Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Κυρια Γιουλη και οι δυο Ιταλιδες ειναικυριε Παυλο, δε κοιτας εσυ να μας ξελογιασεις τις κριτινες?Θα ειναι μια Ιταλιδα και μια Ανατολικη
κατσε να θυμηθω απο που
Mrs. Loredana Fanelli, , Mrs. M. Cristina Kowalczuk

Εσυ κοιτα να επιστρατευσεις τον Μουψη για να μη "καψουμε" την εκθεση.Ειμαι διοργανωτρια και θελουμε πολλεεεες συμμετοχες.Αμα αγαπας τη μαμα Νεκταρια θα μου τον φερειςΑκου τις "κριτινες". Ομιλειτε ελληνικα, παρακαλω!
Καλα, θα επιστρατευσω τα "ατου" μου και κατι θα γινει.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
ο πεπιτο και να ηθελα δε γινεται να λαβει μερος γιατι αποκλειεται να κατσει τοσες ωρες εκει..θα κλαιει και να μουρμουραει,ειναι πολυ ανησυχος οταν βγαινει εκτος σπιτιου.
νεκταρια θα ηταν ευκαιρια να τον εβλεπες γιατι μου εχεις πει οτι πιθανον να εχει γονιδια απο μειν κουν.δε πειραζει ισως οταν ερθεις αθηνα να κανονισουμε να βρεθουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια
(θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω)

EL GATO
Διάσημο μέλος
Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια
(θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω)![]()
Ναι, να προετοιμασεις το εδαφος.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια
(θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω)![]()
έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες;

(για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. )

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες"έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες;
(για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. )![]()

drf
Δραστήριο μέλος
Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες"![]()
όχι μεταξύ μας αυτό

EL GATO
Διάσημο μέλος
έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες;
(για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. )![]()
Απο το στομα μου το πηρες Νικο.

moukelis
Επιφανές μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο.
μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμεΩραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες?

drf
Δραστήριο μέλος
Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο?
οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά..

(από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..)
όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναιοι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά..
(από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..)
όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω!![]()

Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι
Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι...
έξι ευρώ βρε!!!!
όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί)

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αντε βρεέξι ευρώ βρε!!!!
όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί)![]()
εβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6
με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα...Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool