aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 22:45 Η aretha έγραψε: #81 08-07-07 22:45 Έγινε και η διαδήλωση... ειρηνικά, ώς και υποτονικά θα μπορούσε να πει κανείς. Είχε πάντως και τις Κοκκινοσκουφίτσες της, και τους τσολιάδες της, και κάποια εμπνευσμένα συνθήματα ("Όχι άλλο κάρβουνο") -καθώς και πολλά άλλα λιγότερο εμπνευσμένα, αλλά τι να γίνει. Η κορυφαία συμμετοχή πάντως, ήταν οπωσδήποτε αυτή εδώ! Την επόμενη φορά, πρέπει οπωσδήποτε να κατεβούμε ως οργανωμένο διαδηλωτικό μπλοκ του mycat, με ανάλογη αμφίεση, συνθήματα και αξεσουάρ. Πάλι καλά που για σήμερα είχε προνοήσει η ladycat και μας εφοδίασε με τις απαραίτητες σφυρίχτρες (ευχαριστούμεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η sardela έγραψε: #82 08-07-07 22:47 ποιες ησασταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 22:52 Η aretha έγραψε: #83 08-07-07 22:52 H Ladycat, η Nota, η Ruko κι εγώ. Αν και, από ό,τι είχε γραφτεί εδώ, περίμενα να μαζευτούμε λίγο περισσότερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 22:59 Η sardela έγραψε: #84 08-07-07 22:59 Ηθελα να ερθω και εγω, αλλα προεκυψε κατι οικογενιακο και δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 23:03 Η aretha έγραψε: #85 08-07-07 23:03 Δεν πειράζει, την επόμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #86 09-07-07 00:43 Kατέβηκα κι εγω αλλα με παρέα.... Πάντως και μένα μου φάνηκε λίγο υποτονονικό το όλο σκηνικό. Ηταν πολύ θετικό όμως που εγινε κάτι χωρίς συμετοχή κομμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #87 09-07-07 01:38 και εγώ κατέβηκα με μια φίλη!!! σας έψαξα στο πλήθος κοντα στους τσολιάδες αλλά επειδή η φίλη μου είχε και το σκυλάκι της μαζί πήγαμε πιο πίσω γιατί τρελλαινόταν με τις σφυρίχτρες οι τύποι μου άρεσαν και μένα με τις γραβάτες και η κοκκινοσκουφίτσα .. είχε κόσμο πάντως, πάλι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η ladycat έγραψε: #88 09-07-07 01:38 το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #89 09-07-07 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Click για ανάπτυξη... πώς το έχασες Φροσάκι??? στο έκλεψαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:51 Η ladycat έγραψε: #90 09-07-07 01:51 ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:01 Η mimikaki έγραψε: #91 09-07-07 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έγινε και η διαδήλωση... ειρηνικά, ώς και υποτονικά θα μπορούσε να πει κανείς. Είχε πάντως και τις Κοκκινοσκουφίτσες της, και τους τσολιάδες της, και κάποια εμπνευσμένα συνθήματα ("Όχι άλλο κάρβουνο") -καθώς και πολλά άλλα λιγότερο εμπνευσμένα, αλλά τι να γίνει. Η κορυφαία συμμετοχή πάντως, ήταν οπωσδήποτε αυτή εδώ! Την επόμενη φορά, πρέπει οπωσδήποτε να κατεβούμε ως οργανωμένο διαδηλωτικό μπλοκ του mycat, με ανάλογη αμφίεση, συνθήματα και αξεσουάρ. Πάλι καλά που για σήμερα είχε προνοήσει η ladycat και μας εφοδίασε με τις απαραίτητες σφυρίχτρες (ευχαριστούμεεεεεε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η sardela έγραψε: #82 08-07-07 22:47 ποιες ησασταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 22:52 Η aretha έγραψε: #83 08-07-07 22:52 H Ladycat, η Nota, η Ruko κι εγώ. Αν και, από ό,τι είχε γραφτεί εδώ, περίμενα να μαζευτούμε λίγο περισσότερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 22:59 Η sardela έγραψε: #84 08-07-07 22:59 Ηθελα να ερθω και εγω, αλλα προεκυψε κατι οικογενιακο και δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 23:03 Η aretha έγραψε: #85 08-07-07 23:03 Δεν πειράζει, την επόμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #86 09-07-07 00:43 Kατέβηκα κι εγω αλλα με παρέα.... Πάντως και μένα μου φάνηκε λίγο υποτονονικό το όλο σκηνικό. Ηταν πολύ θετικό όμως που εγινε κάτι χωρίς συμετοχή κομμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #87 09-07-07 01:38 και εγώ κατέβηκα με μια φίλη!!! σας έψαξα στο πλήθος κοντα στους τσολιάδες αλλά επειδή η φίλη μου είχε και το σκυλάκι της μαζί πήγαμε πιο πίσω γιατί τρελλαινόταν με τις σφυρίχτρες οι τύποι μου άρεσαν και μένα με τις γραβάτες και η κοκκινοσκουφίτσα .. είχε κόσμο πάντως, πάλι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η ladycat έγραψε: #88 09-07-07 01:38 το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #89 09-07-07 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Click για ανάπτυξη... πώς το έχασες Φροσάκι??? στο έκλεψαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:51 Η ladycat έγραψε: #90 09-07-07 01:51 ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:01 Η mimikaki έγραψε: #91 09-07-07 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποιες ησασταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 22:52 Η aretha έγραψε: #83 08-07-07 22:52 H Ladycat, η Nota, η Ruko κι εγώ. Αν και, από ό,τι είχε γραφτεί εδώ, περίμενα να μαζευτούμε λίγο περισσότερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 22:59 Η sardela έγραψε: #84 08-07-07 22:59 Ηθελα να ερθω και εγω, αλλα προεκυψε κατι οικογενιακο και δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 23:03 Η aretha έγραψε: #85 08-07-07 23:03 Δεν πειράζει, την επόμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #86 09-07-07 00:43 Kατέβηκα κι εγω αλλα με παρέα.... Πάντως και μένα μου φάνηκε λίγο υποτονονικό το όλο σκηνικό. Ηταν πολύ θετικό όμως που εγινε κάτι χωρίς συμετοχή κομμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #87 09-07-07 01:38 και εγώ κατέβηκα με μια φίλη!!! σας έψαξα στο πλήθος κοντα στους τσολιάδες αλλά επειδή η φίλη μου είχε και το σκυλάκι της μαζί πήγαμε πιο πίσω γιατί τρελλαινόταν με τις σφυρίχτρες οι τύποι μου άρεσαν και μένα με τις γραβάτες και η κοκκινοσκουφίτσα .. είχε κόσμο πάντως, πάλι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η ladycat έγραψε: #88 09-07-07 01:38 το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #89 09-07-07 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Click για ανάπτυξη... πώς το έχασες Φροσάκι??? στο έκλεψαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:51 Η ladycat έγραψε: #90 09-07-07 01:51 ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:01 Η mimikaki έγραψε: #91 09-07-07 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Ladycat, η Nota, η Ruko κι εγώ. Αν και, από ό,τι είχε γραφτεί εδώ, περίμενα να μαζευτούμε λίγο περισσότερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 22:59 Η sardela έγραψε: #84 08-07-07 22:59 Ηθελα να ερθω και εγω, αλλα προεκυψε κατι οικογενιακο και δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 23:03 Η aretha έγραψε: #85 08-07-07 23:03 Δεν πειράζει, την επόμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #86 09-07-07 00:43 Kατέβηκα κι εγω αλλα με παρέα.... Πάντως και μένα μου φάνηκε λίγο υποτονονικό το όλο σκηνικό. Ηταν πολύ θετικό όμως που εγινε κάτι χωρίς συμετοχή κομμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #87 09-07-07 01:38 και εγώ κατέβηκα με μια φίλη!!! σας έψαξα στο πλήθος κοντα στους τσολιάδες αλλά επειδή η φίλη μου είχε και το σκυλάκι της μαζί πήγαμε πιο πίσω γιατί τρελλαινόταν με τις σφυρίχτρες οι τύποι μου άρεσαν και μένα με τις γραβάτες και η κοκκινοσκουφίτσα .. είχε κόσμο πάντως, πάλι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η ladycat έγραψε: #88 09-07-07 01:38 το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #89 09-07-07 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Click για ανάπτυξη... πώς το έχασες Φροσάκι??? στο έκλεψαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:51 Η ladycat έγραψε: #90 09-07-07 01:51 ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:01 Η mimikaki έγραψε: #91 09-07-07 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηθελα να ερθω και εγω, αλλα προεκυψε κατι οικογενιακο και δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 23:03 Η aretha έγραψε: #85 08-07-07 23:03 Δεν πειράζει, την επόμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #86 09-07-07 00:43 Kατέβηκα κι εγω αλλα με παρέα.... Πάντως και μένα μου φάνηκε λίγο υποτονονικό το όλο σκηνικό. Ηταν πολύ θετικό όμως που εγινε κάτι χωρίς συμετοχή κομμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #87 09-07-07 01:38 και εγώ κατέβηκα με μια φίλη!!! σας έψαξα στο πλήθος κοντα στους τσολιάδες αλλά επειδή η φίλη μου είχε και το σκυλάκι της μαζί πήγαμε πιο πίσω γιατί τρελλαινόταν με τις σφυρίχτρες οι τύποι μου άρεσαν και μένα με τις γραβάτες και η κοκκινοσκουφίτσα .. είχε κόσμο πάντως, πάλι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η ladycat έγραψε: #88 09-07-07 01:38 το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #89 09-07-07 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Click για ανάπτυξη... πώς το έχασες Φροσάκι??? στο έκλεψαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:51 Η ladycat έγραψε: #90 09-07-07 01:51 ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:01 Η mimikaki έγραψε: #91 09-07-07 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν πειράζει, την επόμενη φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #86 09-07-07 00:43 Kατέβηκα κι εγω αλλα με παρέα.... Πάντως και μένα μου φάνηκε λίγο υποτονονικό το όλο σκηνικό. Ηταν πολύ θετικό όμως που εγινε κάτι χωρίς συμετοχή κομμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #87 09-07-07 01:38 και εγώ κατέβηκα με μια φίλη!!! σας έψαξα στο πλήθος κοντα στους τσολιάδες αλλά επειδή η φίλη μου είχε και το σκυλάκι της μαζί πήγαμε πιο πίσω γιατί τρελλαινόταν με τις σφυρίχτρες οι τύποι μου άρεσαν και μένα με τις γραβάτες και η κοκκινοσκουφίτσα .. είχε κόσμο πάντως, πάλι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η ladycat έγραψε: #88 09-07-07 01:38 το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #89 09-07-07 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Click για ανάπτυξη... πώς το έχασες Φροσάκι??? στο έκλεψαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:51 Η ladycat έγραψε: #90 09-07-07 01:51 ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:01 Η mimikaki έγραψε: #91 09-07-07 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kατέβηκα κι εγω αλλα με παρέα.... Πάντως και μένα μου φάνηκε λίγο υποτονονικό το όλο σκηνικό. Ηταν πολύ θετικό όμως που εγινε κάτι χωρίς συμετοχή κομμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #87 09-07-07 01:38 και εγώ κατέβηκα με μια φίλη!!! σας έψαξα στο πλήθος κοντα στους τσολιάδες αλλά επειδή η φίλη μου είχε και το σκυλάκι της μαζί πήγαμε πιο πίσω γιατί τρελλαινόταν με τις σφυρίχτρες οι τύποι μου άρεσαν και μένα με τις γραβάτες και η κοκκινοσκουφίτσα .. είχε κόσμο πάντως, πάλι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η ladycat έγραψε: #88 09-07-07 01:38 το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #89 09-07-07 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Click για ανάπτυξη... πώς το έχασες Φροσάκι??? στο έκλεψαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:51 Η ladycat έγραψε: #90 09-07-07 01:51 ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:01 Η mimikaki έγραψε: #91 09-07-07 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ κατέβηκα με μια φίλη!!! σας έψαξα στο πλήθος κοντα στους τσολιάδες αλλά επειδή η φίλη μου είχε και το σκυλάκι της μαζί πήγαμε πιο πίσω γιατί τρελλαινόταν με τις σφυρίχτρες οι τύποι μου άρεσαν και μένα με τις γραβάτες και η κοκκινοσκουφίτσα .. είχε κόσμο πάντως, πάλι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η ladycat έγραψε: #88 09-07-07 01:38 το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #89 09-07-07 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Click για ανάπτυξη... πώς το έχασες Φροσάκι??? στο έκλεψαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:51 Η ladycat έγραψε: #90 09-07-07 01:51 ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:01 Η mimikaki έγραψε: #91 09-07-07 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #89 09-07-07 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Click για ανάπτυξη... πώς το έχασες Φροσάκι??? στο έκλεψαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:51 Η ladycat έγραψε: #90 09-07-07 01:51 ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:01 Η mimikaki έγραψε: #91 09-07-07 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι Click για ανάπτυξη... πώς το έχασες Φροσάκι??? στο έκλεψαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:51 Η ladycat έγραψε: #90 09-07-07 01:51 ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:01 Η mimikaki έγραψε: #91 09-07-07 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:01 Η mimikaki έγραψε: #91 09-07-07 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα Click για ανάπτυξη... τους π%$$^^*#!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 02:18 Η Mariel έγραψε: #92 09-07-07 02:18 κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω... γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο... τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η aretha έγραψε: #93 09-07-07 09:34 Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η Ismini έγραψε: #94 09-07-07 09:41 Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό. Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς. Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:41 Η anabou έγραψε: #95 09-07-07 09:41 Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:45 Η aspasiapef: #96 09-07-07 09:45 Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ! Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:47 Η RedCat έγραψε: #97 09-07-07 09:47 όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω... Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #98 09-07-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Click για ανάπτυξη... Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ. Αρχική Δημοσίευση από Nota: κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά... Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η chouzouris: #99 09-07-07 09:58 Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η Κατερίνα έγραψε: #100 09-07-07 10:23 Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.