Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
καλε θα σας βαλω φωτο
που να το ξερε ο δολιος
ετσι ειναι χρυσο μου..ειναι οι γκομενοι κοιμουνται και οι τυχοι τους δουλευει..

και να παρει χαμπαρι λεει οτι η φατσα του κυκλοφορει σε ενα γατοφορουμ γεματο τρελες!!!

ω ρε γελια!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
τι λετε;;;
ειναι 26 χρονων και ειναι απο την Νικαια

δεν ειναι κακο.. αν και δεν ειναι του στυλ μου! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
φτου!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συγνωμη αλλα μου φαινεται μπαζο(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
τι λετε;;;
ειναι 26 χρονων και ειναι απο την Νικαια

Εσυ κοπελαρα εχεις class

δεν εγκρινω...

ιβανα
Επιφανές μέλος
φανταζεστε να ειναι η γκομενα του ας πουμε μελος και να τον δει;;;

η ο ιδιος.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

μοιαζει με τους αντρες που σερνουν ενα πιτ μπουλ για ενδειξη ανδρισμου πλαι τους...

καλα τον εθαψα τον ανθρωπο

aporw
Διακεκριμένο μέλος
συγνωμη αλλα μου φαινεται μπαζο
Εσυ κοπελαρα εχεις class
δεν εγκρινω...![]()
ηθελα να το πω αλλα δεν ηθελα να με περασετε για ψωνισμενη..μου βγαζει κατι Β..κατι λαικο..

γι αυτο ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου..το ειπα πιο κομψα..
αληθεια παντως δεν ειμαι ψωνιο η κομπλεξικη..μην με παρεξηγησετε..

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
συγνωμη αλλα μου φαινεται μπαζο
Εσυ κοπελαρα εχεις class
δεν εγκρινω...![]()
Ναι,συμφωνω, ουτε εμενα μ'αρεσει.
Τίποτα καλύτερο όμως έχεις να προτίνεις;;;;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απο τη Νικαια δεν ειναι ο κυριος?και να σκεφτητε οτι ολα ξεκινησαν απο τους Πειραιωτες!![]()
![]()

διπλα ειναι
ιβανα
Επιφανές μέλος
και δεν τον κοβω να του αρεσουν οι γατεςμοιαζει με τους αντρες που σερνουν ενα πιτ μπουλ για ενδειξη ανδρισμου πλαι τους...
καλα τον εθαψα τον ανθρωπο![]()
ελα μωρε μην κρινουμε απο την εμφανιση....

κριμα ειναι, μπορει να ειναι καλος
βαλτα φτιαρια μεσα μαρη τζουλς

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχουμε εχουμε!Ναι,συμφωνω, ουτε εμενα μ'αρεσει.
Τίποτα καλύτερο όμως έχεις να προτίνεις;;;;
Ελα Κηφισια να γνωρισεις νεοπλουτο φλωρο με γατουλα στο τζακι διπλα

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
απο τη Νικαια δεν ειναι ο κυριος?διπλα ειναι
![]()
Και διπλα ειναι και χαλια ειναι
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δυσκολευομαι...μου΄μεινε κουσουρι απο μια παλια μου σχεση με νεκροθαφτηελα μωρε μην κρινουμε απο την εμφανιση....
βαλτα φτιαρια μεσα μαρη τζουλς![]()

κοιτα υφος μωρε Ιωαννα και γαιτανοφρυδο!

Κοριτσια πλακα κανω...μπορει να ειναι και του κατηχητικου και να παρεξηγησα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ελα μωρε μην κρινουμε απο την εμφανιση....
βαλτα φτιαρια μεσα μαρη τζουλς![]()
κι ομως παρολο που ειμαι απο τα ατομα που δεν κοιτανε το εξωτερικο στου αντρες(μονο το εσωτερικο!

αστειευομαι) νομιζω οτι το στυλ(ντυσιμο ομιλια κτλ) δειχνουν πολλα απο το τι ειναι ο αλλος..

aporw
Διακεκριμένο μέλος
εχουμε εχουμε!
Ελα Κηφισια να γνωρισεις νεοπλουτο φλωρο με γατουλα στο τζακι διπλα![]()
εγω προτεινο τα νοτια προαστια!
παλαιο φαληρο και κατω!! να βλεπεις και τις βαρκες να κουνιουνται!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφωνω...κι ομως παρολο που ειμαι απο τα ατομα που δεν κοιτανε το εξωτερικο στου αντρες(μονο το εσωτερικο!αστειευομαι) νομιζω οτι το στυλ(ντυσιμο ομιλια κτλ) δειχνουν πολλα απο το τι ειναι ο αλλος..
![]()
Αν δεν μου πει ο αντρας
"Να σι στιψω μουρο μου σαν τη σακουλα απ΄το γιαουρτ"
δεν του καθομαι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αφου εκει κοντα μενει...και δεν τον βρηκεεγω προτεινο τα νοτια προαστια!παλαιο φαληρο και κατω!! να βλεπεις και τις βαρκες να κουνιουνται!
![]()
![]()

μηπως να παει Ανατολικα κατα Περιστερι μερια?

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνω...
Αν δεν μου πει ο αντρας
"Να σι στιψω μουρο μου σαν τη σακουλα απ΄το γιαουρτ"
δεν του καθομαι![]()

λες να κινηθει προς δυτικα προαστια??χμ... Κατια χρυσο μου ποτε θα παμε μπουρναζι για μπαροτσαρκα?? 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool