Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Ποτε δεν ειναι αργα για ενα τρικλινο! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχει τρικλινα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες να εχει κλεισει για μενα και τη μανα του δικλινο και αυτος να παει σε καμια σουιτα? :blink:
εγώ δεν ξέρω ..τίποτα...καλού κακού πάντως...ψαχτείτε:lol::lol::lol:

Καλέ δεν πειράζει, εγώ πλάκα κάνω.;):lol::lol::lol::P
Εξ'αλλου θα κατέβουμε παρέα(εκτός της Στέλλας) ,μάλλον με αυτοκίνητο, οπότε θα μείνουμε μαζί όλες οι γατομαμάδες της Θεσσαλονίκης.;):D

Νικη σε ποιο απο τα δυο κλεισατε;

Δεν κλείσαμε ακόμη, λες να μην έχει μετά δωμάτια.:hmm:
Αλλά μπορούμε και σε άλλο ξενοδοχείο αφού θα έχουμε αυτοκίνητο για μετακινήσεις.:D
Το Σάββατο που βρεθήκαμε για καφεδάκι;), κάναμε μια γενική κουβέντα, είπαμε έχουμε χρόνο ακόμη.:hmm:Λες να μην βρούμε μετά.:hmm:

Δεν ξερω εμεις κλεισαμε απο τωρα για καλο και για κακο.Η Νικολετα θα μεινει μαζι σας;Γιατι αν εχει και τη Ραϊσα σας περιοριζει στην ευρεση ξενοδοχειου,,δε δεχονται ολα ζωακια.

Δεν ξερω εμεις κλεισαμε απο τωρα για καλο και για κακο.Η Νικολετα θα μεινει μαζι σας;Γιατι αν εχει και τη Ραϊσα σας περιοριζει στην ευρεση ξενοδοχειου,,δε δεχονται ολα ζωακια.

Οχι δεν θα πάρει την Ραίσα, τα μωράκια είναι τώρα 9 ημερών οπότε και τότε ακόμη θα είναι μικρούλια.:hmm:
Θα έρθει σαν επισκέπτης.:)

Α τοτε αφου δε θα εχετε γατουλια θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.Θα ηταν ωραια παντως να μεναμε ολες μαζι!(καημενε Σειριε...:lol:)

Α τοτε αφου δε θα εχετε γατουλια θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.Θα ηταν ωραια παντως να μεναμε ολες μαζι!(καημενε Σειριε...:lol:)

Ε αυτές τις μέρες λογικά θα καταλήξουμε που θα μείνουμε.:hmm:
Θα είμαστε τέσσερεις(Νικολέτα,Θένια, Ζήνα και εγώ) οπότε θέλουμε δύο δίκλινα. Η Στέλλα μάλλον θα έχει να μείνει αλλού.:hmm:

Ναι η Στελλα θα μεινει με τον αντρα της νομιζω.Θα ερθει και η Θενια!Τι καλα!Ξεσηκωστε και τη Ζωη μωρε να τη δω...

Ναι η Στελλα θα μεινει με τον αντρα της νομιζω.Θα ερθει και η Θενια!Τι καλα!Ξεσηκωστε και τη Ζωη μωρε να τη δω...

Τώρα μιλούσαμε στο τηλέφωνο.Λίγο δύσκολο προβλέπει οτι θα έχει πολύ δουλειά εκείνη την περίοδο.:hmm:
Μακάρι τελευταία στιγμή να αλλάξει γνώμη.:)

Θα στειλω το Σειριο να της κανει μια προσφορα που δε μπορει να αρνηθει να της πεις...:lol:

Θα στειλω το Σειριο να της κανει μια προσφορα που δε μπορει να αρνηθει να της πεις...:lol:

Ναι, ναι ο Σείριος ίσως καταφέρει να την πείσει!;):cool::D:D

Kαι ναι η Καρμεν θα λαβει μερος στην εκθεση!!!:up::up::up:
Το πεντιγκρυ της ειναι ετοιμο και θα το παραλαβουμε την ημερα την εκθεσης προς στιγμη εχουμε μονο εναν κωδικο που μου εδωσε η Νικολετα για τη συμμετοχη της!:D
Μπραβο!!:up:

Λες να εχει κλεισει για μενα και τη μανα του δικλινο και αυτος να παει σε καμια σουιτα? :blink:

το πιο πιθανο σεναριο παντως ειναι ο βασιλιας Σειριος να παει σε καμια σουιτα μονος..και να βρει μια -δυο βρετανιδουλες να του τριβουν την πλατη..:P:P:P..αμ πως..με σας θα μεινει????..εχει κοινο το παιδι..να μην παει στις θαυμαστριες?:bleh::bleh::bleh::lol::lol::lol:

...ε όχι ολόκληρος Αυτοκράτορας σε ένα απλό απλούστατο δίκλινο..:mad:που ακούστηκε?:lol:

Ολα ενταξει με το πεντιγκρυ.. Τι αλλο ομως χρειαζεται για τη συμμετοχη; θελει και το βιβλιαριο υγειας; και ποια εμβολια πρεπει να εχει κανει το γατι;

Ολα ενταξει με το πεντιγκρυ.. Τι αλλο ομως χρειαζεται για τη συμμετοχη; θελει και το βιβλιαριο υγειας; και ποια εμβολια πρεπει να εχει κανει το γατι;
Αντωνία μου γεια! Θέλει να έχεις μαζί σου το βιβλιάριο υγείας με τα εμβόλια που ήδη πρέπει να έχει κάνει, και να έχεις κάνει κ τις αποπαρασιτώσεις. Τώρα νομίζω πως εμεις είναι να ξανακάνουμε στον χρόνο επάνω τα εμβόλια δηλ κατά τον Οκτώβρη αν δεν κάνω λάθος. Κατά τα άλλα να είναι καθαρή στα αυτάκια, να την έχεις βουρτσίσει καλά καλά για να φευγει η νεκρή τρίχα που έχουν πολλή ποσότητα να είσαι σίγουρη (αν και κοντότριχα), να την κάνεις κανένα μπανιο ίσως (εγώ θα τον κάνω μπανακι την εβδομάδα μάλλον της έκθεσης ή κ ενωρίτερα). Και να έχει μαζί σου όλα όσα χρειάζονται για τη μέρα της έκθεσης. Θα τα πούμε τηλεφωνικώς αναλυτικά. Πάρε με να σου πω.:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back