maria_lulu
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος

Και τα 7 ειναι υπεροχαααα!!!!!*
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σχετη γλυκα!!!

Τι ηλικια εχουν;
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tι πανέμορφα πλασματάκια είναι αυτά?
Πόσο τυχερή είσαι που έχεις αυτές τις τρυφερές ψυχούλες μέσα στο σπίτι σου και τις μεγαλώνεις και πόσο περισσότερο τυχερά είναι αυτά, που είχαν την τύχη να βρεθούν απο εσένα! 
speri
Διάσημο μέλος
Τι ομορφες ψυχουλες Παναγια μου...Να τα χαιρεσαι!!

EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
Όντως είμαι τυχερη που τα εχω εδώ...απέραντη ευτυχία...και αυτά σίγουρα είναι υπερβολικά τυχερά...γιατι θα ζήσουν όλα κατω απο πολύ καλες συνθήκες...ασε που έχουν και φοβερή μαμά!!!
Χτες αφησα την μαμα έξω να βγει να κάνει την βόλτα της..αργησε...και βγηκα έξω να την ψάξω..την βρήκα με 2 γάτους να την πολιορκούν...την έβαλα μέσα μετα απο προσπάθεια και δέλεαρ σαρδελίτσα..και αποφάσισα να μην την αφήσω έξω για αρκετές μέρες μέχρι να της φύγουν οι ορέξεις...καλά κάνω ή την περιορίζω?? αλλά φοβάμαι μην μείνει πάλι εγκυος..και στόχος είναι οταν σταματησει με θυλασμό και δώσω τα γατακια να την στειρώσω...
Τα γατάκια γεννήθηκαν στις 7 Μαρτίου..κοντεύουν μήνα...
Οποιος θελει αξιολάτρευτα γατάκια ας ερθει σε επικοινωνία μαζί μου.
Ενα άλλο θέμα είναι οτι ενα γατάκι δεν μπορεί να ανοίξει τα ματάκια του...είναι σαν να έχουν τσίμπλες...ωστόσο καθε τόσο το πηγαίνω στην μαμά του και το γλείφει στο προσωπο. Τι μου πρότεινετε να κάνω?
Επισυνάπτω και φωτο για να το δείτε μαζί και με κάποιες άλλες.....
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
Mην την αφηνεις να βγαινει,μπορει να ξαναμεινει εγκυος και να αφησει και τα μωρα της.Σε καμια εβδομαδα θα αρχισουν να τρωνε κονσερβα τα μικρα,οποτε θα μπορεις να τη στειρωσεις.
Εχεις δίκιο.... Δηλαδή όταν περάσουν τον μήνα αρχίζω με κονσέρβα? ή δίνω κροκέτες μουσκεμένες? Επίσης δίνω και γάλα συγχρόνως? Έχω παρει το Ormilak....
moukelis
Επιφανές μέλος
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω την βόηθειά σας!! Πριν λίγο είδα ένα μωρό να κάνει τσισάκια του....έξω απο το λίτερ!!!! τι κάνω???? Πως θα τα μάθω να πηγαίνουν στην τουαλέτα τους???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα.Καλημέρα σας!
Θέλω την βόηθειά σας!! Πριν λίγο είδα ένα μωρό να κάνει τσισάκια του....έξω απο το λίτερ!!!! τι κάνω???? Πως θα τα μάθω να πηγαίνουν στην τουαλέτα τους???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα το παρεις και θα το βαλεις επανω στην αμμο,και πιανοντας τα ποδαρακια του,θα τα κουνας σαν να σκαβεις.Επισης καλο θα ειναι να μην την καθαριζεις εντελως,αλλα να αφηνεις καποια "υπολειματα" μεσα,για να οδηγουνται απο τη μυρουδια.

Σιγουρα θα μαθουν μην αγχωνεσαι.Απλα ειναι πολυ μικρουλια..και ειναι λόγικο να συμβαινουν και"ατυχηματα"
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα.
Θα το παρεις και θα το βαλεις επανω στην αμμο,και πιανοντας τα ποδαρακια του,θα τα κουνας σαν να σκαβεις.Επισης καλο θα ειναι να μην την καθαριζεις εντελως,αλλα να αφηνεις καποια "υπολειματα" μεσα,για να οδηγουνται απο τη μυρουδια.
Σιγουρα θα μαθουν μην αγχωνεσαι.Απλα ειναι πολυ μικρουλια..και ειναι λόγικο να συμβαινουν και"ατυχηματα"
Ευχαριστώ πολύ, πολύ!! Αλλά το θέμα είναι οτι πρέπει να πετύχω την στιγμή? Μπορώ να το κάνω αυτό και στην περίπτωση που δεν κάνουν την αναγκη τους ή ειναι ακυρο αυτο που λέω??

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Καταρχάς, η γατούλα Δέσπο (από το Αδέσποτο) ήταν μια αδεσποτούλα που τη φροντίζω από τότε σχεδόν που γεννήθηκε. Είναι περίπου 10 μηνών, και μου γέννησε στις 09/04/2011 3 μωράκια. Γέννησε στην αυλή μου αλλά το μόνο που έζησε μου το έφερε στην κρεβατοκάμαρά μου. Το θέμα μου είναι το εξής: αν και είναι αδέσποτη, τώρα που είναι κλεισμένη στο σπίτι μου δεν ξέρω αν μπορώ να την αφήσω Μ. Παρασκευή με Δευτέρα του Πάσχα που πρέπει να λείψω.. Φοβάμαι μην στενοχωρηθεί που μείνει τόσες μέρες μόνη της κλεισμένη στο σπίτι. Πάντως, όσο καιρό είναι μέσα (από τότε που γέννησε) δε θέλει να βγει ούτε στην αυλή, σα να της αρέσει περισσότερο μέσα πλέον.. Ούτε ζημιές έχει κάνει, τουαλέτα πηγαίνει στη λεκάνη με άμμο που έχω από την πρώτη μέρα, είναι σαν σπιτικιά! Ο κτηνίατρος που συμβουλεύτηκα μου είπε ότι δε θα έχει πρόβλημα αρκεί να υπάρχει νερό και τροφή όλες τις μέρες. Εσείς τι πιστεύετε;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Και βεβαια δεν θα εχει προβλημα.Μπολικη ξηρα τροφη..πολλα μπωλακια με νερο,και ακομα καλυτερα αν εχεις ποτιστρα,για να μην την αναποδογυρισει..καθαρη αμμος..και μια χαρα θα πανε ολα.Και εγω,οπως και πολλοι αλλοι..το ιδιο κανουμε.Μαλιστα εγω..τα εχω αφησει και μεχρι 8 μερες ετσι.Αναγκαστικα,.γιατι δεν γινεται αλλιως.
Απλα...εγω βγαζω αντικειμενα που μπορει να σπασουν,μπριζες κλπ..για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

ΥΓ..α...με το μικρο ομως δεν ξερω τι γινεται.Μπορει ν α τρωει ξηρη τροφη;Θηλαζει;..σε ποια φαση ειναι;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εφοσον δεν υπαρχει αλλη εναλλακτικη..αναγκαστικα θα γινει αυτο.Το προβλημα δεν ειναι με τη μαμα...αλλα με το μικρο κατ εμε.Ομως...εφοσον πανε ολα καλα...πιστευω οτι δεν θα εχουν προβλημα.

Βαλε ομως στη φωλιτσα τους..ζεστα ρουχαλακια...ειναι πολυ σημαντικο..να υπαρχει ζεστασια για το μικρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool