eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

. παντως υπαρχουν κ χειροτερα: σε μια φιλη μου εκανε καποιος add, τον οποιο τον γνωρισαμε στις διακοπες μας, κ ο οποιος ηξερε μονο το μικρο της. μας ειχε πιασει κουβεντα σε ενα μπαρακι. ειναι φυσικα σχετικα σπανιο ονομα, αλλα κ παλι, το χει στα αγγλικα στο προφιλ της. το ατομο καθησε κ εψαξε στα τυφλα για να την βρει.. μου κανει λιγο τρομακτικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω εχω καλυτερο χρωμα.....ΑΣΠΡΟ!!!Φουστα,σορτς,μπλουζα οτι και να'ναι πιανει!να τις βρασω τις ξινες
παντως αν το κανετε, θα με θυμηθειτε
σημερα δοκιμασα το κοκκινο πουκαμισο...να δουμε θα πιασει?
αντε θυσια γινομαι για παρτη σας
![]()
Και πιανει και το κλασικο.....μπλουζα χωρις σουτιεν!(οχι ασπρη θα εισαι ρεντικωλο)

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
αμ τα χει αυτα η τεχνολογια. παντως υπαρχουν κ χειροτερα: σε μια φιλη μου εκανε καποιος add, τον οποιο τον γνωρισαμε στις διακοπες μας, κ ο οποιος ηξερε μονο το μικρο της. μας ειχε πιασει κουβεντα σε ενα μπαρακι. ειναι φυσικα σχετικα σπανιο ονομα, αλλα κ παλι, το χει στα αγγλικα στο προφιλ της. το ατομο καθησε κ εψαξε στα τυφλα για να την βρει.. μου κανει λιγο τρομακτικο
![]()
ποοιος λογικος ανθρωπος ψαχνει μονο με το μικρο ονομα και χωρις τιποτα αλλο???αξιζει υον κοπο ο τυπος τουλαχιστον?

drf
Δραστήριο μέλος
αμ τα χει αυτα η τεχνολογια. παντως υπαρχουν κ χειροτερα: σε μια φιλη μου εκανε καποιος add, τον οποιο τον γνωρισαμε στις διακοπες μας, κ ο οποιος ηξερε μονο το μικρο της. μας ειχε πιασει κουβεντα σε ενα μπαρακι. ειναι φυσικα σχετικα σπανιο ονομα, αλλα κ παλι, το χει στα αγγλικα στο προφιλ της. το ατομο καθησε κ εψαξε στα τυφλα για να την βρει.. μου κανει λιγο τρομακτικο
![]()
'τρομακτικά' ειναι αυτά εδώ..
https://trelokouneli.blogspot.com/2009/09/facebook.html
https://troktiko.blogspot.com/2009/09/facebook.html
https://trelospapagalos.blogspot.com/2009/08/profile-facebook.html
https://newsmme.blogspot.com/2009/08/site.html

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σκιαχτηκα καλε!:cry::cry::cry:Λεει και τρελοκουνελι λετε να παθω τα ιδια που ο δικος μου δε θελει να μιλαω με ωραιους στο fb?

no comments please

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Και δεν με αφηνε ησυχη
τι εκνευριστικος!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
https://www.synthesis-photography.eu/index.php?option=com_exposeprive&Itemid=66
Και θα φωναξω και τον Νικο για φωτογραφιες!

drf
Δραστήριο μέλος
Εδω θα κανω τραπεζι οταν παντρευτω:
https://www.synthesis-photography.eu/index.php?option=com_exposeprive&Itemid=66
Και θα φωναξω και τον Νικο για φωτογραφιες!![]()
να κλείσουμε το γάμο από τώρα δηλαδή;

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αμε! Κρητικο θα τονε καμω!να κλείσουμε το γάμο από τώρα δηλαδή;![]()
Μπαλοθιες ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Και γαμοπιλαφο!Αμε! Κρητικο θα τονε καμω!Μπαλοθιες ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!
![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αν το γαμοπίλαφο είναι αυτό που λέμε την κύπρο ρέσι, είναι με κριθάρι και κρέας και το κάνουμε στους παραδοσιακούς γάμους σε χωριά, τότε θέλω να με καλέσεις στον γάμο σουΚαι γαμοπιλαφο!![]()

όποτε πηγαίνει η γιαγιά μου σε γάμο ή σε πανηγύρια που υπάρχει ρέσι παίρνει κάθε φορά 3 μπολς για να μου τα δώσει εμένα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οχι ειναι πιλαφι,το Κρητικο πιλαφι!αν το γαμοπίλαφο είναι αυτό που λέμε την κύπρο ρέσι, είναι με κριθάρι και κρέας και το κάνουμε στους παραδοσιακούς γάμους σε χωριά, τότε θέλω να με καλέσεις στον γάμο σουόποτε πηγαίνει η γιαγιά μου σε γάμο ή σε πανηγύρια που υπάρχει ρέσι παίρνει κάθε φορά 3 μπολς για να μου τα δώσει εμένα
![]()
Μιαμ Μιαμ!
Φτιαχνει κι η μαμα μου στο σπιτι,και φυσικα το μαγειρευω κι εγω!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μόλις διαβασα την συνταγή! ωραίο ακούγεται..αλλά το ρέσι είναι πολύ ιδιαίτερο δεν έχει καν ρύζι , αχ δεν μπορώ μιλάω για ρεσι=>γαμο ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Οχι ειναι πιλαφι,το Κρητικο πιλαφι!Μιαμ Μιαμ!
Φτιαχνει κι η μαμα μου στο σπιτι,και φυσικα το μαγειρευω κι εγω!
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αχ αχ κι εγω ειμαι το ρομαντικοχαζοκοριτσακι που θελει να βαλει νυφικο και να κρατησει ανθοδεσμη!μόλις διαβασα την συνταγή! ωραίο ακούγεται..αλλά το ρέσι είναι πολύ ιδιαίτερο δεν έχει καν ρύζι , αχ δεν μπορώ μιλάω για ρεσι=>γαμο ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σταμάτα καλέ και θα πάθουμε κανένα εγκεφαλικό βραδιάτικα..ακούω γάμο και αρχίζω να τρέμωΑχ αχ κι εγω ειμαι το ρομαντικοχαζοκοριτσακι που θελει να βαλει νυφικο και να κρατησει ανθοδεσμη!![]()
αν κανω ποτε γάμο θα είναι στο λας βεγκας, θα είμαι λιώμα απο ποτό, θα έχω χάσει τα πάντα στο καζίνο,και θα βάλω μια υπογραφή! μια ψυχη που είναι να βγει ας βγει

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
μανουλα μου! καλα λενε οτι η τρελα δν παει στα βουνα.. εχεις ισως δικιο.δν ηταν τρομακτικο, απλα ξελιγωμενο

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
δν ηταν κακος, αλλα θα ηταν καλυτερα αν απλα ειχε ζητησει το τηλ της κοπελας. εχασε πολυ με αυτην του την κινηση. πολυ λιγουρα...καθολου σεξυποοιος λογικος ανθρωπος ψαχνει μονο με το μικρο ονομα και χωρις τιποτα αλλο???αξιζει υον κοπο ο τυπος τουλαχιστον?![]()
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τον παιδι αυτο τι να πω ??χαρας την υπομονη του!!
starter
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool