Άντρες!!

το ξερω αυτο θα κανω τωρα δεν τολμαω να μπω ειναι συνεχεια on line και μολις με δει αρχιζει ουτε σε αποσυνδεση δεν προλαβαινω να μπω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμ τα χει αυτα η τεχνολογια:lol::lol:. παντως υπαρχουν κ χειροτερα: σε μια φιλη μου εκανε καποιος add, τον οποιο τον γνωρισαμε στις διακοπες μας, κ ο οποιος ηξερε μονο το μικρο της. μας ειχε πιασει κουβεντα σε ενα μπαρακι. ειναι φυσικα σχετικα σπανιο ονομα, αλλα κ παλι, το χει στα αγγλικα στο προφιλ της. το ατομο καθησε κ εψαξε στα τυφλα για να την βρει.. μου κανει λιγο τρομακτικο:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να τις βρασω τις ξινες:P:lol::lol:
παντως αν το κανετε, θα με θυμηθειτε;)
σημερα δοκιμασα το κοκκινο πουκαμισο:redface:...να δουμε θα πιασει? :hmm::lol:αντε θυσια γινομαι για παρτη σας:lol::lol::lol::lol:
Εγω εχω καλυτερο χρωμα.....ΑΣΠΡΟ!!!Φουστα,σορτς,μπλουζα οτι και να'ναι πιανει!
Και πιανει και το κλασικο.....μπλουζα χωρις σουτιεν!(οχι ασπρη θα εισαι ρεντικωλο):lol::lol::lol::lol:

αμ τα χει αυτα η τεχνολογια:lol::lol:. παντως υπαρχουν κ χειροτερα: σε μια φιλη μου εκανε καποιος add, τον οποιο τον γνωρισαμε στις διακοπες μας, κ ο οποιος ηξερε μονο το μικρο της. μας ειχε πιασει κουβεντα σε ενα μπαρακι. ειναι φυσικα σχετικα σπανιο ονομα, αλλα κ παλι, το χει στα αγγλικα στο προφιλ της. το ατομο καθησε κ εψαξε στα τυφλα για να την βρει.. μου κανει λιγο τρομακτικο:hmm:

ποοιος λογικος ανθρωπος ψαχνει μονο με το μικρο ονομα και χωρις τιποτα αλλο???αξιζει υον κοπο ο τυπος τουλαχιστον?:hmm:

'τρομακτικά' ειναι αυτά εδώ..

https://trelokouneli.blogspot.com/2009/09/facebook.html
https://troktiko.blogspot.com/2009/09/facebook.html
https://trelospapagalos.blogspot.com/2009/08/profile-facebook.html
https://newsmme.blogspot.com/2009/08/site.html

:hmm:

Σκιαχτηκα καλε!:cry::cry::cry:Λεει και τρελοκουνελι λετε να παθω τα ιδια που ο δικος μου δε θελει να μιλαω με ωραιους στο fb?:/::lol:

no comments please:redface::D

καλα πως τα καταφερνω να πλεκω ετσι παντα???Αυτος που ελεγα πριν οτι με ενοχλει στο φαισμπουκ τωρα το κανει και ζωντανα ηταν στην καφετερια και μετα και στο σουβλατζιδικο???ερχοταν μου μιλουσε του ελεγα συνεχεια οτι δεν ενδιαφερομαι για εκεινον και για τιποτα που να τον αφορα αλλα επεμεινε!:mad:Και δεν με αφηνε ησυχη:mad:τι εκνευριστικος!!!!

Εδω θα κανω τραπεζι οταν παντρευτω:
https://www.synthesis-photography.eu/index.php?option=com_exposeprive&Itemid=66

Και θα φωναξω και τον Νικο για φωτογραφιες!:up:

Εδω θα κανω τραπεζι οταν παντρευτω:
https://www.synthesis-photography.eu/index.php?option=com_exposeprive&Itemid=66

Και θα φωναξω και τον Νικο για φωτογραφιες!:up:

να κλείσουμε το γάμο από τώρα δηλαδή;:up:

να κλείσουμε το γάμο από τώρα δηλαδή;:up:
Αμε! Κρητικο θα τονε καμω!:up: Μπαλοθιες ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!:up::up:

Και γαμοπιλαφο!:up::up::up:
αν το γαμοπίλαφο είναι αυτό που λέμε την κύπρο ρέσι, είναι με κριθάρι και κρέας και το κάνουμε στους παραδοσιακούς γάμους σε χωριά, τότε θέλω να με καλέσεις στον γάμο σου:lol::lol::lol: όποτε πηγαίνει η γιαγιά μου σε γάμο ή σε πανηγύρια που υπάρχει ρέσι παίρνει κάθε φορά 3 μπολς για να μου τα δώσει εμένα:P

αν το γαμοπίλαφο είναι αυτό που λέμε την κύπρο ρέσι, είναι με κριθάρι και κρέας και το κάνουμε στους παραδοσιακούς γάμους σε χωριά, τότε θέλω να με καλέσεις στον γάμο σου:lol::lol::lol: όποτε πηγαίνει η γιαγιά μου σε γάμο ή σε πανηγύρια που υπάρχει ρέσι παίρνει κάθε φορά 3 μπολς για να μου τα δώσει εμένα:P
Οχι ειναι πιλαφι,το Κρητικο πιλαφι!:D Μιαμ Μιαμ!:P:D Φτιαχνει κι η μαμα μου στο σπιτι,και φυσικα το μαγειρευω κι εγω!:up:

Οχι ειναι πιλαφι,το Κρητικο πιλαφι!:D Μιαμ Μιαμ!:P:D Φτιαχνει κι η μαμα μου στο σπιτι,και φυσικα το μαγειρευω κι εγω!:up:
μόλις διαβασα την συνταγή! ωραίο ακούγεται..αλλά το ρέσι είναι πολύ ιδιαίτερο δεν έχει καν ρύζι , αχ δεν μπορώ μιλάω για ρεσι=>γαμο ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

μόλις διαβασα την συνταγή! ωραίο ακούγεται..αλλά το ρέσι είναι πολύ ιδιαίτερο δεν έχει καν ρύζι , αχ δεν μπορώ μιλάω για ρεσι=>γαμο ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Αχ αχ κι εγω ειμαι το ρομαντικοχαζοκοριτσακι που θελει να βαλει νυφικο και να κρατησει ανθοδεσμη!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Αχ αχ κι εγω ειμαι το ρομαντικοχαζοκοριτσακι που θελει να βαλει νυφικο και να κρατησει ανθοδεσμη!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
σταμάτα καλέ και θα πάθουμε κανένα εγκεφαλικό βραδιάτικα..ακούω γάμο και αρχίζω να τρέμω:sick:
αν κανω ποτε γάμο θα είναι στο λας βεγκας, θα είμαι λιώμα απο ποτό, θα έχω χάσει τα πάντα στο καζίνο,και θα βάλω μια υπογραφή! μια ψυχη που είναι να βγει ας βγει :lol::lol:

μανουλα μου! καλα λενε οτι η τρελα δν παει στα βουνα.. εχεις ισως δικιο.δν ηταν τρομακτικο, απλα ξελιγωμενο:lol::lol:

ποοιος λογικος ανθρωπος ψαχνει μονο με το μικρο ονομα και χωρις τιποτα αλλο???αξιζει υον κοπο ο τυπος τουλαχιστον?:hmm:
δν ηταν κακος, αλλα θα ηταν καλυτερα αν απλα ειχε ζητησει το τηλ της κοπελας. εχασε πολυ με αυτην του την κινηση. πολυ λιγουρα...καθολου σεξυ:down:

Για μενα ειναι πολυ ασχημο να σε κρινουν για μια δουλεια απο φωτο στο φαισμπουκ .Πολυ αδικο ...

Για τον παιδι αυτο τι να πω ??χαρας την υπομονη του!!

Μπορώ να έχω κουραστεί απο εγωισμούς και στερεότυπες συμπεριφορές. Μπορώ να μην τα αντέχω πια όλα αυτά.Μπορώ να μην είμαι ο σάκος του μποξ όποτε τύχει. Μπορώ άραγε; Έχω το δικαίωμα να κουραστώ και να μην αντέχω άλλο τέτοια. Ρητορικό το ερώτημα. Απλά έπρεπε να το βγάλω απο μέσα μου γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να σκάσω, αυτό είναι δεδομένο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back