Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα...
Οχου μπλεξιμο...Καλα θα ρωτησω και τη Νεκταρια και θα δω και τα δρομολογια με την ησυχια μου.Ευχαριστω Γιουλη!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ;

Α, δεν ειναι τιποτα....
Συνδεεις τα ψιψιψινια με τα κοκοψοψαρα.... και.... :lol::lol::lol::lol:

Αντε, καλως να ερθεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχου μπλεξιμο...Καλα θα ρωτησω και τη Νεκταρια και θα δω και τα δρομολογια με την ησυχια μου.Ευχαριστω Γιουλη!:)
μη αγχωνεσαι Δωρακι, ακου!

1st option Βγαινεις απο το arrivals hall του αεροδρομιου πας απεναντι και παιρνεις το προαστιακο, κατεβαινεις Νερατζιωτισσα, αλλαζεις γραμμη για τον ηλεκτρικο, κατεβαινεις στο τερμα στο Πειραια, περπατας για 5 λεπτα και πας στο λιμανι που φευγει το καραβακι για Σαλαμινα ή παιρνεις ταξι για το λιμανι του Περαματος...νομιζω ειναι κοντα:hmm:

2nd option
Παιρνεις ταξι απο αεροδρομιο για Περαμα...αν θες ρωτω την εταιρια ταξι που συνεργαζομαι ποσο θα σου κοστισει κι αν συμφωνησεις στο κλεινω εγω και σε παει;)

Α, δεν ειναι τιποτα....
Συνδεεις τα ψιψιψινια με κοκοψοψαρα.... και.... :lol::lol::lol::lol:

Αντε, καλως να ερθεις!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εγραψες Παυλο:up:

Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ;

Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση :D

Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση :D

Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε?
Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης?

Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε?
Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης?

δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου :cool:

δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου :cool:

Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο.:down: (Ακομα....)

Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο.:down: (Ακομα....)

εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ...:redface:

λίγα και καλά που λένε..

εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ...:redface:

λίγα και καλά που λένε..

Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... :lol::lol::lol::lol:

Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... :lol::lol::lol::lol:

όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! :D

Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων..:)
Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση..:D

όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! :D

Αστειευομουν φυσικα!
Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις.

Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο:P)
Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω.;)
Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο!:up:

Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω.;)
Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο!:up:
Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω:/:
Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος?

Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες.

Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα!:)

Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις.:)

Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα!:)
Στελλα!!! Θα ερθεις????:up:Αγατη ή γατωμενη?:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back