ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #541 18-02-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πόσες γάτες βραβεύονται σε μια έκθεση; Click για ανάπτυξη... παρα παρα πολλες και υπαρχουν πολλα βραβεια! Αλλα μικρα, αλλα μεσαια κι αλλα μεγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Η alice έγραψε: #542 18-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσι μου κανε λιγο υπομονη, συντομα θα ανακοινωθει Click για ανάπτυξη... Οχι, θελω τωρα!!!! sorry δεν ειχα καταλαβει οτι αλλαζουν και τα ξενοδοχεια που ειχαν προταθει αρχικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η bunny έγραψε: #543 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρα παρα πολλες και υπαρχουν πολλα βραβεια! Αλλα μικρα, αλλα μεσαια κι αλλα μεγαλα... Click για ανάπτυξη... Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #544 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Οχι, θελω τωρα!!!! sorry δεν ειχα καταλαβει οτι αλλαζουν και τα ξενοδοχεια που ειχαν προταθει αρχικα.... Click για ανάπτυξη... θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η ria23 έγραψε: #545 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ρια μου, κατσε ΟΠΟΥ θες βουτα οποιο γατι θες!!!! Εγω δε θα φερω τα δικα μου!!!! Click για ανάπτυξη... συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η ria23 έγραψε: #546 18-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #547 18-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 18-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ria23: τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Click για ανάπτυξη... Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #549 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... Βραβεύεται κάθε ράτσα χωριστα, κ μετά βραβεύουν κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης του αντίθετου φύλου κ στο τελος το καλύτερο γατάκι της έκθεσης κάπως έτσι νομίζω πάει αλλα επειδή είναι πολλά τα βραβεία κ φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να μας τα πουν αναλυτικά θα τα δούμε από μόνες μας στην έκθεση Πάντως όπως είπε κ η Γιούλη είναι πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η alice έγραψε: #550 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip! Αρχική Δημοσίευση από ria23: συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος εννοειται... Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #551 18-02-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πόσες γάτες βραβεύονται σε μια έκθεση; Click για ανάπτυξη... παρα παρα πολλες και υπαρχουν πολλα βραβεια! Αλλα μικρα, αλλα μεσαια κι αλλα μεγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Η alice έγραψε: #542 18-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσι μου κανε λιγο υπομονη, συντομα θα ανακοινωθει Click για ανάπτυξη... Οχι, θελω τωρα!!!! sorry δεν ειχα καταλαβει οτι αλλαζουν και τα ξενοδοχεια που ειχαν προταθει αρχικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η bunny έγραψε: #543 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρα παρα πολλες και υπαρχουν πολλα βραβεια! Αλλα μικρα, αλλα μεσαια κι αλλα μεγαλα... Click για ανάπτυξη... Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #544 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Οχι, θελω τωρα!!!! sorry δεν ειχα καταλαβει οτι αλλαζουν και τα ξενοδοχεια που ειχαν προταθει αρχικα.... Click για ανάπτυξη... θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η ria23 έγραψε: #545 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ρια μου, κατσε ΟΠΟΥ θες βουτα οποιο γατι θες!!!! Εγω δε θα φερω τα δικα μου!!!! Click για ανάπτυξη... συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η ria23 έγραψε: #546 18-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #547 18-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 18-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ria23: τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Click για ανάπτυξη... Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #549 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... Βραβεύεται κάθε ράτσα χωριστα, κ μετά βραβεύουν κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης του αντίθετου φύλου κ στο τελος το καλύτερο γατάκι της έκθεσης κάπως έτσι νομίζω πάει αλλα επειδή είναι πολλά τα βραβεία κ φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να μας τα πουν αναλυτικά θα τα δούμε από μόνες μας στην έκθεση Πάντως όπως είπε κ η Γιούλη είναι πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η alice έγραψε: #550 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip! Αρχική Δημοσίευση από ria23: συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος εννοειται... Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #551 18-02-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσι μου κανε λιγο υπομονη, συντομα θα ανακοινωθει Click για ανάπτυξη... Οχι, θελω τωρα!!!! sorry δεν ειχα καταλαβει οτι αλλαζουν και τα ξενοδοχεια που ειχαν προταθει αρχικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η bunny έγραψε: #543 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρα παρα πολλες και υπαρχουν πολλα βραβεια! Αλλα μικρα, αλλα μεσαια κι αλλα μεγαλα... Click για ανάπτυξη... Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #544 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Οχι, θελω τωρα!!!! sorry δεν ειχα καταλαβει οτι αλλαζουν και τα ξενοδοχεια που ειχαν προταθει αρχικα.... Click για ανάπτυξη... θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η ria23 έγραψε: #545 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ρια μου, κατσε ΟΠΟΥ θες βουτα οποιο γατι θες!!!! Εγω δε θα φερω τα δικα μου!!!! Click για ανάπτυξη... συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η ria23 έγραψε: #546 18-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #547 18-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 18-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ria23: τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Click για ανάπτυξη... Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #549 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... Βραβεύεται κάθε ράτσα χωριστα, κ μετά βραβεύουν κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης του αντίθετου φύλου κ στο τελος το καλύτερο γατάκι της έκθεσης κάπως έτσι νομίζω πάει αλλα επειδή είναι πολλά τα βραβεία κ φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να μας τα πουν αναλυτικά θα τα δούμε από μόνες μας στην έκθεση Πάντως όπως είπε κ η Γιούλη είναι πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η alice έγραψε: #550 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip! Αρχική Δημοσίευση από ria23: συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος εννοειται... Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #551 18-02-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρα παρα πολλες και υπαρχουν πολλα βραβεια! Αλλα μικρα, αλλα μεσαια κι αλλα μεγαλα... Click για ανάπτυξη... Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #544 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Οχι, θελω τωρα!!!! sorry δεν ειχα καταλαβει οτι αλλαζουν και τα ξενοδοχεια που ειχαν προταθει αρχικα.... Click για ανάπτυξη... θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η ria23 έγραψε: #545 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ρια μου, κατσε ΟΠΟΥ θες βουτα οποιο γατι θες!!!! Εγω δε θα φερω τα δικα μου!!!! Click για ανάπτυξη... συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η ria23 έγραψε: #546 18-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #547 18-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 18-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ria23: τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Click για ανάπτυξη... Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #549 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... Βραβεύεται κάθε ράτσα χωριστα, κ μετά βραβεύουν κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης του αντίθετου φύλου κ στο τελος το καλύτερο γατάκι της έκθεσης κάπως έτσι νομίζω πάει αλλα επειδή είναι πολλά τα βραβεία κ φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να μας τα πουν αναλυτικά θα τα δούμε από μόνες μας στην έκθεση Πάντως όπως είπε κ η Γιούλη είναι πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η alice έγραψε: #550 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip! Αρχική Δημοσίευση από ria23: συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος εννοειται... Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #551 18-02-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Οχι, θελω τωρα!!!! sorry δεν ειχα καταλαβει οτι αλλαζουν και τα ξενοδοχεια που ειχαν προταθει αρχικα.... Click για ανάπτυξη... θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:09 Η ria23 έγραψε: #545 18-02-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ρια μου, κατσε ΟΠΟΥ θες βουτα οποιο γατι θες!!!! Εγω δε θα φερω τα δικα μου!!!! Click για ανάπτυξη... συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η ria23 έγραψε: #546 18-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #547 18-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 18-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ria23: τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Click για ανάπτυξη... Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #549 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... Βραβεύεται κάθε ράτσα χωριστα, κ μετά βραβεύουν κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης του αντίθετου φύλου κ στο τελος το καλύτερο γατάκι της έκθεσης κάπως έτσι νομίζω πάει αλλα επειδή είναι πολλά τα βραβεία κ φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να μας τα πουν αναλυτικά θα τα δούμε από μόνες μας στην έκθεση Πάντως όπως είπε κ η Γιούλη είναι πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η alice έγραψε: #550 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip! Αρχική Δημοσίευση από ria23: συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος εννοειται... Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #551 18-02-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Ρια μου, κατσε ΟΠΟΥ θες βουτα οποιο γατι θες!!!! Εγω δε θα φερω τα δικα μου!!!! Click για ανάπτυξη... συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η ria23 έγραψε: #546 18-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #547 18-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 18-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ria23: τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Click για ανάπτυξη... Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #549 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... Βραβεύεται κάθε ράτσα χωριστα, κ μετά βραβεύουν κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης του αντίθετου φύλου κ στο τελος το καλύτερο γατάκι της έκθεσης κάπως έτσι νομίζω πάει αλλα επειδή είναι πολλά τα βραβεία κ φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να μας τα πουν αναλυτικά θα τα δούμε από μόνες μας στην έκθεση Πάντως όπως είπε κ η Γιούλη είναι πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η alice έγραψε: #550 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip! Αρχική Δημοσίευση από ria23: συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος εννοειται... Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #551 18-02-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #547 18-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 18-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ria23: τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Click για ανάπτυξη... Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #549 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... Βραβεύεται κάθε ράτσα χωριστα, κ μετά βραβεύουν κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης του αντίθετου φύλου κ στο τελος το καλύτερο γατάκι της έκθεσης κάπως έτσι νομίζω πάει αλλα επειδή είναι πολλά τα βραβεία κ φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να μας τα πουν αναλυτικά θα τα δούμε από μόνες μας στην έκθεση Πάντως όπως είπε κ η Γιούλη είναι πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η alice έγραψε: #550 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip! Αρχική Δημοσίευση από ria23: συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος εννοειται... Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #551 18-02-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 18-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ria23: τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Click για ανάπτυξη... Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #549 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... Βραβεύεται κάθε ράτσα χωριστα, κ μετά βραβεύουν κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης του αντίθετου φύλου κ στο τελος το καλύτερο γατάκι της έκθεσης κάπως έτσι νομίζω πάει αλλα επειδή είναι πολλά τα βραβεία κ φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να μας τα πουν αναλυτικά θα τα δούμε από μόνες μας στην έκθεση Πάντως όπως είπε κ η Γιούλη είναι πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η alice έγραψε: #550 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip! Αρχική Δημοσίευση από ria23: συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος εννοειται... Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #551 18-02-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: τι δεν θα γινει στη Σαλαμινα???????ποσα επεισοδια εχω χασει???????? Click για ανάπτυξη... Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η elvenstar: #549 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... Βραβεύεται κάθε ράτσα χωριστα, κ μετά βραβεύουν κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης του αντίθετου φύλου κ στο τελος το καλύτερο γατάκι της έκθεσης κάπως έτσι νομίζω πάει αλλα επειδή είναι πολλά τα βραβεία κ φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να μας τα πουν αναλυτικά θα τα δούμε από μόνες μας στην έκθεση Πάντως όπως είπε κ η Γιούλη είναι πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η alice έγραψε: #550 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip! Αρχική Δημοσίευση από ria23: συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος εννοειται... Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #551 18-02-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όπως;(ελπίζω να μη γίνομαι εκνευριστική...) Click για ανάπτυξη... Βραβεύεται κάθε ράτσα χωριστα, κ μετά βραβεύουν κ το καλύτερο γατάκι της έκθεσης του αντίθετου φύλου κ στο τελος το καλύτερο γατάκι της έκθεσης κάπως έτσι νομίζω πάει αλλα επειδή είναι πολλά τα βραβεία κ φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να μας τα πουν αναλυτικά θα τα δούμε από μόνες μας στην έκθεση Πάντως όπως είπε κ η Γιούλη είναι πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:15 Η alice έγραψε: #550 18-02-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip! Αρχική Δημοσίευση από ria23: συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος εννοειται... Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #551 18-02-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα αλλαξουν γιατι δεν θα γινει στη Σαλαμινα Click για ανάπτυξη... τωρα ειναι που χαθηκα τελειως! Αλλα ευχαριστω το Νικο για το tip! Αρχική Δημοσίευση από ria23: συμπεθεραααααααααα!!!!!! τοσα θα εχει ολο και καποιο θα χαθει!!!!!! τον γαμπρουλη μας θα κλεβαμε καλε??????????? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος εννοειται... Και εγω γιατι νομιζεις οτι θα φερω τη γατοφορο κοντα αφου δε θα φερω τα δικα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:19 Η bunny έγραψε: #551 18-02-09 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τα ξερω...αν θες να σου στειλω με e mail την αιτηση που αναφερονται οι κατηγοριες...να παρεις μια ιδεα... Click για ανάπτυξη... Να σασ βάλω το msn μου σε ΡΜ; Πού θα γίνει η έκθεση τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #552 18-02-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αλλαξε ο χωρος (μονο) της Εκθεσης...θα ανακοινωθει ο νεος χωρος συντομα Click για ανάπτυξη... περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η alice έγραψε: #553 18-02-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: περιμενουμε να μαθουμε......μια περιέργεια την εχω ..ελπιζω να μπορω να ερθω ..αν σου πω τι καταλαβα εγω θα πεθάνετε στο γελιο γι'αυτο δεν μιλαω Click για ανάπτυξη... Οχι, για πες για πες!Στο Λαγονησι θα γινει? Ψαξε στο μνμ μου. Δε γραφω μονο αυτα που βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #554 18-02-09 17:36 Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά πότε θα μάθουμε που θα γίνει η έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Η Νεκταρια έγραψε: #555 18-02-09 18:14 Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατοπιν παρακλησης πολλων Εκθετων αλλα και επισκεπτων και για τη καλυτερη μεταβαση στο χωρο της Εκθεσης, σας ανακοινωνουμε οτι η Εκθεση θα πραγματοποιηθει στο Ξενοδοχειο Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="] I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show[FONT="][/FONT] Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT] (All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:20 Η Lita έγραψε: #556 18-02-09 18:20 να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #557 18-02-09 18:25 Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια,αλλαξαμε μερος.Τα ξενοδοχεια που αναφερονται στην αφισα δεχονται ζωακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #558 18-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου κάνω μία ερώτηση !η έκθεση είναι μόνο για καθαρόαιμα γατάκια? Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #559 18-02-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: να κανω εγώ μια ερώτηση γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διανάσω και τις 21 σελιδες; πώς τελικά δηλώνουμε συμμετοχή;; Ε;; Click για ανάπτυξη... Να σου κανω και γω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος? Να γινει .."Εκθεση Γατας στην Αθηνα-Βουλιαγμενη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #560 18-02-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι βεβαια!! Λαμβανουν μερος και οι γατες του σπιτιου. Click για ανάπτυξη... απλά επειδή είδα ότι υπάρχει απαίτηση για pedigree!ωραία λοιπόν αν έρθω θα φέρω και τη Μίου μου!ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.