ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παρα παρα πολλες και υπαρχουν πολλα βραβεια!Πόσες γάτες βραβεύονται σε μια έκθεση;![]()
Αλλα μικρα, αλλα μεσαια κι αλλα μεγαλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
κοριτσι μου κανε λιγο υπομονη, συντομα θα ανακοινωθει![]()
Οχι, θελω τωρα!!!!
sorry δεν ειχα καταλαβει οτι αλλαζουν και τα ξενοδοχεια που ειχαν προταθει αρχικα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Όπως;παρα παρα πολλες και υπαρχουν πολλα βραβεια!
Αλλα μικρα, αλλα μεσαια κι αλλα μεγαλα...
(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη ΣαλαμιναΟχι, θελω τωρα!!!!![]()
![]()
![]()
sorry δεν ειχα καταλαβει οτι αλλαζουν και τα ξενοδοχεια που ειχαν προταθει αρχικα....![]()

ria23
Διάσημο μέλος
Ρια μου, κατσε ΟΠΟΥ θες βουτα οποιο γατι θες!!!! Εγω δε θα φερω τα δικα μου!!!!![]()
συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!!
τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε???????????

ria23
Διάσημο μέλος
θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα![]()
τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει????????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα...Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...
)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντοματι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει????????![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Βραβεύεται κάθε ράτσα χωριστα, κ μετά βραβεύουν κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης του αντίθετου φύλου κ στο τελος το καλύτερο γατάκι της έκθεσης κάπως έτσι νομίζω πάει αλλα επειδή είναι πολλά τα βραβεία κ φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να μας τα πουν αναλυτικά θα τα δούμε από μόνες μας στην έκθεσηΌπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...
)
Πάντως όπως είπε κ η Γιούλη είναι πολλά
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip!θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα![]()

συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!!
τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε???????????![]()
Καταλαθος εννοειται...

Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου???

bunny
Περιβόητο μέλος
Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ;δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα...

Πού θα γίνει η έκθεση τελικά;

ria23
Διάσημο μέλος
Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα![]()
περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω![]()
Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει?
Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση;
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο
Astir Palace - Vouliagmeni
[FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT]
Astir Palace
Hotel Arion, Hall Alexander
Apollonos str.40 16671
Vouliagmeni
www.astir-palace.com
Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU)
Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed),
Hotels
Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ?
Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ?
Information's and reservations at
svetikarytch@hotmail.com
nektaria@nektarcats.com
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου.να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη"να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες;
πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;;
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση!Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool