Άντρες!!

ενταξει! :)θα ερθει καποιος αλλος, ωραιος και τριανταχρονος:cool::P

Και πανω που ηθελα να σε ρωτησω μηπως κουνησες κι εσυ την αχλαδια...
Κοριτσια μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα απο ιστοριες που απλα ακουμε και δεν βιωνουμε...
Οταν καποιος χωριζει κι εχει θυμο, περιγραφει τον πρωην συντροφο με υπερβολικη εμπαθεια...το τι αισθανεται πραγματικα δεν του βγαινει τοτε!
Κουνελα...αποφασισε κι εσυ αν θελεις να μαζευτεις...γιατι η ζηλια ειναι αρρωστια που δεν θεραπευεται σχεδον ποτε...
Στα λεω φιλικα και με καθε καλη προθεση αυτα ε? :)

oταν μας λεει οτι ειναι ενας ανθωπος ο οποιο ζηλευει μεχρι και τις αρσενικες γατες..οταν μας λεει οτι ειναι ενασ ανθρωπος που δεν κανει τιποτα και δεν την παει ουτε μεχρι το περιπτερο..δεν την αφηνει να μπει ουτε στο mycat αν δεν παρει την αδεια του εσυ τι συμπερασμα θα εβγαζες??:/::/:

εδω φοβοτανε να του πει το τελος μην τις φαει..:down: τωρα αν ολα αυτα τελικα δεν ισχυουν τι να πω..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρόσεχε ψυχή μου τους άντρες που ζηλεύουν! Δεν περνάει ποτέ αυτή η αρρώστια!Όσο γερνάνε γίνονται όλο και χειρότεροι...αν δεις ότι σου κάνει τη ζωή δύσκολη μην χαραμείζεις τα καλύτερά σου χρόνια (το λέω για όλες σας αυτό γιατί είστε μικρούλες)όσο για το θέμα μας νομίζω ότι οι άντρες είναι τελείως διαφορετικοί από εμάς.Ο δικός μου ας πούμε είναι καλός ,χρυσός,πιστός,μια χαρά άντρας,έξυπνος αλλά μην του πείς για ζώα μέσα στο σπίτι...τώρα που γέρασε μου΄χει κάνει την ζωή δύσκολη..παντού βλέπει τρίχες της Μπετίνας!Τώρα έχει αρχίσει το τροπάριο της αλεργίας...ενώ είχαμε γατιά και σκυλιά παλιά σε ένα άλλο σπίτι και τα άφηνε να κοιμούνται ακόμα και μπροστά από τα ηχεία του τώρα μου λέει να μην μπαίνουν μέσα τάχα γιατί βουλώνει η μύτη του από την αλεργία στις τρίχες.Ο μοναδικός μας λόγος για τσακωμό είναι αυτός.Η Μπετίνα την πληρώνει η κακομοίρα γιατί οι άσπρες τρίχες της φαίνονται παντού.Μάλλον ζηλεύει μου φαίνεται που τ΄αγαπώ και ασχολούμαι μαζί τους.Πάνε 5 χρόνια και ακόμα να στρώσει,του κάνω κι εγώ τη ζωή δύσκολη που του λέω ότι οι γάτοι ζούν ακόμα και 22 χρόνια, και τον πιάνει ταραχή σου λέει θα γεράσω και ακόμα θα μαζεύω τρίχες απ΄τα πουκάμισά μου...:lol::lol::lol::lol:Ευτυχώς έχω την κόρη μου για υποστήριξη.Σας παραθέτω φωτο της οικογένειας να γνωριστούμε.Περιμένω και δικές σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00677.jpg
    DSC00677.jpg
    209,3 KB · Εμφανίσεις: 14
  • DSC00684.jpg
    DSC00684.jpg
    185,1 KB · Εμφανίσεις: 15
Με όλο το θάρος :redface: Αμα μπείτε στο τριπάκι να ζηλεύεται παθιασμένα ο ένας τον άλλο θα καταλήξετε στις ειδήσεις των οχτώ. Σε μια σχέση όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη είναι ......βράστα...... για να μην πωτίποτα χειρότερο. Είσαι πολύ μικρούλα και μπορεί να το βλέπεις παιχνίδι όλο αυτό αλλά πίστεψε με δεν θα σου αρέσει το πως θα εξελιχθεί.

Πρόσεχε ψυχή μου τους άντρες που ζηλεύουν! Δεν περνάει ποτέ αυτή η αρρώστια!Όσο γερνάνε γίνονται όλο και χειρότεροι...αν δεις ότι σου κάνει τη ζωή δύσκολη μην χαραμείζεις τα καλύτερά σου χρόνια (το λέω για όλες σας αυτό γιατί είστε μικρούλες)όσο για το θέμα μας νομίζω ότι οι άντρες είναι τελείως διαφορετικοί από εμάς.Ο δικός μου ας πούμε είναι καλός ,χρυσός,πιστός,μια χαρά άντρας,έξυπνος αλλά μην του πείς για ζώα μέσα στο σπίτι...τώρα που γέρασε μου΄χει κάνει την ζωή δύσκολη..παντού βλέπει τρίχες της Μπετίνας!Τώρα έχει αρχίσει το τροπάριο της αλεργίας...ενώ είχαμε γατιά και σκυλιά παλιά σε ένα άλλο σπίτι και τα άφηνε να κοιμούνται ακόμα και μπροστά από τα ηχεία του τώρα μου λέει να μην μπαίνουν μέσα τάχα γιατί βουλώνει η μύτη του από την αλεργία στις τρίχες.Ο μοναδικός μας λόγος για τσακωμό είναι αυτός.Η Μπετίνα την πληρώνει η κακομοίρα γιατί οι άσπρες τρίχες της φαίνονται παντού.Μάλλον ζηλεύει μου φαίνεται που τ΄αγαπώ και ασχολούμαι μαζί τους.Πάνε 5 χρόνια και ακόμα να στρώσει,του κάνω κι εγώ τη ζωή δύσκολη που του λέω ότι οι γάτοι ζούν ακόμα και 22 χρόνια, και τον πιάνει ταραχή σου λέει θα γεράσω και ακόμα θα μαζεύω τρίχες απ΄τα πουκάμισά μου...:lol::lol::lol::lol:Ευτυχώς έχω την κόρη μου για υποστήριξη.Σας παραθέτω φωτο της οικογένειας να γνωριστούμε.Περιμένω και δικές σας.

μια κουκλα εισαι!! :up::up::up:

ενταξει! :)θα ερθει καποιος αλλος, ωραιος και τριανταχρονος:cool::P

Και πανω που ηθελα να σε ρωτησω μηπως κουνησες κι εσυ την αχλαδια...
Κοριτσια μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα απο ιστοριες που απλα ακουμε και δεν βιωνουμε...
Οταν καποιος χωριζει κι εχει θυμο, περιγραφει τον πρωην συντροφο με υπερβολικη εμπαθεια...το τι αισθανεται πραγματικα δεν του βγαινει τοτε!
Κουνελα...αποφασισε κι εσυ αν θελεις να μαζευτεις...γιατι η ζηλια ειναι αρρωστια που δεν θεραπευεται σχεδον ποτε...
Στα λεω φιλικα και με καθε καλη προθεση αυτα ε? :)
Κι εγω τα ιδια σκατα ειμαι και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι 2 πρωην μου με χωρισαν ακριβως για το λογω οτι ζηλευα και τους επρηζα!Ο ενας δεν προλαβε να γινει πρωην,στα πρωτα μνμ την εκανε!:(Οι αντρες θελουν το χωροχρονο τους,το ξερω αλλα κι εγω ανα δεν στελνει συνεχεια ο αλλος αν βγαινει πολυ αργα εξω,αν ειναι συνεχεια στο ιντερνετ μου μπαινουν ψιλοι και τα καταστρεφω ολα μονη μου με τα σεναρια που φτιαχνω!:down: Οταν γνωρισα το μανο που ζηλευε σαν κι εμενα και λιγο παραπανω(κανεις δε με ζηλεψει μεχρι τοτε),καταλαβα γιατι με κραζαν οι προηγουμενοι!Ειδα πως ειναι να στο κανουν εσενα...:down: Τωρα ομως αφου συζητησαμε τον καταλαβα σε μερικα πραγματα γιατι ισως κι εγω ετσι να αντιδρουσα.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι κακο παιδι και δεν θα με χτυπησει ποτε απο ζηλεια ή τιποτα τετοιο που ειπωθηκε..Τα συζητησαμε ολα για πρωτη φορα. Ποιος ομως θα με ανεχτει αν δεν ειναι ιδιος με μενα?

μια κουκλα εισαι!! :up::up::up:

Θα συμφωνήσω!!

Αυτό με τις τρίχες και τη γκρίνια πάλι, με βγάζει απο τα ρούχα μου!!!:mad::mad::mad::mad:.

Δεν καθαρίζεις εσύ κύριε έγω καθαρίζω, τίναζω, σκουπίζω,απολυμαίνω,φροντίζω σπίτι,λουλούδια, γατιά,αυτοκίνητα, λογαριασμούς,κοινωνικές υποχρεώσεις, γραφειοκρατικές δουλειές, ψωνίζω το φαι σου, τα ρούχα σου , τα πάντα σου και στο καπάκι ακούω ολή μέρα σα μάντρα "οι γάτες δεν είναι για το σπίτι, γεμίσαμε τρίχες, δεν ζούσαμε εμείς έτσι....."

Να σημειώσω οτι το συζητήσαμε να πάρουμε γατούλες ολόκληρο σήριαλ είχε γίνει και την μεγάλη μου την έφερε ο ίδιος με τα χεράκια του.

Θα συμφωνήσω!!

Αυτό με τις τρίχες και τη γκρίνια πάλι, με βγάζει απο τα ρούχα μου!!!:mad::mad::mad::mad:.

Δεν καθαρίζεις εσύ κύριε έγω καθαρίζω, τίναζω, σκουπίζω,απολυμαίνω,φροντίζω σπίτι,λουλούδια, γατιά,αυτοκίνητα, λογαριασμούς,κοινωνικές υποχρεώσεις, γραφειοκρατικές δουλειές, ψωνίζω το φαι σου, τα ρούχα σου , τα πάντα σου και στο καπάκι ακούω ολή μέρα σα μάντρα "οι γάτες δεν είναι για το σπίτι, γεμίσαμε τρίχες, δεν ζούσαμε εμείς έτσι....."

Να σημειώσω οτι το συζητήσαμε να πάρουμε γατούλες ολόκληρο σήριαλ είχε γίνει και την μεγάλη μου την έφερε ο ίδιος με τα χεράκια του.

τα προβληματα μιας νοικοκυρας! :lol::lol::lol:

εκτονωσου καλη μου! :rolleyes::lol:

Ρε παιδια ομως ολοι οι ανθρωποι κατι εχουν....Ο δικος σου ας πουμε δεν γουσταρει τις γατες(σαν τον πατερα μου-δεν θα το αντεχα ΠΟΤΕ αυτο!),αλλος μπορει να ειναι αδιαφορος ή να μη θελει συγκατοικιση,να θελει "χωρο"!(ουτε αυτο θα το αντεχα!!!:mad:) Αλλος μπορει να ειναι το στυλ του γυναικα,αλλος μαμακιας(εχω κανει σχεση και με τετοιον και δεν παλευεται),αλλος να ειναι εντελως χαλι να τον πατησεις,αλλος να ειναι κολλημενος με την πρβην του! Υπαρχει ο τελειος???
Η κολλητη μου εχει 5 μηνες σχεση με ενα παιδι που της φερεται τελεια-ΤΕΛΕΙΑ,ειναι αυτο που λεμε ιδανικος αλλα εχει προβλημα υγειας,στην καρδια...Και την πεισανε ολοι να τον αφησει,για να μην δεθει μαζι του και περασει δυσκολα(μπαινει συχνα στο νοσοκομειο-πρεπει να προσεχει ακομη και στο σεξ-παιρνει φαρμακα). Αλλα της φεροταν αψογα!
Μπορει να τα εχει ολα και να μην εχει δουλεια...Μπορει να μην εχει πτυχειο και τι θα πει η μανα μου που εχει κολλημα να βρω σπουδαγμενο(σαν νηπιαγωγος κι εγω...με εχει λες κει ειμαι επιστημονας της νασα!:lol:). Αντε να βρεις τον τελειο και να εχει και εμφανιση και να σε θελει κι ολας!!!

Ρε παιδια ομως ολοι οι ανθρωποι κατι εχουν....Ο δικος σου ας πουμε δεν γουσταρει τις γατες(σαν τον πατερα μου-δεν θα το αντεχα ΠΟΤΕ αυτο!),αλλος μπορει να ειναι αδιαφορος ή να μη θελει συγκατοικιση,να θελει "χωρο"!(ουτε αυτο θα το αντεχα!!!:mad:) Αλλος μπορει να ειναι το στυλ του γυναικα,αλλος μαμακιας(εχω κανει σχεση και με τετοιον και δεν παλευεται),αλλος να ειναι εντελως χαλι να τον πατησεις,αλλος να ειναι κολλημενος με την πρβην του! Υπαρχει ο τελειος???
Η κολλητη μου εχει 5 μηνες σχεση με ενα παιδι που της φερεται τελεια-ΤΕΛΕΙΑ,ειναι αυτο που λεμε ιδανικος αλλα εχει προβλημα υγειας,στην καρδια...Και την πεισανε ολοι να τον αφησει,για να μην δεθει μαζι του και περασει δυσκολα(μπαινει συχνα στο νοσοκομειο-πρεπει να προσεχει ακομη και στο σεξ-παιρνει φαρμακα). Αλλα της φεροταν αψογα!
Μπορει να τα εχει ολα και να μην εχει δουλεια...Μπορει να μην εχει πτυχειο και τι θα πει η μανα μου που εχει κολλημα να βρω σπουδαγμενο(σαν νηπιαγωγος κι εγω...με εχει λες κει ειμαι επιστημονας της νασα!:lol:). Αντε να βρεις τον τελειο και να εχει και εμφανιση και να σε θελει κι ολας!!!

:blink::blink::blink::blink::blink:

απαραδεκτη και η φιλη σου και αυτοι που της ειπαν να κανει κατι τετοιο!!:down::down:

να στο θεσω στα δικα μας δεδομενα..ειναι σαν να εχεις ενα γατακι αρρωστο που ξερεις οτι θα πεθανει καποια στιγμη και να το παρατας για να μην δεθεις ακομη περισσοτερο μαζι του..:confused::confused: τραγικο!:down:

Aννα Κατσαρου ποσο ομορφη εισαι???? :)κι εσυ και ολη σου η οικογεινεια!
Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και μαζι! :)

Εγω ειπα και παλι οτι το κουνελακι εχει πολλα να μαθει ακομα απο τη ζωη...περνα τη φαση της ανασφαλειας που περασαμε πολλες...
ειναι κι ομορφο κοριτσι και οι ομορφες ειμαστε ακομα πιο ανασφαλεις:redface::P

Ο μανος βοηθαει και στις δουλειες στο σπιτι και αγαπαει πολυ τα γατακια!Εγω του λεω καθε φορα βγαλε τις τριχες απο τη φανελα,αλλα κοιμαται ετσι μεχρι και στο μποξερακι τριχες του Σηφη εχει! Μονο τη ζηλεια εχει σε μεγαλο βαθμο βεβαια!Μονο αυτο το μειωνεκτημα μπορω να βρω αλλα να μην του εδινα δευτερη ευκαιρια αφου εδειξε κατι αλλο? Εξαλλου δεν ειχα κατσει ποτε να τον ακουσω,να δω την πλευρα του!Εχω δωσει κι εγω αφορμες με φοτωγραφιες των πρωην μου που ειχα ακομη στο κινητο...Θα επρεπε να τις ειχα σβησει...Αν ειχα βρει εγω φωτο πρωην του στο κινητο του,δε μπορω να φανταστω τι θα ειχα κανει!:down:

τα προβληματα μιας νοικοκυρας! :lol::lol::lol:

εκτονωσου καλη μου! :rolleyes::lol:

Μην το συζητάς!!!! Και να ήμουν και μόνο νοικοκυρά να πω καλά. Όταν δουλεύεις και 10-12 ώρες την μέρα συν τα παραπάνω αυτή η γκρίνια είναι ικανή να σε φτάσει στην υστερία.

Και δεν μιλάμε και για κανένα πιτσιρίκι 45 κλεισμένα να χοροπηδάει να να σε λέει "δεν τις θέλω, με ξεβολεύουν" είναι να εκτοξεύεσαι απο το θυμό σου. Εν πάσει περιπτώσει θα τις φας και θα κάτσεις του απαντάω και τελείωνει η συζήτηση.

Και εδώ μπαίνει ο παράγοντας που ευθύνεται για όλες αυτές τις κακομαθημένες συμπεριφορές και πάει πακέτο με το θέμα άντρες.

ΕΙΔΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ
ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Πόντια Βορειοελλαδίτισσα Ελληνίδα ΜΑΝΑ με τρεις κόρες και ένα γιο,τον μικρότερο.

:blink::blink::blink::blink::blink:

απαραδεκτη και η φιλη σου και αυτοι που της ειπαν να κανει κατι τετοιο!!:down::down:

να στο θεσω στα δικα μας δεδομενα..ειναι σαν να εχεις ενα γατακι αρρωστο που ξερεις οτι θα πεθανει καποια στιγμη και να το παρατας για να μην δεθεις ακομη περισσοτερο μαζι του..:confused::confused: τραγικο!:down:
Δεν ειναι ετσι...Ειναι Η ΖΩΗ της που θα ζησει με εναν ανθρωπο και θα εχει πολλα προβληματα!Και αυτα ειναι τα πραγματικα προβληματα,οχι το "μη βαλεις μινι για να πας για καφε!" Της το ειπε κυριως η μανα της.Ο πατερας της κολλητης μου εχει πεθανει στο σεισμο του 99 και η μανα της τη μεγαλωσε μονη της.Και ο λογος ηταν οτι δεν ηθελε η κορη της να περασει τα ιδια,πενθος-μοναχικο μεγαλωμα παιδιων.Η κολλητη μου εχει ηδη περασει πολλα και πρεπει να εχει διπλα της εναν ανθρωπο υγιη να τη στηριζει,οχι να στηριζει αυτη αυτον και να τρεχει στα νοσοκομεια και να της παθει και τιποτα!:( Για το κοπελι ευχομαι το καλυτερο,απλα καποιες φορες η ζωη ειναι σκληρη. Και ξερω πολυ καλα πως αν εγω ειχα σοβαρο προβλημα δε θα με πλησιαζε ανθρωπος,οσο ομορφη και να ημουν!Μια αλλη φιλη μου εχει διαβητη και θα κανει ινσουλινες ολη της τη ζωη και θελει και πολυ προσοχη οταν μεινει εγκυος.Μολις το ακουνε ολοι,φευγουν...Μονο ενας διαβητικος(τον γνωρισε σε κατασκηνωση διαβητικων) εμεινε μαζι της...

Ο μανος βοηθαει και στις δουλειες στο σπιτι και αγαπαει πολυ τα γατακια!Εγω του λεω καθε φορα βγαλε τις τριχες απο τη φανελα,αλλα κοιμαται ετσι μεχρι και στο μποξερακι τριχες του Σηφη εχει! Μονο τη ζηλεια εχει σε μεγαλο βαθμο βεβαια!Μονο αυτο το μειωνεκτημα μπορω να βρω αλλα να μην του εδινα δευτερη ευκαιρια αφου εδειξε κατι αλλο? Εξαλλου δεν ειχα κατσει ποτε να τον ακουσω,να δω την πλευρα του!Εχω δωσει κι εγω αφορμες με φοτωγραφιες των πρωην μου που ειχα ακομη στο κινητο...Θα επρεπε να τις ειχα σβησει...Αν ειχα βρει εγω φωτο πρωην του στο κινητο του,δε μπορω να φανταστω τι θα ειχα κανει!:down:

τι να σου πω βρε κουκλα μου..αν περνας καλα και εισαι εσυ ενταξει..εσυ ξερεις...τοτε να σου ευχηθω καλη επανασυνδεση και μακαρι τα πραγματα να βελτιωθουν..:happy:

δεν μου αρεσει να κρινω βλεπετε τετοιες καταστασεις γιατι τα εχω περασει κι εγω και σε χειροτερο βαθμο (στη δικη μου περιπτωση σηκωσε και χερι..και μαλιστα το παρασηκωσε..:down:) αλλα ημουν 16..δεν ηξερα..και δεν ειχα και κανεναν να μου πει..:redface:

Φωτο:D:D:D:D:D:D

Συνημμένα

• Εικόνα017 (2).jpg
    Εικόνα017 (2).jpg
    292,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Εικόνα054.jpg
    Εικόνα054.jpg
    257 KB · Εμφανίσεις: 24
Aννα Κατσαρου ποσο ομορφη εισαι???? :)κι εσυ και ολη σου η οικογεινεια!
Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και μαζι! :)

Εγω ειπα και παλι οτι το κουνελακι εχει πολλα να μαθει ακομα απο τη ζωη...περνα τη φαση της ανασφαλειας που περασαμε πολλες...
ειναι κι ομορφο κοριτσι και οι ομορφες ειμαστε ακομα πιο ανασφαλεις:redface::P
Σε ευχαριστώ Γιούλη μου (σαν γριά καλά κρατέμαι ακόμα:lol::lol::lol:) εμείς τα περάσαμε αυτά και με την πείρα μας να βοηθήσουμε τις μικρές που δεν ξέρουν ότι κρατούν στο χέρι τους το καλύτερο χαρτί(τα νιάτα τους) και ότι αν χαθεί κι ένας άντρας...ουρά θα κάνουν οι υπόλοιποι!!!Κι εμάς μας πήρε χρόνια να το καταλάβουμε..:):)

Α και εχει και την καλυτερη μητερα που θα μπορουσε να εχει αγορι!Πολυ διακριτηκη,καθολου κτητικη και δινει και κανα ταπερακι φαι!:P

Μονο τη ζηλεια να μην ειχε,μονο....(παντως τωρα στο στρατο που ειναι με τους αλλους φανταρους την εχει ελαττωσει και παιρνει λιγοτερα τηλεφωνα και λιγοτερη ανακριση...Αλλα αν εχεις συνηθισει αλλιως,αυτη η αλλαγη σου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα,οτι αρχιζει να αδιαφορει!:mad: Και τον τσιγλαω κι εγω για να ζηλευει[ξυλο θελω!]:redface::P)

Μην το συζητάς!!!! Και να ήμουν και μόνο νοικοκυρά να πω καλά. Όταν δουλεύεις και 10-12 ώρες την μέρα συν τα παραπάνω αυτή η γκρίνια είναι ικανή να σε φτάσει στην υστερία.

Και δεν μιλάμε και για κανένα πιτσιρίκι 45 κλεισμένα να χοροπηδάει να να σε λέει "δεν τις θέλω, με ξεβολεύουν" είναι να εκτοξεύεσαι απο το θυμό σου. Εν πάσει περιπτώσει θα τις φας και θα κάτσεις του απαντάω και τελείωνει η συζήτηση.

Και εδώ μπαίνει ο παράγοντας που ευθύνεται για όλες αυτές τις κακομαθημένες συμπεριφορές και πάει πακέτο με το θέμα άντρες.

ΕΙΔΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ
ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Πόντια Βορειοελλαδίτισσα Ελληνίδα ΜΑΝΑ με τρεις κόρες και ένα γιο,τον μικρότερο.
Συμφωνώ συμπάσχουσα...52 χρονών ο δικός μου,και αν με δεί να έχω αγκαλιά κάποιο γατί κάνει λες κρατάω κροκόδειλο!!!!Υπάρχει και 2η Υποκατηγορία
ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2η:Μάνα Αθηναία Θεούσα με δύο γιούς που τους καθάριζε ακόμα και την σαρδελίτσα για να φάνε.Στο μικρό της το κάνει ακόμα(47 χρόνων γαιδούρι, και ανύπαντρο)Υπομονή..

Στην προηγούμενη σχέση μου έζησα τον απόλυτο σεβασμό! Ο μαμάκιας που σας έλεγα, πραγματικά σε αυτό το θεμα ήταν άψογος. Μόνο σε αυτό δυστυχώς.:(
Ποτε δεν ήμουν ζηλιάρα, ή μαλλον ήμουν πολύ εγωίστρια και πολύ αυταρκης για να δείξω σε κάποιον ότι τον ζηλευω.
Απ'την αλλη δεν εδινα ποτε αφορμές και λόγο στον αλλο να ζηλέψει οπότε ήμασταν τελεια σε αυτο τον τομέα.
Αυτο φοβαμαι οτι δεν θα το ξαναβρω ευκολα.
Και δεν την παλευω καθόλου ρε γαμωτο με τους καραγκιοζηδες που θελουν αναφορα και για το κατουρημα.:blink:

Συμφωνώ συμπάσχουσα...52 χρονών ο δικός μου,και αν με δεί να έχω αγκαλιά κάποιο γατί κάνει λες κρατάω κροκόδειλο!!!!Υπάρχει και 2η Υποκατηγορία
ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2η:Μάνα Αθηναία Θεούσα με δύο γιούς που τους καθάριζε ακόμα και την σαρδελίτσα για να φάνε.Στο μικρό της το κάνει ακόμα(47 χρόνων γαιδούρι, και ανύπαντρο)Υπομονή..

Αν εξαιρεσεις το "θεούσα" περιγραφεις τη μανα μου. Η γυναικα δεν το κανει μονο στο γιο της. Μεχρι και στα γατια ετσι ειναι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back