Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

• Thread starter Thread starter Luna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
και λιγες απο εμενα!!!:P:P
Sevah!!
DSC00326.jpg

Carmen
DSC00319.jpg

Troy
DSC00316.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η έκθεση ήταν πάρα πολύ καλή!!
Σχεδόν δεν κουνήθηκα απο τη θέση μου!!..
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν!!!!...:up::up::up:

Ένα μόνο παράπονο, όποτε πέρναγε διαγωνιζόμενο γατάκι όλοι άπλωναν τα χέρια να το χαϊδέψουν, με αποτέλεσμα να προκαλούν άγχος στα γατάκια..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλε τοσος κοσμος απο το φορουμ κι εγω γνωρισα τοσες λιγες???????Γμτ^%#^&%$%!!!!!
Ημουνα απο τις 3 30 μεχρι το κλεισιμο σχεδον συνεχεια διπλα απο την τεντα του Αρχοντα(λεγε με Σειριο!)!!
Πραγματικα ηταν τελεια!!Και τα γατια τελειοτερα!!!!Αγαπησα το Μουψη,τη Σεμελη και το Μορφεα και φυσικα τα Ραγκντολακια της Κατερινας(πιο πολυ ομως τη Ντιβον!!)!!!Και φυσικα τη Συμπιλ,τη μοναδικη σκοτις με τα τελεια αυτια,απο της οποιας το κλουβι περναγα καθε τρεις και λιγο και της μιλαγα!!!Για τα γατια της Αναστασιας δε λεω τιποτα:PΤα αγαπω ολα αλλα πιο πολυ τον Τιμυ!!!
Και επισης δε θα πω τιποτα για τα κουνακια και τα ταμπυ(γιατι τα θυμαμαι και τσαντιζομαι που δεν εχω τεραστιο σπιτι)!!
Αντε και του χρονου!!!(που μπορει να κατεβασω τη στριτζω ετσι για εφε!!)

:up::up::up: συγχαρητήρια και από εμένα σε όσα γατόνια συμμετείχαν, και σε όσο πήραν βραβείο:):) Φαντάζομαι θα ήταν τέλεια εμπειρία άσχετα από το βραβείο.
Περήφανες γατομαμάδες να τα χαίρεστε όλες σας, πολύ σας ζηλεύω ήθελα να έρθω αλλά με 38πυρετό.. αδύνατον:mad::mad:
Ελπίζω το Δεκέμβρη αν γίνει όπως είπατε να τα καταφέρω.

Ιδιαίτερο μπράβο στο Σεμελάκι (εμ είναι θεάαααααα) αδυναμία μου μεγάληηηηη:lol::lol: να τα χαίρεσαι Γιούλη μου κ ασε μας εμάς στο οφθαλμόλουτρο, στα γατόνια σου κατερίνα (αχ ο Ωκεανός είναι τέεεελειος), Σεβαχ, στα μαινκουν, στη μανταρίνα και σε όσα ξεχνάω.
Ενα γλυκό φιλί στην άλλη μου αδυναμία στο Σείριο (ακόμα δεν διάβασα τοθέμα του:/:)
Μπράβο κ με τα αδεσποτάκια σου βιβή και σε όσες βοήθησαν εύχομαι να υπάρξει συνέχεια στις υιοθεσίες:):) νοητικά ήμουν μαζί σας αλλά από τα νεύρα μου ούτε τηλ δεν πήρα (4μέρες στο σπίτι!!:mad:)

Ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ:lol::lol: στην επόμενη θα φέρω το Σορμπεδάκι μου, από τώρα το εκπαιδεύω, να σαρώσει τα βραβεία .. σε όλες τις κατηγορίες:blink::blink::blink:

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο
heart.gif

Να ρωτησω...κερδισε και η Σεμελιτσα:hmm:

Να ρωτησω...κερδισε και η Σεμελιτσα:hmm:
ναι...βγηκε Best of the best στη κατηγορια Νεων της Εκθεσης:)

Νομιζω την εδειξε στη τηλεοραση.Ειδα μια γατουλα ολοειδια και λεω αυτη ειναι η Σεμελη.Την εξειξαν ή μπορει να ηταν καποια αλλη

Εντυπώσεις από την 9η διεθνή έκθεση γάτας!

Οι σταρ μας!
seirios.jpg

havanaki.jpg

g7.jpg

g3.jpg

ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ''ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ''
Ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ!!!!ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!
:):)

Η σταρ όμως της μέρας ήταν η ...Γάτα!
Μια μικρή κουταβούλα που βρήκε μέλος του ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟΥ
καθώς ερχόταν στην έκθεση,πάνω στην Λεωφόρο Πατησίων,
εγκαταλελειμμένη μέσα σε μια κούτα μαζί με το αδερφάκι της,που υιοθετήθηκε από περαστικούς!!!!

Η Γάτα,που ονομάστηκε έτσι για να μην ξεχωρίζει μέσα στο..πλήθος,(καμουφλάζ το όνομα)
είναι μόλις 1.5 μηνός και είναι 99% Λαμπραντόρ.
gata.jpg

και μερικες αλλες φωτο απο τα κουκλια!
ο ωκεανος,ονομα και πραγμα παντως.:D

Ολοι κυριες και κυριοι:lol:Το αξιζουν πραγματικα:up:

Νομιζω την εδειξε στη τηλεοραση.Ειδα μια γατουλα ολοειδια και λεω αυτη ειναι η Σεμελη.Την εξειξαν ή μπορει να ηταν καποια αλλη

Σε ποιό κανάλι;

η σεμελη παιρνει και ποζα ντιβας μαζι με τα βραβεια της!! :lol:
κουκλα ειναι!
να σου ζησει Γιουλη!

Για μενα star ειναι ολες οι γατες που ελαβαν μερος...star ειναι ολες οι γατες που ειναι μεσα στη ψυχη μας:)
Star ειναι ολοι αυτοι που πονανε και νοιαζονται και για τις πονεμενες ψυχουλες που πεινανε και κρυωνουν στα κατωφλια μας...

Σε ποιό κανάλι;
Εδειξε γενικα για την εκθεση στον αντ1 στο καλομελετα κι ερχεται.

Για μενα star ειναι ολες οι γατες που ελαβαν μερος...star ειναι ολες οι γατες που ειναι μεσα στη ψυχη μας:)
Star ειναι ολοι αυτοι που πονανε και νοιαζονται και για τις πονεμενες ψυχουλες που πεινανε και κρυωνουν στα κατωφλια μας...
Ναι,αλλα εγω αλλο ρωτησα:redface::happy:Την εδειξε στη tv?

η σεμελη παιρνει και ποζα ντιβας μαζι με τα βραβεια της!! :lol:
κουκλα ειναι!
να σου ζησει Γιουλη!
ευχαριστουμε παρα πολυ...:)
ειναι πολυ καλη γατουλα κι αυτο για εμενα εχει τη περισσοτερη σημασια...ηρεμη, γλυκια και χαδιαρα...δεν ξερω τι θα πει γκρινια, ζημια και παραξενια...
ελπιζω κι ευχομαι να καταφερω να διαδωσω την ομορφη και καλη αυτη φυλη, γιατι πραγματικα το αξιζει...

Ναι,αλλα εγω αλλο ρωτησα:redface::happy:Την εδειξε στη tv?
δεν το γνωριζω αυτο...δεν βλεπω σχεδον καθολου τηλεοραση....:)παντως κι αλλοι μου το ειπαν:hmm:

Πιθανον να την εδειξε.Ειδα στο μουτρακι της αυτες τις μαυρες ριγουλες και πιστεψα πως ειναι αυτη.Πανω απο ολα Μπραβο σε ολες τις γατουλες που συμμετηχαν στο διαγωνισμο ! ! !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back