Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Πανεμορφα ειναι! Να σου ζησουν τα γατονια

Κοιτα μωρε ποσο μικρα και αθωα και ησυχα ειναι

Κατσε να ξεπεταχτουν λιγο να σου πω εγω μετα

Αληθεια τι θα τα κανετε τοσα γατουνια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Είναι φοβεράάάάαάά!!!!!!!!!

Να σας ζήσουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Πανεμορφη και η μαμα!!! Αν κρινω απο την μαμα, τα γατακια θα γινουν πανεμορφα!!!
Οταν μεγαλωσουν τα γατακια, την μαμα σκοπευεις να την κρατησεις;
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος

Τα γατουλινάκια ευελπιστώ να τα χαρίσω και να πάνε σε καλό σπιτι που θα τα αγαπάνε και θα τα φροντίζουν...
Πανεμορφη και η μαμα!!! Αν κρινω απο την μαμα, τα γατακια θα γινουν πανεμορφα!!!
Οταν μεγαλωσουν τα γατακια, την μαμα σκοπευεις να την κρατησεις;
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά!!....

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά!!....![]()

και πολυ καλα κανεις! εγω δεν θα το σκεφτομουν καν!
θα την κρατουσα με χιλια 
ειναι κουκλαρα!!!

Και παλι να τα χαιρεσαιιιι!

EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
και πολυ καλα κανεις! εγω δεν θα το σκεφτομουν καν!
θα την κρατουσα με χιλια
ειναι κουκλαρα!!!
Και παλι να τα χαιρεσαιιιι!![]()
Είναι κουκλάρα και με απίστευτο χαρακτήρα!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!πολύ!Pennylane

RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Αν χρειαστεις βοηθεια για να τα δοσεις μπορω να ανεβασω την αγγελια σου σε διαφορα σιτε που ειμαι μελος αλλα κυριως να ενημερωσω την παρεα μου!
Καλη σου τυχη!!!
Η Μελη σου μοιαζει πολυ με το Στηράκι μας!!!!
lili.
Δραστήριο μέλος
τι τελειαα γατουλινια!!

lia85
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά; φτου φτου!!

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Τι κανουν τα μωρακια;
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος

Όλα καλά!!! Τρώνε ασταμάτητα και κοιμούνται ασταμάτητα!!!
Είναι τόσο γλυκούλια!!!
Π'οτε λέτε να βάλω την αγγελία στο mycat? οταν μεγαλώσουν λίγο ακόμα?
RoulaBilly ευχαριστώ πολύ. Και βέβαια θα ήθελα αλλά να μιλήσουμε πριν για να σου στείλω φωτογραφίες...
Και οποιος άλλος αν ενδιαφέρεται μου λέει βεβαίως, βεβαίως!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ όμορφα τα γατάκια σου, να σου ζήσουνε!!! Και η μαμά,...μια Κούκλα!!!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Καλυτερα να βαλεις αγγελια οταν γινουν 2-3 μηνων.Καλησπέρα σας!!!
Όλα καλά!!! Τρώνε ασταμάτητα και κοιμούνται ασταμάτητα!!!
Είναι τόσο γλυκούλια!!!
Π'οτε λέτε να βάλω την αγγελία στο mycat? οταν μεγαλώσουν λίγο ακόμα?
RoulaBilly ευχαριστώ πολύ. Και βέβαια θα ήθελα αλλά να μιλήσουμε πριν για να σου στείλω φωτογραφίες...
Και οποιος άλλος αν ενδιαφέρεται μου λέει βεβαίως, βεβαίως!

Hlianna
Διάσημο μέλος
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Φυσικα να τα αφησεις λιγο με τη μανουλα τους να μεγαλωσουν σωστα!!!Στειλε μου οποτε θελεις προσωπικο μηνυμα και θα επικοινωνησω μαζι σου!!!
Να προσεχεις τα μικρα σου!!!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
Ολα τα μωράκια είναι πολύ καλά, άνοιξαν τα ματακια τους και τωρα εχουμε αρχίσει να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα!!

Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες και δεν με αφήνει με τίποτα,,μήπως ξέρετε τι φταίει?? Την ανάλυση την κατεβάζω πάντως..
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Για εικονες:Καλημερα!
Ολα τα μωράκια είναι πολύ καλά, άνοιξαν τα ματακια τους και τωρα εχουμε αρχίσει να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα!!
Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες και δεν με αφήνει με τίποτα,,μήπως ξέρετε τι φταίει?? Την ανάλυση την κατεβάζω πάντως..
Μπορεις να ανεβασεις και απο εδω τις φωτογραφιες. Αλλα για να μην ειναι πολυ μεγαλες, θα επιλεξεις μεγεθος 640χ480

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool