Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η Raisa έγραψε: #701 26-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πατριωτισα Νικολετα...μαζι στον αγωνα με τη FIFE! Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στο συντροφο Fidel Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι...μαζί στον αγώνα με την άτιμη την FIFE Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωω ΚΑΙ Φιντελ;Πρεπει να δω ποιος θα ασχοληθει με τον Σειριο,εγω θα ειμαι φευγατη για αλλα κλουβακια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και πού να φέρναμε και τη μαμα Ραϊσα. Ε Νικολετάκι? Θα έφερνα το δίχως άλλο κασσετόφωνο και θα κάναμε πανηγυρική εισοδο με κουστωδία. ΤΙ λεω η άτιμη χεχεχε.. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι το βαρύ πυροβολικό...την κρατάμε για επιθέσεις στο εξωτερικό! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οφειλω να ομολογησω οτι ΟΛΟΙ το κανουμε για σενα Νεκταρινι....κι επειδη το αξιζεις μεγάλη Γατομανα Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να τη φερει μαζι με ολη τη γεννα...δεν θα εχουμε αλλη γεννα και θα παρει βραβειο Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται....αλλά θα μας δείτε οικογενειακώς στην Σοφια τον Μάιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Η alice έγραψε: #702 26-02-09 12:01 Εγω επειδη αρχισα να χανομαι, αρχιζω να εκτυπωνω φωτο των γατιων σας με τα ονοματα τους απο κατω να φτιαξω ενα καταλογο να ξερω ποια ειναι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #703 26-02-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτή είναι το βαρύ πυροβολικό...την κρατάμε για επιθέσεις στο εξωτερικό! Νααααιιιιι!!!! αγάααααπη Ραϊσάκι μου!! Πού θα μου πάει θα την γνωρίσω τη μαμα μας! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται....αλλά θα μας δείτε οικογενειακώς στην Σοφια τον Μάιο!!!! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις μωρέ... Το είπε κι η Γιουλη πριν. Οπωσδήποτε έχετε δικιο. Θα διαταράσσονταν τα χρυσά μου.! Μονον αν ήταν πιο μεγάλα ίσως και είχαν απογαλακτιστει.Πχ. τον Μάη όπως λέει η Νικολέτα. Μια χαρά θα είναι τότε. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #704 26-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Εγω επειδη αρχισα να χανομαι, αρχιζω να εκτυπωνω φωτο των γατιων σας με τα ονοματα τους απο κατω να φτιαξω ενα καταλογο να ξερω ποια ειναι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:21 Η Fotini έγραψε: #705 26-02-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:30 Η moukelis έγραψε: #706 26-02-09 12:30 Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #707 26-02-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Click για ανάπτυξη... με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #708 26-02-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η alice έγραψε: #709 26-02-09 13:00 Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #710 26-02-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Click για ανάπτυξη... ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #711 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πατριωτισα Νικολετα...μαζι στον αγωνα με τη FIFE! Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στο συντροφο Fidel Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι...μαζί στον αγώνα με την άτιμη την FIFE Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωω ΚΑΙ Φιντελ;Πρεπει να δω ποιος θα ασχοληθει με τον Σειριο,εγω θα ειμαι φευγατη για αλλα κλουβακια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και πού να φέρναμε και τη μαμα Ραϊσα. Ε Νικολετάκι? Θα έφερνα το δίχως άλλο κασσετόφωνο και θα κάναμε πανηγυρική εισοδο με κουστωδία. ΤΙ λεω η άτιμη χεχεχε.. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι το βαρύ πυροβολικό...την κρατάμε για επιθέσεις στο εξωτερικό! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οφειλω να ομολογησω οτι ΟΛΟΙ το κανουμε για σενα Νεκταρινι....κι επειδη το αξιζεις μεγάλη Γατομανα Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να τη φερει μαζι με ολη τη γεννα...δεν θα εχουμε αλλη γεννα και θα παρει βραβειο Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται....αλλά θα μας δείτε οικογενειακώς στην Σοφια τον Μάιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Η alice έγραψε: #702 26-02-09 12:01 Εγω επειδη αρχισα να χανομαι, αρχιζω να εκτυπωνω φωτο των γατιων σας με τα ονοματα τους απο κατω να φτιαξω ενα καταλογο να ξερω ποια ειναι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #703 26-02-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτή είναι το βαρύ πυροβολικό...την κρατάμε για επιθέσεις στο εξωτερικό! Νααααιιιιι!!!! αγάααααπη Ραϊσάκι μου!! Πού θα μου πάει θα την γνωρίσω τη μαμα μας! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται....αλλά θα μας δείτε οικογενειακώς στην Σοφια τον Μάιο!!!! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις μωρέ... Το είπε κι η Γιουλη πριν. Οπωσδήποτε έχετε δικιο. Θα διαταράσσονταν τα χρυσά μου.! Μονον αν ήταν πιο μεγάλα ίσως και είχαν απογαλακτιστει.Πχ. τον Μάη όπως λέει η Νικολέτα. Μια χαρά θα είναι τότε. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #704 26-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Εγω επειδη αρχισα να χανομαι, αρχιζω να εκτυπωνω φωτο των γατιων σας με τα ονοματα τους απο κατω να φτιαξω ενα καταλογο να ξερω ποια ειναι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:21 Η Fotini έγραψε: #705 26-02-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:30 Η moukelis έγραψε: #706 26-02-09 12:30 Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #707 26-02-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Click για ανάπτυξη... με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #708 26-02-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η alice έγραψε: #709 26-02-09 13:00 Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #710 26-02-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Click για ανάπτυξη... ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #711 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω επειδη αρχισα να χανομαι, αρχιζω να εκτυπωνω φωτο των γατιων σας με τα ονοματα τους απο κατω να φτιαξω ενα καταλογο να ξερω ποια ειναι στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #703 26-02-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτή είναι το βαρύ πυροβολικό...την κρατάμε για επιθέσεις στο εξωτερικό! Νααααιιιιι!!!! αγάααααπη Ραϊσάκι μου!! Πού θα μου πάει θα την γνωρίσω τη μαμα μας! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται....αλλά θα μας δείτε οικογενειακώς στην Σοφια τον Μάιο!!!! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις μωρέ... Το είπε κι η Γιουλη πριν. Οπωσδήποτε έχετε δικιο. Θα διαταράσσονταν τα χρυσά μου.! Μονον αν ήταν πιο μεγάλα ίσως και είχαν απογαλακτιστει.Πχ. τον Μάη όπως λέει η Νικολέτα. Μια χαρά θα είναι τότε. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #704 26-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Εγω επειδη αρχισα να χανομαι, αρχιζω να εκτυπωνω φωτο των γατιων σας με τα ονοματα τους απο κατω να φτιαξω ενα καταλογο να ξερω ποια ειναι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:21 Η Fotini έγραψε: #705 26-02-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:30 Η moukelis έγραψε: #706 26-02-09 12:30 Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #707 26-02-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Click για ανάπτυξη... με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #708 26-02-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η alice έγραψε: #709 26-02-09 13:00 Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #710 26-02-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Click για ανάπτυξη... ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #711 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτή είναι το βαρύ πυροβολικό...την κρατάμε για επιθέσεις στο εξωτερικό! Νααααιιιιι!!!! αγάααααπη Ραϊσάκι μου!! Πού θα μου πάει θα την γνωρίσω τη μαμα μας! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται....αλλά θα μας δείτε οικογενειακώς στην Σοφια τον Μάιο!!!! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις μωρέ... Το είπε κι η Γιουλη πριν. Οπωσδήποτε έχετε δικιο. Θα διαταράσσονταν τα χρυσά μου.! Μονον αν ήταν πιο μεγάλα ίσως και είχαν απογαλακτιστει.Πχ. τον Μάη όπως λέει η Νικολέτα. Μια χαρά θα είναι τότε. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #704 26-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Εγω επειδη αρχισα να χανομαι, αρχιζω να εκτυπωνω φωτο των γατιων σας με τα ονοματα τους απο κατω να φτιαξω ενα καταλογο να ξερω ποια ειναι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:21 Η Fotini έγραψε: #705 26-02-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:30 Η moukelis έγραψε: #706 26-02-09 12:30 Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #707 26-02-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Click για ανάπτυξη... με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #708 26-02-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η alice έγραψε: #709 26-02-09 13:00 Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #710 26-02-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Click για ανάπτυξη... ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #711 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Εγω επειδη αρχισα να χανομαι, αρχιζω να εκτυπωνω φωτο των γατιων σας με τα ονοματα τους απο κατω να φτιαξω ενα καταλογο να ξερω ποια ειναι στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:21 Η Fotini έγραψε: #705 26-02-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:30 Η moukelis έγραψε: #706 26-02-09 12:30 Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #707 26-02-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Click για ανάπτυξη... με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #708 26-02-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η alice έγραψε: #709 26-02-09 13:00 Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #710 26-02-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Click για ανάπτυξη... ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #711 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:30 Η moukelis έγραψε: #706 26-02-09 12:30 Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #707 26-02-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Click για ανάπτυξη... με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #708 26-02-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η alice έγραψε: #709 26-02-09 13:00 Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #710 26-02-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Click για ανάπτυξη... ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #711 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #707 26-02-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Click για ανάπτυξη... με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #708 26-02-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η alice έγραψε: #709 26-02-09 13:00 Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #710 26-02-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Click για ανάπτυξη... ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #711 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου... Click για ανάπτυξη... με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #708 26-02-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η alice έγραψε: #709 26-02-09 13:00 Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #710 26-02-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Click για ανάπτυξη... ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #711 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας (μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω) Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η alice έγραψε: #709 26-02-09 13:00 Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #710 26-02-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Click για ανάπτυξη... ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #711 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #710 26-02-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Click για ανάπτυξη... ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #711 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω. Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι! Click για ανάπτυξη... ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #711 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η alice έγραψε: #712 26-02-09 13:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #713 26-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο? Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου Click για ανάπτυξη... Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 26-02-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω... Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση. Click για ανάπτυξη... καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #715 26-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε λιστα δεν εχεις ακομα? Εγω εχω εκρινει ήδη 3 ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 26-02-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #717 26-02-09 13:28 Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #718 26-02-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε. Click για ανάπτυξη... Σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η staman2 έγραψε: #719 26-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα... Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:05 Η Νεκταρια έγραψε: #720 26-02-09 16:05 Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.