Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν είναι τόσο τρομερό μην αγχώνεσαι,δεν έχει ξανατύχει να μην μπορείς να τον πετύχεις στο κινητό;Μπορεί να το έχει ξεχάσει στο αθόρυβο..αν το έχανε ή δεν είχε μπαταρία δεν θα κτυπούσε..το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το ξέχασε στο σπίτι ή στο αμάξι..αλλά έχει περάσει ενα 2ωρο, τι να κανω?εχω φρικάρει , είμαι μακριά και ανησυχώ παρα πολυ![]()
μην αγχώνεσαι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
αν ειχε γινει κατι κακο θα το ειχες μαθει τα ασχημα νεα μαθαινονται πολυ γρηγορα
σε εσαν δεν τυχει να μην σηκωνεις το τηλεφωνο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
τόση πολλή ώρα ποτέ..και μπαταρία να μην έχει θα μου στείλει μήνυμα να μου πει ..το μυαλό μου πάει στο χειρότερο, εχω πλαντάξει στο κλάμα
κοπελα μου ηρεμισε...

το ενδεχομενο να κοιμαται το εχεις σκεφτει??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Θα δεις που θα είναι καμιά χαζομαρούλα και θα γελάς σε λίγο με το πως αγχώθηκες άδικατόση πολλή ώρα ποτέ..και μπαταρία να μην έχει θα μου στείλει μήνυμα να μου πει ..το μυαλό μου πάει στο χειρότερο, εχω πλαντάξει στο κλάμα
δεν είναι και πολύ 2 ώρες...στους δικούς του τηλεφώνησες;Μήπως ξέρουν κάτι ή σε κάποιο φίλο τουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δεν εχω σχέσεις με τους δικούς του..τηλεφωνο καποιου φίλου δεν έχω μόνο της αδερφής του..θα περιμένω καμια ώρα και θα δω τι θα κάνωΘα δεις που θα είναι καμιά χαζομαρούλα και θα γελάς σε λίγο με το πως αγχώθηκες άδικαδεν είναι και πολύ 2 ώρες...στους δικούς του τηλεφώνησες;Μήπως ξέρουν κάτι ή σε κάποιο φίλο του
ευχαριστώ για τα λόγια σας με βοηθάνε πολυ..οταν επικοινωνίσει μαζί μου θα σας πω...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ολα καλά ολα καλά!!! ήταν προπόνηση μποξ !!!yeah yeah yeah!!!!!!
αντε μαρη!!! οριστε!! ειδες??? ολα καλα!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι γαμ@@το το εχω να αγχώνομαι πάρα πολύ σε θέματα υγείας ειδικά όταν είμαστε μακριά..και το ξέρει ο μαικ οτι γενικά φρικάρω ευκολά και γελάει ο καημένος καθε φορά με τα αγχη μου..δεν νομιζω να ξαναπάει προπόνηση χωρίς να μου στείλει μήνυμααντε μαρη!!! οριστε!! ειδες??? ολα καλα!!![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
εγω απογοηευτικα παρα πολυ!
απο τον ιουνιο που πηραμε τους βαθμους προσπαθει να με πεισει να παω σε μια σχολη εδω περα να γιμω αισθτικο η κομμωτρια .εχω βαρεθει να του λεω οτι δεν μου αρεσουν αυτες οι δουλεις αλλα δεν το δεχεται
λεει αφου δεν μπηκες στην 1 επιλογη σου παντου το ιδιο ειναι
Η πρωτη επιλογη ηταν 14,800και εγω ειχα 14 και οταν του ειπα οτι αν δεν μουρεσει εκει που περαασα τωρα θα ξναδωσω αρχισε να γελα
![]()
προφανως νομιζει οτι αν φυγεις θα σε χασει κ ισως ζηλευει κιολας που θα εισαι σε νησι κ θα γνωρισεις νεο κοσμο, αλλα στο λεει αγαρμπα.....

αλλα τελικα δεν εχει αλλη επιλογη, θα πρεπει να το συνηθισει οτι θα σπουδασεις αυτο που θες στη ροδο, ετσι δεν ειναι ?

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
ροδο περασες????
εσυ λες να υπαρχει νησι ροσο???????

μα τι πηγα κ εγραψα ρε παιδι μου
το διορθωσα ομως
aporw
Διακεκριμένο μέλος

ακομα και σπιτι αν χρειαστει να ψαξεις πες μου!
νοικιαζουμε εμεις το σπιτι κατω απο το δικο μας! μονοκατοικια με ενα κηπο ΝΑ με το συμπαθειο!
και αλανα μπροστα χωρις αυτοκινητα καθολου!αμ πως!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν από 2-3 μηνες γνωριζω κάποιον. Βγήκαμε, ξαναβγήκαμε έρχεται και το κατακαλόκαιρο. Κάνω κι εγω η αφελης την ερωτηση "μωρό μου θες να παμε μερικες μερες καπου;" Η απάντηση αρχικά ηταν ναι. Όλα καλά μέχρι εδω.
Μετά όμως σαν να μου φαινόταν κάπως σκεπτικός. Ρωτάω κι εγω ξανά "εισαι σιγουρος οτι θες να παμε;" και λαμβανω την εξης απάντηση: "μωρε μηπως να το αφηναμε; να παμε το σεπτεμβρη καπου... μηπως ειναι πολύ νωρις; αστο μωρε και οπως παει, μην πιεζεις καταστασεις" Του ριχνω ενα ξεχεσμα και λέω ενταξει μπορει να νιωθει οντως πιεσμενος. Σημειωστε ότι άνθρωπος πιο φιλελευθερος σε σχεση από μενα δεν υπάρχει!
Του λεω και το εξής: "νόμιζα ότι είχα γνωρίσει τους μεγαλύτερους χεστες σε αυτο τον κόσμο. Και μετά γνωρισα κι εσένα. Μου ανατρεπεις την θεωρια μου!"
Οκ λεω, ο τυπος έχει θεμα με την δεσμευση. Ενταξει, κι εγω δεν τα παω και πολύ καλα με αυτό το θέμα. Αστο κατια, λεω μεσα μου και το ξαναβλεπουμε. Φευγει αυτός στο ενδιαμεσο και παει στο χωριο του. Φευγω και εγω και παω Ικαρια. Μηνυματακια γεματα πάθος καθ'όλη την διαρκεια, τηλεφωνακια σχετικα περιορισμενα αλλα λεω οκ, ειναι διακριτικος. Όλα αυτά όταν πλεον πρεπει να ηταν 2 μηνες που βγαιναμε.
Και να συνεχιζονται τα φλογερα μνμ και οι εξομολογησεις παθους και αυτος στο χωριο του. Ε μου την βαραει και εμενα καποια στιγμη και ρωταω τι γινεται και πως το εχει δει; "Από την μια μου λες οτι γουσταρεις και απο την άλλη εισαι στο χωρίο σου; Τι σε κραταει εκει όταν μου λες οτι λιωνεις για μενα;" -και όλες τι γνωστες παπαριες που ειπωνονται στην αρχη μιας σχεσης. Και μου λεει οτι πρεπει να βοηθησει τον πατερα του σε κατι εργασιες και οτι θελει αλλα δεν μπορει να φυγει και οτι του λειπει και ολες τις σχετικες μπουρδες. Από την προηγουμενη μαλακια του βεβαια εχω αρχισει και τον έχω στους υποψηφιους για αποχωρηση.....
Και κανει την κινηση που σωζει την κστασταση και νου λεει να παμε αυτη την εβδομαδα καπου. Και καταλήγουμε στη Τζια.
Παμε στη Τζια και από την αρχη διακρινω μια γκρινια. Για το μερος που ηταν αδειο, για το οτι δεν ειχε πουθενα να πας, για το οτι φυσαει πολύ, για ενα σωρο πραγματα.
Ηταν να γυρισουμε την Παρασκευη και ακουω να μιλαει στο τηλεφωνο και να λεει οιτι θα γυρισουμε Πεμπτη μαλλον. Δεν λέω τιποτα.
Α!!! ξεχασα να σας πω ότι σε ολο το διαστημα της γνωριμιας μας διεκρινα μια ελαφρα τσιγκουνια...
Το περναω στο ντουκου....
Το μερος οντως δεν ηταν για πανω απο 2 μερες αλλα όταν πηγαινεις πρωτη φορα καπου με τον ανθρωποπου ποθεις τοοοοοοσο πολύ, ε δεν δινεις σημασια σε αυτο.
Αφου δεν αντεχα άλλο αυτη την συνοφριωμενη μουρη, του λεω σημερα: "ποια πέμπτη παμε να φυγουμε σημερα" Και ότνως ετσι εγινε.
Φευγουμε απο την παραλια στις 17:30 και επειδη για να παμε εκει, ειχαμε περασει πολλες στροφες και τα αντερα μου, ειχαν γινει κοτσιδα, λεω: "μηπως να μεναμε και σημερα;" Δεν έλαβα καν απάντηση.
Φεύγουμε λοιπόν αρων αρων, και μπαινουμε στο καραβι που κουνιόταν όπως έλεγε και η γιαγια μου "σαν την κακια πιουτ@#να".
Να μου έχει πεσει η πιεση, να με εχει πιασει μια απιστευτη αναγουλα, να ειμαι ασπρη σαν το πανι και να τρεμω από το κρυο. Πυρετος!!!!
Φτου γαμωτο λεω και εχουμε και διαδρομη ακομα.
Το καραβι να κουναει και εγω να λεω "καπου εδω θα αφησω τα αντερα μου".
Ευτυχως φτάνουμε στο Λαυριο και εγω να ειμαι σε χειριστη κατασταση.
Στα μισά του δρόμου μου λέει ότι θα πάει σημερα στο χωριο του, ενω μεχρι πριν λιγο μου ελεγε ότι τις ημερες αυτες θα τις περασουμε μαζι στην Αθηνα και θα μεινω σπιτι του ή θα μεινει σπίτι μου κλπ κλπ κλπ
Λεω, ας κανω και ενα πειραματακι για να δω ποσο μαλακας ειναι τελικά. Λέω ενώ είμασταν στην Αττικη οδό. "Για να μην τρέχεις Πειραια, ασε με κάπου να παρω ένα ταξι"
Μαντέψτε την απαντηση....
Με αφήνει στον Κηφισο, στη Λενορμαν και περιμενει για λιγο.
Ταξί δεν πέρναγε και σκεφτομαι, ας δωσω και το τελικο χτυπημα. "Δεν φευγεις γλυκε μου; Τι να καθεσαι και να περιμενεις εδω;"
Ε χρειάστηκε να επιμείνω για περιπου 2μιση λεπτα, οπότε τελικά υπέκυψε και αποχωρησε.
Και είμαι τωρα εγώ, με ενα σορτσακι μεχρι τον κ@λο, γιατι ημουν σε παραλια πριν, φορτωμενη με βαλιτσα και νεσεσερ με το μαγιώ και με πυρετο.
"Να με πάρεις τηλεφωνο οταν φτασεις ε..." μου λεει.
"Ναι βέβαια να περιμενεις πανω απο το τηλεφωνο,να σαι σιγουρος"
"Διακρινω κάποια πικρια;" μου λεει
"Οχι παιδί μου, ποιος ο λόγος;" απανταω
"Καλα, πάρε με τηλεφωνο όταμν φτασεις"
"Ε θα αστειευεσαι βεβαια;;; Αντε καλέ μου" του λεω, με κοιταει και με ύφος αποριας και φευγει.
Να μην σταματαει κανενα γαμωταξι, να εχω ξεπαγιασει, να με κοιτανε ολα τα λιγουρια σαν ξερολουκουμο και με τα πολλά, βρισκω ένα ταξι και ερχομαι σπιτι. Θερμομετρο: 37,8 και ανεβαινε.....
Και ο βλάκας να με έχει παρει ένα σωρο τηλεφωνα, απο τα οποία δεν απάντησα κανενα βεβαια.
Ήταν η πρώτη απόπειρα σχεσης που έκανα μετα από πολλά χρονια. Αυτη την φορα θα "το" κλειδωσω και θα πετάξω και τα κλειδιά, γιατι προφανώς οι ΑΝΤΡΕΣ δεν υπάρχουν πια.
ιβανα
Επιφανές μέλος

καλα ΄σ'αφησε με πυρετο στη μεση του δρομου ? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
πως εισαι τωρα κοριτσακι ?επεσε ο πυρετος?
αλλα τι λεω...ο πυρετος θα πεσει τωρα η μετα, η απογοητευση που πηρες ομως........ουστ τα παλιογομαρια με τους κακους τροπους

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ ρε Ιωάννα μου, ο πυρετός πέφτει γιατι κατεβασα ενα κουτι ντεπόν, αλλά λέω ρε φτουστη μου δεν καθομουν σπιτι καλυτερα; Ευτυχως που δεν με νοιαζει καθόλου για τον τρόμπα. Δεν ειχα αφήσει τον εαυτο μου να το δει συναισθηματικα γιατι απο την αρχη "βρωμαγε" το πράγμα, και το σημειο που μας εδενε ηταν αυτο που ανεφεραν και οι κοπελες πιο πριν.

Τσου ρε.... καλυτερα μονη μου!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αλλά παντα πιστευω ότι υπάρχει κάποιος που να σκέφτεται το ίδιο με μας..οποτε μην απογοητευεσαι..αν ήταν τοσο εύκολο να βρεις τον ανθρωπο σου θα χανοταν η μαγεία του έρωτα..!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool