Έγκυος γατούλα στο σπίτι...

Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• gatakia_b.jpg
    gatakia_b.jpg
    238,3 KB · Εμφανίσεις: 61
Χρονια πολλα και απο εμας!!!

Η φωτογραφια που τους εφτιαξες ειναι παρα πολυ ωραια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ!!! Ευχομαι να τα δώσω τα μικρούλια σε καλούς γατογονείς!!!:)

Για ολόφρεσκιες φωτογραφίες πηγαίνετε εδώ!.. https://www.mypetz.gr/posts/5766572/

Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη! Τελικά όλα καλά πήγαν με τη Δέσπο, την άφησα με τροφή και φαΐ και γύρισα και όλα ήταν όπως τα άφησα. Απλά θέλω να ρωτήσω το εξής: το μωράκι περπατάει λίγο στη φωλίτσα τους, εχει ανοίξει και τα ματάκια του εντελώς, δεν γκρινιάζει σχεδόν καθόλου. Αλλά πρόσεξα ότι θηλάζει μόνο από μία ρώγα και αυτή η ρώγα είναι κοκκινωπή και γύρω από αυτήν μου φαίνεται λίγο πρησμένη η περιοχή. Τώρα, δεν ξέρω αν από αυτή τη θηλή βγαίνει γάλα και πίνει κανονικά γαλατάκι το μωράκι αλλά και ούτε αν η Δέσπο μου πονάει.. Έχει κάποιος να μου πει κάτι;

Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη! Τελικά όλα καλά πήγαν με τη Δέσπο, την άφησα με τροφή και φαΐ και γύρισα και όλα ήταν όπως τα άφησα. Απλά θέλω να ρωτήσω το εξής: το μωράκι περπατάει λίγο στη φωλίτσα τους, εχει ανοίξει και τα ματάκια του εντελώς, δεν γκρινιάζει σχεδόν καθόλου. Αλλά πρόσεξα ότι θηλάζει μόνο από μία ρώγα και αυτή η ρώγα είναι κοκκινωπή και γύρω από αυτήν μου φαίνεται λίγο πρησμένη η περιοχή. Τώρα, δεν ξέρω αν από αυτή τη θηλή βγαίνει γάλα και πίνει κανονικά γαλατάκι το μωράκι αλλά και ούτε αν η Δέσπο μου πονάει.. Έχει κάποιος να μου πει κάτι;

Σιγουρα το μωράκι σου πίνει γάλα...αν δεν έχει η μια θυλη λέμε, θα πάει σε μια άλλη, δεν θέλει να μείνει νηστικό!
Ωστόσο, μπορέις να δείς αν πίνει γάλα απο το στοματάκι του, φαίνεται..να σου ζήσει και να είναι καλότυχο!

Καλησπέρα σας,

Εχω ενα θέμα με την μαμακα...γκρινιάζει συνεχώς!!!! Την βγάζω έξω να πάρει τον αέρα της, γκρινιάζει, την βάζω μέσα, γκρινιάζει, γκρινιάζει συνεχώωωωωωςςςςςς!!!!!
Μήπως θέλει να βγάλει τα μικρά της εξω???? και αν ναι... τι κάνω???? Θα τα φέρει πάλι πίσω??

Νομιζω οτι δεν ειναι καλη ιδεα να βγαλεις τα μωρα εξω... Υπαρχουν παρα πολλοι κινδυνοι... Αμα βγαινει η μαμα εξω, δεν υπαρχει κινδυνος να ζευγαρωσει παλι;

Της έκανα στειρωση πριν 2 εβδομάδες.....γιατί είχε βγει και την είδα με 2 γάτους.. Και εγω αυτο σκέφτομαι, να μην τα βγάλω, αλλά στεναχωριέμαι που νιαουρίζει....τι να της κάνω?? τα εχει ολα, κουβερτίτσα ζεστή, φαγητάκι? το καλύτερο, παρεα, νεράκι τα μωρά της!!!! Και γκρινιάζειιιιιιι!!!!!

καλέ τι γλυκές φατσούλες που είναι αυτές??
να σας ζήσουν!!
όσο για τα μωρά σε καμία περίπτωση μην τα βγάλεις έξω...
έχεις δει καθόλου τη μαμά τους να τα σηκώνει ή να τους φωνάζει να πηγαίνουν προς την έξοδο?

Τα φωνάζει να βγουν μαζί της οταν της ανοίγω την μπαλκονόπορτα...και τρέχουν και τα πιάνω για να μην φύγουν...Ναι δεν τα αφήνω με τίποτα...Εχω και πολλά γατάκια στην γειτονιά!

Και η δικιά μου πάλι έχει οίστρο και δεν μπορώ να τη στειρώσω ακόμα γιατί θηλάζει αλλά γκρινιάζει η καημενούλα. Είναι κι ένας γάτος απ'έξω και τη φωνάζει συνέχεια και δεν έχει ηρεμία.. Τι μπορώ να κάνω για να διώξω το γάτο που έρχεται στην αυλή μου;

Δυστυχώς για το γάτο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!Ακόμα κι αν τον τρομάξεις ή του ρίξεις κανα μανταλάκι ή τον πιτσιλίσεις με νερό αυτός θα ξαναγυρίσει γιατί τα αρσενικούλια έχουν μεγάλη υπομονεί και επιμονεί!!Πάντος αν τα γατάκια τρώνε και δεν θηλάζουν αποκλειστικά μπορείς να στειρώσεις τη γατούλα θα συνεχίσει να φροντίζει τα μικρά της.

Και η δικιά μου πάλι έχει οίστρο και δεν μπορώ να τη στειρώσω ακόμα γιατί θηλάζει αλλά γκρινιάζει η καημενούλα. Είναι κι ένας γάτος απ'έξω και τη φωνάζει συνέχεια και δεν έχει ηρεμία.. Τι μπορώ να κάνω για να διώξω το γάτο που έρχεται στην αυλή μου;

Εγώ θα σου ελεγα να κανεις λίγο υπομονη ακόμη και να μην την βγάλεις ακόμα εξω με τιποτα! γιατί το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να παει με γατο και μετα θα έχεις θέμα με τα μωρά! Μολις κέισουν μήνα τα μωρα καντης στείρωση...εγω έκανα το ίδιο και να φανταστείς τι φοβερή μαμά που είναι θήλασε την ίδια μέρα που κάναμε την στείρωση. Μην στεναχωριεσαι που την αφήνεις μέσα, θα στεναχωρηθεις αμα την αφήσεις εξω και μείνει έγκυος...Να σου ζήσουν τα μωράκια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back