EL GATO
Διάσημο μέλος
Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι
![]()
Εχε χαρη.... Εχε χαρη, αβγαλτο μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε κατι για την Εκθεση θα μας πεις?Καλή όρεξη!
Να βάλουμε και κάτι ακόμη στο μενού:Επί τη ευκαιρία έχει αρχίσει να μου αρέσει η επιστήμη ηλεκτρικών κυκλωμάτων.
![]()

Θα ερθεις με το μπαμπα σωστα?? Δεν φερνετε και τον Ελβις για ατραξιον?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Νεκταρια,μη μου το χαλας

(εν τω μεταξυ ηταν μικρη η φωτο και δεν εβλεπα καλα τα χρωματα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω
![]()
Μόνο σάντουιτς;

Θα πρότεινα να έχεις μαγειρέψει από την προηγούμενη το κοτόπουλο με το πορτοκάλι και τις πιπεριές

Έτσι, μάλιστα!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπα... ξενερωνουν μωρε με τα καλα κοριτσια...μαγειρισες καλες κι ετσι...Μόνο σάντουιτς;
Θα πρότεινα να έχεις μαγειρέψει από την προηγούμενη το κοτόπουλο με το πορτοκάλι και τις πιπεριές
Έτσι, μάλιστα!!!![]()

(ακου τι σκεφτηκα τωρα)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Μάλλον θα έρθουμε και με τη μαμά γιατί έχει κάτι φίλους στη Σαλαμίνα αλλά μπορεί και να μην έρθει στην έκθεση.καλε κατι για την Εκθεση θα μας πεις?
Θα ερθεις με το μπαμπα σωστα?? Δεν φερνετε και τον Ελβις για ατραξιον?![]()

Τον Έλβις;
Θα μα κατουρήσει όλους απ' το φόβο του και δε μυρίζει καθόλου ωραία!

bunny
Περιβόητο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
καλε οι κριτες στη Σαλαμινα θα ειναι γυναικες![]()
Τόσο το καλύτερο
Θα εκτιμήσουν το κοτοπουλάκι δεόντως και θα θέλουν και τη συνταγή μετά
Και κανείς δε θα σου πει ότι "κάνεις τα γλυκά μάτια" στους κριτές
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σωστο κι αυτο...Τόσο το καλύτεροΘα εκτιμήσουν το κοτοπουλάκι δεόντως και θα θέλουν και τη συνταγή μετά
Και κανείς δε θα σου πει ότι "κάνεις τα γλυκά μάτια" στους κριτές
![]()
μηπως καλυτερα αφου ειναι ξενες να τους ταξουμε κανα μουσακα?

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρη εμενα δε με μελει,εσενα θα σε μελει αμα το σκισει και πηδηξει στο κεφαλι κανενος κριτη!Tι σε μελει μαρι αμα το σκισει ο Σειριος θα του δωσουμε αλλο.Χαλαλι του.
Εδω βαλανε 1000 γατες σε αυτα τα κλουβια ,αν ηταν επικινδυνο θα το κανανε?Ελεος![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε ναιΑβγαλτο,θα ειμαι εγω απο την Παρασκευη εκει,θα σου κανω μαθηματα και για τις γυναικες κριτες...![]()
...στις γυναικες ειμαι αβγαλτη....ακομα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δωρα...θα ειναι ψαρωμενος οπως τοτε στο αεροδρομιο...θα δειςΜαρη εμενα δε με μελει,εσενα θα σε μελει αμα το σκισει και πηδηξει στο κεφαλι κανενος κριτη!![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
ε ναι...στις γυναικες ειμαι αβγαλτη....ακομα
![]()
Τι αλλο να ζητησω πια?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα ειναι μια Ιταλιδα και μια Ανατολικη
κατσε να θυμηθω απο που
Mrs. Loredana Fanelli, , Mrs. M. Cristina Kowalczuk
moukelis
Επιφανές μέλος

Για ποσο νομιζεις οτι μενει ψαρωμενος ο Σειριος;

EL GATO
Διάσημο μέλος
κυριε Παυλο, δε κοιτας εσυ να μας ξελογιασεις τις κριτινες?Θα ειναι μια Ιταλιδα και μια Ανατολικη
κατσε να θυμηθω απο που
Mrs. Loredana Fanelli, , Mrs. M. Cristina Kowalczuk
Ακου τις "κριτινες". Ομιλειτε ελληνικα, παρακαλω!
Καλα, θα επιστρατευσω τα "ατου" μου και κατι θα γινει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool