Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:05 Η Mariel έγραψε: #81 04-02-09 15:05 Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #82 04-02-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! θα χαρουμε να σε δουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #83 04-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε καλω στο περιπτερο μου για καφε Click για ανάπτυξη... Για καφε.... Πφφφφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #84 04-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για καφε.... Πφφφφ.... Click για ανάπτυξη... Αρνησαι ε? Καλα...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #85 04-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρνησαι ε? Καλα...:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η Havana έγραψε: #86 04-02-09 15:20 Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #87 04-02-09 15:23 Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 04-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Click για ανάπτυξη... ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Click για ανάπτυξη... ποιος / που / τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 04-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Click για ανάπτυξη... μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #90 04-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Click για ανάπτυξη... Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #91 04-02-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #82 04-02-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! θα χαρουμε να σε δουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #83 04-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε καλω στο περιπτερο μου για καφε Click για ανάπτυξη... Για καφε.... Πφφφφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #84 04-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για καφε.... Πφφφφ.... Click για ανάπτυξη... Αρνησαι ε? Καλα...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #85 04-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρνησαι ε? Καλα...:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η Havana έγραψε: #86 04-02-09 15:20 Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #87 04-02-09 15:23 Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 04-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Click για ανάπτυξη... ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Click για ανάπτυξη... ποιος / που / τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 04-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Click για ανάπτυξη... μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #90 04-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Click για ανάπτυξη... Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #91 04-02-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! θα χαρουμε να σε δουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #83 04-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε καλω στο περιπτερο μου για καφε Click για ανάπτυξη... Για καφε.... Πφφφφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #84 04-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για καφε.... Πφφφφ.... Click για ανάπτυξη... Αρνησαι ε? Καλα...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #85 04-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρνησαι ε? Καλα...:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η Havana έγραψε: #86 04-02-09 15:20 Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #87 04-02-09 15:23 Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 04-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Click για ανάπτυξη... ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Click για ανάπτυξη... ποιος / που / τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 04-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Click για ανάπτυξη... μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #90 04-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Click για ανάπτυξη... Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #91 04-02-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε καλω στο περιπτερο μου για καφε Click για ανάπτυξη... Για καφε.... Πφφφφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #84 04-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για καφε.... Πφφφφ.... Click για ανάπτυξη... Αρνησαι ε? Καλα...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #85 04-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρνησαι ε? Καλα...:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η Havana έγραψε: #86 04-02-09 15:20 Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #87 04-02-09 15:23 Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 04-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Click για ανάπτυξη... ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Click για ανάπτυξη... ποιος / που / τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 04-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Click για ανάπτυξη... μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #90 04-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Click για ανάπτυξη... Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #91 04-02-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για καφε.... Πφφφφ.... Click για ανάπτυξη... Αρνησαι ε? Καλα...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο EL GATO έγραψε: #85 04-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρνησαι ε? Καλα...:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η Havana έγραψε: #86 04-02-09 15:20 Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #87 04-02-09 15:23 Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 04-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Click για ανάπτυξη... ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Click για ανάπτυξη... ποιος / που / τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 04-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Click για ανάπτυξη... μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #90 04-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Click για ανάπτυξη... Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #91 04-02-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρνησαι ε? Καλα...:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η Havana έγραψε: #86 04-02-09 15:20 Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #87 04-02-09 15:23 Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 04-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Click για ανάπτυξη... ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Click για ανάπτυξη... ποιος / που / τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 04-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Click για ανάπτυξη... μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #90 04-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Click για ανάπτυξη... Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #91 04-02-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεσηθα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει. Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση. ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #87 04-02-09 15:23 Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 04-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Click για ανάπτυξη... ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Click για ανάπτυξη... ποιος / που / τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 04-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Click για ανάπτυξη... μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #90 04-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Click για ανάπτυξη... Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #91 04-02-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 04-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Click για ανάπτυξη... ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Click για ανάπτυξη... ποιος / που / τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 04-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Click για ανάπτυξη... μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #90 04-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Click για ανάπτυξη... Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #91 04-02-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα. Click για ανάπτυξη... ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα.. Click για ανάπτυξη... ποιος / που / τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #89 04-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Click για ανάπτυξη... μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #90 04-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Click για ανάπτυξη... Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #91 04-02-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο; Click για ανάπτυξη... μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #90 04-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Click για ανάπτυξη... Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #91 04-02-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα Click για ανάπτυξη... Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #91 04-02-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia... Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Η bunny έγραψε: #92 04-02-09 15:37 Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #93 04-02-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 04-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σαλαμίνα; Μακριά είναι... Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια... Click για ανάπτυξη... Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #95 04-02-09 15:40 Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια η κατηγορια,αν και θα πρεπει να φτιαξουν ειδικο emoticon κινδυνος θανατος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η bunny έγραψε: #96 04-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε? Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων μηπως να βγαλουμε "Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #97 04-02-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι! Click για ανάπτυξη... Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #98 04-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ξέχασες αυτό: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η Havana έγραψε: #99 04-02-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες ποιος / που / τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Φλωρα σαρτζετακη πειραιας 2104286575 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:57 Η bunny έγραψε: #100 04-02-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ποιοι συμμετέχουν;Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας. Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη; Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.