dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η dafni.ps έγραψε: #1.181 05-02-09 14:25 μπα δε μασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:26 Η ιβανα έγραψε: #1.182 05-02-09 14:26 φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.183 05-02-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: γεια σε ολους,που ειναι το καφεδακι μου??? αντε και στο θεμα μας,ειπαμε στους αντρες αρεσουν οι ωραιες γυναικες,τους αρεσουν και με μηδενικη νοημοσυνη???? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο μωρε με φοβουνται ολοι? Καστανη και με μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #1.184 05-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι' αυτο μωρε με φοβουνται ολοι? Καστανη και με μυαλο? Click για ανάπτυξη... μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.185 05-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σαν του χώρου... θα σου πω ότι ΑΥΤΟ περνάει.... AGB... Πάντως εγώ γελάω..... με την όλη φάση. Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ναι στο νεοελληνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.186 05-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Click για ανάπτυξη... + γοητευτικες + σεξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η dafni.ps έγραψε: #1.187 05-02-09 14:29 μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.188 05-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Click για ανάπτυξη... Αυτον βρηκα...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.189 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: + γοητευτικες + σεξυ Click για ανάπτυξη... μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Click για ανάπτυξη... ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα δε μασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:26 Η ιβανα έγραψε: #1.182 05-02-09 14:26 φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.183 05-02-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: γεια σε ολους,που ειναι το καφεδακι μου??? αντε και στο θεμα μας,ειπαμε στους αντρες αρεσουν οι ωραιες γυναικες,τους αρεσουν και με μηδενικη νοημοσυνη???? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο μωρε με φοβουνται ολοι? Καστανη και με μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #1.184 05-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι' αυτο μωρε με φοβουνται ολοι? Καστανη και με μυαλο? Click για ανάπτυξη... μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.185 05-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σαν του χώρου... θα σου πω ότι ΑΥΤΟ περνάει.... AGB... Πάντως εγώ γελάω..... με την όλη φάση. Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ναι στο νεοελληνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.186 05-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Click για ανάπτυξη... + γοητευτικες + σεξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η dafni.ps έγραψε: #1.187 05-02-09 14:29 μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.188 05-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Click για ανάπτυξη... Αυτον βρηκα...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.189 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: + γοητευτικες + σεξυ Click για ανάπτυξη... μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Click για ανάπτυξη... ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.183 05-02-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: γεια σε ολους,που ειναι το καφεδακι μου??? αντε και στο θεμα μας,ειπαμε στους αντρες αρεσουν οι ωραιες γυναικες,τους αρεσουν και με μηδενικη νοημοσυνη???? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο μωρε με φοβουνται ολοι? Καστανη και με μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #1.184 05-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι' αυτο μωρε με φοβουνται ολοι? Καστανη και με μυαλο? Click για ανάπτυξη... μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.185 05-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σαν του χώρου... θα σου πω ότι ΑΥΤΟ περνάει.... AGB... Πάντως εγώ γελάω..... με την όλη φάση. Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ναι στο νεοελληνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.186 05-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Click για ανάπτυξη... + γοητευτικες + σεξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η dafni.ps έγραψε: #1.187 05-02-09 14:29 μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.188 05-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Click για ανάπτυξη... Αυτον βρηκα...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.189 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: + γοητευτικες + σεξυ Click για ανάπτυξη... μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Click για ανάπτυξη... ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: γεια σε ολους,που ειναι το καφεδακι μου??? αντε και στο θεμα μας,ειπαμε στους αντρες αρεσουν οι ωραιες γυναικες,τους αρεσουν και με μηδενικη νοημοσυνη???? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο μωρε με φοβουνται ολοι? Καστανη και με μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #1.184 05-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι' αυτο μωρε με φοβουνται ολοι? Καστανη και με μυαλο? Click για ανάπτυξη... μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.185 05-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σαν του χώρου... θα σου πω ότι ΑΥΤΟ περνάει.... AGB... Πάντως εγώ γελάω..... με την όλη φάση. Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ναι στο νεοελληνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.186 05-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Click για ανάπτυξη... + γοητευτικες + σεξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η dafni.ps έγραψε: #1.187 05-02-09 14:29 μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.188 05-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Click για ανάπτυξη... Αυτον βρηκα...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.189 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: + γοητευτικες + σεξυ Click για ανάπτυξη... μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Click για ανάπτυξη... ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι' αυτο μωρε με φοβουνται ολοι? Καστανη και με μυαλο? Click για ανάπτυξη... μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.185 05-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σαν του χώρου... θα σου πω ότι ΑΥΤΟ περνάει.... AGB... Πάντως εγώ γελάω..... με την όλη φάση. Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ναι στο νεοελληνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.186 05-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Click για ανάπτυξη... + γοητευτικες + σεξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η dafni.ps έγραψε: #1.187 05-02-09 14:29 μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.188 05-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Click για ανάπτυξη... Αυτον βρηκα...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.189 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: + γοητευτικες + σεξυ Click για ανάπτυξη... μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Click για ανάπτυξη... ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Σαν του χώρου... θα σου πω ότι ΑΥΤΟ περνάει.... AGB... Πάντως εγώ γελάω..... με την όλη φάση. Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ναι στο νεοελληνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.186 05-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Click για ανάπτυξη... + γοητευτικες + σεξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η dafni.ps έγραψε: #1.187 05-02-09 14:29 μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.188 05-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Click για ανάπτυξη... Αυτον βρηκα...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.189 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: + γοητευτικες + σεξυ Click για ανάπτυξη... μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Click για ανάπτυξη... ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μαλλον,δεν εχουν καταλαβει ακομα πως ειμαστε εξυπνοτερες??? Click για ανάπτυξη... + γοητευτικες + σεξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η dafni.ps έγραψε: #1.187 05-02-09 14:29 μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.188 05-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Click για ανάπτυξη... Αυτον βρηκα...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.189 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: + γοητευτικες + σεξυ Click για ανάπτυξη... μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Click για ανάπτυξη... ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.188 05-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Click για ανάπτυξη... Αυτον βρηκα...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.189 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: + γοητευτικες + σεξυ Click για ανάπτυξη... μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Click για ανάπτυξη... ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτια λεμε στο θεμα αντρες. ενα πυροσβεστη λεμε γρηγορα Click για ανάπτυξη... Αυτον βρηκα...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.189 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: + γοητευτικες + σεξυ Click για ανάπτυξη... μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Click για ανάπτυξη... ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: + γοητευτικες + σεξυ Click για ανάπτυξη... μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.190 05-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Click για ανάπτυξη... ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μιας και εμφανιστηκαν τα παλικαριαμπορουν να μου εξηγησουν γιατι ειναι το ισχυρο φυλο????αφου βλεπουν ενεση και λυποθυμανε Click για ανάπτυξη... ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.191 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: μη βγαζεις στην φορα τα μυστικα μας κολπα,ακους κιουρια μου??? Click για ανάπτυξη... καλε αφου κανουμε μπαμ απο μακρυα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η julia έγραψε: #1.192 05-02-09 14:31 Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.193 05-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι...ειναι...εγω τρελαινομαι να λιωνω στη δυναμη μιας σφιχτης αγκαλιας ενος αντρα Click για ανάπτυξη... ....καλα αυτη ειναι η δυναμη της........ζεστης.........και τα υπολοιπα δεν λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:32 Η dafni.ps έγραψε: #1.194 05-02-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... καλη βολτα με την Λουση σου(θα ερθει και το γατοκοπαδι μαζι??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.195 05-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Πρέπει να αποχωρήσω... μια ψυχή.. με τραβάει για βόλτα... Click για ανάπτυξη... Καταλαβες ? Μας αναβει φωτιες με τις Πετρουλες και τωρα τη κανει με τη Λουση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #1.196 05-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν δεις το σηματάκι κάτω από το όνομα θα δεις ότι είμαι γυναίκα Λοιπόν καλά υποθέτουμε ότι ειναι έτσι γιατι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει σε τι πληθυσμό έγινε η έρευνα δεν νομίζω ότι θεωρείται έγκυρη κιόλας. Τέλος πάντων οι άντρες παντου σε όλες τις πόλεις κ τις περιοχές ακολουθούν το ΜΟ κ το ΜΟ για την Ελλάδα είναι ότι λόγο στρες οι επιδώσεις έχουν πέσει πάρα μα πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Click για ανάπτυξη... Και αν αυτοί οι άντρες ειναι κ από τις Δυτ. συνοικίες είναι ακόμα πιο άκυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.197 05-02-09 14:36 τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τραβατε και ας κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #1.198 05-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτον βρηκα...σου κανει? Click για ανάπτυξη... Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.199 05-02-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για να μιλήσουμε με όρους γατιών Γιούλη μου αυτός που βρήκες είναι teacup οπότε μάλλον δεν κάνει Click για ανάπτυξη... μ'αυτους βολευομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η ιβανα έγραψε: #1.200 05-02-09 14:45 ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ωραιοι ειναι οι αντρες με στολη....εκτος απο τους αστυνομικους. αυτους τους αντιπαθω. αλλα ολοι οι αλλοι, αεροποροι, ναυτες, πππππππυροσβεστες ειναι ονειρο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.