EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η φωτογραφια που τους εφτιαξες ειναι παρα πολυ ωραια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη! Τελικά όλα καλά πήγαν με τη Δέσπο, την άφησα με τροφή και φαΐ και γύρισα και όλα ήταν όπως τα άφησα. Απλά θέλω να ρωτήσω το εξής: το μωράκι περπατάει λίγο στη φωλίτσα τους, εχει ανοίξει και τα ματάκια του εντελώς, δεν γκρινιάζει σχεδόν καθόλου. Αλλά πρόσεξα ότι θηλάζει μόνο από μία ρώγα και αυτή η ρώγα είναι κοκκινωπή και γύρω από αυτήν μου φαίνεται λίγο πρησμένη η περιοχή. Τώρα, δεν ξέρω αν από αυτή τη θηλή βγαίνει γάλα και πίνει κανονικά γαλατάκι το μωράκι αλλά και ούτε αν η Δέσπο μου πονάει.. Έχει κάποιος να μου πει κάτι;
Σιγουρα το μωράκι σου πίνει γάλα...αν δεν έχει η μια θυλη λέμε, θα πάει σε μια άλλη, δεν θέλει να μείνει νηστικό!
Ωστόσο, μπορέις να δείς αν πίνει γάλα απο το στοματάκι του, φαίνεται..να σου ζήσει και να είναι καλότυχο!
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
Εχω ενα θέμα με την μαμακα...γκρινιάζει συνεχώς!!!! Την βγάζω έξω να πάρει τον αέρα της, γκρινιάζει, την βάζω μέσα, γκρινιάζει, γκρινιάζει συνεχώωωωωωςςςςςς!!!!!
Μήπως θέλει να βγάλει τα μικρά της εξω???? και αν ναι... τι κάνω???? Θα τα φέρει πάλι πίσω??
maria_lulu
Επιφανές μέλος
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
lia85
Εκκολαπτόμενο μέλος
να σας ζήσουν!!
όσο για τα μωρά σε καμία περίπτωση μην τα βγάλεις έξω...
έχεις δει καθόλου τη μαμά τους να τα σηκώνει ή να τους φωνάζει να πηγαίνουν προς την έξοδο?
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
Ανδρομαχη
Νεοφερμένο μέλος
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
Και η δικιά μου πάλι έχει οίστρο και δεν μπορώ να τη στειρώσω ακόμα γιατί θηλάζει αλλά γκρινιάζει η καημενούλα. Είναι κι ένας γάτος απ'έξω και τη φωνάζει συνέχεια και δεν έχει ηρεμία.. Τι μπορώ να κάνω για να διώξω το γάτο που έρχεται στην αυλή μου;
Εγώ θα σου ελεγα να κανεις λίγο υπομονη ακόμη και να μην την βγάλεις ακόμα εξω με τιποτα! γιατί το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να παει με γατο και μετα θα έχεις θέμα με τα μωρά! Μολις κέισουν μήνα τα μωρα καντης στείρωση...εγω έκανα το ίδιο και να φανταστείς τι φοβερή μαμά που είναι θήλασε την ίδια μέρα που κάναμε την στείρωση. Μην στεναχωριεσαι που την αφήνεις μέσα, θα στεναχωρηθεις αμα την αφήσεις εξω και μείνει έγκυος...Να σου ζήσουν τα μωράκια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool