Άρρωστος ο Λούσιφερ!!

Paris Gatopalaviaris

Νεοφερμένο μέλος

Ο Paris Gatopalaviaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα.
Ο Λούσιφερ, περίπου 1 έτους και στειρωμένος εδώ και 2 μήνες, φαίνεται ότι πονάει και η κοιλιά του είναι σκληρή και πρησμένη.. μέχρι το μεσημέρι ήταν καλά...τώρα μόλις το ανακάλυψα αυτό!!!!
Ποιός είναι μέσα στο forum και μπορεί να βοηθήσει? Πιστεύετε ότι χρειάζεται άμεση βοήθεια ή μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο το πρωί? Αν το πρώτο που να τον πάω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρε τον κ.Πάνο (ΑΙΛΟΥΡΟΣ) 6932 285363. Δεν μου ακούγεται καλό πάντως...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι σίγουρο ότι μπορώ να τον ενοχλήσω τέτοια ώρα? Διανυκτερεύει?

ναι στον κυριο πανοοοοοοο κ γρηγορα ειναι εσπερου2 στο παλιο φαληρο

παρτον τηλ ειναι δικος μας ανθρωπος

Ελπιζω να μην παθει κατι ο λουσιφερ περαστικα και περιμενουμε νεα

Χαπάκι για τα παράσιτα του εντέρου έχει πάρει τους τελευταίους 3 μήνες; Νομίζω ότι το πρήξιμο στην κοιλιά προκαλείται και από τέτοια. Σήμερα έφαγε; ήπιε; πήγε στην τουαλέτα;; Αν τα έκανε αυτά και κατά τ' άλλα σου φαίνεται καλά μην ανησυχείς (και γω στη θέση σου δεν θα μουν και πιο ψύχραιμη, αλλά λέμε τώρα..). Σε κάθε περίπτωση αν γενικά δεν σου φαίνεται καλά πάρε τηλέφωνο τον κτηνίατρο!!!
Ελπίζω να μην είναι τίποτα. Περαστικούλια!!!

Παιδιά μόλις επέστρεψα από τη μεταμεσονύκτια μου περιπέτεια στον Αίλουρο..Ο Λούσιφερ έχει αιμοραγική κυστίτιδα, η κύστη του ήταν γεμάτη ούρα και αίμα, ίσως από ιό ή κάτι άλλο, αυτό θα το μάθω αύριο μετά τις εξετάσεις. Ο κ. Πάνος (αλήθεια ...καταπληκτικός) τον ύπνωσε, του αφαίρεσε το αίμα και του και έβαλε ορό. Τον γάτο μετά τον συνέφερε και μου τον έδωσε στο σπίτι. Ένα φάρμακο να του δίνω λίγο κάθε μέρα και ειδική τροφή. Ήταν πολύ σωστό που τον πήγα γιατί ύπήρχε κίνδυνος νέκρωσης του νεφρού (και ίσως υπάρχει ακόμη), εκτός του ότι το ζώο υπέφερε πολύ. Αν κρίνω από τον τρόπο που καταβροχθίζει τώρα την νέα του τροφή, ο γάτος είναι πολύ καλά. ...Αλλά θα πρέπει να δω αν θα ουρήσει, άρα πρέπει να τον κρατήσω μακριά από τους άλλους για να τον παρακολουθώ. Δηλαδή βάσανο.....Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τη βοήθεια. Τα νεότερα αύριο ή μάλλον ...σήμερα...αργότερα.

Περαστικούλια!!!Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά και να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο!

Περαστικά στον γατούλη.:)

Περαστικά σας,:greycat: :greycat: :greycat: :greycat: αλλά από ότι βλέπω και ο κ.Πάνος σωστός γιατρός:up: :up: :up:

Περαστικά σας! Να πάνε όλα καλά!

Περαστικά! Ευτυχώς τον πρόλαβες!

Περαστικούλια στον Λούσιφερ. Καλά που τον πρόλαβες! Άξιος για άλλη μια φορά και ο κ.Πάνος που έτρεξε μες στη νύχτα να τον βοηθήσει! Θυμάμαι πριν χρόνια που είχε αρρωστήσει η μητέρα μου και είχαμε πάρει τον τότε παθολόγο μας τηλέφωνο να έρθει και μας είχε πει να κάνουμε υπομονή μέχρι το πρωί...:mad: Που να ήταν και για γάτα....:down: Ενώ ο κ.Πάνος ότι ώρα και μέρα να τον πάρεις τρέχει! Με τόσες γάτες που έχει σώσει εδώ στο MyCat και ποιος ξέρει πόσες ακόμα που δεν ξέρουμε, θα πρέπει να τον αναγορεύσουμε Άγιο Προστάτη των Γατών!!!;) :happy: :)

περαστικα για τον λουσιφερ!!!:up:

πραγματικα ο κυριος πανος αξιζει πολλα ευχαριστω!!! πρεπει να του κανουμε ενα αφιερωμα εδω μεσα! βασικα καποιος που γραφει καλα..

Πες μας νέα

Πες μας νέα!!!Πως είναι το γατί;;;Ουρεί κανονικά;;;Συνήλθε;;;:(

Είναι όντως καταπληκτικός γιατρός... Μπράβο του!

Μπραβο στο γατακι που φαινεται καλύτερα, μπράβο σε εσενα που έτρεξες και μπράβο στον κ Πανο που τον ειδε!!!!!!
:up: :up: :up: :up:
Παιδια κι εγω συμφωνω να κανουμε κατι να τον ευχαριστησουμε αν ειναι καθε τρεις και δύο να στρεφόμαστε σε αυτόν για όλα τα εκτατα και ο ανθρωπος να ασχολειται. Ειναι η διαφορά στη ζωή κ στο θανατο να βρει κανεις γιατρό σε εκτατα περιστατικά. Μπορουμε να κανουμε ενα αφιερωμα εδω, καποια ευχαριστηρια δημοσίευση ή καμια ευχαριστηρια πλακετα my cat για το ιατρείο του. Ή ότι άλλο θέλετε. Εγω μεσα ειμαι
:) :) :)

Περαστικα στον γατουλη σου!

Το πρωί ήταν πάλι πολύ χάλια, έκλαιγε συνέχεια, δεν άντεχες να τον ακούς και συνέχεια εμμετούς. Ακολούθησαν τηλεφωνήματα με κ. Πάνο και τον γιατρό μου εδώ στην Αγία Παρασκευή. Τελικά τον πήγα εδώ στην Αγία Παρασκευή. Ο γιατρός του έβαλε καθετήρα, και τώρα είναι με καθετήρα και η διάθεση του έχει φτιάξει πολύ. Ο κ. Πάνος δεν συμφωνούσε πολύ με τον καθετήρα, αλλά με το να του αδειάζει την κύστη πολλές φορές, αλλά αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να πάω κι άλλες φορές Αγία Παρασκευή - Π. Φάληρο μέσα στο Σαββατοκύριακο .....και ότι ο γάτος κάθε φορά που η κύστη θα γέμιζε θα υπέφερε πολύ. ..τέλος πάντων θα δούμε οι δυο γιατροί δεν διαφωνούν βασικά ..απλά είναι θέμα τεχνικής. ..
Πάντως οι εξετάσεις του είναι καλές και δεν έχουν πειραχθεί τα νεφρά του, αλλά κάποιοι άλλοι δείκτες δεν είναι πολύ καλοί. Τώρα αγωνίζομαι να μη βγάλει τον καθετήρα .....και φυσικά να μην καθήσει οπουδήποτε γιατί κινδυνεύει και από μικρόβια και όπου πάει αφήνει ούρα.
Επίσης ο κ. Πάνος ήταν πολύ ευγενικός όταν του είπα ότι είχα έλθει στο γιατρό μου εδώ. Δεν πειράχθηκε καθόλου...και είπε ότι είναι πάντα στη διάθεση μου...... πραγματικά πολύ γλυκός άνθρωπος...
τον ευγνωμονώ.....(συμφωνώ για την ......ανακήρυξη).
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Στη χθεσινή μου μεταμεσονύκτια περιπέτεια ανακάλυψα και ένα ευγενικό και φιλόζωο ταξιτζή για έκτακτες μεταφορές ζώων. Το τηλέφωνο του είναι στη διάθεση σας. Σας ευχαριστώ όλους πολύ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back