Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου

Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο :mad:
Α ναι...μωρε τωρα θυμηθηκα το Post σου για το γατο φανταρο:lol::lol:

Κι εγω πολυ θα ηθελα μια ωραια φωτογραφηση των γατουνιων μου:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι θα ρωτήσουμε τη Νεκταρία αν δέχονται νεοσύλλεκτους:lol::lol:
Θα πρέπει κατ αρχήν να βρεις έναν άνθρωπο που να ξέρει από φωτ. μηχανές να σου κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις γιατί αυτό είναι το βασικότερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και εκτός θέματος θα σας απαντήσω μαζί :rolleyes:

αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου...

εάν διακρίνω καλά από τις φωτογραφίες που έχεις στη gallery σου πιθανολογώ ότι είναι από κάποιο κινητό.. πρότασή μου , επένδυσε 150? και πάρε μια φωτογραφική μηχανή πχ: https://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_263&products_id=7371 (είναι και σε ροζουλί :D ) θα δεις μεγάλη διαφορά από αυτές που έχεις κυρίως στη ποιότητα τους.

Οσο για το σταθερό χέρι δυστυχώς πάνω στο χέρι δε γίνεται τίποτε , υπάρχουν άλλα 'τεχνάσματα' πχ fill-in flash, τρίποδο , ακουμπάμε κάπου κλπ :cool:

Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου

Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο :mad:

μήπως να του πάρεις δώρο ένα nitendo για να έρθει... α ρε σημερινή νεολαία.. :lol:

εάν τις έχεις στην έκθεση κανονίζεται εύκολα.. :up:

Θα πρέπει κατ αρχήν να βρεις έναν άνθρωπο που να ξέρει από φωτ. μηχανές να σου κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις γιατί αυτό είναι το βασικότερο

αυτό ειναι λάθος , θα πρέπει να μάθει τις βασικές λειτουργίες της μηχανής και να ξέρει ανάλογα τις συνθήκες τι θα πρέπει να ρυθμίσει έτσι ώστε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.. ;)

Πραγματι...
Γιατι κι εγω δεν το΄χω μεσα μου που λενε για να κανω δοκιμες...η φωτογραφια μου αρεσει πααααρα πολυ αλλα να τη θαυμαζω απο τους αλλους τελικα...:/:

Drf δεν ειναι απο κινητο απο μια Canon excilim ειναι:redface::redface:
Στη Εκθεση στην Εκθεση τοτε!:up: Γιατι σιγα μην ακολουθησω τις συμβουλες που μου εδωσες...ασχετη ειμαι:redface::D
Ευχαριστω παντως:)

εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. :D

υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat:

Κι αλλος αντρας στο forum. Ελα, αυξανομαστε.
Δυστυχως, προσπαθω να περασω απο το σταδιο του "παντελως ασχετος" στο "πολυ αρχαριος" -εστω- με τη φωτογραφια, ανεπιτυχως. Προς το παρον, μονο με το πρασινο τραβω φωτογραφιες. Θλιψη μεγαλη. :(
Καθε συμβουλη δεκτη.

Drf δεν ειναι απο κινητο απο μια Canon excilim ειναι:redface::redface:
Στη Εκθεση στην Εκθεση τοτε!:up: Γιατι σιγα μην ακολουθησω τις συμβουλες που μου εδωσες...ασχετη ειμαι:redface::D
Ευχαριστω παντως:)

το πρόβλημά σου στις φωτογραφίες που έχεις είναι το χαμηλό φως..

ExposureTime:1/8ISOSpeedRatings:200
το exposure time είναι πολύ χαμηλό για να το βγάλεις στο χέρι , 1/8 σημαίνει ότι η μηχανή σου βγάζει τη φωτογραφία σε 1/8 του δευτερολέπτου ο χρόνος αυτός ειναι πολύ μεγάλος για να κουνηθείς λίγο και να χαλάσει.

λύση:
1. μικρό τριποδάκι (ναι σιγά μη κάτσει το γατόνι να το βγάλεις :lol: )
2. ενεργοποιείς το flash σου
2. ανεβάζεις το iso που σου έχω γράψει από πάνω , αυτό είναι η ευαισθησία της μηχανής στο φως , όσο μεγαλύτερο είναι σου δίνει γρηγορότερο χρόνο σε χαμηλότερο φωτισμό

πήρα ως παράδειγμα αυτή: https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/1/4/6/9/CIMG2892.JPG

κάτι άλλο , επειδή οι μηχανές είναι λίγο 'χαζές' σε περιπτώσεις όπως αυτή εδώ: https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8792&c=3&userid=802 που έχεις κάτι σκούρο μπροστά και κάτι φωτεινό πίσω είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις αυτό που θέλεις. θα πρέπει να 'πεις' στη μηχανή σου ότι το σωστό φως είναι πάνω στο γατόνι και όχι στον ουρανό.

πχ εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8788&c=3&userid=802 τα πράγματα είναι καλύτερα έχει ταχύτητα 1/40 αλλά για 'ακούνητες' κοιτάμε πάνω από 1/80 να είναι..;)

Κι αλλος αντρας στο forum. Ελα, αυξανομαστε.
Δυστυχως, προσπαθω να περασω απο το σταδιο του "παντελως ασχετος" στο "πολυ αρχαριος" -εστω- με τη φωτογραφια, ανεπιτυχως. Προς το παρον, μονο με το πρασινο τραβω φωτογραφιες. Θλιψη μεγαλη. :(
Καθε συμβουλη δεκτη.

El Gato άσε δε το έχουμε εδώ.. είναι πολλές! :D

μια αρχή για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα είναι να αποφασίσει πρώτα αυτός τι θέλει και μετά 'πορεύεται' στον ανάλογο δρόμο.. :cool:

το exposure time είναι πολύ χαμηλό για να το βγάλεις στο χέρι , 1/8 σημαίνει ότι η μηχανή σου βγάζει τη φωτογραφία σε 1/8 του δευτερολέπτου ο χρόνος αυτός ειναι πολύ μεγάλος για να κουνηθείς λίγο και να χαλάσει.

λύση:
2. ανεβάζεις το iso που σου έχω γράψει από πάνω , αυτό είναι η ευαισθησία της μηχανής στο φως , όσο μεγαλύτερο είναι σου δίνει γρηγορότερο χρόνο σε χαμηλότερο φωτισμό

πήρα ως παράδειγμα αυτή: https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/1/4/6/9/CIMG2892.JPG

κάτι άλλο , επειδή οι μηχανές είναι λίγο 'χαζές' σε περιπτώσεις όπως αυτή εδώ: https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8792&c=3&userid=802 που έχεις κάτι σκούρο μπροστά και κάτι φωτεινό πίσω είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις αυτό που θέλεις. θα πρέπει να 'πεις' στη μηχανή σου ότι το σωστό φως είναι πάνω στο γατόνι και όχι στον ουρανό.

πχ εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8788&c=3&userid=802 τα πράγματα είναι καλύτερα έχει ταχύτητα 1/40 αλλά για 'ακούνητες' κοιτάμε πάνω από 1/80 να είναι..;)

μια αρχή για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα είναι να αποφασίσει πρώτα αυτός τι θέλει και μετά 'πορεύεται' στον ανάλογο δρόμο.. :cool:
Ευχαριστω:rolleyes::redface:

Δωρααααααα!! Βοηθεια:blink::blink::P:lol::lol::lol:

Νομίζω ότι χρειάζεται να έχεις κ το καλλιτεχνικό μέσα σου για να βρεις αυτό το δρόμο που λες (άρα εγώ αποκλείομαι :| )
Ευχαριστω:rolleyes::redface:

Δωρααααααα!! Βοηθεια:blink::blink::P:lol::lol::lol:
Όλα τα κατάλαβες Γιούλη μου βλέπω:lol::lol:

Νομίζω ότι χρειάζεται να έχεις κ το καλλιτεχνικό μέσα σου για να βρεις αυτό το δρόμο που λες (άρα εγώ αποκλείομαι :| )

το καλυτερο Ελενα μου, ειναι να εχεις κολητο το/τη φωτογραφο:lol::lol::lol:

το έχεις ψάξει; το έχεις ψάξει πολύ; σε ενδιαφέρει; έχεις μελετήσει άλλους φωτογράφους διάσημους ή μη ; έχεις πάει σε εκθέσεις ; διαλέξεις; εάν δε τα έχεις κάνει αυτά δε μπορείς να λες όχι.. ;)

το έχεις ψάξει; το έχεις ψάξει πολύ; σε ενδιαφέρει; έχεις μελετήσει άλλους φωτογράφους διάσημους ή μη ; έχεις πάει σε εκθέσεις ; διαλέξεις; εάν δε τα έχεις κάνει αυτά δε μπορείς να λες όχι.. ;)
Τ'ακουσες Ελενα? Ξεκινα:lol::lol::lol:

Για μενα ελεγα, οχι για τα παιδια μου! :P :P :P :P
Εμεις δεν εχουμε αναγκη επιβεβαιωσης για την ομορφια μας! :P :P :P
Τεσπα, περα απο πλακα, δεν θελω να συμμετασχω, να κανω οφθαλμολουτρα και ψυχοθεραπεια θελω... :lol: :lol: :lol:
:D:DΛοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα.:)

Kαι εγω θα ειμαι εκει..:) Χωρις την Καρμεν ομως..:/:
Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ.
Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου?
:rolleyes:

Σκέφτομαι να κατέβω και εγώ στην έκθεση, με την Νικολέττα παρέα.:up:
Σαν επισκέπτης φυσικά.;)Τα κεραμυδάκια μου δεν είναι για τέτοια.:(
Να γνωρίσω από κοντά τις υπέροχες αριστοκρατικές γάτες του mycat;):up:Και φυσικά να ξαναδώ τα μικρά της Ραίσας!:up:
Τώρα αν έχω την τιμή να γνωρίσω και το Σειριόνι από κοντά τι να πώ,
δεν τολμώ ούτε να το πιστέψω!;):cool:

Α α ωραια κι ειχα το αγχος αν παρω τελικα τον Σειριο πως θα φωτογραφιζω κιολας!:up:

Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή:hmm: να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά
Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη:up:
Ελενάκι καλησπέρα! Περαστικούλια του λοιπόν και είμαι σίγουρη πως όλα πλέον θα πάνε καλά.:up: Προσεξέ το όμως αυτο το θέμα με την αλλεργία που ίσως έχει γιατι αν είναι έτσι να του αλλαξεις την τροφη για να μην έχει κ προβλήματα με ουλίτιδες. :hmm:Εμαθα παρεπιπτόντως πως η εκτροφέας του Μπατ σταμάτησε πλέον να κάνει εκτροφή. Αληθευει?

Οσο για την περιποίηση, οταν θα΄ρθεις σπίτι πριν την έκθεση θα τα πούμε αναλυτικά. Θα δεις και το βούρτσισμα του Πέρση πώς ακριβώς το κάνω.
:rolleyes::):)

λύση:

Σ΄ευχαριστουμε πολύ που έχεις την υπομονή και την καλοσύνη να ασχοληθεις κ να μας εξηγήσεις όσο μπορεις καλλίτερα τα θέματα τα φωτογραφικά... Εγώ προσωπικά αισθάνομαι εντελώς βλήμα όμως.. κι όλα αυτα μου φαίνονται βουνο. Ισως αν τα ξεκαθαρίσω απ την αρχή όμως να κατορθώσω αυτο που μου φαίνεται ακατόρθωτο.! :)Θα γνωριστουμε στην έκθεση απο κοντά και θα μας διαφωτίσεις λοιπον περισσότερο! :D

Α α ωραια κι ειχα το αγχος αν παρω τελικα τον Σειριο πως θα φωτογραφιζω κιολας!:up:
τωρα μπορεις να τον παρεις;):D

Οχι τίποτα από αυτά δεν έχω κάνει :D άρα δεν λέω τίποτα ακόμα
Τ'ακουσες Ελενα? Ξεκινα:lol::lol::lol:
Ναι ναι ξεκινάω μάλιστα :lol:
Ελενάκι καλησπέρα! Περαστικούλια του λοιπόν και είμαι σίγουρη πως όλα πλέον θα πάνε καλά.:up: Προσεξέ το όμως αυτο το θέμα με την αλλεργία που ίσως έχει γιατι αν είναι έτσι να του αλλαξεις την τροφη για να μην έχει κ προβλήματα με ουλίτιδες. :hmm:Εμαθα παρεπιπτόντως πως η εκτροφέας του Μπατ σταμάτησε πλέον να κάνει εκτροφή. Αληθευει?

Οσο για την περιποίηση, οταν θα΄ρθεις σπίτι πριν την έκθεση θα τα πούμε αναλυτικά. Θα δεις και το βούρτσισμα του Πέρση πώς ακριβώς το κάνω.
:rolleyes::):)
Θα το δοκιμάσω να πάρω ξανα τη Hills να δω πως θα πάει.
Είχε σταματήσει Αναστασία μου αλλά τώρα όπως μου είπε έχει μια μπλε πανέμορφη γατούλα κ μία σοκολα ποιντ που για περσική όπως μου είπε είναι κ σπάνια κ μάλλον θα ξεκινήσει πάλι την εκτροφή. Μακάρι γιατί είχε πολύ προσεγμένα γατάκια μορφολογικά αλλά κ με άριστο χαρακτήρα κ εκτροφεία περσικών δεν έχουμε:rolleyes: Ναι ναι να μου τα δείξεις από κοντά για να καταλάβω

Τι εγινε ρε παιδια?Παμε Σαλαμινα στις 22/3?Να ερθω κι εγω να κραταω τις χτενες και το τριποδο???Δωραααααα,θα ερθει ο αδερφος μας,καταλαβα καλα?Πηρα το mini cooper μου και ηρθα!!!Και αναλαμβανω να κουβαλησω και μια γατομανα με το παιδι της,αμα λαχει.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back