Έγκυος γατούλα στο σπίτι...

Ειναι κουκλακια!!!! :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
Και τα 7 ειναι υπεροχαααα!!!!!*

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P3280026.jpg
    P3280026.jpg
    111,4 KB · Εμφανίσεις: 46
  • P3280032.jpg
    P3280032.jpg
    102,7 KB · Εμφανίσεις: 48
  • P3280041.jpg
    P3280041.jpg
    109,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • P3280044.jpg
    P3280044.jpg
    169,8 KB · Εμφανίσεις: 48
  • P3290056.jpg
    P3290056.jpg
    93,5 KB · Εμφανίσεις: 48
  • P3280053.jpg
    P3280053.jpg
    157,2 KB · Εμφανίσεις: 63
Απάντηση: Εγκυος γατούλα στο σπίτι...

Σχετη γλυκα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Τι ηλικια εχουν;

Tι πανέμορφα πλασματάκια είναι αυτά?:inlove: Πόσο τυχερή είσαι που έχεις αυτές τις τρυφερές ψυχούλες μέσα στο σπίτι σου και τις μεγαλώνεις και πόσο περισσότερο τυχερά είναι αυτά, που είχαν την τύχη να βρεθούν απο εσένα! :inlove:

Τι ομορφες ψυχουλες Παναγια μου...Να τα χαιρεσαι!!:D

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Όντως είμαι τυχερη που τα εχω εδώ...απέραντη ευτυχία...και αυτά σίγουρα είναι υπερβολικά τυχερά...γιατι θα ζήσουν όλα κατω απο πολύ καλες συνθήκες...ασε που έχουν και φοβερή μαμά!!!
Χτες αφησα την μαμα έξω να βγει να κάνει την βόλτα της..αργησε...και βγηκα έξω να την ψάξω..την βρήκα με 2 γάτους να την πολιορκούν...την έβαλα μέσα μετα απο προσπάθεια και δέλεαρ σαρδελίτσα..και αποφάσισα να μην την αφήσω έξω για αρκετές μέρες μέχρι να της φύγουν οι ορέξεις...καλά κάνω ή την περιορίζω?? αλλά φοβάμαι μην μείνει πάλι εγκυος..και στόχος είναι οταν σταματησει με θυλασμό και δώσω τα γατακια να την στειρώσω...

Τα γατάκια γεννήθηκαν στις 7 Μαρτίου..κοντεύουν μήνα...
Οποιος θελει αξιολάτρευτα γατάκια ας ερθει σε επικοινωνία μαζί μου.

Ενα άλλο θέμα είναι οτι ενα γατάκι δεν μπορεί να ανοίξει τα ματάκια του...είναι σαν να έχουν τσίμπλες...ωστόσο καθε τόσο το πηγαίνω στην μαμά του και το γλείφει στο προσωπο. Τι μου πρότεινετε να κάνω?
Επισυνάπτω και φωτο για να το δείτε μαζί και με κάποιες άλλες.....

Συνημμένα

• P4010003.jpg
    P4010003.jpg
    85,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • P4010006.jpg
    P4010006.jpg
    103,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • P4010012.jpg
    P4010012.jpg
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 44
  • P4030018.jpg
    P4030018.jpg
    95,6 KB · Εμφανίσεις: 44
  • P4030019.jpg
    P4030019.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 47
Mην την αφηνεις να βγαινει,μπορει να ξαναμεινει εγκυος και να αφησει και τα μωρα της.Σε καμια εβδομαδα θα αρχισουν να τρωνε κονσερβα τα μικρα,οποτε θα μπορεις να τη στειρωσεις.

Mην την αφηνεις να βγαινει,μπορει να ξαναμεινει εγκυος και να αφησει και τα μωρα της.Σε καμια εβδομαδα θα αρχισουν να τρωνε κονσερβα τα μικρα,οποτε θα μπορεις να τη στειρωσεις.

Εχεις δίκιο.... Δηλαδή όταν περάσουν τον μήνα αρχίζω με κονσέρβα? ή δίνω κροκέτες μουσκεμένες? Επίσης δίνω και γάλα συγχρόνως? Έχω παρει το Ormilak....

Μπορεις να ανακατευεις στο Multi κονσερβα για γατακια,κροκετες,και λιγο απο το γαλα τους.Μπορει να μην καταλαβουν οτι ειναι τροφη,πασαλειψε τους λιγο στα χειλη για να δοκιμασουν.Δε χρειαζεται να τους κοψεις το γαλα,σταδιακα θα γινει η αλλαγη.Εμας σημερα εγιναν ενος μηνα τα μωρα,κι απο προχτες τρωνε κανονικοτατα κονσερβα,δοκιμασαν απο της μαμας τους.

Καλημέρα σας!
Θέλω την βόηθειά σας!! Πριν λίγο είδα ένα μωρό να κάνει τσισάκια του....έξω απο το λίτερ!!!! τι κάνω???? Πως θα τα μάθω να πηγαίνουν στην τουαλέτα τους???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα σας!
Θέλω την βόηθειά σας!! Πριν λίγο είδα ένα μωρό να κάνει τσισάκια του....έξω απο το λίτερ!!!! τι κάνω???? Πως θα τα μάθω να πηγαίνουν στην τουαλέτα τους???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημερα.:)
Θα το παρεις και θα το βαλεις επανω στην αμμο,και πιανοντας τα ποδαρακια του,θα τα κουνας σαν να σκαβεις.Επισης καλο θα ειναι να μην την καθαριζεις εντελως,αλλα να αφηνεις καποια "υπολειματα" μεσα,για να οδηγουνται απο τη μυρουδια.:)
Σιγουρα θα μαθουν μην αγχωνεσαι.Απλα ειναι πολυ μικρουλια..και ειναι λόγικο να συμβαινουν και"ατυχηματα"

Καλημερα.:)
Θα το παρεις και θα το βαλεις επανω στην αμμο,και πιανοντας τα ποδαρακια του,θα τα κουνας σαν να σκαβεις.Επισης καλο θα ειναι να μην την καθαριζεις εντελως,αλλα να αφηνεις καποια "υπολειματα" μεσα,για να οδηγουνται απο τη μυρουδια.:)
Σιγουρα θα μαθουν μην αγχωνεσαι.Απλα ειναι πολυ μικρουλια..και ειναι λόγικο να συμβαινουν και"ατυχηματα"

Ευχαριστώ πολύ, πολύ!! Αλλά το θέμα είναι οτι πρέπει να πετύχω την στιγμή? Μπορώ να το κάνω αυτό και στην περίπτωση που δεν κάνουν την αναγκη τους ή ειναι ακυρο αυτο που λέω??:hmm:

Καθολου ακυρο δεν ειναι!Κοιτα κατι..εμενα και τα δυο μου γατουνια,τα πηρα σε πολυ μικρη ηλικια..ειδικα τον μπουκακο μου..δεν περπαταγε καν! Και τα δυο ετσι εμαθαν(το εχουν στο ενστικτο τους παντως)..Τις περισσοτερες φορες,σε ασχετες φασεις το εκανα,διοτι ειναι και δυσκολο να τα πετυχεις την ωρα που θελουν να κανουν την αναγκη τους.Απλα...3-4 φορες την ημερα,τα επαιρνα και τα εβαζα στην αμμο..κουνοντας τα ποδαρακια τους.Τωρα,αν τα πετυχεις την ωρα που δειχνουν ανησυχα..και καταλαβαινεις οτι θελουν να τα κανουν,ειναι ακομα καλυτερα.:)

θα το κανεις σε ασχετες φασεις και θα το πιασουν το νοημα..ειναι ηδη σε ηλικια που μπορουν να κανουν τσισακια και κακακια στην αμμο..το γατακι που φιλοξενουσα εμαθε γυρω στις 25 μερες..απλα της πηρα τα ποδαρακια και της τα εσκαψα στην αμμο..μετα απο μια μερα και με μερικα ατυχηματακια εμαθε και απο τοτε ελαχιστες φορες δεν εβρισκε στοχο και λερωνε και απεξω..

Καλησπέρα, είμαι καινούρια στο forum οπότε αν κάνω κάτι λάθος συγγνώμη προκαταβολικά.
Καταρχάς, η γατούλα Δέσπο (από το Αδέσποτο) ήταν μια αδεσποτούλα που τη φροντίζω από τότε σχεδόν που γεννήθηκε. Είναι περίπου 10 μηνών, και μου γέννησε στις 09/04/2011 3 μωράκια. Γέννησε στην αυλή μου αλλά το μόνο που έζησε μου το έφερε στην κρεβατοκάμαρά μου. Το θέμα μου είναι το εξής: αν και είναι αδέσποτη, τώρα που είναι κλεισμένη στο σπίτι μου δεν ξέρω αν μπορώ να την αφήσω Μ. Παρασκευή με Δευτέρα του Πάσχα που πρέπει να λείψω.. Φοβάμαι μην στενοχωρηθεί που μείνει τόσες μέρες μόνη της κλεισμένη στο σπίτι. Πάντως, όσο καιρό είναι μέσα (από τότε που γέννησε) δε θέλει να βγει ούτε στην αυλή, σα να της αρέσει περισσότερο μέσα πλέον.. Ούτε ζημιές έχει κάνει, τουαλέτα πηγαίνει στη λεκάνη με άμμο που έχω από την πρώτη μέρα, είναι σαν σπιτικιά! Ο κτηνίατρος που συμβουλεύτηκα μου είπε ότι δε θα έχει πρόβλημα αρκεί να υπάρχει νερό και τροφή όλες τις μέρες. Εσείς τι πιστεύετε;

Καλησπερα..και καλωσηρθες.:)
Και βεβαια δεν θα εχει προβλημα.Μπολικη ξηρα τροφη..πολλα μπωλακια με νερο,και ακομα καλυτερα αν εχεις ποτιστρα,για να μην την αναποδογυρισει..καθαρη αμμος..και μια χαρα θα πανε ολα.Και εγω,οπως και πολλοι αλλοι..το ιδιο κανουμε.Μαλιστα εγω..τα εχω αφησει και μεχρι 8 μερες ετσι.Αναγκαστικα,.γιατι δεν γινεται αλλιως.
Απλα...εγω βγαζω αντικειμενα που μπορει να σπασουν,μπριζες κλπ..για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.:)
ΥΓ..α...με το μικρο ομως δεν ξερω τι γινεται.Μπορει ν α τρωει ξηρη τροφη;Θηλαζει;..σε ποια φαση ειναι;

Το μωρό θηλάζει ακόμα, είναι μόλις 9 ημερών το νινάκι! Ούτως ή άλλως και τώρα δεν το φροντίζω εγώ, η Δέσπο το θηλάζει και το καθαρίζει.. Πιστεύετε ότι θα έχει πρόβλημα το μικρούλι; Λέτε να σταματήσει να το θηλάζει; Ουφ.. Αγχώνομαι :(

Αν το θηλαζει ....δεν νομιζω οτι θα το σταματησει ξαφνικα..ομως,κατι τετοιο η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχει τυχει.Τι να σου πω..δεν υπαρχει καποιο ατομο,που να μπορει μια φορα την ημερα..να ερχεται..και να επιθεωρει λιγο την κατασταση;Για παν ενδεχομενο δηλαδη..:)

Θα πάρω ποτίστρα και ταΐστρα 3 λίτρων αύριο (τα έχω ήδη "κρατήσει" από το pet shop) και θα βάλω 2 λεκανίτσες με άμμο για να είναι πιο καθαρές. Δυστυχώς όλοι θα λείπουμε στο χωριό, κι εγώ σκεφτόμουν απεγνωσμένα κάποιον που αυτές τις ημέρες θα ήταν Θεσσαλονίκη και θα μπορούσε να περάσει από το σπίτι μου, αλλά δεν υπάρχει κανείς.. Το μωράκι πάντως επειδή ήταν μόνο προφανώς και θήλαζε συνέχεια είναι μπαμπάτσικο και μου φαίνεται ότι μπορεί να ανοίξει τα ματάκια του νωρίτερα από τις 2 εβδομάδες.. Το βλέπω Τετάρτη-Πέμπτη να τα ανοίγει κανονικά. Κατά τα άλλα δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα μαμά και νεογέννητο. Απλά φοβάμαι μήπως στενοχωρηθεί που θα είναι μοναχούλα και κλεισμένη και δε θέλει να θηλάσει και να φροντίσει το μικρούλι.. Τρελλή και υστέρω είμαι ε; 8}

Οχι..καθολου τρελη και υστερω δεν εισαι.Ειναι πολυ λογικο να αγχωνεσαι καλη μου.:)
Εφοσον δεν υπαρχει αλλη εναλλακτικη..αναγκαστικα θα γινει αυτο.Το προβλημα δεν ειναι με τη μαμα...αλλα με το μικρο κατ εμε.Ομως...εφοσον πανε ολα καλα...πιστευω οτι δεν θα εχουν προβλημα.:)
Βαλε ομως στη φωλιτσα τους..ζεστα ρουχαλακια...ειναι πολυ σημαντικο..να υπαρχει ζεστασια για το μικρο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back