aalyah
Διάσημο μέλος
Ξεχασατε το πιο σημαντικο!Να εχει ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΟ πηγουνι!
Αν βρειτε τετοιον δηλωνω και εγω ενδιαφερον!![]()
Ω ναι αυτό που το πάτε. Εκφραστικά μάτια, ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ εκ του φυσικού παρακαλώ, θεληματικό πηγούνι, ωραίο χαμόγελο (μιας και πήραμε φόρα ας τα πούμε όλα
) γοητεία....και.....μετά ξυπνήσαμε 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Εγώ να στείλω βιογραφικό για .........κουμπάρα ? 

Μεταξύ μας δεν μου φαίνεται να μασάει ο doctor
εχει πολλες γατες σπιτι του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Βρες εσύ πρώτα κάποιον που να σ' αρέσει, και τον στέλνεις να κάνει kick-boxing μετά*!Εγώ τους προτιμώ με σώμα kick boxer στο λεπτό του.
Εγώ λέω μεσαίων προς βαρέων βαρών για να έχει κι ένα άλφα μπόι, να μην είμαι σαν στοργική Ελληνίδα μάνα που βγάζει βόλτα τον υιό της...

*Όμως και καρατέκα μας κάνει, νομίζω...
Όσο για τα φουσκωτά μούσκουλα, συμφωνώ απολύτως. Είναι μάλλον θέμα κολλήματος και ανταγωνισμού μεταξύ αντρών. Μέχρι σήμερα, μόνο ΜΙΑ (1) γυναίκα γνώρισα που έλεγε πως της άρεσαν, αλλά τότε ήμασταν 19 χρονών. Μπορεί να άλλαξε μυαλά μετά.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολιγαρκής ε?!!
myrtos
Δραστήριο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Ναι μου το χαλάτε όμως.Εγώ να στείλω βιογραφικό για .........κουμπάρα ?
Μεταξύ μας δεν μου φαίνεται να μασάει ο doctorεχει πολλες γατες σπιτι του
![]()
Α συγνώμη αλλά την θέση της κουμπάρας την έπιασα ήδη εγώ απο πριν. Αφου δεν θα ντυθώ νυφούλα (

) να γίνω τουλάχιστον κουμπάρα. 
Βρες εσύ πρώτα κάποιον που να σ' αρέσει, και τον στέλνεις να κάνει kick-boxing μετά!
Εγώ λέω μεσαίων προς βαρέων βαρών για να έχει κι ένα άλφα μπόι, να μην είμαι σαν στοργική Ελληνίδα μάνα που βγάζει βόλτα τον υιό της...
Όσο για τα φουσκωτά μούσκουλα, συμφωνώ απολύτως. Είναι μάλλον θέμα κολλήματος και ανταγωνισμού μεταξύ αντρών. Μέχρι σήμερα, μόνο ΜΙΑ (1) γυναίκα γνώρισα που έλεγε πως της άρεσαν, αλλά τότε ήμασταν 19 χρονών. Μπορεί να άλλαξε μυαλά μετά.
Ναι σώθηκες. Άντε να τον σηκώσεις απο τον καναπέ να κουνηθεί να πάει kick boxing. Κλάφτα χαράλαμπε. Κάτι και σε σώμα ποδοσφαιριστή μας κάνει αλλά χωρίς την νοοτροπία του ποδοσφαίρου παρακαλώ. Και ναι εννοείται το μπόι το θέλουμε και εμείς (γύρω όμως στα 1.85 αντε κάτι λίγο παραπάνω μην παίρνουμε και σκαμνάκι βόλτα μαζί μας κάθε φορά που πάμε να τον συναντησουμε) γιατί με τους πολύ κοντους.....ε δεν λέει βρε παιδί μου. Όσο για τους φουσκωτούς νομίζω αυτο
aalyah
Διάσημο μέλος
Εγώ με ένα σωσία του Χαβιέ Μπαρδέμ είμαι καλυμμένη...Ολιγαρκής ε?!!
![]()
Έλα μωρέ γιατί όχι. Και εγώ με έναν σωσία του Gael Garcia Bernal ( η και τον ίδιο δεν χαλιέμαι) βολέυομαι. Αν πετύχετε κανέναν πουθενά σφυρίξτε μου.

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ολες οι μαμαδες στην ιδια σχολη πηγαινουν μα τα ιδια λογια πια,νισαφι...Αχχχχ...χτυπήσατε ευαίσθητο σημείο τώρα....
Η προικά ΟΟΟΟΟΟΛΗ (και πιστέψτε με είναι πολλά τα άτιμα τα καρεδάκια) είναι στην ελλάδα και με περιμένει (η μάνα μου δηλαδή) να μπω σπίτι μου για να τα πάρω ΟΛΑ και να αδειάσουν τα ντουλάπια της. Πότε θα καταλάβει οτι ένα σεμεδάκι να κρέμεται πάνω στην τηλεόραση (και η μια γωνία φυσικά να κρύβει το πάνω μέρος της οθόνης) δεν είναι ούτε και ήταν ποτέ, ούτε ωραίο ούτε χρήσιμοΑμάν πια!! Και αν βγάλω γκιχ μου αρχίζει "βρε η γιαγιά σου έβγαλε τα μάτια της να τα φτιάξει αυτά για σένα και εσύ τι θέλεις να τα πετάξουμε?". Και αν πω να τα κρατήσει αυτή γιατί εγώ δεν τα θέλω μου λέει κιόλας οτι οοοοοοχι γιατί φταχτήκαν για μένα
Μην λέτε προίκα λοιπόν μην λέτε προίκα!!!!![]()
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αυτό για τη νοοτροπίαΚάτι και σε σώμα ποδοσφαιριστή μας κάνει αλλά χωρίς την νοοτροπία του ποδοσφαίρου παρακαλώ.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι τα κουφετακια......με τη σοκολατααν εχεις πολλα πανακια - σεμεδακια -ξερω καποιον απο εδω για συντροφο που χρειαξεται πολλα στο επαγγελμα του
Αντε να φαμε κανενα κουφετο γιατι μονο σοκολατες τρωμε τωρα τελευταια![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Αυτό για τη νοοτροπίαισχύει και για τα πολεμικά αθλήματα γενικά. Κι αυτός ο χώρος βρίθει από ούφο (με ή χωρίς σκούφο)!
Ναι καλά σίγουρα αλλά απο ένα ούφο ποδοσφαιριστή προτιμώ ένα ούφο απο πολεμικές τέχνες. Τουλάχιστον αυτοί ζουν στον κόσμο τους και σε ζαλίζουν με αρμονίες και ζινγκ και ζανγκ και διάφορα άλλα και πορώνονται με την προπόνηση και ισορροπία του πνέυματος. Ο ποδοσφαιριστής όμως που θέλει να σε τρέχει στα γήπεδα, και φτύνει και "αερίζεται" (να το πω και ευγενικά) όπου σταθεί και όπου βρεθεί χωρίς κανένα τακτ όπως κάνουν όλοι τους μέσα στον γήπεδο όταν παίζουν Ε ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!! Και πίστεψε με είναι ως επι το πλείστον νοοτροπία τους και δεν έχει να κάνει απόλυτα με τον χαρακτήρα τους. Εχω 2 αρκετά καλούς φίλους ποδοσφαιριστές (το παλέυουν για επαγγελαματίες ακόμα) και έναν απλά γνωστό οι οποίοι ναι μεν καλά παιδιά όλα τους αλλά αυτό το έχουν ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ!!

myrtos
Δραστήριο μέλος
Α συγνώμη αλλά την θέση της κουμπάρας την έπιασα ήδη εγώ απο πριν. Αφου δεν θα ντυθώ νυφούλα () να γίνω τουλάχιστον κουμπάρα.
![]()
τωρα εχουμε προβλημα
.Η θα εχει και τις δυο 
( μια χαρα
)δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα

aalyah
Διάσημο μέλος
τωρα εχουμε προβλημα.Η θα εχει και τις δυο
( μια χαρα
)
δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα![]()
Καλέ και τις δύο που το πρόβλημα!!

Κουμπάρα νύφη να του βρούμε γιατί αλλιώς δεν βλέπω να γινόμαστε κουμπάρες

myrtos
Δραστήριο μέλος

λιγο σπρωξιμο θελει μονο

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εμ τα θέλει και εσένα ό κ....ς σου όλο τις προκαλείς
Πλακώνονται και για νύφη και για κουμπάρα μωρέ μπράβο.Που να το φανταζόσουνα τυχερή όποια σε καπαρώσει. Αλλά θα σε δώσουμε σε κορίτσι από εδώ μέσα

aalyah
Διάσημο μέλος
Γιατρέεεεεεεε σου την πέφτουνε καλέ εδώ μέσα????
Εμ τα θέλει και εσένα ό κ....ς σου όλο τις προκαλείςΠλακώνονται και για νύφη και για κουμπάρα μωρέ μπράβο.
Που να το φανταζόσουνα τυχερή όποια σε καπαρώσει. Αλλά θα σε δώσουμε σε κορίτσι από εδώ μέσα![]()
Αμ γι'αυτό παλέυουμε και εμείς με την άλλη την κουμπάρα. Να του δώσουμε κορίτσι απο εδώ μέσα που να τον καταλαβαίνει κιόλας και να τον βοηθάει και στην δουλειά του γιατί θ'αγαπάει τα ζώα. Αντε βρε γιατρέ κάνε και εσύ κάτι να βρεθεί η νύφη. Κουμπάρες βρεθήκαν η νύφη μένει μόνο και έδεσε το γλυκό!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Τυχερός??? Πασάς είσαι!!!huhu δεν το βλεπω ετσι... Εγω νομιζω οτι ειμαι τυχερος![]()
JohnDVM
Διάσημο μέλος
βλεπω ο σχεδιασμος καλα κρατει
. Τελικα απο εδω το φεραμε απο εκει το πηγαμε καταληξαμε σε σαϊτ γνωριμιων
. Μπορουμε να κανουμε και προβα γαμου , να μαζευτουμε ολοι μαζι να βαλουμε και εναν παππα να κανουμε και δεξιωση ετσι για δουμε αν μας παει
. η στγκεντρωση βιογραφικων πως παει?
julia
Διακεκριμένο μέλος

Απο όλα τα είδη!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool