Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

:lol:Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι:redface::lol::lol::P
Καλή όρεξη!:D:lol:

Να βάλουμε και κάτι ακόμη στο μενού::P Επί τη ευκαιρία έχει αρχίσει να μου αρέσει η επιστήμη ηλεκτρικών κυκλωμάτων.:hmm::lol:
768600012_428c3e19eb.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή όρεξη!:D:lol:

Να βάλουμε και κάτι ακόμη στο μενού::P Επί τη ευκαιρία έχει αρχίσει να μου αρέσει η επιστήμη ηλεκτρικών κυκλωμάτων.:hmm::lol:
καλε κατι για την Εκθεση θα μας πεις? :P
Θα ερθεις με το μπαμπα σωστα?? Δεν φερνετε και τον Ελβις για ατραξιον?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστω πολυ Γιουλη μου:happy:!!

Νεκταρια,μη μου το χαλας:lol::lol:(εν τω μεταξυ ηταν μικρη η φωτο και δεν εβλεπα καλα τα χρωματα:rolleyes:)

Οσο για μενα το αβγαλτο:redface:...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω:P:lol::lol:

Μόνο σάντουιτς;:blink:
Θα πρότεινα να έχεις μαγειρέψει από την προηγούμενη το κοτόπουλο με το πορτοκάλι και τις πιπεριές:up:
Έτσι, μάλιστα!!!;)

Μόνο σάντουιτς;:blink:
Θα πρότεινα να έχεις μαγειρέψει από την προηγούμενη το κοτόπουλο με το πορτοκάλι και τις πιπεριές:up:
Έτσι, μάλιστα!!!;)
Μπα... ξενερωνουν μωρε με τα καλα κοριτσια...μαγειρισες καλες κι ετσι...:P:lol: (ακου τι σκεφτηκα τωρα):lol:

καλε οι κριτες στη Σαλαμινα θα ειναι γυναικες:blink::redface::lol::lol::lol::lol:

καλε κατι για την Εκθεση θα μας πεις? :P
Θα ερθεις με το μπαμπα σωστα?? Δεν φερνετε και τον Ελβις για ατραξιον?:lol:
Μάλλον θα έρθουμε και με τη μαμά γιατί έχει κάτι φίλους στη Σαλαμίνα αλλά μπορεί και να μην έρθει στην έκθεση.:)

Τον Έλβις;:lol: Θα μα κατουρήσει όλους απ' το φόβο του και δε μυρίζει καθόλου ωραία!;):lol::lol::lol:

καλε οι κριτες στη Σαλαμινα θα ειναι γυναικες:blink::redface::lol::lol::lol::lol:

Τόσο το καλύτερο:D Θα εκτιμήσουν το κοτοπουλάκι δεόντως και θα θέλουν και τη συνταγή μετά:D Και κανείς δε θα σου πει ότι "κάνεις τα γλυκά μάτια" στους κριτές:rolleyes:

Τόσο το καλύτερο:D Θα εκτιμήσουν το κοτοπουλάκι δεόντως και θα θέλουν και τη συνταγή μετά:D Και κανείς δε θα σου πει ότι "κάνεις τα γλυκά μάτια" στους κριτές:rolleyes:
Σωστο κι αυτο...:up:μηπως καλυτερα αφου ειναι ξενες να τους ταξουμε κανα μουσακα?:hmm::lol:

Αβγαλτο,θα ειμαι εγω απο την Παρασκευη εκει,θα σου κανω μαθηματα και για τις γυναικες κριτες...:lol:

Tι σε μελει μαρι αμα το σκισει ο Σειριος θα του δωσουμε αλλο.Χαλαλι του.
Εδω βαλανε 1000 γατες σε αυτα τα κλουβια ,αν ηταν επικινδυνο θα το κανανε?Ελεος;)
Μαρη εμενα δε με μελει,εσενα θα σε μελει αμα το σκισει και πηδηξει στο κεφαλι κανενος κριτη!:P:P:lol::lol:

Αβγαλτο,θα ειμαι εγω απο την Παρασκευη εκει,θα σου κανω μαθηματα και για τις γυναικες κριτες...:lol:
ε ναι:redface:...στις γυναικες ειμαι αβγαλτη....ακομα:P:lol:

Μαρη εμενα δε με μελει,εσενα θα σε μελει αμα το σκισει και πηδηξει στο κεφαλι κανενος κριτη!:P:P:lol::lol:
Δωρα...θα ειναι ψαρωμενος οπως τοτε στο αεροδρομιο...θα δεις;):)

κυριε Παυλο, δε κοιτας εσυ να μας ξελογιασεις τις κριτινες? :PΘα ειναι μια Ιταλιδα και μια Ανατολικη;)κατσε να θυμηθω απο που:hmm:
Mrs. Loredana Fanelli, , Mrs. M. Cristina Kowalczuk

Α ωραια Γιουλη,μ'αρεσε το "ακομα".:lol:
Για ποσο νομιζεις οτι μενει ψαρωμενος ο Σειριος;:lol:

κυριε Παυλο, δε κοιτας εσυ να μας ξελογιασεις τις κριτινες? :PΘα ειναι μια Ιταλιδα και μια Ανατολικη;)κατσε να θυμηθω απο που:hmm:
Mrs. Loredana Fanelli, , Mrs. M. Cristina Kowalczuk

Ακου τις "κριτινες". Ομιλειτε ελληνικα, παρακαλω!

Καλα, θα επιστρατευσω τα "ατου" μου και κατι θα γινει. :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back