ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τον θελω τωρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ολα γυρω σου γυριζουν σκεψεις λεξεις οοοολααααακαι ο σακης μ'αρεσει. τον θεωρω παααααααρα πολυ ωραιο αντρα. ονειρο ο σακης. τι χαμογελο, τι προσωπο, τι κορμι, τι κινηση..jesus ! αυτος ο αντρας οσο μεγαλωνει ομορφαινει και περισσοτερο.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλε Ιβανα εχεις κανει λαθος στην ηλικια σου...μαρι....μηπως εισαι 17?και ο σακης μ'αρεσει. τον θεωρω παααααααρα πολυ ωραιο αντρα. ονειρο ο σακης. τι χαμογελο, τι προσωπο, τι κορμι, τι κινηση..jesus ! αυτος ο αντρας οσο μεγαλωνει ομορφαινει και περισσοτερο.![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

στη γιουροβιζιον, θα γινω ενα με την τηλεοραση.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλε Ιβανα εχεις κανει λαθος στην ηλικια σου...μαρι....μηπως εισαι 17?![]()
να μου κανεις τη χαρη, ειμαι πιπινι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παντως ειναι πολυ γλυκο παιδιε ναι ειμαι ρουβιτσα, σαμπως πολλες δεν ειναι κ δεν το παραδεχονται? καλος και ο κλουνει, αλλα ο σακης δεν υπαρχει. χεστηκα που δε ξερει να μιλαει, ειναι τοοοοοοσο ομορφος
στη γιουροβιζιον, θα γινω ενα με την τηλεοραση.![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ευχαριστω Ιβανα μουκαι το γιοκαρινι σου ενας μελλοντικος σακης βλεπω να γινεται. να τον χαιρεσαι ειναι κουκλι.![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χαρηκα πολυ...για τους φιλους-ιωαννα![]()

Θεολογια κι εμενα με εχουν βαφτισει

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όσο για τον Μπραντ Πιτ, είναι με την Αντζελίνα (σιγά το κάρο!) επειδή δεν έτυχε να γνωρίσει... εμένα!

χιχιχιχιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

850 θέματα αλλάξατε......
Την κόρη μου την λένε Λου!!! Και όχι Λουκία, Λάσυ, Λώρα.. κλπ κλπ!!!!

(Αυτό κράτησα απο όλη την συζήτηση!!!!)

Ωραίος και ο Υιος... με σιδεράκια ή χωρίς δεν έχει σημασία....

Για να σας δώ σήμερα??? Θα κάψουμε κανένα φαγητό ή οχι????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΑΝΤΕ γειά!!!!!!
850 θέματα αλλάξατε......
Την κόρη μου την λένε Λου!!! Και όχι Λουκία, Λάσυ, Λώρα.. κλπ κλπ!!!!
(Αυτό κράτησα απο όλη την συζήτηση!!!!)
Ωραίος και ο Υιος... με σιδεράκια ή χωρίς δεν έχει σημασία....
Για να σας δώ σήμερα??? Θα κάψουμε κανένα φαγητό ή οχι????![]()

Καλημερα Τζουλια!
Ο υιος δε ξερω αν ειναι ωραιος ή οχι, ξερω οτι μου΄χει βγαλει το λαδι

Μπαινει στην εφηβεια ο δολιος και μπερδευεται αναμεσα στα Playmobil, στα κοριτσακια που τον γαργαλανε, στο σχολειο που τον πιεζει και στο ποδοσφαιρο που το γουσταρει

julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλημερα Τζουλια!
Ο υιος δε ξερω αν ειναι ωραιος ή οχι, ξερω οτι μου΄χει βγαλει το λαδι
Μπαινει στην εφηβεια ο δολιος και μπερδευεται αναμεσα στα Playmobil, στα κοριτσακια που τον γαργαλανε, στο σχολειο που τον πιεζει και στο ποδοσφαιρο που το γουσταρει![]()
Ax τον καταλαβαίνω.... ωριμάζουμε νωρίτερα εμείς
... και εγώ κυνήγαγα ένα συνομήλικο αγοράκι στα 12... αλλό αυτός χαμπάρι.....

Τελικά έμαθα εγώ ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλεμο, και να παίζω ξύλο.....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α...οχι αυτος ειναι ερωτιαρης "τα'χει"Ax τον καταλαβαίνω.... ωριμάζουμε νωρίτερα εμείς... και εγώ κυνήγαγα ένα συνομήλικο αγοράκι στα 12... αλλό αυτός χαμπάρι.....
Τελικά έμαθα εγώ ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλεμο, και να παίζω ξύλο.....![]()
μ΄ενα κοριτσακι απο τη Τεταρτη...Κουφο ε? 
Απλα επειδη μπηκε αυτη τωρα στη Εθνικη Ελλαδος στη ρυθμικη, τη βλεπει σπανια...αλλα στα τηλεφωνα λιωνουν στη κυριολεξια...

Αστα...προβλεπω να με κανει γιαγια πολυ μικρη

JohnDVM
Διάσημο μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλημέρα γιατρέ μας..ξέχασες τα ...ευρετήρια των τόμων..Τελικα αυτο το θεμα εχει αλλαξει τοσες φορες περιεχομενο που μαλλον θα πρεπει να μετονομαστει σε " Ενα συντομο δοκιμιο για τους αντρες και οι διαορες παραλλαγες. Τομοι 1-130"![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γι'αυτο η Ιωαννα του εδωσε το Γενικοτατο θεμα "Αντρες" τα΄χει ολα μεσα αυτο...Τελικα αυτο το θεμα εχει αλλαξει τοσες φορες περιεχομενο που μαλλον θα πρεπει να μετονομαστει σε " Ενα συντομο δοκιμιο για τους αντρες και οι διαορες παραλλαγες. Τομοι 1-130"![]()
Χαρα, πικρα, πονο, απογοητευση, γελιο, αγαπη, ερωτα, ευτραπελα, και πολυ παθος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Το πρόβλημα είναι ο συγκριτικά μικρός αριθμός των αντρών στο φόρουμ.Μήπως να κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος...για να έχουμε και αντιπροσωπευτικό δείγμα δηλαδή...Γι'αυτο η Ιωαννα του εδωσε το Γενικοτατο θεμα "Αντρες" τα΄χει ολα μεσα αυτο...
Χαρα, πικρα, πονο, απογοητευση, γελιο, αγαπη, ερωτα, ευτραπελα, και πολυ παθος![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool