Άχχ! Βοήθεια... Αδέσποτο γατάκι κόκαλο!

Avril Lavigne

Νεοφερμένο μέλος

Η Avril Lavigne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 96 μηνύματα.
Πριν απο 2 μέρες βρήκα σε μία παραλία ενα αδέσποτο γατάκι. Η κατάσταση του ήταν πολύ κακιά. Φένονταν τα κόκαλα του και κοιτούσε την θάλλασα γιατί ήθελε να πιεί νερό. Τι μπορώ να κάνω ώστε να .... στρώσει η κατάσταση... Εννοώ να μήν ειμαι πετσί και κόκαλο...???? :(

Σας παρακαλώ βοηθήστε με... Είμαι καινούρια εδω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον δεν ακούει!

Πρίν απο 2 μερες μαζεψα απο την παραλια ενα αδεσποτο γατακι. Ηταν πολυ αδυνατο και αδυναμο. Όμως φενεται να μην ακούει! Τι να κανω... Μήπως ξερετε πανω κατω ποσα Ευρω ειναι η επισκεψη σε ενα κτηνιατρο???

Βοηθεια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εξαρταται τι εξετασεις θα του κανει. τα εμβολια ειναι γυρω στα 30 ευρω. πρεπει να το δει κτηνιατρος παντως.πωσ το καταλαβες οτι δεν ακουει?τι χρωμα ειναι?

Εκτός από τον εμβολιασμό, το γατάκι θα πρέπει να αποπαρασιτωθεί εσωτερικά και εξωτερικά. Και οι δύο αποπαρασιτώσεις μαζί θα σου κοστίσουν γύρω στα 15-20 ευρώ. Κάποιοι γιατροί δεν χρεώνουν επίσκεψη αν γίνει σε συνδυασμό με τον εμβολιασμό (ή ενσωματώνουν την τιμή της επίσκεψης σ' αυτόν, ανάλογα). Για πρώτη φορά, εγώ θα το υπολόγιζα γύρω στο πενηντάρικο (αν βέβαια γίνουν όλα όσα αναφέραμε)...:hmm:

Απάντηση!

Είναι γκρι. Το κατάλαβα γιατί όταν του φωνάζω δεν γυρίζει προς το μέρος μου και επισης ακομα δεν εχει νιαουρησει. Δεν είναι μικρό γατάκι... πρεπει να είναι ακπου 1 μηνου και κατι!:)

Δεν είναι μικρό γατάκι... πρεπει να είναι ακπου 1 μηνου και κατι!:)
Είναι μικρό γατάκι.

Ειδικές τροφές για να πάρει τα πάνω του είναι η Recovery της Royal Canin και η a/d της Hill's. Θα τις βρεις σε κτηνιατρεία (την δεύτερη ίσως και σε κάποιο καλό πετ σοπ).
Επίσης, το γατάκι πρέπει να αποπαρασιτωθεί, εσωτερικά και εξωτερικά, γιατί τα παράσιτα το αποδυναμώνουν και δεν το αφήνουν να πάρει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να το πας σ' έναν κτηνίατρο, θα το εξετάσει, θα το αποπαρασιτώσει, θα το εμβολιάσει και θα απαντήσει σε όλες σου τις απορίες.
Μπράβο που το βοηθάς το γατάκι!!

Απαντηση.

Ναι εχεις δικιο. Προσπαθω να κανω οτι καλυτερο στο κατακι και ... δεν ξερω. ΩΧ!

Ευχαριστώ. Είναι λίγο δύσκολο... Αλλά το αγαπώ και ΘΕΛΩ να το βοηθήσω!

Kouklina, τα θέματά σου συγχωνεύθηκαν, καθώς και τα δύο αναφέρονται στην ίδια περίπτωση. Θα σε παρακαλούσα στο εξής να γράφεις στο ήδη υπάρχον θέμα για να μη δημιουργείται πρόβλημα στη χρηστικότητα του φόρουμ.

:redface:Ναι συγνωμη. Ειμαι καινουρια και δεν τα ξερω καλα!:redface:

Κολάρο??

Μήπως έχετε να μου προτίνετε κανένα κολάρο ειδικο??? ΔΕΝ ξερω αν υπαρχει αλλα ρωταω!:redface:

κολαρο για ποιο πργμα? στις γατες για ψυλλους και τσιμπουρια συνηθως βαζουμε αμπουλα γιατι το κολαρο μπορει να μπλεχτει καπου και να εχει προβλημα το γατι.

ΟΚ. Ευχαριστω για την βοηθεια. Μηπως ξερεις γιατι δεν νιαουριζει??? Ειναι περιπου 1 μηνος αλλα ουτε νιαουριζει ουτε τιποτα...?:greycat::greycat::greycat:

Πολύ πιθανό γιατί είναι φοβισμένο ακόμα, άλλωστε υπάρχουν γάτες που δεν νιαουρίζουν συχνά ή κ σπάνια ακόμα η δική μου είναι 4 χρονών κ την έχω ακούσει να νιαουρίζει λιγότερο από 10 φορές σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί.

Μπορειτε να μου πειτε αλλες πληροφοριες σχετικα με μαρκες διαφορων πραγματων, φαγητων ή οτιδηποτε αλλο χρησημο για γατες??? ΠΛΖΖΖΖ!:cat:

Κάνε μια περιήγηση στις ενότητες "διατροφή" και "συμπεριφορά και εκπαίδευση" και θα βρεις πολλά θεματα που θα σε βοηθήσουν. Προέχει όμως να δει ένας γιατρός το γατάκι για να γίνει ο πρώτος έλεγχος.

Πως να το πιάνω??

Ειχα διαβασει οτι τα μικρα γατακια δεν πρεπει να τα πιάνουμε απο το σβερκο γιατι μονο η μαμα τους ξερει τον σωστο τροπο... Εγω το μικρο μου πως να το πιανω???

Ο σκυλος ειναι αρκετα επιθετικος με το γατακι τι να κανω?????:/::/:

Απο εκπαιδευση τιποτα...χιχι

Παιδια καταρχας πως μπορω να του μαθω να ακουει στο ονομα που του επελεξα???:|:|

Μηπως μπορειτε να μου πειτε καποιες ιδεες για αυτοσχεδια παιχνιδια????:cool::cool::cool::cool:

Παιδια καταρχας πως μπορω να του μαθω να ακουει στο ονομα που του επελεξα???:|:|

Μηπως μπορειτε να μου πειτε καποιες ιδεες για αυτοσχεδια παιχνιδια????:cool::cool::cool::cool:
Πρώτα μας λες και μας τονίζεις πως το γατί είναι πετσί και κόκαλο και κακοζωισμένο κι αμέσως μετά σκέφτεσαι να του πάρεις κολάρο, να το βαφτίσεις και να του πάρεις παιχνίδια. Μα πλάκα μάς κάνεις;
Να το πας αμέσως στον κτηνίατρο. Αμέσως όμως!
Μόνο ο κτηνίατρος μπορεί να το περιποιηθεί όπως πρέπει και να σε συμβουλέψει σωστά για τη φροντίδα του. Φρόντισε στο επόμενο μήνυμά σου να μας πεις κι εμάς τι συμβουλές σου έδωσε ο κτηνίατρος και πόσο καλά τις εφαρμόζεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back