Άντρες!!

εμενα μ'αρεσει ο Κλουνυ:up:τον θελω τωρα:blink::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ο σακης μ'αρεσει. τον θεωρω παααααααρα πολυ ωραιο αντρα. ονειρο ο σακης. τι χαμογελο, τι προσωπο, τι κορμι, τι κινηση..jesus ! αυτος ο αντρας οσο μεγαλωνει ομορφαινει και περισσοτερο.:blink:
ολα γυρω σου γυριζουν σκεψεις λεξεις οοοολααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ο σακης μ'αρεσει. τον θεωρω παααααααρα πολυ ωραιο αντρα. ονειρο ο σακης. τι χαμογελο, τι προσωπο, τι κορμι, τι κινηση..jesus ! αυτος ο αντρας οσο μεγαλωνει ομορφαινει και περισσοτερο.:blink:
Καλε Ιβανα εχεις κανει λαθος στην ηλικια σου...μαρι....μηπως εισαι 17?:hmm::P:lol:

ε ναι ειμαι ρουβιτσα, σαμπως πολλες δεν ειναι κ δεν το παραδεχονται? καλος και ο κλουνει, αλλα ο σακης δεν υπαρχει. χεστηκα που δε ξερει να μιλαει, ειναι τοοοοοοσο ομορφος :blink::blink::blink::blink:
στη γιουροβιζιον, θα γινω ενα με την τηλεοραση.:blink::blink::blink::blink::blink:

Καλε Ιβανα εχεις κανει λαθος στην ηλικια σου...μαρι....μηπως εισαι 17?:hmm::P:lol:

να μου κανεις τη χαρη, ειμαι πιπινι
:lol:

ε ναι ειμαι ρουβιτσα, σαμπως πολλες δεν ειναι κ δεν το παραδεχονται? καλος και ο κλουνει, αλλα ο σακης δεν υπαρχει. χεστηκα που δε ξερει να μιλαει, ειναι τοοοοοοσο ομορφος :blink::blink::blink::blink:
στη γιουροβιζιον, θα γινω ενα με την τηλεοραση.:blink::blink::blink::blink::blink:
παντως ειναι πολυ γλυκο παιδι:rolleyes::up:

και το γιοκαρινι σου ενας μελλοντικος σακης βλεπω να γινεται. να τον χαιρεσαι ειναι κουκλι. :up::up:

και το γιοκαρινι σου ενας μελλοντικος σακης βλεπω να γινεται. να τον χαιρεσαι ειναι κουκλι. :up::up:
ευχαριστω Ιβανα μου:rolleyes:

για τους φιλους-ιωαννα :)

Καλέ μη χειρότερα καλέ. Όχι κι ο Ντεπ ωραίος γκόμενος! Αυτόν εγώ χαλαρά θα τον φανταζόμουν να λέει τον καιρό στη θέση της Πετρούλας! Και με τα ίδια ρούχα! Πάρε και τις γυναίκες που διαλέγει. Όλο κάτι προβληματικές πρεζοανορεκτικές... :down:
Όσο για τον Μπραντ Πιτ, είναι με την Αντζελίνα (σιγά το κάρο!) επειδή δεν έτυχε να γνωρίσει... εμένα! :cool::cool::cool::cool: χιχιχιχι

ΑΝΤΕ γειά!!!!!!:lol::lol:

850 θέματα αλλάξατε......

Την κόρη μου την λένε Λου!!! Και όχι Λουκία, Λάσυ, Λώρα.. κλπ κλπ!!!!:lol::lol:
(Αυτό κράτησα απο όλη την συζήτηση!!!!):P
Ωραίος και ο Υιος... με σιδεράκια ή χωρίς δεν έχει σημασία....:D

Για να σας δώ σήμερα??? Θα κάψουμε κανένα φαγητό ή οχι????:hmm::cool:

ΑΝΤΕ γειά!!!!!!:lol::lol:

850 θέματα αλλάξατε......

Την κόρη μου την λένε Λου!!! Και όχι Λουκία, Λάσυ, Λώρα.. κλπ κλπ!!!!:lol::lol:
(Αυτό κράτησα απο όλη την συζήτηση!!!!):P
Ωραίος και ο Υιος... με σιδεράκια ή χωρίς δεν έχει σημασία....:D

Για να σας δώ σήμερα??? Θα κάψουμε κανένα φαγητό ή οχι????:hmm::cool:
Καλημερα Τζουλια!
Ο υιος δε ξερω αν ειναι ωραιος ή οχι, ξερω οτι μου΄χει βγαλει το λαδι:/::P:lol:
Μπαινει στην εφηβεια ο δολιος και μπερδευεται αναμεσα στα Playmobil, στα κοριτσακια που τον γαργαλανε, στο σχολειο που τον πιεζει και στο ποδοσφαιρο που το γουσταρει:lol:

Καλημερα Τζουλια!
Ο υιος δε ξερω αν ειναι ωραιος ή οχι, ξερω οτι μου΄χει βγαλει το λαδι:/::P:lol:
Μπαινει στην εφηβεια ο δολιος και μπερδευεται αναμεσα στα Playmobil, στα κοριτσακια που τον γαργαλανε, στο σχολειο που τον πιεζει και στο ποδοσφαιρο που το γουσταρει:lol:

Ax τον καταλαβαίνω.... ωριμάζουμε νωρίτερα εμείς:redface:... και εγώ κυνήγαγα ένα συνομήλικο αγοράκι στα 12... αλλό αυτός χαμπάρι.....:/::/::lol::lol::lol:

Τελικά έμαθα εγώ ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλεμο, και να παίζω ξύλο.....:rolleyes::lol::lol::lol:

Ax τον καταλαβαίνω.... ωριμάζουμε νωρίτερα εμείς:redface:... και εγώ κυνήγαγα ένα συνομήλικο αγοράκι στα 12... αλλό αυτός χαμπάρι.....:/::/::lol::lol::lol:

Τελικά έμαθα εγώ ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλεμο, και να παίζω ξύλο.....:rolleyes::lol::lol::lol:
α...οχι αυτος ειναι ερωτιαρης "τα'χει":P μ΄ενα κοριτσακι απο τη Τεταρτη...Κουφο ε? :blink:
Απλα επειδη μπηκε αυτη τωρα στη Εθνικη Ελλαδος στη ρυθμικη, τη βλεπει σπανια...αλλα στα τηλεφωνα λιωνουν στη κυριολεξια...:inlove:
Αστα...προβλεπω να με κανει γιαγια πολυ μικρη:P:lol:

Τελικα αυτο το θεμα εχει αλλαξει τοσες φορες περιεχομενο που μαλλον θα πρεπει να μετονομαστει σε " Ενα συντομο δοκιμιο για τους αντρες και οι διαορες παραλλαγες. Τομοι 1-130":lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικα αυτο το θεμα εχει αλλαξει τοσες φορες περιεχομενο που μαλλον θα πρεπει να μετονομαστει σε " Ενα συντομο δοκιμιο για τους αντρες και οι διαορες παραλλαγες. Τομοι 1-130":lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλημέρα γιατρέ μας..ξέχασες τα ...ευρετήρια των τόμων..:up:

Γι'αυτο η Ιωαννα του εδωσε το Γενικοτατο θεμα "Αντρες" τα΄χει ολα μεσα αυτο...
Χαρα, πικρα, πονο, απογοητευση, γελιο, αγαπη, ερωτα, ευτραπελα, και πολυ παθος:P:lol:

Γι'αυτο η Ιωαννα του εδωσε το Γενικοτατο θεμα "Αντρες" τα΄χει ολα μεσα αυτο...
Χαρα, πικρα, πονο, απογοητευση, γελιο, αγαπη, ερωτα, ευτραπελα, και πολυ παθος:P:lol:
Το πρόβλημα είναι ο συγκριτικά μικρός αριθμός των αντρών στο φόρουμ.Μήπως να κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος...για να έχουμε και αντιπροσωπευτικό δείγμα δηλαδή...:blink::blink::blink:

δεν πρεπει να ξεπερναμε τους 5-10 εδω μεσα! μηπως να βαζατε διαφημιση στο σαϊτ της πετρούλας?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back