αστα να πάνε!!!!

Και εμένα μόλις με δει αγκαλιά με μια τους κάνει σαν να του έχουν πάρει το γλυφειτζούρι απο το στόμα."Μη μ'ακουμπάς, να πας να κάνεις μπάνιο τώρα, δεν θέλω γατότριχες επάνω μου" "Θα γίνεις σαν εκείνες τις γατοτρελές που κοροιδεύει ο κόσμος"κτλ κτλ κτλ.

Εχω βρεί το κουμπί του και εγω και κάθε φορά που βαζει μπρός την κασέτα και μου λέει τις ίδιες ατάκες του απαντάω με τέτοιο τρόπο που ντρέπεται και το κόβει γιατί πάνω απο όλα ο ανδρισμός μας.

πχ - "Εμένα ή μάνα μου μου έβαζε κάθε πρωι τις κάλτσες μέχρι τα 13"
- "Τόσο άχρηστος ήσουν"

- "Αν δεν συνέλθεις με αυτό το κόλλημα που έχεις με τις γάτες θα φύγω"
- "Και θα λες οτι σε έδιωξε μια γάτα;"

- " Τα ζώα δεν είναι μωρά "
- " Ε, να κάνουμε ενα μωρό τότε"

Νομίζω οτι ζηλεύει το ενδιαφέρον προς τα γατάκια γιατί στην αρχή μου το έπαιζε και ειδήμων που ξέρει απο ζώα γιατί μεγάλωσε σε χωριό. Στο σπίτι του η μάνα του φιλάει απο πίσω του το χώμα που πατάει.

Εμείς μεγαλώσαμε με πιο γερμανικό σύστημα, δεν μας έχουν οι γονείς μας έτσι και αυτό τον τρελαίνει.

Δεν τα΄ξερα αυτά!!Ξύλο θέλεις και πολύ...μην του δίνεις αφορμές να δούμε πως θα φερθεί.Υιοθέτησε αυτήν την τακτική και εύχομαι να τα πάτε καλά.
:redface::redface::redface::redface:

Αν εξαιρεσεις το "θεούσα" περιγραφεις τη μανα μου. Η γυναικα δεν το κανει μονο στο γιο της. Μεχρι και στα γατια ετσι ειναι.
Εγώ την λυπάμαι την καημένη την πεθερά μου ..είναι άγιος άνθρωπος για μένα, αλλά την είχαν κάνει υπηρέτη 74 χρονών κουρασμένη γυναίκα!Μια μέρα λοιπόν στο σπίτι τους ξεσπάθωσα και τους τα΄πα και απ΄την καλή και απ΄την ανάποδη!!Κι από τότε σηκώνουν λίγο το καλομαθημένο κωλαράκι τους από την καρέκλα να βάλουν νερό να πιούνε ας πούμε...τον δικό μου τον έχω εκπαιδεύσει κι όπως λέει και η παροιμία:"Ο άντρας,το παιδί και το σκυλί είναι όπως το μάθεις."Τώρα αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των γατιών στο απίτι.Μητέρα- κόρη συμμαχία.Ευτυχώς τώρα λόγω ηλικίας (ξέρεις μετά τα 45 αρχίζει η πρεσβυωπία)δεν πολυβλέπει τις τρίχες και ηρεμήσαμε κάπως.:lol::lol::lol::lol:

Εγώ την λυπάμαι την καημένη την πεθερά μου ..είναι άγιος άνθρωπος για μένα, αλλά την είχαν κάνει υπηρέτη 74 χρονών κουρασμένη γυναίκα!Μια μέρα λοιπόν στο σπίτι τους ξεσπάθωσα και τους τα΄πα και απ΄την καλή και απ΄την ανάποδη!!Κι από τότε σηκώνουν λίγο το καλομαθημένο κωλαράκι τους από την καρέκλα να βάλουν νερό να πιούνε ας πούμε...τον δικό μου τον έχω εκπαιδεύσει κι όπως λέει και η παροιμία:"Ο άντρας,το παιδί και το σκυλί είναι όπως το μάθεις."Τώρα αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των γατιών στο απίτι.Μητέρα- κόρη συμμαχία.Ευτυχώς τώρα λόγω ηλικίας (ξέρεις μετά τα 45 αρχίζει η πρεσβυωπία)δεν πολυβλέπει τις τρίχες και ηρεμήσαμε κάπως.:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:
Η μανα μου ειναι ετσι γενικώς με τα αγόρια της οικογένιας. Με εμενα δεν είναι γιατι ποτέ δεν μ'άρεσε αυτο το συστηματακι και της έβαζα χερι. Αλλά ο αδελφός μου ο μόσχαρος πριν ανοιξει τα ματια του η πρωτη κουβεντα "μαμα καφε".

Συμφωνώ συμπάσχουσα...52 χρονών ο δικός μου,και αν με δεί να έχω αγκαλιά κάποιο γατί κάνει λες κρατάω κροκόδειλο!!!!Υπάρχει και 2η Υποκατηγορία
ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2η:Μάνα Αθηναία Θεούσα με δύο γιούς που τους καθάριζε ακόμα και την σαρδελίτσα για να φάνε.Στο μικρό της το κάνει ακόμα(47 χρόνων γαιδούρι, και ανύπαντρο)Υπομονή..
Απαπαπαποαπαπαπαπαπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το χειροτερο! Εχω φοβερο κολλημα-φοβια με τις πεθερες! Πρωτα κοιταω τη μανα και μετα το γιο!:lol: Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι κανει ο γιος σου???;):lol:
(Κατηγορια γατοφιλη πεθερα-η καλυτερη!):D
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αστα να πάνε!!!!

Και εμένα μόλις με δει αγκαλιά με μια τους κάνει σαν να του έχουν πάρει το γλυφειτζούρι απο το στόμα."Μη μ'ακουμπάς, να πας να κάνεις μπάνιο τώρα, δεν θέλω γατότριχες επάνω μου" "Θα γίνεις σαν εκείνες τις γατοτρελές που κοροιδεύει ο κόσμος"κτλ κτλ κτλ.

Εχω βρεί το κουμπί του και εγω και κάθε φορά που βαζει μπρός την κασέτα και μου λέει τις ίδιες ατάκες του απαντάω με τέτοιο τρόπο που ντρέπεται και το κόβει γιατί πάνω απο όλα ο ανδρισμός μας.

πχ - "Εμένα ή μάνα μου μου έβαζε κάθε πρωι τις κάλτσες μέχρι τα 13"
- "Τόσο άχρηστος ήσουν"

- "Αν δεν συνέλθεις με αυτό το κόλλημα που έχεις με τις γάτες θα φύγω"
- "Και θα λες οτι σε έδιωξε μια γάτα;"

- " Τα ζώα δεν είναι μωρά "
- " Ε, να κάνουμε ενα μωρό τότε"

Νομίζω οτι ζηλεύει το ενδιαφέρον προς τα γατάκια γιατί στην αρχή μου το έπαιζε και ειδήμων που ξέρει απο ζώα γιατί μεγάλωσε σε χωριό. Στο σπίτι του η μάνα του φιλάει απο πίσω του το χώμα που πατάει.

Εμείς μεγαλώσαμε με πιο γερμανικό σύστημα, δεν μας έχουν οι γονείς μας έτσι και αυτό τον τρελαίνει.
Τελικά οι δικοί μας είναι ίδιοι!! Τι μου περιγράφεις τον άντρα μου;Εγώ με την αδελφή μου είμασταν πολύ ανεξάρτητες.Από τα 18 ζήσαμε μόνες μας.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μια χαρα τις βλεπει ο πατερας μου 60+ χρονων ανθρωπος!Και μου βγαζει το λαδι πληνε τα χερια σου και μην τα φιλας!
Τετοιον αντρα δεν θα μπορουσα να εχω για κανενα λογο!!! Αντε να πω τωρα σε τετοιον ανθρωπο οτι θελω να γινω vegan!E ρε γλεντια!

:lol::lol::lol:
Η μανα μου ειναι ετσι γενικώς με τα αγόρια της οικογένιας. Με εμενα δεν είναι γιατι ποτέ δεν μ'άρεσε αυτο το συστηματακι και της έβαζα χερι. Αλλά ο αδελφός μου ο μόσχαρος πριν ανοιξει τα ματια του η πρωτη κουβεντα "μαμα καφε".

Θα μοιραστώ μαζί σου μια αθάνατη ατάκα του συγχωρεμένου του παππού μου (αυτος και αν ήταν άντρας σωστός τρυφερός και όμορφος -δεν τους φτιάχνουν πια έτσι) που έχει γλυτώσει τη δική μου μαμά απο νερά και καφέδες και τα λοιπά εδώ και τριάντα τουλάχιστον χρόνια.

"Εξι μηνών μοσχάρι πάει στη βρύση και πίνει........."

Θα μοιραστώ μαζί σου μια αθάνατη ατάκα του συγχωρεμένου του παππού μου (αυτος και αν ήταν άντρας σωστός τρυφερός και όμορφος -δεν τους φτιάχνουν πια έτσι) που έχει γλυτώσει τη δική μου μαμά απο νερά και καφέδες και τα λοιπά εδώ και τριάντα τουλάχιστον χρόνια.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μα δεν κατάλαβες, το γουστάρει και εκείνη. Θέλει ρε παιδί μου να κάνει την δουλάρα. Και ειναι γυναικα δυναμική που δεν αφήνει τιποτα να πεσει κατω, αλλα στο γιό της έχει αδυναμια. Κρητικια μανα...

Μα δεν κατάλαβες, το γουστάρει και εκείνη. Θέλει ρε παιδί μου να κάνει την δουλάρα. Και ειναι γυναικα δυναμική που δεν αφήνει τιποτα να πεσει κατω, αλλα στο γιό της έχει αδυναμια. Κρητικια μανα...

εχεις δικιο σ'αυτο...οι πιο πολλες δυστυχως το θελουν κ το κανουν.....:down::down::down:

η δικη μου μαμα παντως δεν μπορω να πω οτι μας ειχε τοσο καλοαναθρεμενες! ισως γιατι ειμαστε κορες και ηθελε να μας εκπαιδευσει!:hmm::mad: δεν μπορω να πω δεν μας ελειψε ποτε τιποτα ολα μας εδινε και μας φροντιζε και μας φροντιζει πολυ αλλα ποτε δεν ηταν απο τις μανες που ειναι συνεχεια ''το παιδι! το παιδι!'' :rolleyes::rolleyes:

Κι εμενα ετσι ειναι! Τη δικη μου περιγραφεις! Αλλα οταν αρρωσταινω ρε γαμωτο θελω το νταντεμα της μανουλας!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ρε παιδια ομως ολοι οι ανθρωποι κατι εχουν....Ο δικος σου ας πουμε δεν γουσταρει τις γατες(σαν τον πατερα μου-δεν θα το αντεχα ΠΟΤΕ αυτο!),αλλος μπορει να ειναι αδιαφορος ή να μη θελει συγκατοικιση,να θελει "χωρο"!(ουτε αυτο θα το αντεχα!!!:mad:) Αλλος μπορει να ειναι το στυλ του γυναικα,αλλος μαμακιας(εχω κανει σχεση και με τετοιον και δεν παλευεται),αλλος να ειναι εντελως χαλι να τον πατησεις,αλλος να ειναι κολλημενος με την πρβην του! Υπαρχει ο τελειος???
. Αντε να βρεις τον τελειο και να εχει και εμφανιση και να σε θελει κι ολας!!!

Exoυν περασει πολλες ωρες, αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω να μην γραψω. Με ολη την καλη διαθεση, κουνελακι μου, δεν θελω ουτε να σε προσβαλλω ουτε τιποτα. Αλλα οποιον και να ρωτησεις μεγαλυτερο σου, και με περισσοτερες εμπειριες, θα σου πει το ιδιο πραγμα: Με ζηλιαρη αντρα θα κανεις ασχημη ζωη.

Ειμαι λιγο μεγαλυτερη σου και εχω κανει πολλες σχεσεις, αλλα 4 ειναι οι σοβαρες μου (3 χρονια, ενας χρονος, εναμισης χρονος και η τωρινη κλεινει 9 μηνες σε λιγες μερες) Οι δυο ενδιαμεσες σοβαρες μου σχεσεις ηταν με ζηλιαρηδες αντρες.
Τα ιδια που λες και εσυ στον εαυτο σου, τα ιδια ελεγα και εγω, και τα πιστευα κιολας. Οτι ουδεις τελειος, και οτι μπορω να κανω υπομονη, και οτι σιγα δν ειναι και τιποτα.
Αν σεβεσαι ομως τον εαυτο σου, δεν ανεχεσαι να σε κανει ο αλλος κουμαντο σε θεματα που δεν τον αφορουν. Ο ενας δεν με αφηνε να ντυνω οπως 8ελω (και δεν ειμαι καμια προκλητικη κοπελα, ολα εντος φυσιολογικων οριων) και μου δημιουργουσε προβλημα γιατι δεν εμπιστευοταν τους φιλους μου. Ο επομενος ζηλευε τους παντες, ακομα και τους γονεις μου οταν εφευγα απο αθηνα για κρητη να τους δω. :down:
Ο αντρας που δεν σεβεται τον προσωπικο σου χωρο δεν θα σεβαστει πολλα ακομα. Πριν το καταλαβεις, θα εχεις κανει τετοιους συμβιβασμους, που θα εχεις χασει τον εαυτο σου.
Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σου πει τι θα κανεις. Απο κανενα δεν πρεπει να ζητας αδεια για το οτιδηποτε.
Υπαρχει ο τελειος αντρας εκει εξω, και οταν τον βρεις θα αναρωτιεσαι γιατι συμβιβαστηκες στο παρελθον. Αυτο στο λεει μια κοπελα που βρηκε τον ανθρωπο της σε ξενη χωρα. Τιποτα δεν ειναι αδυνατο. Συμβιβασμοι παντα θα γινονται, αλλα να κοιτας να μην σου στερουν τον εαυτο σου. Ολα γινονται,μονο οι ανθρωποι δεν αλλαζουν :down: Καλυτερα μονη σου παρα μια ζωη στην κοντρα. Εγω το επαιρνα και προσωπικα, την ελλειψη εμπιστοσυνης.
Αυτα απο μενα. :greycat:

ΑΑΑΑ! EDIT! : Τωρα ειδα και το υπολοιπο θεμα :hmm: Τι σου κανει και τα ανεχεσαι κοριτσι μου... Ξερεις ποιοι ανθρωποι ζηλευουνε? Αυτοι που ειναι ικανοι να κανουν, αυτο που κατηγορουν τον συντροφο τους οτι θα κανει. Οπως ζηλευεις και εσυ αλλα δεν εισαι αθωα περιστερα. Νο offense.

Πρόσεχε ψυχή μου τους άντρες που ζηλεύουν! Δεν περνάει ποτέ αυτή η αρρώστια!Όσο γερνάνε γίνονται όλο και χειρότεροι...αν δεις ότι σου κάνει τη ζωή δύσκολη μην χαραμείζεις τα καλύτερά σου χρόνια (το λέω για όλες σας αυτό γιατί είστε μικρούλες)όσο για το θέμα μας νομίζω ότι οι άντρες είναι τελείως διαφορετικοί από εμάς.Ευτυχώς έχω την κόρη μου για υποστήριξη.Σας παραθέτω φωτο της οικογένειας να γνωριστούμε.Περιμένω και δικές σας.
Αννα εισαι κουκλίτσα πραγματικά. Να χαίρεσαι την όμορφη οικογενειά σου και να είστε αγαπημένοι πάντα...:up:
Οσο για οσα είπες στο ποστ σου πιο πάνω, ΟΛΑ ειναι πολύ σωστά. :)

...Απο το μεσημέρι σας διαβάζω μα δεν έγραψα τίποτα.
Εχω να πω πως οι σχέσεις των ανθρώπων, και μάλιστα οι ερωτικές, ειναι πολύ ιδιαίτερες και σαφώς ΔΕΝ μπαίνουν σε καλούπια. Οσο για τα κοριτσια, πραγματι είναι ακομα πολυ νέες... Με τον καιρό θα δουν ακομα περισσοτερα πράγματα και θα ζήσουν καταστάσεις διαφορες... Κουράγιο μόνον νά΄χουν και υπομονή και κατανόηση προπάντων.:):)Και πανω απο όλα να σέβονται τον εαυτο τους βέβαια και να μην αφήσουν ποτέ κανέναν να τις προσβάλλει και να τις θίξει άδικα....:hmm:

Στο σχόλιο που αναφέρθηκε πιο πάνω με την κοπέλα που 'αφησε το νεαρό με το πρόβλημα στην καρδιά του για να μην δεθει περισσότερο και ακολούθησε τις συμβουλές των φιλων της, έχω να πω πως είναι πολύ δειλή κίνηση, πολύ εγωιστική και ειναι κρίμα να σκεφτόμαστε έτσι. Εδώ μιλάμε για ζωάκια που πραγματι έχουν την ανάγκη μας και τα παίρνουμε και τα βοηθάμε εν γνώσει μας πως ίσως γρήγορα φύγουν απο τη ζωή. :(Πόσο μάλλον για μια ανθρώπινη ύπαρξη και μάλιστα τοσο εντάξει απέναντι στη σχέση του.... Τι να πω επιλογές που κάποτε αν πληγώσουμε ψυχές έρχονται μπούμερανκ επάνω μας...:hmm:

Έυχαριστώ κι εσένα για τα καλά σου λόγια.Όποτε σας βγάλει ο δρόμος προς Κέρκυρα θα χαρώ πολύ να σας φιλοξενήσω και να συναντηθούμε.

αννα μου...τι να πω...εισαι σκετη κουκλα!!!!!!!!!!!! και συμφωνω και εγω απολυτως με οσα εγραψες....η αληθεια ειναι οτι οταν εισαι πολυ νεος,συνηθως βλεπεις αλλιως τα πραγματα...πιο ρομαντικα ισως...με τα χρονια...αρχιζεις και προσγειωνεσαι...παντως ενα ειναι σιγουρο...για να σε σεβαστει ο αλλος,πρεπει πρωτα να σεβεσαι εσυ τον εαυτο σου...αν δεν το κανεις εσυ η ιδια,πως ειναι δυνατον να περιμενεις να το κανει ο αλλος????...για αυτο κοριτσια...μην αφηνεται να σας καταπατουν την προσωπικοτητα και να σας μειωνουν...γιατι πχ,οταν ο αλλος ζηλευει( σε ασχημο σημειο) και σου απαγορευει να κανεις πραγματα ,σε μειωνει σαν προσοπικοτητα και δεν σε σεβεται....ειμαι καθετη σε αυτο.....:):):):)

αννα μου...τι να πω...εισαι σκετη κουκλα!!!!!!!!!!!! και συμφωνω και εγω απολυτως με οσα εγραψες....η αληθεια ειναι οτι οταν εισαι πολυ νεος,συνηθως βλεπεις αλλιως τα πραγματα...πιο ρομαντικα ισως...με τα χρονια...αρχιζεις και προσγειωνεσαι...παντως ενα ειναι σιγουρο...για να σε σεβαστει ο αλλος,πρεπει πρωτα να σεβεσαι εσυ τον εαυτο σου...αν δεν το κανεις εσυ η ιδια,πως ειναι δυνατον να περιμενεις να το κανει ο αλλος????...για αυτο κοριτσια...μην αφηνεται να σας καταπατουν την προσωπικοτητα και να σας μειωνουν...γιατι πχ,οταν ο αλλος ζηλευει( σε ασχημο σημειο) και σου απαγορευει να κανεις πραγματα ,σε μειωνει σαν προσοπικοτητα και δεν σε σεβεται....ειμαι καθετη σε αυτο.....:):):):)
Σιγά την ομορφιά βρε κορίτσια...με κάνετε και ντρέπομαι πάρτε μια φωτό της Μπετίνας μου σημερινή αυτή είναι η κούκλα!!!!

Συνημμένα

• DSC00534.jpg
    DSC00534.jpg
    169,4 KB · Εμφανίσεις: 15

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back