Άντρες!!

εδωωωωωωωωωωωω!!! :D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατια. :)
Πειραιωτες αντρες που λεει κ η Γιουλη. Πεστα ολα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θελω να μαθω τα παντα!!! :lol::lol::lol:

δεν ξερω αλλα οι πειραιωτες παντα μου βγαζαν μια βαρβατιλα που μου αρεσε..:redface::cool:

Κατια. :)
Πειραιωτες αντρες που λεει κ η Γιουλη. Πεστα ολα:)

δεν ξερω αλλα οι πειραιωτες παντα μου βγαζαν μια βαρβατιλα που μου αρεσε..:redface::cool:

Μπουρδες!!!! Ίσως παλιαότερα να ίσχυε κάτι τέτοιο -ο πατέρας μου ας πούμε και είναι ένα απο αυτά τα αρσενικά- αλλά πλέον μόνο η φήμη τους έχει μείνει.

Γιούληηηηηηηη
Σιμώνηηηηηηηη
Που είστε καλέ να αρχίσετε το μάθημα;;;;:up:
Παρουσα:P
Νικολετααααααααα:P:lol:

κι εσυ του club ε? Δε παμε σε καμια στανη λεω εγω? :lol:

η μονη μαγκια δηλ. των Πειραιωτων κοριτσια τους βγαινει στο γηπεδο με τον Ολυμπιακο? :lol:

Ποια βαρβατίλα δηλαδή ψάχνεις; Να σε πιάνει από το μαλλί και να σου ρίχνει και δυο τρείς σφαλιάρες;;;
Αφού ρε κορίτσια πλέον είναι όλοι μπασταρδεμενοι. Ποιος μπορεί να βρει Πειραιώτη που να μην είναι από την Ηπειρο ή από την Καλαμάτα ή από οπουδήποτε αλλού.
Ασχετο, αλλά πολύ την διασκεδάζω την τελευταία μου εβδομάδα στη δουλειά. Πραγματικά δεν έχω κάνει τίποτα:up::up:!!!

Παρουσα:P
Νικολετααααααααα:P:lol:

κι εσυ του club ε? Δε παμε σε καμια στανη λεω εγω? :lol:

μου αρεσει ο αντρας να ειναι λιγο μαγκακος!δεν μπορω τους φλορους!:rolleyes::rolleyes: εκνευριζομαι!!! αν παιδι μου ο αντρας δεν χτυπησει και το χερι στο τραπεζι τι να τον κανω?? διακοσμιτικο??:lol::lol:

αν και κατα ενα περιεργο τροπο επεφτα παντα στους αντιθετους!!:blink: μα καλα τον χαλβαδομαγνητη εχω??:hmm::rolleyes:

ΣΙΜΩΝΗ:''που θα παμε σημερα αγαπη μου? ''
ΑΝΤΡΑΣ:'' οπου θες εσυ μωρο μου'' :mpliaks::mpliaks:

πες για μια φορα ρε φιλε θελω να παμε εκει!!! θελω αυτο!! τελος!! αν ειναι να αποφασιζω εγω βγαινω και μονη μου! εσενα τι σε θελω μαζι μου??:mad::mad:

συγγνωμη αν παρασυρθηκα!:redface::rolleyes:

Σιμωνη...θες Μαριο ΤΕΛΟΣ! :lol:Αποφασιζει εκεινος για ΟΛΑ!
Σε σημειο να σου λειπουν οι φλωροι! :lol::lol::lol:

τι? με τυρεμπορα? η λαδεμπορα? :lol::lol::lol:
τυρεμπορα φυσικα...η τυριλα με φτιαχνει καλυτερα γιατι μου θυμιζει τη ποδαριλα:lol::lol::lol::lol:

Κρητικοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τυρεμπορα φυσικα...η τυριλα με φτιαχνει καλυτερα γιατι μου θυμιζει τη ποδαριλα:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: τι τρελη που εισαι:lol: αντε, θα εχεις κ φετουλα τσαμπα βρε:lol: ωραια οποτε εγω θα βρω λαδεμπορα. ε ρε κατι σεξ λαδερα που θα κανουμε:lol::lol: μπλιαχ:lol:

Κρητικοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοριτσια ακυρη η Πισινα!
ΠΑΜΕ ΧΑΝΙΑ:lol::lol:
:lol::lol::lol: τι τρελη που εισαι:lol: αντε, θα εχεις κ φετουλα τσαμπα βρε:lol: ωραια οποτε εγω θα βρω λαδεμπορα. ε ρε κατι σεξ λαδερα που θα κανουμε:lol::lol: μπλιαχ:lol:
:lol::lol::lol:κοριτσια...εγω κατουρηθηκα...εσεις? :redface::lol:

Ρε σεις είχα και το ένα και το άλλο είδος. Και τελικά θα προτιμησω κάτι ενδιάμεσο.
Και το ειρωνικό είναι οτι ο ένας ήρθε καπάκι μετά τον άλλο. Και είχαν και το ίδιο όνομα!! Ο πρώτος ήταν ο χαλβάς που λέμε, ο μαμάκιας που σας έλεγα μια άλλη φορά, που μας ξέμεινε για 6χρόνια:mpliaks:. Δεν τον άντεξα όμως. Πραγματικά τόση δουλοπρέπια μου γυρίζει τα άντερα.
Ο άλλος πάλι, αν και δεν του το 'χα στην αρχή, με έκανε ότι ήθελε. Χωρις να χρειαστει να επιβληθει ή να χτυπήσει το χερι στο τραπέζι ή να επιμείνει.
Αυτος χτυπούσε παλαμάκια και εγώ χόρευα.
Ουτε το ένα θέλω ούτε το άλλο. Κάτι που να μου κρατάει το ενδιαφέρον αλλά να μπορώ να το ελέγξω κιόλας.

Ουτε το ένα θέλω ούτε το άλλο. Κάτι που να μου κρατάει το ενδιαφέρον αλλά να μπορώ να το ελέγξω κιόλας.

συμφωνω. να ειναι Αντρας εκει που πρεπει (σε σημαντικες αποφασεις αλλα κ στο κρεβατι) κ υποχωρητικος παλι εκει που πρεπει (δηλ με την πιστωτικη του) ελα , πλακα κανω:P

Κοριτσια ακυρη η Πισινα!
ΠΑΜΕ ΧΑΝΙΑ:lol::lol:

Αχου και δεν μπορω να ξεκαρδιστω στα γέλια γιατί είμαι στο γραφείο. Ακόμα κάνω ότι δουλευω...
Λοιπόν λέτε να τον χέσουμε το Βόλο τον Οκτώβρη και να πάμε στην αντροπηγη;;;;

Εγω παλι θελω εναν αντρα που να:
Mε θαυμαζει να με γουσταρει, να τρελαινεται για τη παρτη μου, να ειναι αποφασιστικος και δυναμικος, να ειναι εξυπνος και μεντορας μου αλλα να με σεβεται, να με ακουει να με καταλαβαινει και να μου δινει δικιο οταν το εχω.
Και μη μου πειτε οτι ολα αυτα μαζι δεν γινονται...Θα διαφωνησω...γινονται! ;):)

θα ανταλλασουμε κ προιοντα βρε:lol: θα σου δινω λαδακι κ θα μου δινεις κανα βαρελι φετα:lol: πω πω μ'εχει πιασει η βλακεια μου τωρα:lol:

Αχου και δεν μπορω να ξεκαρδιστω στα γέλια γιατί είμαι στο γραφείο. Ακόμα κάνω ότι δουλευω...
Λοιπόν λέτε να τον χέσουμε το Βόλο τον Οκτώβρη και να πάμε στην αντροπηγη;;;;
Ποιο Βολο? Ποιον Οκτωβρη??
Κι εγω μεσα!
Οχι, Βολο να παμε! Θελω αντρα με σπιτι στο Πηλιο:redface::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back