Άντρες!!

Βασικά δεν βρίσκω λόγια να το σχολιάσω!! Ειλικρινά! Καταρχήν εγώ αν πήγαινα με τη 2 μηνών σχέση μου διακοπές, δεν θα με ένοιαζε να πήγαινα και στο χωριό μου που ούτε καφενείο δεν έχει! Αλλά τι κάθομαι και λέω? Εδώ δεν σε πήγε μέχρι το σπίτι σου, που σιγά την κίνηση που έχει η Αθήνα αυτές τις μέρες, ενώ ήσουν άσπρη σαν το πανί και φορτωμένη με βαλίτσες!! Σε παρακαλώ, μην το σηκώσεις καν το τηλέφωνο, μην αιτιολογήσεις καν την συμπεριφορά σου απέναντί του γιατί δεν αξίζει να χαλάσεις καν το σάλιο σου για τέτοιον άνθρωπο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αγαπητη μου..RAKTIA...οι σκεψεις σου ειναι ολοσωστες,,μην εχεις καμμια αμφιβολια..δεν εχω να προσθεσω πολλα ,γιατι τα υποννοησες ολα εσυ...χαιρομαι που βλεπω οτι εισαι εξυπνη...μην υποχωρησεις...ειναι εντελως μακακας...:D:D:D....αιντε...παμε για αλλα!!!!!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκεψου σαν.. γατα...;)

Δεν φανταζεστε πως περιμενα να ερθω και να σας τα γραψω.
Αχ ρε Ιωάννα μου, ο πυρετός πέφτει γιατι κατεβασα ενα κουτι ντεπόν, αλλά λέω ρε φτουστη μου δεν καθομουν σπιτι καλυτερα; Ευτυχως που δεν με νοιαζει καθόλου για τον τρόμπα. Δεν ειχα αφήσει τον εαυτο μου να το δει συναισθηματικα γιατι απο την αρχη "βρωμαγε" το πράγμα, και το σημειο που μας εδενε ηταν αυτο που ανεφεραν και οι κοπελες πιο πριν. ;)
Τσου ρε.... καλυτερα μονη μου!:mad:

κι ομως, αυτος ειναι αρκετος λογος για να σε τουμπαρει.....:/:
προσεχε πολυ...
μακρια κοριτσακι, μακρια απο τετοια γομαρια που δεν ξερουν να φερονται σε μια γυναικα:down:

η αλήθεια είναι οτι σπανίζουν οι καλοί σύντροφοι, και δεν λεω αντρες γιατί μπορεί κάποιος να είναι ο καλύτερος ανθρωπος και στις ερωτικές σχέσεις σκατά! αλλά πιστεύω ότι και οι γυναίκες δεν πανε πίσω, οι περισσότερες είναι #$%$%^$ (οτι καταλάβατε) και γι αυτό και οι άντρες το βλέπουν πιο φλου το πράγμα
αλλά παντα πιστευω ότι υπάρχει κάποιος που να σκέφτεται το ίδιο με μας..οποτε μην απογοητευεσαι..αν ήταν τοσο εύκολο να βρεις τον ανθρωπο σου θα χανοταν η μαγεία του έρωτα..!

Δεν απογοητευομαι μωρε, απλά ξενερωνω. Γιατι μεχρι και το τέλος με έλουζε στα κοπλιμεντα και γιατι λιγο πιο πριν ειχαμε κανει μια σχετικη συζητηση και ολα οκ.
Απλά όταν συμβαινει κατι τετοιο πραγματικα βλεπω ποσο δυσκολο ειναι να υπαρξει πραγματικο δεσιμο.

Κατια δεν το πιστευω οτι ηταν τοσο ζωον ο ανθρωπος(θα μου πεις τι σου φταινε τα καημενα τα ζωακια και τα βριζεις).Εισαι καλυτερα τωρα;Μην σηκωνεις το τηλεφωνο με τιποτα.

καλη μου,αυτους που σε λουζουνε στα κομπλιμεντα να φοβασαι...τις περισσοτερες (..οχι ολες για να μην ειμαι και αδικη..)φορες...καπου εχουν λερωμενη τη φωλιτσα τους..για αυτο το κανουν!!:)

Δεν απογοητευομαι μωρε, απλά ξενερωνω. Γιατι μεχρι και το τέλος με έλουζε στα κοπλιμεντα και γιατι λιγο πιο πριν ειχαμε κανει μια σχετικη συζητηση και ολα οκ.
Απλά όταν συμβαινει κατι τετοιο πραγματικα βλεπω ποσο δυσκολο ειναι να υπαρξει πραγματικο δεσιμο.
οι περισσότεροι έχουν το λεγειν γι' αυτό και πέφτουμε πιο ευκολα στην παγίδα..γι' αυτό απο πολύ μικρή έμαθα να βασίζομαι στην πράξη και κρατάω γερές πισινές ! στα λόγια πολλοί είναι καλοί, στην πράξη είναι που ψαχνεις ψίλλους μες τ' άχυρα!

Ιιιιιιιιι ! Oh dear God κραξιμο που πεφτει!!!:eek::blink:

Δεν έχω προθεση να απαντησω σε τηλεφωνα, ουτε να του δικαιολογησω κατι γιατι δεν με νοιαζει κιολας. Απλά λεω ρε γμτ, τοσο καιρο απειχα απο το "θεμα" γιατι δεν ηθελα να πεσω σε μακακα και τελικα δεν μπορουσα να βρω μεγαλυτερο.

καλα τα'χω παρει πολυ κρανιο τωρα ε? το σκεφτομαι το σκηνικο κ παει η πιεση 40:mad::mad::mad::mad:
ακου να εχεις πυρετο κ να αφησει στο δρομο:mad::mad:
ε ρε ξυλο που θελει :mad:

γιατι αδικο εχει? μα δεν ειδες πως φερθηκε ο μανιαμουνιας? :mad:

Λιγοι ειμαστε οι πραγματικοι και ντομπροι τζεντλεμεν...Πφφφ...

Α και το καλυτερο δεν σας το ειπα. Μου ειπε οτι η μανα του εχει πνηξει νεογεννητα στο ποταμι -το εβρισκε λογικο, γιατι τι να τα κανει κιολας- και οταν χαϊδεψα ενα σκυλι με κοιταζε σαν να ειχα χολερα και μου ειπε οτι τον πειραξε κιολας.

Α και το καλυτερο δεν σας το ειπα. Μου ειπε οτι η μανα του εχει πνηξει νεογεννητα στο ποταμι -το εβρισκε λογικο, γιατι τι να τα κανει κιολας- και οταν χαϊδεψα ενα σκυλι με κοιταζε σαν να ειχα χολερα και μου ειπε οτι τον πειραξε κιολας.

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Nικο εσυ δε θα τον εκραζες;:hmm:
Οχι κατσε να το θεσω σωστα,αν παρατουσε την κοπελα του με πυρετο και μετα απο πολυωρη ταλαιπωρια στο δρομο να γυρισει με ταξι,και ταϊζε τη γατα και το σκυλο του τροφη απο το Lidl δε θα τον εκραζες;Για να σε βοηθησω λιγο να δεις το perspective.:lol::lol::lol:

Χεστονα πουλακι μου τετοιον γκομενο...Αει σιχτιρι συγχιστηκα!

Σαν την αλλη: ''και τι?αυτη η τριχα(ΜΙΑ ΗΤΑΝ) πανω σου ειναι απο...σκυλι???:sick:''...
Οχι μωρη κουλη!Απο χρυσοψαρο!

και ταϊζε τη γατα και το σκυλο του τροφη απο το Lidl
Δεν το συζητω! Κρεμαλα!

Α και το καλυτερο δεν σας το ειπα. Μου ειπε οτι η μανα του εχει πνηξει νεογεννητα στο ποταμι -το εβρισκε λογικο, γιατι τι να τα κανει κιολας- και οταν χαϊδεψα ενα σκυλι με κοιταζε σαν να ειχα χολερα και μου ειπε οτι τον πειραξε κιολας.[/quote

:blink::blink::blink::blink: καλα και μονο γι αυτο επρεπε να την ειχες κανει απο νωρις αφο πρωτα του πεις οτι και η μανα του και αυτος να ειναι σιγουροι πως οταν θα αποκτησουνε μωρακια θα τα πνιξουμε και αυτα γιατι σαν πολλοι μακακες μαζευτηκανε!!!:cool::cool::cool:

Λιγοι ειμαστε οι πραγματικοι και ντομπροι τζεντλεμεν...Πφφφ...

Μάλλον ειστε πολυ λιγοι και προκειμενου να αποφυγω τους πολλους, θα γινω παλι η παλια καλη σκυλα.:/:

Χεστονα πουλακι μου τετοιον γκομενο...Αει σιχτιρι συγχιστηκα!

Σαν την αλλη: ''και τι?αυτη η τριχα(ΜΙΑ ΗΤΑΝ) πανω σου ειναι απο...σκυλι???:sick:''...
Οχι μωρη κουλη!Απο χρυσοψαρο!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back