ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #941 12-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω τώρα κατουρήθηκα στο γέλιο!! Και δεν έχω και την άμμο μου στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ιβανα έγραψε: #942 12-12-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:59 Η ιβανα έγραψε: #943 12-12-08 10:59 επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ria23 έγραψε: #944 12-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Click για ανάπτυξη... εγω κοιμαμαι με εναν γατο!!!και δεν με αφηνει αυτος να κοιμηθω!! και ειμαι και υπναρου!!! ουτε εμενα με στειρωσανε ο γιατρος ειπε ειμαι μικρη ακομη και με παιρνει να κανω και μια γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 12-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Click για ανάπτυξη... Μμμμ....έχω έναν σπιτι....ειναι μπλε όμως σου κάνει? Εχεις καθολου Βιρμανιας στο αιμα σου? Αν κάνεις και τις εξετάσεις και βγεις καθαρή στον στέλνω πακετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:01 Ο JohnDVM έγραψε: #946 12-12-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Click για ανάπτυξη... Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #947 12-12-08 11:02 Βρε κοριτσια μηπως να ανοιξουμε ένα θέμα "Οι λυσασμένες γάτες" ? Βγήκαμε off topic εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 12-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... Αφου δεν σου ειπε να της πάρεις δειγμα για διάγνωση οιστρου τυχερος εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #949 12-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 12-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Click για ανάπτυξη... Tην άμμο μουουουου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ιβανα έγραψε: #951 12-12-08 11:21 μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω τώρα κατουρήθηκα στο γέλιο!! Και δεν έχω και την άμμο μου στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ιβανα έγραψε: #942 12-12-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:59 Η ιβανα έγραψε: #943 12-12-08 10:59 επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ria23 έγραψε: #944 12-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Click για ανάπτυξη... εγω κοιμαμαι με εναν γατο!!!και δεν με αφηνει αυτος να κοιμηθω!! και ειμαι και υπναρου!!! ουτε εμενα με στειρωσανε ο γιατρος ειπε ειμαι μικρη ακομη και με παιρνει να κανω και μια γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 12-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Click για ανάπτυξη... Μμμμ....έχω έναν σπιτι....ειναι μπλε όμως σου κάνει? Εχεις καθολου Βιρμανιας στο αιμα σου? Αν κάνεις και τις εξετάσεις και βγεις καθαρή στον στέλνω πακετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:01 Ο JohnDVM έγραψε: #946 12-12-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Click για ανάπτυξη... Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #947 12-12-08 11:02 Βρε κοριτσια μηπως να ανοιξουμε ένα θέμα "Οι λυσασμένες γάτες" ? Βγήκαμε off topic εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 12-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... Αφου δεν σου ειπε να της πάρεις δειγμα για διάγνωση οιστρου τυχερος εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #949 12-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 12-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Click για ανάπτυξη... Tην άμμο μουουουου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ιβανα έγραψε: #951 12-12-08 11:21 μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:59 Η ιβανα έγραψε: #943 12-12-08 10:59 επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ria23 έγραψε: #944 12-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Click για ανάπτυξη... εγω κοιμαμαι με εναν γατο!!!και δεν με αφηνει αυτος να κοιμηθω!! και ειμαι και υπναρου!!! ουτε εμενα με στειρωσανε ο γιατρος ειπε ειμαι μικρη ακομη και με παιρνει να κανω και μια γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 12-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Click για ανάπτυξη... Μμμμ....έχω έναν σπιτι....ειναι μπλε όμως σου κάνει? Εχεις καθολου Βιρμανιας στο αιμα σου? Αν κάνεις και τις εξετάσεις και βγεις καθαρή στον στέλνω πακετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:01 Ο JohnDVM έγραψε: #946 12-12-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Click για ανάπτυξη... Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #947 12-12-08 11:02 Βρε κοριτσια μηπως να ανοιξουμε ένα θέμα "Οι λυσασμένες γάτες" ? Βγήκαμε off topic εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 12-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... Αφου δεν σου ειπε να της πάρεις δειγμα για διάγνωση οιστρου τυχερος εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #949 12-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 12-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Click για ανάπτυξη... Tην άμμο μουουουου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ιβανα έγραψε: #951 12-12-08 11:21 μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ria23 έγραψε: #944 12-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Click για ανάπτυξη... εγω κοιμαμαι με εναν γατο!!!και δεν με αφηνει αυτος να κοιμηθω!! και ειμαι και υπναρου!!! ουτε εμενα με στειρωσανε ο γιατρος ειπε ειμαι μικρη ακομη και με παιρνει να κανω και μια γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 12-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Click για ανάπτυξη... Μμμμ....έχω έναν σπιτι....ειναι μπλε όμως σου κάνει? Εχεις καθολου Βιρμανιας στο αιμα σου? Αν κάνεις και τις εξετάσεις και βγεις καθαρή στον στέλνω πακετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:01 Ο JohnDVM έγραψε: #946 12-12-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Click για ανάπτυξη... Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #947 12-12-08 11:02 Βρε κοριτσια μηπως να ανοιξουμε ένα θέμα "Οι λυσασμένες γάτες" ? Βγήκαμε off topic εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 12-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... Αφου δεν σου ειπε να της πάρεις δειγμα για διάγνωση οιστρου τυχερος εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #949 12-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 12-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Click για ανάπτυξη... Tην άμμο μουουουου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ιβανα έγραψε: #951 12-12-08 11:21 μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Click για ανάπτυξη... εγω κοιμαμαι με εναν γατο!!!και δεν με αφηνει αυτος να κοιμηθω!! και ειμαι και υπναρου!!! ουτε εμενα με στειρωσανε ο γιατρος ειπε ειμαι μικρη ακομη και με παιρνει να κανω και μια γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 12-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Click για ανάπτυξη... Μμμμ....έχω έναν σπιτι....ειναι μπλε όμως σου κάνει? Εχεις καθολου Βιρμανιας στο αιμα σου? Αν κάνεις και τις εξετάσεις και βγεις καθαρή στον στέλνω πακετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:01 Ο JohnDVM έγραψε: #946 12-12-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Click για ανάπτυξη... Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #947 12-12-08 11:02 Βρε κοριτσια μηπως να ανοιξουμε ένα θέμα "Οι λυσασμένες γάτες" ? Βγήκαμε off topic εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 12-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... Αφου δεν σου ειπε να της πάρεις δειγμα για διάγνωση οιστρου τυχερος εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #949 12-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 12-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Click για ανάπτυξη... Tην άμμο μουουουου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ιβανα έγραψε: #951 12-12-08 11:21 μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουτε εμενα με στειρωσανε, ψαχνουν οικονομικο γιατρο !! και γω κλαιω για αντρα καθε βραδυ και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν , καλα να παθουν ! Click για ανάπτυξη... Μμμμ....έχω έναν σπιτι....ειναι μπλε όμως σου κάνει? Εχεις καθολου Βιρμανιας στο αιμα σου? Αν κάνεις και τις εξετάσεις και βγεις καθαρή στον στέλνω πακετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:01 Ο JohnDVM έγραψε: #946 12-12-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Click για ανάπτυξη... Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #947 12-12-08 11:02 Βρε κοριτσια μηπως να ανοιξουμε ένα θέμα "Οι λυσασμένες γάτες" ? Βγήκαμε off topic εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 12-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... Αφου δεν σου ειπε να της πάρεις δειγμα για διάγνωση οιστρου τυχερος εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #949 12-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 12-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Click για ανάπτυξη... Tην άμμο μουουουου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ιβανα έγραψε: #951 12-12-08 11:21 μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Click για ανάπτυξη... Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #947 12-12-08 11:02 Βρε κοριτσια μηπως να ανοιξουμε ένα θέμα "Οι λυσασμένες γάτες" ? Βγήκαμε off topic εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 12-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... Αφου δεν σου ειπε να της πάρεις δειγμα για διάγνωση οιστρου τυχερος εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #949 12-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 12-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Click για ανάπτυξη... Tην άμμο μουουουου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ιβανα έγραψε: #951 12-12-08 11:21 μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε κοριτσια μηπως να ανοιξουμε ένα θέμα "Οι λυσασμένες γάτες" ? Βγήκαμε off topic εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 12-12-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... Αφου δεν σου ειπε να της πάρεις δειγμα για διάγνωση οιστρου τυχερος εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #949 12-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 12-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Click για ανάπτυξη... Tην άμμο μουουουου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ιβανα έγραψε: #951 12-12-08 11:21 μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... Αφου δεν σου ειπε να της πάρεις δειγμα για διάγνωση οιστρου τυχερος εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #949 12-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 12-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Click για ανάπτυξη... Tην άμμο μουουουου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ιβανα έγραψε: #951 12-12-08 11:21 μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μου εχει τυχει αλλα με ιδιοκτητρια σκυλου αφου εκανα το εμβολιο με ρωτησε αν μπορω να κοιταξω και το δικο της ματι γιατι την ενοχλει. διεγνωσα επιπεφυκιτιδα και της ειπα να βαζει τις ιδιες σταγονες που εβαζε και στο αλλο ματι και να τηρει τους κανονες υγιεινης Click για ανάπτυξη... μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 12-12-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Click για ανάπτυξη... Tην άμμο μουουουου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ιβανα έγραψε: #951 12-12-08 11:21 μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μηπως σου ζητησε και κανενα drontal cat για την ιδια? χε χε χε Click για ανάπτυξη... Tην άμμο μουουουου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ιβανα έγραψε: #951 12-12-08 11:21 μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #952 12-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μια αμμο στη γιουλη παιδια θα τα κανει πανω της γρηγορα, να κανει σβωλους η οχι? Click για ανάπτυξη... οχι βέβαια...τη κρυσταλική μου δεν την αλλαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η dafni.ps έγραψε: #953 12-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Click για ανάπτυξη... νιαρρρρρρρρρρ-νιαρρρρρρρρ,χρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η aalyah έγραψε: #954 12-12-08 13:16 Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α..... Έχουμε χαζέψει ομαδικώς εδώ μέσα! Γιατρέ πάντως το στοιχείο σου. Αν σου δώσουμε μια τέτοια γυναίκα μια χαρά θα ξέρεις να την χειρίζεσαι και δεν θα έχεις προβλημα ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #955 12-12-08 13:19 Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 12-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντα χρειαζεται να ξερεις μια ξενη γλωσσα.τι πειραζει που η δικια μας ειναι γατισια??? Click για ανάπτυξη... Νιαρ νιαρ = συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η whity έγραψε: #957 12-12-08 16:36 νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νιαρ κ νιουρ και πολλα πρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Anima έγραψε: #958 12-12-08 17:42 Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 12-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aς μου πει κάποιος/α τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα ΑΝΤΡΕΣ! Έλεος ! θάπρεπε το ποστ να λέγεται "Ο ντόκτορ και τα αερικά " ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ... Click για ανάπτυξη... Kαλέ πως δεν εχει?? Τους δειξαμε σημερα το πραγματικο γατισιο εαυτο μας Αντε φτανει κοριτσια....τους τα'παμε πια ολα για μας! Νιαρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #960 12-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επρεπε να με δειτε στην αρχη που της ειχα παρει το ονυχοδρομιο. για να την εκπαιδευσω, πηγαινα πανω και εξυνα τα νυχια μου, μιμομουν δηλ τις κινησεις τις, για να με δει και να παει και αυτη. το γατι ειχε γυρισει το κεφαλι του στο πλαι & με κοιταγε αποσβολωμενο, με ενα βλεμμα που ελεγε "ταχεις παιξει εσυ παιδακι μου, εισαι για δεσιμο τελος.." Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.