Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!Θα ερθω κι εγω στην εκθεση
θα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει.Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση.

ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστω!Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεση
θα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει.
Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση.
ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!!

θα χαρουμε να σε δουμε απο κοντα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Σε καλω στο περιπτερο μουγια καφε
![]()
Για καφε.... Πφφφφ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αρνησαι ε?Για καφε.... Πφφφφ....![]()
Καλα...:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Αρνησαι ε?Καλα...:cry:
Δεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα.

Havana
Διάσημο μέλος
Α,πολυ ωραια!Θα ερθω κι εγω στην εκθεση
θα χαρω παρα πολυ να δω ολα τα γνωστα(και οχι μονο)γατακια μαζεμενα εκει.
Το σκεφτομουν κι εγω σε καποια φαση πριν λιγο καιρο να παω το Νοελ σε εκθεση,αλλα αφενος μεν φοβαμαι κι εγω μηπως ταλαιπωρηθει,κι αφετερου ειμαι παντελως ασχετη στις περιποιησεις κτλ των γατιων που απαιτει μια εκθεση.
ΥΓ.Κουκλος ο Μορφεας!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατεςΔεν το πιασες.... Τζαμπα τα δακρυα.![]()

ποιος / που / τηλεφωνο?Μπορεις να το πας σε groomer για γατες, εχουμε μια εδω στη αθηνα..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμαΤελικα Γιουλη λες να το εχουν τα γατια με μπλε αποχρωση αυτο το τσαμπουκαλιδικο;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia...μωρε λες να ειναι γονιδιακο το θεμα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε?Μηπως το χρωμοσωμα που ευθυνεται για τον μπλε χρωματισμο ευθυνεται και για το στριτζοχαρακτηρα;Ενδεικτικα παραδειγματα:Μορφέας,Σείριος,Leia...![]()

Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων

μηπως να βγαλουμε
"Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα?

bunny
Περιβόητο μέλος

Μακριά είναι...
Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μωρε Νεκταρια δε βαζουμε και κατηγορια Κουνελακια?Σαλαμίνα;
Μακριά είναι...![]()
Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι!Σαλαμίνα;
Μακριά είναι...![]()
Κρίμα...κι ήθελα να τα δω τα γατάκια...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Ξέχασες αυτό:Αυτο λεω κι εγω...λες μωρε?
Παιδια μακρυα απ΄τα μπλε γατια...τα αναλαμβανουμε μονο εμεις οι εμπειροι των μπλε στριτζογατων
μηπως να βγαλουμε
"Blue stritzo maniacs"? και να το βαλουμε αυστηρα για ενηλικους αφου ολα τα story θα ειναι θριλερ εκει μεσα?![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Ρώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα!Αθηνα - Περαμα - Σαλαμινα με το φερρυ...παρε και τη μαμα μαζι!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ξέχασες αυτό:![]()
![]()
Μια χαραΡώτησα το μπαμπά και είπε ότι μπορούμε να έρθουμε στην έκθεση για βόλτα!![]()

Havana
Διάσημο μέλος
Φλωρα σαρτζετακη πειραιαςξερω οτι προτιμας ρομαντικο δειπνο με κερι....αλλα θα μας βλεπουν...η Σεμελη, οι 2,000 συμμετεχοντες οι κριτες κι ολες οι γατες
ποιος / που / τηλεφωνο?![]()
2104286575
bunny
Περιβόητο μέλος
Ποιοι συμμετέχουν;Μια χαρα![]()
Έχω παρακολουθήσει έκθεση σκύλων αλλά όχι γάτας.Τί κάνουν δηλαδή,τις βάζουν στη σειρά να δουν ποια είναι πιο όμορφη;

Δεν θα ήθελα να είμαι κριτής!Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσεις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool