Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Νομίζω Ελένη μου(και συμπεθέρα μου;)) οτι αν έρθεις σαν επισκέπτης , απλά προσέρχεσαι στον χώρο της Εκθεσης, έχει ένα συμβολικό αντίτιμο εισόδου(2Ευρώ) που θα πάει για τα αδεσποτάκια.:D
Αν κατάλαβα καλά δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις καμιά φόρμα συμμετοχής, αυτές είναι για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν οι γάτες τους.:hmm:
Αν κάνω λάθος διορθώστε με, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.:hmm:

Ευχαριστώ συμπεθέρα και Νικολέτα!!
Φαντάζομαι οτι αμα θέλουμε να δωσουμε κάτι παραπάνω για τα αδεσποτάκια δεν θα μας πει κανένας όχι...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν πληρωσουμε εισοδο και για κανα πενταρι φιλους μας που "ερχονται"...?:blink::lol::lol::lol:
Ναι οντως, αν θελουμε πως μπορουμε να δωσουμε κατι παραπανω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε.;)

Νομιζω οτι θα υπαρχουν εκει και τα κοριτσια απο το Αδεσποτολογιο οποτε μπορειτε να κανετε οτι δωρεες θελετε.;)
Ετσι ακριβώς ..Σειριομάνα..Και απ' ότι γνωρίζω η είσοδος για τους μη συμμετέχοντες (κερκιδούχους:up:) είναι μάλλον δωρεάν

κοριτσια δεν θα υπαρχει "ταριφα" οποιος θελει και ο,τι θελει θα δινει στο ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ και ΜΟΝΟ:)

Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ?:)

Εκανα σημερα την καταθεση για τη συμμετοχη της Καρμεν.. Χρειαζεται κατι ακομα; η ειμαστε οκ?:)
Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο?

Αντωνια ειμαστε οκ! Η καρμεν εναι η βρετανικη που εχεις στην υπογραφη σου?Και θα μας ερθεις απο Χιο?

Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ..
οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα..:)

Ναι κορουλα της Ραισας και του Φιντελ και αδερφουλα του Σεβαχ..
οχι στην Αθηνα ειμαστε τωρα..:)
Αχ ειναι κουκλα, φτηστη η μαμα της;) ξερεις η Ραισα ειναι η σδυναμια μου.Λατρεμενη γατα:)

Νεκταρια.....ποτε θα βγεις στη Tv?? ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι αρρωστη:/: και ηταν ευκαιρια να σε καμαρωσω:D

καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... :D:D:D:D:D

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ:) Θα δειτε ποσο ωραια θα περασουμε με ολες τις γατουλες παρεα;)

μολις μιλαγα με τη μητερα μου που περιμενει πως και πως να ερθει η επομενη κυριακη και με ρωτεισε κατι....θα μπορει να κανει γουτσου γουτσου τα γατινια που θα ναι γιατι δεν μπορει να αρκεστει μονο στο να τα βλεπει....??
και μαλλον θα ερθει και η νονα μου με το νονο μου που εχουν παιδακι της τερεζας και του ιβαν..χεχε..μεχρι τη κυριακη θα μαζεψω και αλλους....χιχιχι:lol::lol::lol::lol:

θέλω να ερθω και εγωωωωω..........ε...εμεις εννοω!!!μπορούμε να λάβουμε μέρος και ας μεν έχει πεντιγκρι ο γατούλης μου???

εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις....:lol::lol::lol::lol:

εμεις παλι θα τα αφησουμε στο σπιτι τα γατουλια μας...ο μονος που θα μπορεσει να ερθει ειναι ο ρορυ που ναι πολυ κοινωνικουλης..η λυνα και η τερεζα δεν ειναι για να δουνε αλλες γατες ποσο μαλλον εμας να κανουμε γουτσου γουτσου αλλες γατες...ζηλιαρογατες τι περιμενεις....:lol::lol::lol::lol:
θα πάρει μέρος ο ρορυς???εμ...μας θέλουν για την πάρτη τους γλύκια μου...αποκλειστικότητα:):P

οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι

καλησπερα και εμας..λοιπον θα ειμαστε στην εκθεση ολο το σοι..εγω γιαννης μπαμπας μου μαμα μου και αδερφη μου...θα λαβει μερος με 3 γατουλες η κυρια που μας εδωσε τον ιβαν και τη τερεζα...οποτε θα σας δω ολες και ολους εκει... :D:D:D:D:D
Μπράβο!! Θα σας δούμε λοιπόν κι εσάς στην έκθεση. Μόνον να μας μιλήσετε για να σας καταλάβουμε έτσι? Εμείς θα λάβουμε μέρος με τον Πέρση και τον Σεβαχ. Θα τα πούμε λοιπον εκει!!!:):)

ο τιμυ????? δεν θα το κανω γουτσου γουτσου????λοιπον θα φωραω κονκαρδα που θα γραφει βιβη και 2 νομιζω θα μαι η μονη με μαλλια μισα καστανα μισα κοκκινα ...χεχε...:up::up::up:

οχι δεν εχω χαρτια του τπτ ..αδεσποτουλης ειναι που τον βρηκα στο δρομο πριν 1 μιση χρονο ...1 χρονον και 10 κιλα παρακαλω γομαρακι...χιχιιχι
ο ρόρυ είναι αυτος στην υπογραφή σου???βρετανάκι είναι???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back