Άντρες!!

Παρεπιπτόντως Ria2008 τι κάνει ο κούκλος σου? Μεγαλώσε?

Ααα ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον :D Μπορείτε να μπείτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16196 και να μας δείτε :D Όλη την γατο-οικογένεια μαζεμένη!

sorry για το off-topic ....:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα :) σημερα εχω πονοκεφαλο:down::down:. Ευχαριστω για την προσπαθεια κοριτσια αλλα απο νυφη τιποτα , οταν την βρω παντως θα ειδοποιησω κουμπαρες και παρανυφακια καθως και τους καλεσμενους:lol::lol::lol:. ( το λεγα εγω μονο τη δεξιωση θα κανουμε στο τελος):rolleyes::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα :) σημερα εχω πονοκεφαλο:down::down:. Ευχαριστω για την προσπαθεια κοριτσια αλλα απο νυφη τιποτα , οταν την βρω παντως θα ειδοποιησω κουμπαρες και παρανυφακια καθως και τους καλεσμενους:lol::lol::lol:. ( το λεγα εγω μονο τη δεξιωση θα κανουμε στο τελος):rolleyes::blink:

Μπα μπα doctor γιατί έχεις πονοκέφαλο καλέ??? Τι έκανες χτες ? Η μήπως μπας και σε ζαλίσαμε:blink:

Με ματιασανε:blink::D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:. μαλλον δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ:rolleyes:. μπορει και τα δακρυγονα που επεσαν στην κορινθο , ειδα και τα παιδια με τις κουκουλες οταν πηγα να παρω τη μανα μου απο το γιατρο:cool:

Με ματιασανε:blink::D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:. μαλλον δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ:rolleyes:. μπορει και τα δακρυγονα που επεσαν στην κορινθο , ειδα και τα παιδια με τις κουκουλες οταν πηγα να παρω τη μανα μου απο το γιατρο:cool:

Α ρε doctor ευαισθητούλης μας είσαι:lol:

Α ρε doctor ευαισθητούλης μας είσαι:lol:

εμ τι νομιζεις ? τα αγορακια δεν ειναι ευαισθητα? αρα αναζηταμε ενα ευαισθητο κοριτσι για το γιατρο μας..το γιατρο και τα ματια σας παιδια !! εναν τον εχουμε !! :D:D

ειμαι ο ατιμος ειμαι! φτου μου(ροχαλα) μη μας βασκαθω:lol::lol::lol::lol::cool::redface::blink:. Με συγκινει το ενδιαφερον σας παντως:redface::redface::D

εμ τι νομιζεις ? τα αγορακια δεν ειναι ευαισθητα? αρα αναζηταμε ενα ευαισθητο κοριτσι για το γιατρο μας..το γιατρο και τα ματια σας παιδια !! εναν τον εχουμε !! :D:D

Σπανιο ειδος εγω και η καρετα-καρετα:cool::rolleyes:

Ο γιατρος ειναι στο φορτε του σημερα ε;Κι εγω με δυο ωρες υπνο ειμαι,προσπαθουσα να εξηγησω μεχρι τις 5 το πρωι στον κολλητο μου γιατι δεν αξιζει να χαλασει η φιλια μας...

Ο γιατρος ειναι στο φορτε του σημερα ε;Κι εγω με δυο ωρες υπνο ειμαι,προσπαθουσα να εξηγησω μεχρι τις 5 το πρωι στον κολλητο μου γιατι δεν αξιζει να χαλασει η φιλια μας...

Ερωτημα α. τελικα τα καταφερες, ή τσαμπα η αυπνια?
Ερωτημα β. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εχεις αντρα κολλητο κιολας ? μεγαλο θεμα ανοιξες...:hmm:

Γιατρε μας ν αρχισουμε τα ξεματισματα???

Doctor... Αν σου κάνει το "κλικ" και βρούμε την αδελφή ψυχή σου, θα σε βάλω να υπογράψεις και "Συμφωνητικό... υιοθεσίας.. ":rolleyes::)
(τωρα για τον ορο "στείρωση" θα κάνω μια εξαίρεση!!!:hmm:)

Δεν τα καταφερα...Και μου λειπει πολυ.:(Ναι παντα τα πηγαινα καλυτερα με τους αντρες φιλους,κι αυτος ειναι για μενα αναντικαταστατος.

Αυτο δεν επρεπε να το μαρτυρησης:lol::lol::lol:τωρα θα εξαφανιστη και ο γιατρουλης μας:lol::lol::lol:

Δεν τα καταφερα...Και μου λειπει πολυ.:(Ναι παντα τα πηγαινα καλυτερα με τους αντρες φιλους,κι αυτος ειναι για μενα αναντικαταστατος.

Αν το παλεψες και εφαγες πορτα, μαλλον δε μπορεις να κανεις τιποτα αλλο ! ισως ξυπνησει και καταλαβει οτι χανει μια καλη φιλη... αντρες παιδι μου !! αντρες !! φιλοι-γκομενοι, μας εκνευριζουν !!!! :mad::mad::mad:

Μπα,τον εχει πιασει ενα πεισμα ανευ προηγουμενου.Δεν ειναι ετσι,πρωτη φορα το κανει.Μακαρι να αλλαξει γνωμη.:(

ε τοτε μπορει να αλλαξει αμα δεν ειναι ετσι, ισως περναει τη φαση του..:|:confused::confused:

Και εγω εχω γυναικες κολλητες αλλα δεν κανω ετσι:hmm::redface: ανταλλασουμε και πληροφοριες επι των γκομενικων:redface::lol:. Τζουλια δεν καταλαβα ποιον πρεπει να στειρωσω:hmm:. Καθε προσφορα ξεματιασματος δεκτη:cool:

Δωράκι μην στεναχωριεσαι υπαρχουν παντου πορτοκαλιες που κανουν.....για χυμο(τι νομιζες πως θα σου λεγα)?
Χωρις να παρεξηγηθω αν ηταν πραγματικος ΦΙΛΟΣ και ο ιδιος θα προτιμουσε να μην καταστρεψει μια φιλια απο να την δει αλλιως,αρα το μεγαλυτερο φταιξιμο δεν πρεπει να το ριξεις στον εαυτο σου,υπαρχουν καποια ορια οταν προκειται για φιλια,και δεν χρειζεται να περναμε η να τα μπερδευουμαι......για να μην αναφερω και το γνωστο φιλοι-φιλοι(πιπερι στο στομα)....

Οχι δεν επροκειτο για τετοια παρεξηγηση...Απλα ηταν πολυ πολυ κοντινος μου ανθρωπος και ειναι χαζο να αποφασιζεις να τελειωσεις μια τετοια σχεση για μια παρεξηγηση.Οσο ασχημα κι αν αισθανθηκε,το μετανιωσα,του ζητησα συγνωμη και εριξα τοσο πολυ τον εγωισμο μου...Θα μπορουσα να κανω οτιδηποτε χρειαζοταν για να τα βρουμε ξανα.Αλλα δεν θελει να προσπαθησει,λιγο ο φοβος μην γινει ξανα κατι στραβο,λιγο ο εγωισμος...Ελπιζω να του λειπω οσο μου λειπει κι εμενα και να του περασουν τα νευρα για να τα ξαναβρουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back