Άντρες!!

Να πεταχτω και εγω σαν τον κοκκορα:redface: ΟΓΙΑΝΝΗΣ ειναι ουζερι στο λιμανι εχει και αλλες ταβερνες και μεζεδοπωλεια κατα μηκος της παραλιας:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πεταχτω και εγω σαν τον κοκκορα:redface: ΟΓΙΑΝΝΗΣ ειναι ουζερι στο λιμανι εχει και αλλες ταβερνες και μεζεδοπωλεια κατα μηκος της παραλιας:D

Εγώ γιατρέ δεν γνωρίζω αν και η κολλητή μου μένει κοντά στο Λουτράκι (αν δεν κάνω λάθος :hmm:) Λοιπόν σας χαιρετώ προς το παρόν και πάω για να πακετάρω. Εχουμε μια έρμη μετακόμιση να κάνουμε και πρέπει να πακετάρουμε (που να μην σώναμε πια) :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην ξεχασεις να πακεταρεις και την προικα σου:lol::lol::lol::lol:

Τους τσεβρέδες βρε! Και τα καρεδάκια! Ακούς;;;; :lol:

Τους τσεβρέδες βρε! Και τα καρεδάκια! Ακούς;;;; :lol:

Αχχχχ...χτυπήσατε ευαίσθητο σημείο τώρα....

Η προικά ΟΟΟΟΟΟΛΗ (και πιστέψτε με είναι πολλά τα άτιμα τα καρεδάκια) είναι στην ελλάδα και με περιμένει (η μάνα μου δηλαδή) να μπω σπίτι μου για να τα πάρω ΟΛΑ και να αδειάσουν τα ντουλάπια της. Πότε θα καταλάβει οτι ένα σεμεδάκι να κρέμεται πάνω στην τηλεόραση (και η μια γωνία φυσικά να κρύβει το πάνω μέρος της οθόνης) δεν είναι ούτε και ήταν ποτέ, ούτε ωραίο ούτε χρήσιμο :down: Αμάν πια!! Και αν βγάλω γκιχ μου αρχίζει "βρε η γιαγιά σου έβγαλε τα μάτια της να τα φτιάξει αυτά για σένα και εσύ τι θέλεις να τα πετάξουμε?". Και αν πω να τα κρατήσει αυτή γιατί εγώ δεν τα θέλω μου λέει κιόλας οτι οοοοοοχι γιατί φταχτήκαν για μένα :mad::down:

Μην λέτε προίκα λοιπόν μην λέτε προίκα!!!! :down:

Αχχχχ...χτυπήσατε ευαίσθητο σημείο τώρα....

Η προικά ΟΟΟΟΟΟΛΗ (και πιστέψτε με είναι πολλά τα άτιμα τα καρεδάκια) είναι στην ελλάδα και με περιμένει (η μάνα μου δηλαδή) να μπω σπίτι μου για να τα πάρω ΟΛΑ και να αδειάσουν τα ντουλάπια της. Πότε θα καταλάβει οτι ένα σεμεδάκι να κρέμεται πάνω στην τηλεόραση (και η μια γωνία φυσικά να κρύβει το πάνω μέρος της οθόνης) δεν είναι ούτε και ήταν ποτέ, ούτε ωραίο ούτε χρήσιμο :down: Αμάν πια!! Και αν βγάλω γκιχ μου αρχίζει "βρε η γιαγιά σου έβγαλε τα μάτια της να τα φτιάξει αυτά για σένα και εσύ τι θέλεις να τα πετάξουμε?". Και αν πω να τα κρατήσει αυτή γιατί εγώ δεν τα θέλω μου λέει κιόλας οτι οοοοοοχι γιατί φταχτήκαν για μένα :mad::down:

Μην λέτε προίκα λοιπόν μην λέτε προίκα!!!! :down:

:lol::lol::lol::lol: αν εχεις πολλα πανακια - σεμεδακια -ξερω καποιον απο εδω για συντροφο που χρειαξεται πολλα στο επαγγελμα του :whistle::whistle::whistle::D
Αντε να φαμε κανενα κουφετο γιατι μονο σοκολατες τρωμε τωρα τελευταια:P

:lol::lol::lol::lol: αν εχεις πολλα πανακια - σεμεδακια -ξερω καποιον απο εδω για συντροφο που χρειαξεται πολλα στο επαγγελμα του :whistle::whistle::whistle::D
Αντε να φαμε κανενα κουφετο γιατι μονο σοκολατες τρωμε τωρα τελευταια:P

Ε? :confused: Ποιος καλέ χρειάζεται σεμεδάκια στο επάγγελμα του! Ήμαρτον δηλαδή. Τι επαγγέλεται? Κυρα Κατίνα του χωριού με το τσεμπέρι στο κεφάλι και το τσιγκελάκι στο χέρι? :hmm:

να φαμε κουφετα με σοκολατα ειναι καλυτερα:lol::lol::up::up:

οχι σεμεδακια ΠΑΝΑΚΙΑ
θα εχεισ και την κολλητη κοντα :lol::lol:

σας πειραζω εεεεεε

να φαμε κουφετα με σοκολατα ειναι καλυτερα:lol::lol::up::up:

Αυτά με σοκολάτα και αμύγδαλο μέσα (τα κάνει ένας στην Αθήνα δεν θυμάμαι τα χρησιμοποίησε η κολλητή μου) είναι τα καλύτερα!

οχι σεμεδακια ΠΑΝΑΚΙΑ
θα εχεισ και την κολλητη κοντα :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Τώρα το πιασα! :P Α λυπόμαστε μου πέφτει μακριά. Αν έχουμε κάτι πιο κοντα (θεσσαλονίκη εν ολίγοις) το συζητάμε και του δίνω όλα τα σεμεδάκια προίκα να τα κάνει ότι θέλει!!! :up: Μην ανησυχείτε ακόμα και Θεσσαλονίκη εμείς θα σας καλέσουμε στον γάμο να φάτε κουφέτα ;) Θα σας κάνουμε και ένα σεμεδάκι δώρό με την μπομπονιέρα! :lol::lol::lol:

Μήπως να τύλιγα τα κουφέτα με τα σεμεδάκια? :confused::hmm: Καλή ιδέα αν και την μαμά την κόβω να λιποθυμάει :lol::lol:

ασχετο ποσο κοντα ειναι η κολλητη?:hmm:

Α, εδώ αγρίεψε πολύ το πράγμα! Προχωρήσαμε και σε οργάνωση γαμήλιας τελετής βλέπω! Άντε, σε ποιον πέφτει ο κλήρος, να του φέρω τα γατιά μου για παρανυφάκια;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΓ Εγώ τα κουφέτα δεν τα τρώω! Να πάρετε σοκολατάκια σαμπάνιας από τον Αγαπητό! Θα τρώτε και θα φωνάζετε μπιρ Αλλάχ!

ασχετο ποσο κοντα ειναι η κολλητη?:hmm:

Λοιπόν μπορεί να πω και κοτσάνα διότι δεν γνωρίζω πολλά απο Αττική και γιατί πρόσφατα μετακόμισε εκεί (μετά που παντρέυτηκε πριν ήταν κέντρο Αθήνα) γι'αυτό να με συγχωρήσετε. Αλλά μένει Μαρκόπουλο. Κοντά δεν είναι ή κάνω λάθος? :hmm:

Α, εδώ αγρίεψε πολύ το πράγμα! Προχωρήσαμε και σε οργάνωση γαμήλιας τελετής βλέπω! Άντε, σε ποιον πέφτει ο κλήρος, να του φέρω τα γατιά μου για παρανυφάκια;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΓ Εγώ τα κουφέτα δεν τα τρώω! Να πάρετε σοκολατάκια σαμπάνιας από τον Αγαπητό! Θα τρώτε και θα φωνάζετε μπιρ Αλλάχ!

Μπιρ αλλάχ συγκεκριμένα?? :lol::lol::lol::lol::lol:

Μπα δεν θα φάμε κουφέτα σίγουρα (ούτε σοκολατάκια σαμπάνιας) διότι η νύφη θεσσαλλλλλλονικιά και ο γαμπρός νότιος άρα μας χάλασε το προξενειό λόγω αρχικά απόστασης. Αν σας βρίσκεται κάτι στο βορρά φυσικά ειδοποιείστε με ε! :P:lol::lol::lol:

αστο απο την αντιθετη κατευθυνση ειναι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κοντα στο αεροδρομιο:blink:

αστο απο την αντιθετη κατευθυνση ειναι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κοντα στο αεροδρομιο:blink:

Μα καλέ και η φίλη μου κοντά στο αεροδρόμιο μένει. Απλά απο την άλλη πλευρά. Δεν μένει μέσα στο Μαρκόπουλο. Είναι στην κυριολεξία 10 λεπτά απο το αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο. Κοντά είναι καλά λέω εγώ. Η μήπως εννοείς οτι το Λουτράκι είναι απο την αντίθετη πλευρά? :hmm:

Το Λυτρακι ειναι 1.30-1.45 ωρες απο το αεροδρομιο:lol::lol::D προς το νοτο διπλα στο αυλακι ειναι:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back