Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαι προετοιμασμενος οσο γινεται για το χειροτερο,με βαση οσων μου εχουν πει...
σε λιγες ωρες θα ξερουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλα κανεις και εισαι προετοιμασμενος για το χειροτερο, ετσι αν συμβει το καλυτερο θα νοιωσεις ακομα μεγαλυτερη χαρα.τι να πω ρε γμτ..πραγματικα δεν ξερω...
ειμαι προετοιμασμενος οσο γινεται για το χειροτερο,με βαση οσων μου εχουν πει...
σε λιγες ωρες θα ξερουμε...

Οταν μαθεις να μας ενημερωσεις αν γινεται γιατι πια, υστερα απο οσα εχουμε ζησει απο τα γραφομενα σου γι' αυτην, την θεωρουμε δικο μας γατι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε μποπρω να τη βλεπω ετσι ρε γαμωτο.κ ειναι τοσο δυνατη και τσαμπουκαλου..μεχρι το σκυλο μου κυνηγουσε...και να καθεται ετσι ανημπορη τωρα??!!ειναι δυνατον...πως εχρονται ετσι τα πραγματα...
θα συνεχισω να προσεχω τ αδεσποτανα τα φροντιζω και να νοιαζομαι,αλλα δε ξερω αν θα μπορεσω να ξαναδεθω τοσο πολυ με αλλο ζωντανο αν παθει κατι.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακαρι να μπορουσα να κανω οτιδηποτε αλλο να την ανακουφησω να μην ποναει...
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε ξερω αν θα αντεξει το ταξιδι να ερθει αθηνα,και αυριο πρεπει να φυγω οπωσδηποτε.ολα εξελισοονται τοσο γρηγορα..
εγω απλα ηρθα να την παρω και ερχομαι αντιμετωπος ξαφνικα με αυτη την κατασταση..που μου τα ελεγεαν απο το τηλ αλλα δεν πιστευα θα ειναι τοσο σοβαρο..
σε ενα θαυμα ελπιζω μονο πλεον...
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
επισις της δωσαμε με το γιατρο και ορο τις πρωτες μερες..μετα απο τοτε αρνειται πεισματικα να φαει το παραμικρο
και με την αναπηρια της και το ηδη υπαρχον προβλημα της θα μπορουσε να επιβιωσει απο μια τετοια εγχειρηση μια ςκαι ο ογκος ειναι τεραστιος και αυτο με στανχωρει τοσο πολυ.και ειναι τελειως αδυνατη και εξασθενημενη η ερμη..
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
ερχομαστε αυριο...
τα νεα ειναι ευχαριστα προς το παρον και η χαρα μου δεν περιγραφεται,συγκρατημενα και βλεπουμε..
ο ογκος τελικα ηταν η πρησμενη της ουροδοχος κυστη που πιεζε το εντερο και το στομαχι της με αποτελεσμα ουτε να τρωει αλλα ουτε και να ενεργειται.ουτε που περασε απο το μυαλο του πρωτου γιατρου που δε ξερω πως να τοβν χειριστω τωρα αυτον που διναμε κορτιζονες και ισχυρες αντιβιωσεις μια εβδομαδα και ετοιμαστικαμε για το χειροτερο.το βρηκε ευτυχως κατευθειαν σημερα o αλλος γιατρος το προβλημα κια ημασταν τυχεροι.
συχνοτερα συμβαινει στους γατους αλλα πολυ σπανια και σε γατες.επισης πρωτη φορα εβλεπε ο ανθρωπος τοσο διογκωμενη κυστη...
με πιεση και υπομονη εβγαλε μια μεγαλη ποσοτητα ουρων,ταλαιπωρηθηκε αλλα και ανακουφηστικε πιστευω ταυτοχρονα.
τωρα πρεπε να αντιμετωπισουμε ουρολημοξη πιθανοτατα και κρυσταλοποιηση ουρων ξερω γω,αλλα και τη δυσκοιλιοτητα με κλεισμα,παραφινη και ντουφαλακ.υπομονη χρειαζεται πλεον και θεληση.
καθεται εξαντλημενη,δεν περασε και λιγα σημερα.αν δε το βρισκαμε σημερα δεν της ειχαν απομεινει ουτε 2-3 μερες ακομα και θα εσκαγε η κακομοιρα.
οποτε αρχισαμε με μια παστα δυναμωτικη για την εξαντληση,μια παστα για το ουροποιοητικο να αποφραχθει και κροκετες για αργοτερα,μια αντιβιωση,τα κλεισματα και δε ξερω τια λλο ξεχναω.
αντε να δουμε ρε γαμωτο...
ειναι δυνατη η κακομοιρα και το παλευει.
συντομα ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα.
οπως να ναι τα γραφω αλλα ειναι απο τη χαρα μου.ελπιζω να το ξεπερασουμε κ αυτο!
και παλι σας ευχαριστω ολους
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
αθηνα τουλαχιστον θα εχει αλλες παροχες και οτι χρειαστει..αλλη μια τελευταια ταλαιπορια θα ειναι το ταξιδι αυριο,αλλα θα πρεπει να κανει υπομονη,οπως εκανε ημερα στο γιατρο που δεν γκρινιαξε καθολου
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Χαίρομαι πάρα πολύ που τα πράγματα βελτιώθηκαν,
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!Να έχεις υπομονή και να είσαι πάντα καλά που είσαι δίπλα της!Είναι σίγουρο πως το εκτιμάει κ παίρνει κ εκείνη κουράγιο!
Ό,τι καλύτερο και καλή δύναμη!
CatLover09
Δραστήριο μέλος
υ.γ. Ποσο σε καταλαβαινω για τις ελαχιστες επιλογες που εχεις στην επαρχια. Και εγω σε χωριο ζω και οσο ομορφα κι αν ειναι σκεφτομαστε σοβαρα να γυρισουμε Αθηνα.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελπιζω για το καλυτερο συντομα..μαλλον η ουροληθιαση τα προκαλεσε ολα δεδομενου ομως και του ατυχηματως που ειχε..
προσοχη και αυστηρη διαιτα με καταλληλη διατροφη απο δω και περα...
και συντομα να αποτελουν παρελθον
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
οπως και να χει σημερα φευγουμε για αθηνα και βλεπουμε..
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Φιλε μου,περαστικα μεσα απο την καρδια μου στην ψυχουλα αυτη.
Εχει φαει καθολου απο τοτε που της αδειασε ο γιατρος την κυστη;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool