Άσχημα χτυπημένη γάτα και πρόβλημα στο περπάτημα

τι να πω ρε γμτ..πραγματικα δεν ξερω...
ειμαι προετοιμασμενος οσο γινεται για το χειροτερο,με βαση οσων μου εχουν πει...
σε λιγες ωρες θα ξερουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι να πω ρε γμτ..πραγματικα δεν ξερω...
ειμαι προετοιμασμενος οσο γινεται για το χειροτερο,με βαση οσων μου εχουν πει...
σε λιγες ωρες θα ξερουμε...
Καλα κανεις και εισαι προετοιμασμενος για το χειροτερο, ετσι αν συμβει το καλυτερο θα νοιωσεις ακομα μεγαλυτερη χαρα.:)
Οταν μαθεις να μας ενημερωσεις αν γινεται γιατι πια, υστερα απο οσα εχουμε ζησει απο τα γραφομενα σου γι' αυτην, την θεωρουμε δικο μας γατι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι και δικο σας γατι και ηταν απο τα πιο αγαπητα γατια που ειχα ποτε σε μεγαλο κυκλο φιλων και γνωστων,με ρωτανε ακομη και μετα απο καιρο τι κανει και πως ειναι..θα λειψει σε πολλους.πολυ αδικο ολα αυτα που περασε..μια στιγμη τ αλλαζει ολα..απο το ατυχημα και μετα,ενω φαινιταν οτι εστρωσε,ξαφνικα αρχισε να περνει την κατω βολτα.μεσα σ ενα μηνα και ενω την προσεχαν σαν παιδι τους ολοι εδω και ακολουθουσαν οτι οδηγια τους ειχα δωσει κατα γραμμα.ας γινει ενα θαυμα ξερω γω μερες που ναι..τι να πω..και να αντεξει να τη φερω αθηνα να συνεχισουμε εκει που σιγουρα οι υποδομες ειναι καλυτερες.
δε μποπρω να τη βλεπω ετσι ρε γαμωτο.κ ειναι τοσο δυνατη και τσαμπουκαλου..μεχρι το σκυλο μου κυνηγουσε...και να καθεται ετσι ανημπορη τωρα??!!ειναι δυνατον...πως εχρονται ετσι τα πραγματα...
θα συνεχισω να προσεχω τ αδεσποτανα τα φροντιζω και να νοιαζομαι,αλλα δε ξερω αν θα μπορεσω να ξαναδεθω τοσο πολυ με αλλο ζωντανο αν παθει κατι.

της εβγαλα και το λουρακι της να ναι ανετα και τη χτενισα λιγακι και το απολαμβανε...
μακαρι να μπορουσα να κανω οτιδηποτε αλλο να την ανακουφησω να μην ποναει...

Τελευταία επεξεργασία:
φιλε ειλικρινα κουραγιο και οτι ειναι να γινει για καλο ευχομαι η γατουλα σου να χει τελικα κοκκιωμα πραγμα το οποιο δεν σημαινει τιποτα μα τιποτα τοκακο..ο γατος μου αφαιρεσε ενα τεττοιο και σε ηλικια μηνων...το οποιο τελικα οφειλοταν σε αλλεργιεσ ή ισως πεσμενο ανοσοποιητικο αφου τον βρηκα4μηνων στο δρομο...μπορει η καημενη να μην μπορει να φαει λογο του σημειου που ειναι ο ογκος..Να σε ρωτησω και κατι ακομα τον εμπιστευεσαι πολυ τον γιατρο:?αν εχεις δυνατοτητα για2η γνωμη σε κοντινο χωριο καντο η αφαιρεστε εστω τον ογκο κ βλεπουμε ..τιποτα δεν ειναι τελειωμενο μην απελπιζεσαι..ολα καλα να πανε..

Τελευταία επεξεργασία:
δεν εχω αλλες επιλογες απο γιατρους εδω γυρω.αυτος ηταν ο μοναδικος που σηκωσε τηλ και εχει και τον καταλληλο εξοπλισμο,τουλαχιστον για την διαγνωση.πρωτη φορα θα παω σ αυτον.
δε ξερω αν θα αντεξει το ταξιδι να ερθει αθηνα,και αυριο πρεπει να φυγω οπωσδηποτε.ολα εξελισοονται τοσο γρηγορα..
εγω απλα ηρθα να την παρω και ερχομαι αντιμετωπος ξαφνικα με αυτη την κατασταση..που μου τα ελεγεαν απο το τηλ αλλα δεν πιστευα θα ειναι τοσο σοβαρο..
σε ενα θαυμα ελπιζω μονο πλεον...

εγκυκλοπεδικα το κοκιωμα πως αφαιρειται?
επισις της δωσαμε με το γιατρο και ορο τις πρωτες μερες..μετα απο τοτε αρνειται πεισματικα να φαει το παραμικρο
και με την αναπηρια της και το ηδη υπαρχον προβλημα της θα μπορουσε να επιβιωσει απο μια τετοια εγχειρηση μια ςκαι ο ογκος ειναι τεραστιος και αυτο με στανχωρει τοσο πολυ.και ειναι τελειως αδυνατη και εξασθενημενη η ερμη..

το κοκκιωμα εμενα το χε στους πλαινους αδενεσ της στοματικης κοιλοτητας και αφαιρεθηκε με χειρουργειοκανονικο αλλα επειδη ειχε βγαλει κ κοκκιωμα στο ποδι (αυτο ειναι που λειπει μια λεπτη λωριδα τριχων στο πισω μεροσ του ποδιου) επερνε κορτιζονη ηδη οποτε μπορει αυτο να βοηθησε στο να μην μεγαλωσει αρκετα ο ογκος που ειχε αφου αφαιρεθηκε ο ογκος το εβαλε σε φορμολη (υγρο για να διατηρηθει) και το στειλαμε για βιοψια εκει μου παν πως και αυτο ειναι κοκκιωμα!!η στεναχωρια που περασα εκεινη την βδομαδα ειναι αξεχαστη και φαντασου πως εμενα ετρωγε κιολας αρα εσενα σε καταλαβαινω θα ναι 10πλασια ΟΜΩς ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ και αν θεσ καλο γιατρο εδω αθηναπες μου να σου το στειλω με π.μ Περιμενουμε νεα ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:)

στειλτε μου καλο γιατρο αθηνα κεντρο!
ερχομαστε αυριο...
τα νεα ειναι ευχαριστα προς το παρον και η χαρα μου δεν περιγραφεται,συγκρατημενα και βλεπουμε..
ο ογκος τελικα ηταν η πρησμενη της ουροδοχος κυστη που πιεζε το εντερο και το στομαχι της με αποτελεσμα ουτε να τρωει αλλα ουτε και να ενεργειται.ουτε που περασε απο το μυαλο του πρωτου γιατρου που δε ξερω πως να τοβν χειριστω τωρα αυτον που διναμε κορτιζονες και ισχυρες αντιβιωσεις μια εβδομαδα και ετοιμαστικαμε για το χειροτερο.το βρηκε ευτυχως κατευθειαν σημερα o αλλος γιατρος το προβλημα κια ημασταν τυχεροι.
συχνοτερα συμβαινει στους γατους αλλα πολυ σπανια και σε γατες.επισης πρωτη φορα εβλεπε ο ανθρωπος τοσο διογκωμενη κυστη...

με πιεση και υπομονη εβγαλε μια μεγαλη ποσοτητα ουρων,ταλαιπωρηθηκε αλλα και ανακουφηστικε πιστευω ταυτοχρονα.
τωρα πρεπε να αντιμετωπισουμε ουρολημοξη πιθανοτατα και κρυσταλοποιηση ουρων ξερω γω,αλλα και τη δυσκοιλιοτητα με κλεισμα,παραφινη και ντουφαλακ.υπομονη χρειαζεται πλεον και θεληση.
καθεται εξαντλημενη,δεν περασε και λιγα σημερα.αν δε το βρισκαμε σημερα δεν της ειχαν απομεινει ουτε 2-3 μερες ακομα και θα εσκαγε η κακομοιρα.
οποτε αρχισαμε με μια παστα δυναμωτικη για την εξαντληση,μια παστα για το ουροποιοητικο να αποφραχθει και κροκετες για αργοτερα,μια αντιβιωση,τα κλεισματα και δε ξερω τια λλο ξεχναω.
αντε να δουμε ρε γαμωτο...
ειναι δυνατη η κακομοιρα και το παλευει.
συντομα ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα.
οπως να ναι τα γραφω αλλα ειναι απο τη χαρα μου.ελπιζω να το ξεπερασουμε κ αυτο!
και παλι σας ευχαριστω ολους

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ξερεις ποσο χαρηκα, μπραβο μωρε την καημενουλα. Ειδες που φοβοσουν το χειροτερο; Αντε συντομα να γινει περδικι και να μην ξαναπαθει τιποτα αλλο πια, αρκετα ταλαιπωρηθηκε για δεκα ζωες, οχι εννια που υποτιθεται πως εχουν οι γατες.

ρε τι πηγαμε να παθουμε τωρα που το σκεφτομαι πιο ηρεμα...
αθηνα τουλαχιστον θα εχει αλλες παροχες και οτι χρειαστει..αλλη μια τελευταια ταλαιπορια θα ειναι το ταξιδι αυριο,αλλα θα πρεπει να κανει υπομονη,οπως εκανε ημερα στο γιατρο που δεν γκρινιαξε καθολου

Ναι μωρε, εδω εχει ενα κτηνιατρειο σε καθε γωνια, ασε που κοντευει να φυγει και ο Αυγουστος και θα τελειωσει πια και η περιβοητη εποχη αδειων που δεν βρισκουμε τιποτα. Μια χαρα θα πανε ολα πιστευω, μονο το ταξιδι θα ειναι ισως δυσκολο. Προσεξε την ιδιαιτερα στην διαδρομη και μετα που θα φτασετε εδω ολα θα πανε καλα.

Με αφορμή τα τελευταία σας νέα διάβασα σήμερα όλη την ιστορία της γατούλας σου.
Χαίρομαι πάρα πολύ που τα πράγματα βελτιώθηκαν,
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!Να έχεις υπομονή και να είσαι πάντα καλά που είσαι δίπλα της!Είναι σίγουρο πως το εκτιμάει κ παίρνει κ εκείνη κουράγιο!
Ό,τι καλύτερο και καλή δύναμη!

Αν καταλαβα καλα επαθε ουρολιθιαση η γατουλα? Περαστικα σας ευχομαι ολοψυχα και καλη αρχη στο νεο σας ξεκινημα!

υ.γ. Ποσο σε καταλαβαινω για τις ελαχιστες επιλογες που εχεις στην επαρχια. Και εγω σε χωριο ζω και οσο ομορφα κι αν ειναι σκεφτομαστε σοβαρα να γυρισουμε Αθηνα.

Σου στειλα προσωπικο μηνυμα το τηλ του κτηνιατρου ειναι κοντα στην κανιγγος στο κενντρο Ολα θα πανε τελεια η κουκλα ειναι λεβεντια θα τημ εχεις παμπολα χρονιααα :clapup:

να στε ολοι καλα,σα να μου φενεται καπως καλυτερα συν οτι καθαριζεται παλι μονη της,αλλα φανερα εξαντλημενη..
ελπιζω για το καλυτερο συντομα..μαλλον η ουροληθιαση τα προκαλεσε ολα δεδομενου ομως και του ατυχηματως που ειχε..
προσοχη και αυστηρη διαιτα με καταλληλη διατροφη απο δω και περα...
και συντομα να αποτελουν παρελθον

ξερει κανεις σε ποσο χρονο δρα το φαρμακο για την αποφραξη ουρηθρας?ποτε θα πρεπει να δω αποτελεσμα γιατι απο χθες παλι δεν εκανε τπτ και πινει και πολυ νερο ρε γαμωτο...
οπως και να χει σημερα φευγουμε για αθηνα και βλεπουμε..

Πολυ ευχαριστα τα νεα σας!!!! Περαστικα της και τιποτα αλλο να μην τη βρει ξανα!!!! Καλη συνγατοικηση:D

σε λιγο αναχωρουμε για αθηνα κ ο θεος βοηθος..ελπιζω για το καλυτερο για ολους μας

Και εγω τωρα διαβασα τα νεα σας.Ποσο μα ποσο απιστευτη ταλαιπωρια..αν ειναι δυνατον!
Φιλε μου,περαστικα μεσα απο την καρδια μου στην ψυχουλα αυτη.
Εχει φαει καθολου απο τοτε που της αδειασε ο γιατρος την κυστη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back