Έγκλημα στην Πάρνηθα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έγινε και η διαδήλωση... ειρηνικά, ώς και υποτονικά θα μπορούσε να πει κανείς. Είχε πάντως και τις Κοκκινοσκουφίτσες της, και τους τσολιάδες της, και κάποια εμπνευσμένα συνθήματα ("Όχι άλλο κάρβουνο"):up: -καθώς και πολλά άλλα λιγότερο εμπνευσμένα, αλλά τι να γίνει. Η κορυφαία συμμετοχή πάντως, ήταν οπωσδήποτε αυτή εδώ! :lol: :lol: :lol:
Την επόμενη φορά, πρέπει οπωσδήποτε να κατεβούμε ως οργανωμένο διαδηλωτικό μπλοκ του mycat, ;) με ανάλογη αμφίεση, συνθήματα και αξεσουάρ. Πάλι καλά που για σήμερα είχε προνοήσει η ladycat και μας εφοδίασε με τις απαραίτητες σφυρίχτρες (ευχαριστούμεεεεεε) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποιες ησασταν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H Ladycat, η Nota, η Ruko κι εγώ.
Αν και, από ό,τι είχε γραφτεί εδώ, περίμενα να μαζευτούμε λίγο περισσότερες... :hmm:

Ηθελα να ερθω και εγω, αλλα προεκυψε κατι οικογενιακο και δεν τα καταφερα.:(

Δεν πειράζει, την επόμενη φορά! :)

Kατέβηκα κι εγω αλλα με παρέα....
Πάντως και μένα μου φάνηκε λίγο υποτονονικό το όλο σκηνικό.
Ηταν πολύ θετικό όμως που εγινε κάτι χωρίς συμετοχή κομμάτων.

και εγώ κατέβηκα με μια φίλη!!! σας έψαξα στο πλήθος κοντα στους τσολιάδες αλλά επειδή η φίλη μου είχε και το σκυλάκι της μαζί πήγαμε πιο πίσω γιατί τρελλαινόταν με τις σφυρίχτρες:P

οι τύποι μου άρεσαν και μένα με τις γραβάτες:cool:

και η κοκκινοσκουφίτσα:up: .. είχε κόσμο πάντως, πάλι καλά...

το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι

το μονο κακο ειναι οτι εχασα το πορτοφολι μου μαζι με ολα τα υπαρχοντα μου μεσα τα τελευταια μου λεφτα της καρτες μου κ την ταυτοτητα μου γμτ τι το ηθελα το φαι

πώς το έχασες Φροσάκι???:( στο έκλεψαν???

ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα

ναι μου το εκλεψαν στα μακντοναλντσ μετα πουθ πηγαμε να φαμε γμτ κ το μονο που βαριεμαι ειναι τα τρεξιματα για την ταυτοτητα

τους π%$$^^*#!!!!!:mad: :mad: :mad:

κι εγω δυστυχως δεν καταφερα να'ρθω...:( γιατι ξενυχτησαμε χτες(πηγαμε για ποτο μετα το τραπεζι)και σημερα ξυπνησα μεσημερι και μ'εναν τρομερο πονοκεφαλο...

τι ατυχια ηταν αυτη βρε Φροσω...:/:

Δορυφορικές φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση, πριν και μετά... :(

Eγω ήμουν στον αριστερό εύζωνα, και μετά πήγα στον κεντρικό.
Κάποια στιγμη παραλίγο να μας πατήσουν οι ευζωνες που έκαναν την αλλαγή φρουράς.:mad:

Βρε Φρόσω τι ατυχία κι αυτή...!

Κι εγώ δεν ήρθα (όπως σας είπα ήμουν Τρίπολη). Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για το δάσος και να πρωτοτυπήσουμε μια φορά και να μην γίνει οικόπεδα με βίλες και πισίνες. Φρόσω τι ατυχία ήταν αυτή με το πορτοφόλι σου; Για την ταυτότητα πάντως δεν είναι τίποτα το τραγικό, έχουν ηρεμήσει σχετικά τα πράγματα.

Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση γιατί εκείνη την ώρα ταξίδευα. Το πλοίο από Κεφαλλονιά έφυγε 19:00, φτάσαμε Κυλήνη 20:30 και Αθήνα με την κίνηση που είχε 12:30... Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις? Όντως λίγες πήγατε Αλίκη. Νόμιζα από τα γραφόμενα εδώ ότι θα μαζευτείτε περισσότερες... Μακάρι να μπορούσα να είχα έρθει κι εγώ!
Πάντως Φροσάκι μεγάλη ατυχία! Τις κάρτες τις ακύρωσες άμεσα, μην έχεις να πληρώνεις κι άλλα? Όντως το πιο σπαστικό απ'όλα είναι το τρέξιμο για την ταυτότητα και τις κάρτες....:down:

όντως κορίτσια ήταν λίγο υποτονικά.. αλλα κόσμος μαζεύτηκε...περίμενα δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλα μπααα (ή εγω δεν είδα)...κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...ευχαριστώ για τη σφυρίχτρα στη Φρόσω...
Βρε Φροσάκι ξυνό σου βγήκε το φαγητό...για την ταυτότητα οπωσδήποτε να πας μην βρεθεις πουθενα μπλεγμένη..

Εγώ ούτε στην τηλεόραση δεν κατάφερα να τη δω την συγκέντρωση [...] Θα το δείξει άραγε σήμερα στις ειδήσεις?
Ένα μικρό ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ μπορείς να το δεις εδώ.
κορίτσια χάρηκα για όσες γνώρισα από κοντά...
Επίσης!! :)

Πω πω βρε Φροσω μπλέξιμο... :(

Κι εμείς είμασταν εκτός Αθήνας και γυρίσαμε περίπου στις 7 και δεν άντεχα να κατέβω. Απότι είδα στις φωτο μαζεύτηκε κόσμος.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back