Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν μας βγάλεις οφφ τόπικ, τουλάχιστον βάλε για τίτλο έναν από τους υπέροχους στίχους μας...Ούτε που τολμώ να σας πω ότι είστε off topic![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αν μας βγάλεις οφφ τόπικ, τουλάχιστον βάλε για τίτλο έναν από τους υπέροχους στίχους μας...![]()

Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
(Εγινε ενα περιστατηκο σημερα που θελω να σας το πω. Καθόταν το γατάκι σε ενα σημειο στην τσιμεντοαυλη που απο κατω ειναι μικρος γκρεμος. Απεναντι ηταν ο σκυλος. Παει να χασμουργηθει το :greycat: και ο σκυλος ορμαει προς το μερος του με αποτελεσμα το γατακι να πεσει απο κατω... Τι να κανω πια...? Ουτε ο σκυλος ουτε ο γατος το αποδεχονται! Και εγω το λοιπαμε!)
(Τελικα το κανονησα... Θα παρω απο βδομαδα την κτηνιατρο τηλ. και θα ερθει σπιτι να κανει εμβολια σε σκυλο+γατο και ΑΝ γινεται και στο μικρο.... Επίσης θα το κοιταξει να δει αν ειναι καλα στην υγεια του και να του δωσει βιταμινες για να .... σταθει στα ποδια του....)
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑ????

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
Σε παιζουμε καλε!
Ερωτηση!: Πως θα κανω το γατακι να φαει αν δεν τρωει??? Τρωει μια δυο μπουκιες και τιποτα αλλο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά σας ευχαριστω παρα πολύ για την βοηθεια που μου εχετε δωσει και που απαντησατε στις ερωτησεις μου. Μου επιτρεπετε να κανω αλλη μία;;;;
Το γατακι τωρα ειναι (σχεδον) καλα. Αυτη τη βδομαδα θα ερθει η κτηιατρος και θα το εξετασει και θα κανει και την επαναλυψη των εμβολιων στο σκυλο και τον γατο. Ομως το γατακι οταν πλησιαζει τον γατο και τριβεται πανω του το γραντζουναει και του φερεται ασχημα. Και ο σκυλος ομως ειναι καζυποτος και κακος απεναντι στο γατακι. Τι να κανω για να "θερμανω" τις σχεσεις αναμεσα τους?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μπορεις να παραγγειλεις οτι χρειαζτσιε απο online petshop που δεν πουλαει ζωα (www.psychanimal.com)αν δεν εχετε εκει. παντως προς το παρον καλο ειναι να το εχειςπεριορισμενο σε αλλο χωρο γιατι εχεις ανεμβολιαστα ζωα. μην το βαζεις μαζι τους κρατατο στο μπανιο η σε ενα δωματιο μεχρι νατο εξετασει γιατρος και να θεραπευθει γιατι αν εχε ρινοτραχειιτιδα μεταδιδεται.
Αν του δωσεις καλες τροφες( στην αναγκη γκουρμε απο σουπερ μαρκετ αν δεν εχετε και ειναι βιαστικο) θα παρει τα πανω του. Μπορεις να δωσεις και βιταμινες για γατες , παστα calopet fellovit.
Προσπαθησε να κανεις οτι λενε τα παιδια και οτι σου ειπα και θα δεις γρηγορα αποτελεσματα, εαν δεν μπορεις να το εχεις χωρια βαζε το σε κλουβακι σκεπασμενο να μην βλεπε η μυριζεται με τα αλλα μεχρι να γινει καλα
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος

Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
Τι ειναι αυτο αν ειμαι απο Σερρες??? Δεν καταλαβα?
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος

Μπορω να σας κανω και μια αλλη ερωτηση??? Ο γατος μου ο μεγαλος απο το σβερκο και κατο εχει αλλαξει το τριχωμα του... εχει γινει πιο ανοιχτοχρωμο και διαφορετικο σχημα. Τον χτενισα χτες αλλα παραμενει το ιδιο. Ειναι κατι για να ανησυχισω????????
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ναι σωστα. Αλλα δουλευει μεχρι τις 3 οποτε οταν βρει κενο θα παρει. Τωρα δεν θελω να τον πολι πιεσω γιατι εκει που δουλευει λογο καλοκαιριου ειναι δυσκολα τα πραγματα!
Μπορω να σας κανω και μια αλλη ερωτηση??? Ο γατος μου ο μεγαλος απο το σβερκο και κατο εχει αλλαξει το τριχωμα του... εχει γινει πιο ανοιχτοχρωμο και διαφορετικο σχημα. Τον χτενισα χτες αλλα παραμενει το ιδιο. Ειναι κατι για να ανησυχισω????????
Τι εννοεις;Οτι απο σκουρο καφε τιγρε εγινε ανοιχτο πορτοκαλι με βουλες;
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool