Άντρες!!

Τι λεει παιδια?Το γυρισαμε σε ακαταλληλο το forum?:lol::lol::lol::lol:Θα αρχισουμε τα προξενια?:lol::P:P
Καλα Rαktia τι ιστορια και αυτη????:blink:Αφου την παλεψες και δεν τον αρχισες στις αναποδες,παλι καλα!!!Οσο για την πρωην μελλοντικη πεθερα......αγιο ειχες και σου εδειξε τα σημαδια απο νωρις.....:lol::D

Πραγματικα δεν ηθελα ουτε φωνες ουτε ιστοριες. Ηθελα μονο να έρθω σπιτι μου και να παρω τα μωρα μου αγκαλια.
Τιποτα, τιποτα, από 3μηνο test drive πρωτα θα περνανε και μετά ίσως.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικα δεν ηθελα ουτε φωνες ουτε ιστοριες. Ηθελα μονο να έρθω σπιτι μου και να παρω τα μωρα μου αγκαλια.
φερνε τους σε εμενα..ειμαι τοσο σπαστικια που θα ναι σαν να περνανε 5 μηνο σε 2 μερες...χαχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και εγω (στη προ γιαννη εποχη) αν δεν μου καναν στο 4ημερο ελεγα bye bye απο αποσταση....χαρα η γιαγια μου που ειχε καημο να με δει νυφουλα μολις γνωρισε το γιαννη.....χαχαχαχαχα

Πραγματικα μπραβο σου για την ηρεμια και την ωριμη αντιμετωπιση του γεγονοτος.Το καλυτερο αλλωστε ηρεμιστικο ειναι αυτες οι θαυματουργες γουνιτσες που σε κανουν να ξεχνας τα παντα:)

Ο επομενος απο κανονικοτατο test drive χωρις οικτο:redface::lol::lol::lol:!!!!
Α!και για την τσιγκουνια,ο τσιγκουνης ο ανθρωπος δεν αλλαζει ποτε!Αν παιρνεις γραμμη εστω και ελαφριας μορφης σφοξιματος απο την αρχη,που ειναι και στα μελια η κατασταση.....φαντασου τι θα γινει οταν προχωρησει και δεσει το πραγμα!:happy:

@Vivi Την καλύτερη δουλεια εκανες. Αλλά ρε γμτ ειμαι και αμαθη -τρομαρα μου- και ειπα, αντε να δωσω μια ευκαιρια, αντε μηπως κανω λαθος....

@σιεννα Μωρε να φωναξεις και να γκρινιαξεις αν σε νοιαζει. Εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου οποτε το μονο που ηθηλα ηταν να φυγω.

Εχω την Χαρα πανω μου και πραγματικα, τι αλλο μπορει να ζητησει κανεις στο τελος μιας ασχημης μερας.

Γεια σας τσούπρες! Ετοιμαστείτε για ενα μεγαλο και ζουμερο κειμενο.
Πριν από 2-3 μηνες γνωριζω κάποιον. Βγήκαμε, ξαναβγήκαμε έρχεται και το κατακαλόκαιρο. Κάνω κι εγω η αφελης την ερωτηση "μωρό μου θες να παμε μερικες μερες καπου;" Η απάντηση αρχικά ηταν ναι. Όλα καλά μέχρι εδω.
Μετά όμως σαν να μου φαινόταν κάπως σκεπτικός. Ρωτάω κι εγω ξανά "εισαι σιγουρος οτι θες να παμε;" και λαμβανω την εξης απάντηση: "μωρε μηπως να το αφηναμε; να παμε το σεπτεμβρη καπου... μηπως ειναι πολύ νωρις; αστο μωρε και οπως παει, μην πιεζεις καταστασεις" Του ριχνω ενα ξεχεσμα και λέω ενταξει μπορει να νιωθει οντως πιεσμενος. Σημειωστε ότι άνθρωπος πιο φιλελευθερος σε σχεση από μενα δεν υπάρχει!
Του λεω και το εξής: "νόμιζα ότι είχα γνωρίσει τους μεγαλύτερους χεστες σε αυτο τον κόσμο. Και μετά γνωρισα κι εσένα. Μου ανατρεπεις την θεωρια μου!"
Οκ λεω, ο τυπος έχει θεμα με την δεσμευση. Ενταξει, κι εγω δεν τα παω και πολύ καλα με αυτό το θέμα. Αστο κατια, λεω μεσα μου και το ξαναβλεπουμε. Φευγει αυτός στο ενδιαμεσο και παει στο χωριο του. Φευγω και εγω και παω Ικαρια. Μηνυματακια γεματα πάθος καθ'όλη την διαρκεια, τηλεφωνακια σχετικα περιορισμενα αλλα λεω οκ, ειναι διακριτικος. Όλα αυτά όταν πλεον πρεπει να ηταν 2 μηνες που βγαιναμε.
Και να συνεχιζονται τα φλογερα μνμ και οι εξομολογησεις παθους και αυτος στο χωριο του. Ε μου την βαραει και εμενα καποια στιγμη και ρωταω τι γινεται και πως το εχει δει; "Από την μια μου λες οτι γουσταρεις και απο την άλλη εισαι στο χωρίο σου; Τι σε κραταει εκει όταν μου λες οτι λιωνεις για μενα;" -και όλες τι γνωστες παπαριες που ειπωνονται στην αρχη μιας σχεσης. Και μου λεει οτι πρεπει να βοηθησει τον πατερα του σε κατι εργασιες και οτι θελει αλλα δεν μπορει να φυγει και οτι του λειπει και ολες τις σχετικες μπουρδες. Από την προηγουμενη μαλακια του βεβαια εχω αρχισει και τον έχω στους υποψηφιους για αποχωρηση.....
Και κανει την κινηση που σωζει την κστασταση και νου λεει να παμε αυτη την εβδομαδα καπου. Και καταλήγουμε στη Τζια.
Παμε στη Τζια και από την αρχη διακρινω μια γκρινια. Για το μερος που ηταν αδειο, για το οτι δεν ειχε πουθενα να πας, για το οτι φυσαει πολύ, για ενα σωρο πραγματα.
Ηταν να γυρισουμε την Παρασκευη και ακουω να μιλαει στο τηλεφωνο και να λεει οιτι θα γυρισουμε Πεμπτη μαλλον. Δεν λέω τιποτα.
Α!!! ξεχασα να σας πω ότι σε ολο το διαστημα της γνωριμιας μας διεκρινα μια ελαφρα τσιγκουνια...
Το περναω στο ντουκου....
Το μερος οντως δεν ηταν για πανω απο 2 μερες αλλα όταν πηγαινεις πρωτη φορα καπου με τον ανθρωποπου ποθεις τοοοοοοσο πολύ, ε δεν δινεις σημασια σε αυτο.
Αφου δεν αντεχα άλλο αυτη την συνοφριωμενη μουρη, του λεω σημερα: "ποια πέμπτη παμε να φυγουμε σημερα" Και ότνως ετσι εγινε.
Φευγουμε απο την παραλια στις 17:30 και επειδη για να παμε εκει, ειχαμε περασει πολλες στροφες και τα αντερα μου, ειχαν γινει κοτσιδα, λεω: "μηπως να μεναμε και σημερα;" Δεν έλαβα καν απάντηση.
Φεύγουμε λοιπόν αρων αρων, και μπαινουμε στο καραβι που κουνιόταν όπως έλεγε και η γιαγια μου "σαν την κακια πιουτ@#να".
Να μου έχει πεσει η πιεση, να με εχει πιασει μια απιστευτη αναγουλα, να ειμαι ασπρη σαν το πανι και να τρεμω από το κρυο. Πυρετος!!!!
Φτου γαμωτο λεω και εχουμε και διαδρομη ακομα.
Το καραβι να κουναει και εγω να λεω "καπου εδω θα αφησω τα αντερα μου".
Ευτυχως φτάνουμε στο Λαυριο και εγω να ειμαι σε χειριστη κατασταση.
Στα μισά του δρόμου μου λέει ότι θα πάει σημερα στο χωριο του, ενω μεχρι πριν λιγο μου ελεγε ότι τις ημερες αυτες θα τις περασουμε μαζι στην Αθηνα και θα μεινω σπιτι του ή θα μεινει σπίτι μου κλπ κλπ κλπ
Λεω, ας κανω και ενα πειραματακι για να δω ποσο μαλακας ειναι τελικά. Λέω ενώ είμασταν στην Αττικη οδό. "Για να μην τρέχεις Πειραια, ασε με κάπου να παρω ένα ταξι"
Μαντέψτε την απαντηση....
Με αφήνει στον Κηφισο, στη Λενορμαν και περιμενει για λιγο.
Ταξί δεν πέρναγε και σκεφτομαι, ας δωσω και το τελικο χτυπημα. "Δεν φευγεις γλυκε μου; Τι να καθεσαι και να περιμενεις εδω;"
Ε χρειάστηκε να επιμείνω για περιπου 2μιση λεπτα, οπότε τελικά υπέκυψε και αποχωρησε.
Και είμαι τωρα εγώ, με ενα σορτσακι μεχρι τον κ@λο, γιατι ημουν σε παραλια πριν, φορτωμενη με βαλιτσα και νεσεσερ με το μαγιώ και με πυρετο.
"Να με πάρεις τηλεφωνο οταν φτασεις ε..." μου λεει.
"Ναι βέβαια να περιμενεις πανω απο το τηλεφωνο,να σαι σιγουρος"
"Διακρινω κάποια πικρια;" μου λεει
"Οχι παιδί μου, ποιος ο λόγος;" απανταω
"Καλα, πάρε με τηλεφωνο όταμν φτασεις"
"Ε θα αστειευεσαι βεβαια;;; Αντε καλέ μου" του λεω, με κοιταει και με ύφος αποριας και φευγει.
Να μην σταματαει κανενα γαμωταξι, να εχω ξεπαγιασει, να με κοιτανε ολα τα λιγουρια σαν ξερολουκουμο και με τα πολλά, βρισκω ένα ταξι και ερχομαι σπιτι. Θερμομετρο: 37,8 και ανεβαινε.....
Και ο βλάκας να με έχει παρει ένα σωρο τηλεφωνα, απο τα οποία δεν απάντησα κανενα βεβαια.
Ήταν η πρώτη απόπειρα σχεσης που έκανα μετα από πολλά χρονια. Αυτη την φορα θα "το" κλειδωσω και θα πετάξω και τα κλειδιά, γιατι προφανώς οι ΑΝΤΡΕΣ δεν υπάρχουν πια.

Σοβαρα?καλα τοσο γαιδουρια πια να σας αφησει στη μεση του δρομου χωρις καν να εχει ερθει ταξι.Χωρις ουτε μια αξιοπρεπη δικαιολογια ?Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι συμπεριθερετε ετσι αφου εδειχνε να του αρεσετε?

θα σας καληνυχτισω εγω για σημερα ...δεν αντεχω αλλο... η συνεχεια αυριο...

Σοβαρα?καλα τοσο γαιδουρια πια να σας αφησει στη μεση του δρομου χωρις καν να εχει ερθει ταξι.Χωρις ουτε μια αξιοπρεπη δικαιολογια ?Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι συμπεριθερετε ετσι αφου εδειχνε να του αρεσετε?

Μην μου τσακιζεις αλλο την ψυχολογια. Μην μου "μιλας" στον πληθυντικό.
Η απαντηση στην οποια εχω καταληξει -εκτος απο το οτι ειναι μακακας- ειναι οτι ειναι παρτακιας. Αφου του εδωσα μόνη μου την λυση και προτεινα μονη μου να παρω ταξι, γιατι να μην το εκμεταλευτει; Που να ξερε οτι ειναι παγιδα;;;;)

Πειτε πειτε...σας παρακαλω καλη κυρια...χαχααχαχαχχχα

Η απαντηση στην οποια εχω καταληξει -εκτος απο το οτι ειναι μακακας- ειναι οτι ειναι παρτακιας. Αφου του εδωσα μόνη μου την λυση και προτεινα μονη μου να παρω ταξι, γιατι να μην το εκμεταλευτει; Που να ξερε οτι ειναι παγιδα;;;;)

ενταξει στο ενικο .αλλα δεν εισαι μεγαλη
εχεις δικιο !!μην χωλοσκας δεν αξιζε και καλα που το καταλαβες στους 3 μηνες!ο πυρετοσ επεσε?

ενταξει στο ενικο .αλλα δεν εισαι μεγαλη
εχεις δικιο !!μην χωλοσκας δεν αξιζε και καλα που το καταλαβες στους 3 μηνες!ο πυρετοσ επεσε?

Ε... ναι επεσε.
Ουτε 2 μηνες δεν ξερω αν ηταν καν. Γι'αυτό λέω, πόσο βλακας πρεπει να ειναι κανεις για να δειξει τον κακο του εαυτο τοσο γρηγορα;;; Παλι καλά, γλυτωσα και χαμενο χρονο.

:mad:
ελενη μου...δεν ξερω αν ειχες αλλα δειγματα πριν...αλλα αυτο το δειγμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ!!! απο τη στιγμη που δεν τον ενδιαφερει το τι θελεις ΕΣΥ σημαινει οτι δεν τον ενδιαφερεις πραγματικα ΕΣΥ...μονο ο εαυτος του τον ενδιαφερει και οι ανασφαλειες του...θελει να εισαι κοντα του για να επιβλεπει τα πραγματα...η πραγματικη αγαπη,δεν ειναι ετσι...καταρχην ,δεν εχει κανενα δικαιωμα να σου πει τι θα κανεις,ιδιαιτερα οσον αφορα το μελλον σου...εκτος των αλλων...για σκεψου...μπορει σε λιγο να μην ειστε μαζι...και θα εχεις καταστρεψει εσυ το μελλον σου για τις βουλες ενος μακαλα??? μην υποκυψεις σε καμμια περιπτωση στα δικα του θελω...ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...δικια σου ειναι η ζωη...:)

αυτο σκεφτομαι και εγω.δεν τα εχουμε και πολυ καιρο λιγο πριν το πασχα δουλευει στο σουπρ μαρκετ κοντα στο σπιτι μου.Αυτος παρατησε το σχολειο στην 3 γυμνασιου και εμαθε ηλεκρολογος ισως για αυτο κανει ετσι μπορει να ζηλευει?Αλλα δεν του εδειξα ποτε οτι δεν θα σπουδασω οτι δεν με ενδιαφερει οτι θελω να γινω κομμοτρια η αισθητικος. Εξαλλου οταν μου εστελνε μηνυματα και τετοια και του εκεγα οτι δεν ειμαι για σχεση γιατι θα φυγω σε μερικους μηνες μου ορκιζοταν οτι δεν το πειραζει:mad:τωρα γιατι κανει ετσι βγηκαμε εξω τωρα με φιλους και με κανε ρεζιλι υποτιμουσε συνεχεια την σχολη ,το μερος τα παντα .ελεγε οτι και εκεινος που δεν τα πηγενα καλα με τα γραμματα μαι χαρα ειναι τωρα και αναρωτιωταν τι τα θελω:mad: μα τετοια συμπεφορα αναγκαστικα να φυγω απο τις 12 ενω ειχα συννενοηθει να μεινω μεχρι ττις 1

Κλασικα κομπλεξικος...Χεστον.

:/:εκει το βλεπω το πραγμα;).δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην παω στην σχολη για χαρη του

δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην παω στην σχολη για χαρη του
Ιιιιιιι κριση!!!
Μην ακουω τετοια!!!!

αα οχι τωρα ηρεμησα:) .δεν ηθελες να με συναντησεις απο το μπαρ που ειμασταν μεχρι το σπιτι εκει επαθα κριση.:lol:

δωστου μια μουτζα και αντε στο καλο!:mad::mad: εστω και απο ανθρωπισμο θα επρεπε να χαρει εστω και λιγο με τη χαρα σου! πφφφ!!!:mad: με εκνευρισες τωρα!! πες του το μελλον μου θα κοιταξω κ οχι εσενα!:mad:
Ρε παιδια τι συμβουλες ειναι αυτες!Ειναι λογικο να στεναχωρηθηκε λιγο,την αγαπαει και θα του φυγει....Αν δεν ενδιαφεροταν δηλαδη τι θα επρεπε να κανει?Εγω λεω να το συζητησετε μεταξυ σας....

Ρε παιδια τι συμβουλες ειναι αυτες!Ειναι λογικο να στεναχωρηθηκε λιγο,την αγαπαει και θα του φυγει....Αν δεν ενδιαφεροταν δηλαδη τι θα επρεπε να κανει?Εγω λεω να το συζητησετε μεταξυ σας....

Εσύ κουνελάκι σουτ ...σουτ σου λέω γιατι θα σε ξεμαλιάσω!!!
Και μη και ξανακούσω βλακεια απο σένα γιατι οχι ανταύγειες και βαφή θα μεινεις κουρούπα!

Κοριτσάκι μου, έλεος...έλεος!
Μια ζωή έχεις για να τη ζήσεις για σένα κι οχι για τους άλλους και το κάθε κομπλεξικο παιδαρέλι...Από άντρες βρωμάει ο τόπος στο κάτω κάτω.
Αντε γειαααααα...αυτο να του πεις, άιντε γιατι με συγχιζεται και στα 37 μου δεν κάνει, θα ανεβάσω καμμια πίεση ή θα σας ξεμαλιάσω όλες μαζι!

μια χαρα τα λεει η σιμωνη. αυτος που σ'αγαπα χαιρεται με τη χαρα σου ;);)

Γεια σας τσούπρες! Ετοιμαστείτε για ενα μεγαλο και ζουμερο κειμενο.
Πριν από 2-3 μηνες γνωριζω κάποιον. Βγήκαμε, ξαναβγήκαμε έρχεται και το κατακαλόκαιρο. Κάνω κι εγω η αφελης την ερωτηση "μωρό μου θες να παμε μερικες μερες καπου;" Η απάντηση αρχικά ηταν ναι. Όλα καλά μέχρι εδω.
Μετά όμως σαν να μου φαινόταν κάπως σκεπτικός. Ρωτάω κι εγω ξανά "εισαι σιγουρος οτι θες να παμε;" και λαμβανω την εξης απάντηση: "μωρε μηπως να το αφηναμε; να παμε το σεπτεμβρη καπου... μηπως ειναι πολύ νωρις; αστο μωρε και οπως παει, μην πιεζεις καταστασεις" Του ριχνω ενα ξεχεσμα και λέω ενταξει μπορει να νιωθει οντως πιεσμενος. Σημειωστε ότι άνθρωπος πιο φιλελευθερος σε σχεση από μενα δεν υπάρχει!
Του λεω και το εξής: "νόμιζα ότι είχα γνωρίσει τους μεγαλύτερους χεστες σε αυτο τον κόσμο. Και μετά γνωρισα κι εσένα. Μου ανατρεπεις την θεωρια μου!"
Οκ λεω, ο τυπος έχει θεμα με την δεσμευση. Ενταξει, κι εγω δεν τα παω και πολύ καλα με αυτό το θέμα. Αστο κατια, λεω μεσα μου και το ξαναβλεπουμε. Φευγει αυτός στο ενδιαμεσο και παει στο χωριο του. Φευγω και εγω και παω Ικαρια. Μηνυματακια γεματα πάθος καθ'όλη την διαρκεια, τηλεφωνακια σχετικα περιορισμενα αλλα λεω οκ, ειναι διακριτικος. Όλα αυτά όταν πλεον πρεπει να ηταν 2 μηνες που βγαιναμε.
Και να συνεχιζονται τα φλογερα μνμ και οι εξομολογησεις παθους και αυτος στο χωριο του. Ε μου την βαραει και εμενα καποια στιγμη και ρωταω τι γινεται και πως το εχει δει; "Από την μια μου λες οτι γουσταρεις και απο την άλλη εισαι στο χωρίο σου; Τι σε κραταει εκει όταν μου λες οτι λιωνεις για μενα;" -και όλες τι γνωστες παπαριες που ειπωνονται στην αρχη μιας σχεσης. Και μου λεει οτι πρεπει να βοηθησει τον πατερα του σε κατι εργασιες και οτι θελει αλλα δεν μπορει να φυγει και οτι του λειπει και ολες τις σχετικες μπουρδες. Από την προηγουμενη μαλακια του βεβαια εχω αρχισει και τον έχω στους υποψηφιους για αποχωρηση.....
Και κανει την κινηση που σωζει την κστασταση και νου λεει να παμε αυτη την εβδομαδα καπου. Και καταλήγουμε στη Τζια.
Παμε στη Τζια και από την αρχη διακρινω μια γκρινια. Για το μερος που ηταν αδειο, για το οτι δεν ειχε πουθενα να πας, για το οτι φυσαει πολύ, για ενα σωρο πραγματα.
Ηταν να γυρισουμε την Παρασκευη και ακουω να μιλαει στο τηλεφωνο και να λεει οιτι θα γυρισουμε Πεμπτη μαλλον. Δεν λέω τιποτα.
Α!!! ξεχασα να σας πω ότι σε ολο το διαστημα της γνωριμιας μας διεκρινα μια ελαφρα τσιγκουνια...
Το περναω στο ντουκου....
Το μερος οντως δεν ηταν για πανω απο 2 μερες αλλα όταν πηγαινεις πρωτη φορα καπου με τον ανθρωποπου ποθεις τοοοοοοσο πολύ, ε δεν δινεις σημασια σε αυτο.
Αφου δεν αντεχα άλλο αυτη την συνοφριωμενη μουρη, του λεω σημερα: "ποια πέμπτη παμε να φυγουμε σημερα" Και ότνως ετσι εγινε.
Φευγουμε απο την παραλια στις 17:30 και επειδη για να παμε εκει, ειχαμε περασει πολλες στροφες και τα αντερα μου, ειχαν γινει κοτσιδα, λεω: "μηπως να μεναμε και σημερα;" Δεν έλαβα καν απάντηση.
Φεύγουμε λοιπόν αρων αρων, και μπαινουμε στο καραβι που κουνιόταν όπως έλεγε και η γιαγια μου "σαν την κακια πιουτ@#να".
Να μου έχει πεσει η πιεση, να με εχει πιασει μια απιστευτη αναγουλα, να ειμαι ασπρη σαν το πανι και να τρεμω από το κρυο. Πυρετος!!!!
Φτου γαμωτο λεω και εχουμε και διαδρομη ακομα.
Το καραβι να κουναει και εγω να λεω "καπου εδω θα αφησω τα αντερα μου".
Ευτυχως φτάνουμε στο Λαυριο και εγω να ειμαι σε χειριστη κατασταση.
Στα μισά του δρόμου μου λέει ότι θα πάει σημερα στο χωριο του, ενω μεχρι πριν λιγο μου ελεγε ότι τις ημερες αυτες θα τις περασουμε μαζι στην Αθηνα και θα μεινω σπιτι του ή θα μεινει σπίτι μου κλπ κλπ κλπ
Λεω, ας κανω και ενα πειραματακι για να δω ποσο μαλακας ειναι τελικά. Λέω ενώ είμασταν στην Αττικη οδό. "Για να μην τρέχεις Πειραια, ασε με κάπου να παρω ένα ταξι"
Μαντέψτε την απαντηση....
Με αφήνει στον Κηφισο, στη Λενορμαν και περιμενει για λιγο.
Ταξί δεν πέρναγε και σκεφτομαι, ας δωσω και το τελικο χτυπημα. "Δεν φευγεις γλυκε μου; Τι να καθεσαι και να περιμενεις εδω;"
Ε χρειάστηκε να επιμείνω για περιπου 2μιση λεπτα, οπότε τελικά υπέκυψε και αποχωρησε.
Και είμαι τωρα εγώ, με ενα σορτσακι μεχρι τον κ@λο, γιατι ημουν σε παραλια πριν, φορτωμενη με βαλιτσα και νεσεσερ με το μαγιώ και με πυρετο.
"Να με πάρεις τηλεφωνο οταν φτασεις ε..." μου λεει.
"Ναι βέβαια να περιμενεις πανω απο το τηλεφωνο,να σαι σιγουρος"
"Διακρινω κάποια πικρια;" μου λεει
"Οχι παιδί μου, ποιος ο λόγος;" απανταω
"Καλα, πάρε με τηλεφωνο όταμν φτασεις"
"Ε θα αστειευεσαι βεβαια;;; Αντε καλέ μου" του λεω, με κοιταει και με ύφος αποριας και φευγει.
Να μην σταματαει κανενα γαμωταξι, να εχω ξεπαγιασει, να με κοιτανε ολα τα λιγουρια σαν ξερολουκουμο και με τα πολλά, βρισκω ένα ταξι και ερχομαι σπιτι. Θερμομετρο: 37,8 και ανεβαινε.....
Και ο βλάκας να με έχει παρει ένα σωρο τηλεφωνα, απο τα οποία δεν απάντησα κανενα βεβαια.
Ήταν η πρώτη απόπειρα σχεσης που έκανα μετα από πολλά χρονια. Αυτη την φορα θα "το" κλειδωσω και θα πετάξω και τα κλειδιά, γιατι προφανώς οι ΑΝΤΡΕΣ δεν υπάρχουν πια.
ΕΛΕΟΣ ο μαμακας!Απιστευτος φλωρος!Ακους εκει αντι να ξεσκι@@@τε στο σεξ ολη μερα καθοταν και παραπονιοταν για το νησι που φυσαει!!!:blink: Ποσο χρονων ειναι Κατια?Καλα αυτος μονο με τους γονεις του εχει παει διακοπες,το πιστευω!:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back