aalyah
Διάσημο μέλος
Το Λυτρακι ειναι 1.30-1.45 ωρες απο το αεροδρομιοπρος το νοτο διπλα στο αυλακι ειναι
![]()
Αααα καλά καμία σχέση (Η άσχετη μιλάμε απο αττική)

Μύρτος είδες? Ουτε δίπλα στην κολλητή δεν θα είμαι γι'αυτό άστο. Χαλάει ΚΑΙ απο αυτό το προξενειό

Αλλά μην ανησυχείτε καλέ τόσες ανύπαντρες εδώ μέσα (και είμαι σίγουρη οτι έχουν σεμεδάκια) απο κάποια θα βρείτε να φάτε κουφέτα. Αντε γιατρέ σου φεξε!! Εμείς θα στην βρούμε την νύφη. Εσύ απλά ετοιμάσου (ψυχολογικά κυρίως γι'αυτό που σε περιμένει)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

μια χαρα θα περασουμε. Θα ηρεμησει και το σοϊ που θελει να με παντρεψει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μόνο μην έρθουν κι αυτοί με τις αγελάδες και τα αιγοπρόβατα! Εκεί ίσως να έχουμε ένα θεματάκι...στην εκκλησια οι καλεσμενοι με σκυλια γατια χαμος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
εκτος και αν κανουμε το γαμοσε κανα εξωκκλησι και μαζευτουν και τιποτα αλεπουδες

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν είναι να γίνει έτσι, σε παντρεύομαι κι εγώ!

aalyah
Διάσημο μέλος
στην εκκλησια οι καλεσμενοι με σκυλια γατια χαμοςμια χαρα θα περασουμε. Θα ηρεμησει και το σοϊ που θελει να με παντρεψει
![]()
Προσέξε τι έυχεσαι γιατρέ. Αν έρθουν όλα τα σκυλιά και τα γατιά στην εκκλησία το κόβω να σταματάει ο παπάς την τελετή στη μέση απο τα γαβγίσματα και τα νιαουρίσματα και να φωνάζει "όσες έχουν γατιά σκυλιά έξω". Και να μένετε μέσα μόνο εσύ η νύφη ο κουμπάρος και ο παπάς γιατί όλοι οι άλλοι θα είναι εκτός εκκλησίας
. Όχι τίποτα άλλο αλλά η καθεμία απο εδώ μέσα έχει τουλάχιστον απο 2 ζώα και παραπάνω να φέρει. Ω ρε τι έχει να γίνει 

Καλά γιατρέ μην προτρέχουμε. Να σου βρούμε πρώτα την νύφη και μετά σου οργανώνουμε και τον γάμο. Λοιπόν όλες οι αθηναίες και οι της Αττικής δηλώστε παρόν να κάνουμε κάνα κονέ γιατί κακώς τον αφήνουμε τον άνθρωπο μόνο πια! Άντε άντε κακούργες γυναίκες που είστε? Θα δώσουν το παρόν Γιάννη μην ανησυχείς.
Give it some time και θ'αρχίσουν να ξεπετάγονται τσουπ τσουπ μία μία και δεν θα ξέρεις ποια να διαλέξεις στο τέλος. 

aalyah
Διάσημο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος

(αστειευομαι παιδια μην παρεξηγηθω)παντως απο που ξεκινησαμε και που καταληξαμε ολους μπαν μας βλεπω απο τους μοντς

. σας αφηνω τωρα στον σχεδιασμο του γεγονοτος καλη νυχτα
Κείρα
Δραστήριο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
παρακαλουνται οι υποψηφιες να στειλουν βιογραφικο σημειωμα με φωτο και αριθμο ζωων(αστειευομαι παιδια μην παρεξηγηθω)παντως απο που ξεκινησαμε και που καταληξαμε ολους μπαν μας βλεπω απο τους μοντς
. σας αφηνω τωρα στον σχεδιασμο του γεγονοτος καλη νυχτα
![]()
Μην ανησυχείς γιατρέ θα τα αναλάβω εγώ τα βιογραφικά. Υποψήφιες παρακαλώ στειλτε σε μένα αν δεν βρίσκεται κατευθείαν τον γιατρό μας και θα τα προωθήσω όλα μόλις τον πετύχω μέσα στο φόρουμ. Επειδή το έχω και σίγουρο το μπαν εγώ για χριστουγεννιάτικο δώρο έ ας κάνω και κάτι χρήσιμο μπας και τον παντρέψουμε τον άνθρωπο

Άντε καληνύχτα 
aalyah
Διάσημο μέλος
Παντως εγω νομιζω οτι δεν φταινε οι άντρες. Εμείς ανοιξαμε θεμα "Αντρες" και καταληγουμε να μιλαμε για κουφετα και να παντρολογαμε τον μονο αρκετα θαρραλεο που παρεμεινε στο ποστ![]()
Καλέ μέσα στο θέμα είναι και αυτό. Αν καταφέρουμε να τον παντρολογήσουμε με μία απο εδώ πέρα θα μας απαντηθούν ίσως πολλά ερωτήματα που θέσαμε

Είμαστε στο θέμα μας είμαστε στο θέμα μας πάντα (

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
-Άλλα λόγια λέτε βρε παιδιά,
τι καμώματα είναι τούτα,
με το ζόρι παντρειάααααααα" (δις)

Κοίτα, John, εμείς εδώ πάμε με την παράδοση. Ό,τι νιαουρίσει η οικογένεια!
aalyah
Διάσημο μέλος
"-Δεν τη θέλω! -Θα την πάρεις!
-Άλλα λόγια λέτε βρε παιδιά,
τι καμώματα είναι τούτα,
με το ζόρι παντρειάααααααα" (δις)
![]()

Ζωή πραγματικά δεν ξέρεις πόσο μέσα στο μυαλό μου είσαι. Μόλις αυτό έλεγα και εγώ σε κάποια άλλη κοπέλα για το συγκεκριμένο θέμα

Ελπίζω τελικά να μην έχουμε πρόβλημα με αυτο που λέγαμε πριν οτι ίσως να θέλουμε τους ίδιους άντρες γιατι σαν να μοιάζουμε ένα κατιτις

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Παντως εγω νομιζω οτι δεν φταινε οι άντρες. Εμείς ανοιξαμε θεμα "Αντρες" και καταληγουμε να μιλαμε για κουφετα και να παντρολογαμε τον μονο αρκετα θαρραλεο που παρεμεινε στο ποστ![]()
Ε αφου γυναικες ανοιξανε το θεμα, φυσικο επακολουθω ηταν γρηγορα να καταληξει σε γαμους και κουφετα.

Παντος τωρα τελευταια που παρακολουθω το θεμα, οφειλω να ομολογησω οτι ΘΑΥΜΑΖΩ το θαρος σας γιατρε.

Και να προτινω μια ευκολη λυση.Τωρα που πλησιαζουν οι χριστουγεννιατικες διακοπες και ειναι ολοι πιο χαλαροι, οργανωστε εναν καφε οι υποψηφιες νυφες και καλεστε και τον γιατρο.

Να διαλεξει ο ιδιος!

Δεν χρειαζεται να υπενθυμισω οτι οι υποψηφιες νυφες πρεπει απαραιτητως, να φερουν και τα ζωα τους! Αυτο ειναι και το υπ'αριθμον ΕΝΑ προσον τους.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως τους προτιμώ με σώμα πυγμάχου ή kick-boxer-- και όχι βαρέων βαρών, μεσαίων προς βαρέων!Ελπίζω τελικά να μην έχουμε πρόβλημα με αυτο που λέγαμε πριν οτι ίσως να θέλουμε τους ίδιους άντρες γιατι σαν να μοιάζουμε ένα κατιτις![]()
Σε όσες κακεντρεχείς σκεφτούν "άει μωρή ψαροκασέλα που θες και τέτοια" ένα έχω να πω, αντάξιο του κόκκορα του Αρκά: "Έξω απ' τη φαντασίωσή μου!"
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως τους προτιμώ με σώμα πυγμάχου ή kick-boxer-- και όχι βαρέων βαρών, μεσαίων προς βαρέων!
Σε όσες κακεντρεχείς σκεφτούν "άει μωρή ψαροκασέλα που θες και τέτοια" ένα έχω να πω, αντάξιο του κόκκορα του Αρκά: "Έξω απ' τη φαντασίωσή μου!"
Πολύ αμφιβάλλω αν έχεις στο ελάχιστο τον χαρακτήρα του κόκκορα του Αρκά πάντως

Εγώ τους προτιμώ με σώμα kick boxer στο λεπτό του. Γενικώς είμαι του ναι μεν γυμνασμένο σώμα (αν και όχι απαραίτητο για μένα) αλλά λεπτό. Λεπτός και με τονωμένους εν ολίγοις. Οι "φουσκωτοί" δεν με τραβάνε. Αλλά φυσικα φυσικότατα για ΌΛΑ υπάρχουν εξαιρέσεις. Αλλά αν μπορούσα να διαλέξω αυτό θα διάλεγα. Α ναι! Και να έχει εκφραστικά μάτια και να είναι γοητευτικός. Ζωή αν πετύχουμε πουθενά κανέναν τέτοιον δικός μου!
Φυσικά σε όλα αυτά πρέπει να ανταπεξέλθει ΚΑΙ με τα εσωτερικά του χαρίσματα (του χαρακτήρα) Και αν δέσει το γλυκό τότε καλώς! 
Και μετά σου λένε γιατί μένουμε μόνες

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αν βρεθεί με τόσες γυνακες σε ένα χώρο ο γιατρός προβλέπω να κάνουμε πολύ καιρό να ακούσουμε νέα του!!!!![]()

Ναι...
...σα να'χεις δικιο.
Παιρνω πισω την προταση

.Δεν μας συμφερει....θα χασουμε εναν πολυτιμο γιατρο στο φορουμ.

aalyah
Διάσημο μέλος
Αν βρεθεί με τόσες γυνακες σε ένα χώρο ο γιατρός προβλέπω να κάνουμε πολύ καιρό να ακούσουμε νέα του!!!!![]()

Ναι. Αν συναντηθούν σε μαγαζί θα πρέπει να το μετονομάσουν σε "Το κλουβί με τις τρελλές"

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πολύ αμφιβάλλω αν έχεις στο ελάχιστο τον χαρακτήρα του κόκκορα του Αρκά πάντως
Εγώ τους προτιμώ με σώμα kick boxer στο λεπτό του. Γενικώς είμαι του ναι μεν γυμνασμένο σώμα (αν και όχι απαραίτητο για μένα) αλλά λεπτό. Λεπτός και με τονωμένους εν ολίγοις. Οι "φουσκωτοί" δεν με τραβάνε. Αλλά φυσικα φυσικότατα για ΌΛΑ υπάρχουν εξαιρέσεις. Αλλά αν μπορούσα να διαλέξω αυτό θα διάλεγα. Α ναι! Και να έχει εκφραστικά μάτια και να είναι γοητευτικός. Ζωή αν πετύχουμε πουθενά κανέναν τέτοιον δικός μου!Φυσικά σε όλα αυτά πρέπει να ανταπεξέλθει ΚΑΙ με τα εσωτερικά του χαρίσματα (του χαρακτήρα) Και αν δέσει το γλυκό τότε καλώς!
Και μετά σου λένε γιατί μένουμε μόνες![]()
Ξεχασατε το πιο σημαντικο!Να εχει ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΟ πηγουνι!

Αν βρειτε τετοιον δηλωνω και εγω ενδιαφερον!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool