Άντρες!!

καλο να μην οξυνονται τα συναισθηματα του πληγωμενου...αλλα να απαλυνονται...
Γιουλακι παρε απανω σου και σε καμμια περιπτωση να μην αισθανεσαι πληγωμενη.Υπαρχουν πολλοι τροποι να παρηγορησουμε καποιον.Ενας απ`αυτους ειναι και ο δικος μου,να αισθανθεις δυνατη και περηφανη γιατι εισαι ρε γαμωτο,απλα σε εχει κουρασει το ολο σκηνικο.Και εχεις δικιο,γιατι ειναι κατι που διεονιζεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφου εισαι δεσμευμενη....:/::lol:
πραγματι...μπορεις να ανεχτεις ενα γατο που διαρκως φωναζει για να πηδηξει...μια γατα που θα ειναι κολλημενη πανω σου σαν καρφιτσα και μια πιο μικρη που θα τρεχει στην αγκαλια σου γιατι θα τη κυνηγαει ενας εξαγριωμενος γατος?
Επισης αλλα 2-3 μωρα που θα θελουν ταισμα καθε 2 ωρες?
Αν απαντησεις σε ολα ναι,...σε περιμενω:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματι...μπορεις να ανεχτεις ενα γατο που διαρκως φωναζει για να πηδηξει...μια γατα που θα ειναι κολλημενη πανω σου σαν καρφιτσα και μια πιο μικρη που θα τρεχει στην αγκαλια σου γιατι θα τη κυνηγαει ενας εξαγριωμενος γατος?
Επισης αλλα 2-3 μωρα που θα θελουν ταισμα καθε 2 ωρες?
Αν απαντησεις σε ολα ναι,...σε περιμενω:lol::lol::lol:

Ας το συνεχισουμε με πμ τωρα γιατι θα εισβαλλουν αδιακριτα ματια. :cool:

Mα αποκλειετα να πεις σε ολα ναι:blink:...γι'αυτο κατσε εδω που εσαι:lol:

scripta manen :lol::lol::lol:

καταλαβες τωρα? Μπαινει και πεταει ετσι απλα την ατακα:lol::lol:
και οι φωτο Νικολακη μενουν:P

καταλαβες τωρα? Μπαινει και πεταει ετσι απλα την ατακα:lol::lol:
και οι φωτο Νικολακη μενουν:P

ακόμη χειρότερα..! τα φωτογραφικά ντοκουμέντα 'μιλάνε' περισσότερο:happy:

Mα αποκλειετα να πεις σε ολα ναι:blink:...γι'αυτο κατσε εδω που εσαι:lol:

Μα γιατι το λες? Ειμαι πολυ καλοβολος ανθρωπος.

Καλά, έχετε παρεκτραπεί εντελώς:lol:

Ποιός έχει πρόβλημα με τις σπιτόγατες και μερικές αθώες τριχούλες;:hmm:
Όποιος δεν τις αντέχει, δεν αγαπάει τις γάτες μας και κατ' επέκταση εμάς. Το κουβαδάκι τους και σ' άλλη παραλία..:P
Προσωπικά, θα άλλαζα τον άντρα μου, αλλά τη γάτα μου...ΠΟΤΕ!

Καλά, έχετε παρεκτραπεί εντελώς:lol:

Ποιός έχει πρόβλημα με τις σπιτόγατες και μερικές αθώες τριχούλες;:hmm:
Όποιος δεν τις αντέχει, δεν αγαπάει τις γάτες μας και κατ' επέκταση εμάς. Το κουβαδάκι τους και σ' άλλη παραλία..:P
Προσωπικά, θα άλλαζα τον άντρα μου, αλλά τη γάτα μου...ΠΟΤΕ!
:hmm::hmm::hmm::hmm:

ακόμη χειρότερα..! τα φωτογραφικά ντοκουμέντα 'μιλάνε' περισσότερο:happy:
:up::up:
Μα γιατι το λες? Ειμαι πολυ καλοβολος ανθρωπος.
:blink:κοιτα τι παιζεται για τα ματια μου...κι ειναι και σκατουλια στο χρωμα...:lol::lol:

καλο:up::up:αν κι εγω ημουν παντα "βλακας" κατα τις φιλες μου...κι ολιγαρκης...δεν ξερω τι παει να πει...του τα τρωω:redface:
Καλα κανω παντως:rolleyes::lol:

Sorry που γυρίζω τόσο πίσω, αλλά απουσίαζα και είδα απάντηση που με αφορά! Μην ανησυχείς Γιούλη μου, κι εγώ είμαι πλήρως αυτάρκης από τα 22 μου, ανάθεμα κι αν έχω ζητήσει ποτέ λεφτά από άντρα (ούτε και τώρα από το έτερον ήμισυ) Πάντως αυτό το μαγνητάκι περί επιτυχημένου άντρα προκάλεσε τέτοιο χαμό... δε σου λέω τίποτα!!! Ότι και καλά θεωρώ ότι ο Πέτρος δε βγάζει αρκετά χρήματα και θέλω να βγάζει περισσότερα. 'Άκου να δεις!

Συνοψίζοντας τα υπόλοιπα που γράφτηκαν, περί ανοχής των αντρών μας απέναντι στις γάτες, θεωρώ σαφώς διακαίωμά τους να μην τις θέλουν, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν τρόποι να τους πείσουμε... ανταλλαγή της γάτας με κάτι που θέλουν να κάνουν οι άντρες (π.χ. να βγαίνουν με τους φίλους τους, να παίζουν τένις μια φορά τη βδομάδα, να καλούμε την πεθερά για φαγητό που και που κλπ) και σέξ, πολύ σεξ (με τους δικούς τους όρους!!!;)) Με το τελευταίο τα ξεχνάνε όλα!!!

Τέλος, στο ψυγείο έχω αναρτήσει άλλα δυο μαγνητάκια:
"Προσοχή! Ο χαρακτήρας μου έχει ελαττώματα και δε φοβάμαι να τα χρησιμοποιήσω!"
"Κάνω δυο δίαιτες ταυτόχρονα: στη μια τρώω ό,τι δε μπορώ να φάω στη άλλη" :lol:

Sorry που γυρίζω τόσο πίσω, αλλά απουσίαζα και είδα απάντηση που με αφορά! Μην ανησυχείς Γιούλη μου, κι εγώ είμαι πλήρως αυτάρκης από τα 22 μου, ανάθεμα κι αν έχω ζητήσει ποτέ λεφτά από άντρα (ούτε και τώρα από το έτερον ήμισυ) Πάντως αυτό το μαγνητάκι περί επιτυχημένου άντρα προκάλεσε τέτοιο χαμό... δε σου λέω τίποτα!!! Ότι και καλά θεωρώ ότι ο Πέτρος δε βγάζει αρκετά χρήματα και θέλω να βγάζει περισσότερα. 'Άκου να δεις!

Συνοψίζοντας τα υπόλοιπα που γράφτηκαν, περί ανοχής των αντρών μας απέναντι στις γάτες, θεωρώ σαφώς διακαίωμά τους να μην τις θέλουν, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν τρόποι να τους πείσουμε... ανταλλαγή της γάτας με κάτι που θέλουν να κάνουν οι άντρες (π.χ. να βγαίνουν με τους φίλους τους, να παίζουν τένις μια φορά τη βδομάδα, να καλούμε την πεθερά για φαγητό που και που κλπ) και σέξ, πολύ σεξ (με τους δικούς τους όρους!!!;)) Με το τελευταίο τα ξεχνάνε όλα!!!

Τέλος, στο ψυγείο έχω αναρτήσει άλλα δυο μαγνητάκια:
"Προσοχή! Ο χαρακτήρας μου έχει ελαττώματα και δε φοβάμαι να τα χρησιμοποιήσω!"
"Κάνω δυο δίαιτες ταυτόχρονα: στη μια τρώω ό,τι δε μπορώ να φάω στη άλλη" :lol:
γειτονισσα, εισαι απαιχτη:up:...αντε ποτε θα πιουμε εκεινο το ρημαδοκαφε?:lol::lol::lol:

γειτονισσα, εισαι απαιχτη:up:...αντε ποτε θα πιουμε εκεινο το ρημαδοκαφε?:lol::lol::lol:

Αυτό το Σάββατο, αν είσαι κι εσύ διαθέσιμη... Ο Πέτρος θα έχει δουλειές κι έσκασε απ'τη ζήλεια του όταν του είπα ότι μπορεί να πάω για καφέ σε ένα σπίτι που έχει τρεις γάτες!!! :lol:

https://experts.pathfinder.gr/index.php?view=12&question_id=52177

:baby::baby::baby:

αλλά...διαβάστε το όλο! :happy:

(Παύλο για σένα αφιερωμένο)

Απίστευτες οι κοπέλες!
Που το ξετρύπωσες αυτό;
Αυτοί είναι καβγάδες!!!!! και αυτή είναι και η χάρη του γραπτού λόγου.
Σαν κυρίες βρίζει η μια και περιμένει την απάντηση της άλλης.:up::up::up:

Θεε μου τι επιπεδο:confused: Ποτε δεν θα μπορουσα να μιλησω ετσι:blink:

Θεε μου τι επιπεδο:confused: Ποτε δεν θα μπορουσα να μιλησω ετσι:blink:

Και φαντάσου ότι γράφουν κιόλας. Που λες, ρε παιδί μου, ότι ο γραπτός λόγος έχει υποστεί και μια επεξεργασία χ. Δεν είναι σαν τον προφορικό που ότι σου έρχεται το πετάς και δεν τρέχει τίποτα. Μπράβο στις κοπέλες!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back