moukelis
Επιφανές μέλος

Αλινα σκεφτομαι να συμμετεχω με τον Σειριο,αλλα δεν ξερω ακομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Να σου πω την αμαρτια μου,αν η Leia ηταν λιγο πιο κοινωνικη,θα πηγαινα κι εγω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τι εγινε ρε παιδια?Παμε Σαλαμινα στις 22/3?Να ερθω κι εγω να κραταω τις χτενες και το τριποδο???Δωραααααα,θα ερθει ο αδερφος μας,καταλαβα καλα?Πηρα το mini cooper μου και ηρθα!!!Και αναλαμβανω να κουβαλησω και μια γατομανα με το παιδι της,αμα λαχει.....
Αλινα η Leia ειναι πανεμορφη! Να τη χαιρεσαιNαι ρε πουλακι μου,τι το σκεφτεσαι?Μη μεινεις για παντα με την απορια πως θα τα πηγαινε σε μια Εκθεση,κριμα ειναι!!Τωρα που ειναι ακομα στις δοξες του,ομορφουλης και νεαρουλης!!Κι ας ειναι λιγο στριτζος,δεν πειραζει..Εγω νομιζω οτι το εχουμε το βραβειο στην τσεπη!!!!!!!!!
Να σου πω την αμαρτια μου,αν η Leia ηταν λιγο πιο κοινωνικη,θα πηγαινα κι εγω...

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι Αλίνα μου. Να έρθεις να μας κάνεις παρεούλα. Και σ΄ευχαριστουμε για την προσφορά κιόλας!!! Αλήθεια η Λέια είναι μια κουκλάρα!!!Τι εγινε ρε παιδια?Παμε Σαλαμινα στις 22/3?Να ερθω κι εγω να κραταω τις χτενες και το τριποδο???Δωραααααα,θα ερθει ο αδερφος μας,καταλαβα καλα?Πηρα το mini cooper μου και ηρθα!!!Και αναλαμβανω να κουβαλησω και μια γατομανα με το παιδι της,αμα λαχει.....

Ωωω πολύ ωραία, που θα ξεκινήσει πάλι την εκτροφή γιατι πράγματι είχε πολύ όμορφα γατιά.Οχι τίποτα από αυτά δεν έχω κάνειάρα δεν λέω τίποτα ακόμα
Ναι ναι ξεκινάω μάλιστα
Θα το δοκιμάσω να πάρω ξανα τη Hills να δω πως θα πάει.
Είχε σταματήσει Αναστασία μου αλλά τώρα όπως μου είπε έχει μια μπλε πανέμορφη γατούλα κ μία σοκολα ποιντ που για περσική όπως μου είπε είναι κ σπάνια κ μάλλον θα ξεκινήσει πάλι την εκτροφή. Μακάρι γιατί είχε πολύ προσεγμένα γατάκια μορφολογικά αλλά κ με άριστο χαρακτήρα κ εκτροφεία περσικών δεν έχουμεΝαι ναι να μου τα δείξεις από κοντά για να καταλάβω

Να συμμετέχεις να συμμετέχεις.Ναι Γιουλη γιατι ο φωτογραφος ηταν το προβλημα...
Αλινα σκεφτομαι να συμμετεχω με τον Σειριο,αλλα δεν ξερω ακομα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Αλινα αμα διακριθει ο Σειριος θα μοιραστει το βραβειο με τη Leia γιατι η ομορφια ειναι οικογενειακο προνομιο!

Αναστασια μου ακομα κι ο Δημητρης χτες μου ειπε να τον παω,ειχε να τον δει πολυ καιρο και δεν τα πανε και καλα,παρολα αυτα του εκανε βαρελακια και ηταν πολυ πολυ ηρεμος μαζι του.Με προβληματιζει λιγο το οτι θα ειμαι σε ξενοδοχειο και δεν ξερω αν εκει θα μπορω να του κανω την περιποιηση που πρεπει.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μια χαρα θα του τη κανεις!! Μην ανησυχεις γι'αυτο Δωρακι...θα παρεις μαζι σου ο,τι χρειαζεται για την ανετη διαμονη του κι ολα θα ειναι μια χαραΚαλημερα!
Αλινα αμα διακριθει ο Σειριος θα μοιραστει το βραβειο με τη Leia γιατι η ομορφια ειναι οικογενειακο προνομιο!
Αναστασια μου ακομα κι ο Δημητρης χτες μου ειπε να τον παω,ειχε να τον δει πολυ καιρο και δεν τα πανε και καλα,παρολα αυτα του εκανε βαρελακια και ηταν πολυ πολυ ηρεμος μαζι του.Με προβληματιζει λιγο το οτι θα ειμαι σε ξενοδοχειο και δεν ξερω αν εκει θα μπορω να του κανω την περιποιηση που πρεπει.![]()

Σου εχω στειλει το link για το grooming?

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!!!Καλημερα!
Αναστασια μου ακομα κι ο Δημητρης χτες μου ειπε να τον παω,ειχε να τον δει πολυ καιρο και δεν τα πανε και καλα,παρολα αυτα του εκανε βαρελακια και ηταν πολυ πολυ ηρεμος μαζι του.Με προβληματιζει λιγο το οτι θα ειμαι σε ξενοδοχειο και δεν ξερω αν εκει θα μπορω να του κανω την περιποιηση που πρεπει.![]()

Μωρε μια χαρά θα του κάνεις την περιποίηση που πρέπει. Γενικώς τα κοντότριχα είναι και πολύ εύκολα στην περιποίηση. Τι να πουν αυτοι που ταξιδεύουν και πάνε σε ξενοδοχεία για εκθέσεις με περσικά και μακρύτριχα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι έ???Κι εγώ πριν που έγραφα το μήνυμα, σκεφτόμουν τους εκτροφεις των περσικών. Που πάνε ταξίδια και είναι αναγκασμένοι να τα κάνουν μια μερα πριν μπάνιο εκει. Πω πω για σκέψου να έχουν 3 μαζί στην έκθεση?Να δεις την Αννα μπουγαδα που εκανε στο Περση της και τις 2 μερες στη Σοφια![]()

Και παρακαλώ στον περσικό της γατούλη. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΗΣ στο όνομα δηλ. είναι μόνον ένας

(αστειεύομαι βεβαίως)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Με αφορμη το μηνυμα σου εγραψα για την ΑνναΝαι έ???Κι εγώ πριν που έγραφα το μήνυμα, σκεφτόμουν τους εκτροφεις των περσικών. Που πάνε ταξίδια και είναι αναγκασμένοι να τα κάνουν μια μερα πριν μπάνιο εκει. Πω πω για σκέψου να έχουν 3 μαζί στην έκθεση?
Και παρακαλώ στον περσικό της γατούλη. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΗΣ στο όνομα δηλ. είναι μόνον ένας![]()
...μωρε δε θυμαμαι πως τον λενε και τον εγραψα Περση
...καλε αφου ειναι Περσης πως να τον πω...Πως λεμε Βιρμανιας?

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειδικο χαλαρωτικο μασαζ και μια Ουκρανιδα στριπτιζουΝαι Γιουλη μου μου το εστειλες,ευχαριστω.Αναστασια εκτος απο μπανακι και νυχια τι αλλο θελουν τα κοντοτριχα;

moukelis
Επιφανές μέλος
Ε αμα ειναι να κανει ο Σειριος θα πρεπει να κανω κι εγω,εγω δηλαδη δε θα ειμαι αγχωμενη για την Εκθεση;ειδικο χαλαρωτικο μασαζ και μια Ουκρανιδα στριπτιζου![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα σε βγαλω εγω απο τη προηγουμενη να σε χαλαρωσωΕ αμα ειναι να κανει ο Σειριος θα πρεπει να κανω κι εγω,εγω δηλαδη δε θα ειμαι αγχωμενη για την Εκθεση;![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι... καλό μου Γιουλάκο... ΚΑΛΕ πλάκα έκανα... αλλωστε τα παιδιά μου τα σκατουλια για να με πειράξουν μου λένε όταν τον φωνάζω: Καλέ όχι πέρσι, φέτος!!!! Και γίνομαι τούρμποΜε αφορμη το μηνυμα σου εγραψα για την Αννα...μωρε δε θυμαμαι πως τον λενε και τον εγραψα Περση
...καλε αφου ειναι Περσης πως να τον πω...
Πως λεμε Βιρμανιας?![]()

Να σου πω την αλήθεια θα συμμετέχω πρώτη φορά με κοντότριχο κι εγώ... αλλα μου είπε η Νικολετα που μιλήσαμε να μην τον κάνω μπάνιο. Απλα να αρχίσω από τωρα την καλοπετ γιατι ωφελεί στο τρίχωμα, και να τον βουρτσίσω απλά καλά. Θα διαβάσω όμως κι αναλυτικά το λινκ της Γιουλης που μου έστειλε κι εμένα, και θα δω τι θα κάνω. Πάντως λέω να τον κάνω ούτως ή αλλως ένα μπανάκι αλλα εντος του μηνός αυτου για να μην μαδάει.Ναι Γιουλη μου μου το εστειλες,ευχαριστω.Αναστασια εκτος απο μπανακι και νυχια τι αλλο θελουν τα κοντοτριχα;

Ναααιιι καλό μου ακούγεται. Μάλλον μια...γατολεοπαρδαλέ στριπτιζου να την γουστάρουν πολύ!!!!!ειδικο χαλαρωτικο μασαζ και μια Ουκρανιδα στριπτιζου![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι λες καλε,και να αφησω την Ουκρανη με το αγορι μου το αβγαλτο;Θα σε βγαλω εγω απο τη προηγουμενη να σε χαλαρωσω![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ελα μου ντε? Καλέ τι άβγαλτο θα έχει επάνω του? Θα της βγάλει νύχια!!!Τι λες καλε,και να αφησω την Ουκρανη με το αγορι μου το αβγαλτο;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Κοιτα δεν ξερω γιατι,αλλα οταν τον κανω μπανιο για μερικες μερες σαν να θολωνει το τριχωμα του.Ενω ειναι τοσο γυαλιστερος...Θα ξαναδιαβασω το λινκ κι αν το αποφασισουμε θα δουμε...Να σου πω την αλήθεια θα συμμετέχω πρώτη φορά με κοντότριχο κι εγώ... αλλα μου είπε η Νικολετα που μιλήσαμε να μην τον κάνω μπάνιο. Απλα να αρχίσω από τωρα την καλοπετ γιατι ωφελεί στο τρίχωμα, και να τον βουρτσίσω απλά καλά. Θα διαβάσω όμως κι αναλυτικά το λινκ της Γιουλης που μου έστειλε κι εμένα, και θα δω τι θα κάνω. Πάντως λέω να τον κάνω ούτως ή αλλως ένα μπανάκι αλλα εντος του μηνός αυτου για να μην μαδάει.![]()

Αναστασια,ντροπη!Ναααιιι καλό μου ακούγεται. Μάλλον μια...γατολεοπαρδαλέ στριπτιζου να την γουστάρουν πολύ!!!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και μετα εκεινη ουτε που θα παραπονεθει....απλα θα σου πει να του κανεις πιο συχνα πεντικουρ - μανικιουρΕλα μου ντε? Καλέ τι άβγαλτο θα έχει επάνω του? Θα της βγάλει νύχια!!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool